Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı

Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı

Son dakika Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gıda tarım ve hayvancılık bakanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.042 gıda tarım ve hayvancılık bakanlığı haberi bulunmuştur. Tüm gıda tarım ve hayvancılık bakanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yumurtaların üzerindeki kod ne anlama geliyor?
Yumurtaların üzerindeki kod ne anlama geliyor? Yumurta, protein açısından kahvaltı sofralarının vazgeçilmezidir. Ancak içerisine katılan kimyasallar nedeniyle zarar da verebilen bir hale gelebiliyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bunun önüne geçmek için yumurtaların üzerine kod ve rakam ekleme kararı aldı. Üzerinde rakam olmayan yumurtaların satışı yasak. Peki yumurtaların üzerinde neden sayılar var?
4.04.2024 Yaşam
Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş’ın kariyeri…
Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş’ın kariyeri… Türk yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu öncesinde “Sihirbaz” lakabıyla tanınan Halis Karataş internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş kaç yaşında ve nereli? İşte Jokey Halis Karataş kariyeri…
26.06.2022 Diğer Sporlar
Ödemeler bu hafta yapılıyor! Bakan duyurdu, banka hesaplarına...
Ödemeler bu hafta yapılıyor! Bakan duyurdu, banka hesaplarına... Paralar hesaplara yatırılıyor. Bu haftadan itibaren başlıyor. Yüz binlerce kişi bekliyordu, belli oldu. Bakan Pakdemirli güzel haberi duyurdu. Anaç koyun ve keçi desteği ödemelerine bu haftadan itibaren başlanacak. Paralar banka hesaplarına hayvan başı olarak yatırılacak. Anaç koyun ve keçi desteği başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? İşte destek ödemelerine ilişkin tüm bilgiler...
7.06.2021 Ekonomi
Yasaklarla ilgili flaş karar! 8 ve 15 Mayıs arası...
Yasaklarla ilgili flaş karar! 8 ve 15 Mayıs arası... Yasaklarla ilgili önemli açıklama. İçişleri Bakanlığı, gece 81 ilin valiliğine "Market Tedbirleri" başlığı altında bir genelge gönderdi. Genelgeye göre marketlerde elektronik eşya, oyuncak, kırtasiye, giyim ve aksesuar, ev tekstili, oto aksesuar, bahçe malzemeleri, hırdavat, zücaciye vb. ürünlerin satışına yasak getirildi. Bakanlık, bir başka genelge daha yayımlayarak, 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapan pazarların açık olacağını bildirdi.
7.05.2021 Gündem
Halis Karataş kimdir? Halis Karataş'tan o görüntüler sonrası flaş karar!
Halis Karataş kimdir? Halis Karataş'tan o görüntüler sonrası flaş karar! Bold Pilot isimli atı ile pist rekorları kıran, hayat hikayesi ve kazandığı şampiyonluklarla filmlere konu olan başarılı jokey Halis Karataş İstanbul yarışlarının 7. koşusunda bindiği 'Arts Man' adlı ata yarış öncesi yumruk attı. Görüntüler sosyal medyada tepkiye neden oldu. Gelen tepkiler üzerine Halis Karatay 1 ay at binmeme kararı aldığını açıkladı. Peki, Halis Karataş kimdir? Halis Karataş kaç yaşında ve nereli? İşte Halis Karataş hakkında merak edilenler...
27.08.2020 Gündem
Kulak küpe sorgulama | Kulak küpe sorgulaması nasıl yapılır? (Kurbanlık hayvan kulak küpe sorgulaması)
Kulak küpe sorgulama | Kulak küpe sorgulaması nasıl yapılır? (Kurbanlık hayvan kulak küpe sorgulaması) Kulak küpe sorulama nasıl yapılır? sorusu Kurban Bayramı’nda kurban kesecek vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kurban Bayramı’nda kesilecek hayvanların küpe numaralarını sorgulayak kayıtlı hayvan almak isteyenler, kurbanlık hayvan küpe sorgulama nasıl yapılır, sorusuna yanıt arıyor. İşte Kulak küpe sorgulama…
1.08.2020 Gündem
Eski Tarım Bakanı Musa Demirci hayatını kaybetti
Eski Tarım Bakanı Musa Demirci hayatını kaybetti Eski Tarım Bakanı Musa Demirci hayatını kaybetti. Musa Demirci, 19, 20 ve 21. dönem Sivas milletvekilliği ve Tarım ve Köyişleri Bakanı olarak hizmet etmişti.
15.05.2020 Yaşam
Her gün süt tüketin, sokak sütü satın almayın!
Her gün süt tüketin, sokak sütü satın almayın! Sağlık Bakanlığı, Türkiye’ye yönelik “Beslenme rehberi” hazırladı. Rehberde, geleneksel beslenme alışkanlıkları, yaşa ve kiloya göre beslenme ve pratik beslenme yolları gösteriliyor. ‘Türkiye Beslenme Rehberi’ne göre, çocuklar, gençler, yaşlılar olmak üzere tüm yaş grubundaki bireylerin süt ve süt ürünlerini her gün tüketmesi gerekiyor. Sağlık riskleri nedeniyle sokak sütleri ise önerilmiyor.
11.05.2020 Sağlık
GTHB personel alımı 2020’de olacak mı? Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı personel alımı 2020 başvuruları ne zaman?
GTHB personel alımı 2020’de olacak mı? Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı personel alımı 2020 başvuruları ne zaman? Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı personel alımı hakkında yapılan araştırmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Adaylar, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (GTHB) tarafından verilecek atama müjdesini 32 aydır bekliyor. GTHB personel alımları ile ilgili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Bekir Pakdemirli bir açıklama yaptı. Bakan AA editör masasında gerçekleştirdiği söyleşi de 2020 personel alımına ilişkin yöneltilen soruları cevaplandırdı. İşte 2020 GTHB personel alımı hakkında merak edilenler…
28.01.2020 Personel Alımı
İki yönetici rotasyon yönetmeliği yürürlükten kaldırıldı!
İki yönetici rotasyon yönetmeliği yürürlükten kaldırıldı! Birleştirilen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na ait yönetici rotasyon yönetmelikleri yürürlükten kaldırıldı.
14.05.2019 Gündem
Genç çiftçiye 30 bin liralık destek verilecek! Başvurular ne zaman yapılacak?
Genç çiftçiye 30 bin liralık destek verilecek! Başvurular ne zaman yapılacak? Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen, kırsal alanda yaşayanların desteklenmesi amacıyla başlatılan 'genç çiftçilere 30 bin liralık hibe desteği sağlanması' projesi sürmeye devam ediyor. Genç çiftçiler ise yeni yılda hibe desteği başvurularının ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, 2019 genç çiftçiye hibe desteği başvurusu ne zaman yapılacak?
22.01.2019 Gündem
Mutfaktaki düşman: Trans yağ
Mutfaktaki düşman: Trans yağ Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) yeni hedefi trans yağlar. Pasta, kurabiye, bisküvi, pizza, soslar, kızartmalar, şekerlemeler ve daha pek çok gıdada bulunan, farkında olarak veya olmayarak yüksek oranda tükettiğimiz endüstriyel olarak üretilen trans yağların her yıl 540 bin ölüme yol açtığı hesaplanıyor. WHO tam da bu nedenle 2023 yılına kadar endüstriyel trans yağların kullanımdan kaldırılmasını hedefliyor.
6.01.2019 Sağlık
Firari Akın İpek'in telefon trafiği deşifre oldu
Firari Akın İpek'in telefon trafiği deşifre oldu Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) 'çatı davası'nın firari sanığı ve eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek'in, örgütün sözde "Yargıtay imamı" olduğu öne sürülen Mehmet Rasim Kuseyri, firari eski futbolcu Hakan Şükür ve çok sayıda örgüt üyesiyle defalarca görüştüğü HTS kayıtlarıyla ortaya çıktı.
1.12.2018 Gündem
AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce kimdir?
AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce kimdir? Ekrem Yüce kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen Ekrem Yüce'nin hayatına dair bilgileri haberimizde derledik.
27.11.2018 Gündem
Bakan Pakdemirli: Yakında ezber bozacak bir proje açıklayacağız
Bakan Pakdemirli: Yakında ezber bozacak bir proje açıklayacağız Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yakında "Tarımda Milli Birlik" adı altında çok önemli bir proje açıklayacaklarını belirterek, "Bu proje ezber bozacak bir proje. Tüm paydaşlarla paylaştıktan sonra kamuoyuna da duyuracağız." dedi.
16.11.2018 Ekonomi
'Vampir kelebek' İstanbul'a geldi
'Vampir kelebek' İstanbul'a geldi Japonya, Çin ve Kore’den geldiği tahmin edilen zararlı böcek türü olan "Vampir kelebek" ya da "yalancı kelebek" denilen böcekler İstanbul'da yayılmaya başladı. Bu böcekler, meyveden sebzeye, çalılardan süs bitkilerine kadar bütün bitkilere yapışarak öz suyunu emiyor, onları verimsizleştiriyor. Zararlının topluca saldırdığı bitkiler, kuruma ve ölümle karşı karşıya kalıyor. Uzmanlar ise uyardı: Önlem alınmadığı takdirde...
3.08.2018 Gündem
Ekonomide yeni dönem başladı! Dümene Albayrak geçti
Ekonomide yeni dönem başladı! Dümene Albayrak geçti Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk ekonomi yönetimi belli oldu. Listeye göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı’na, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak getirildi. Albayrak, böylece ekonominin dümenine geçti. Ticaret Bakanlığı’na ise iş insanı Ruhsar Pekcan gelirken, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum da artık bakan. Yeni kabine üyelerinin açıklanmasının ardından, hem kamu kurumlarında deneyim kazanan bürokratların hem de özel sektörde yeniliklere imza atan ve öncülük yapan isimlerin bakanlıklara getirildiği yorumları yapıldı. Bakanların ilk icraatları ve alanlarına yönelik uygulamaları merakla bekleniyor.
10.07.2018 Ekonomi
Yeni KHK yayımlandı: Yeni bakanlıklar oluşturuldu
Yeni KHK yayımlandı: Yeni bakanlıklar oluşturuldu Anayasada Yapılan Değişikliklere Uyum Sağlanması Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazete'de yayınlandı. 703 Nolu KHK ile bazı bakanlıklar birleştirildi. Bakanlar Kurulu ibaresi 'cumhurbaşkanı' şeklinde değişti.
9.07.2018 Siyaset
Son dakika! Son KHK ihraç listesi belli oldu
Son dakika! Son KHK ihraç listesi belli oldu Yeni Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazete'de yayımlandı. Son KHK'da ihraç listesi de belli oldu. OHAL kapsamında çıkartılan 701 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile çeşitli kurumlarda görev yapan 18 bin 632 personel kamudan ihraç edildi. İhraç edilenlerin 8 bin 998'i polis.
8.07.2018 Gündem
Özel ekip kuruluyor! Hamleler üst üste gelecek
Özel ekip kuruluyor! Hamleler üst üste gelecek 24 Haziran'da sandıktan zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti gözünü önümüzdeki sürece çevirdi. Ekonomi yönetimi sadeleştirildikten sonra enflasyon ve cari açıkla sonuna kadar mücadele başlayacak.
26.06.2018 Gündem
Ekonomi yönetiminde yeni dönem
Ekonomi yönetiminde yeni dönem Ekonomi yönetimi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile daha seri kararlar almaya olanak sağlayacak şekilde yeniden yapılandırılacak. Ekonomi yönetimi Hazine ve Maliye, Sanayi ve Teknoloji ile Ticaret bakanlıkları olarak 3 yerde bütünleştirilecek.
25.06.2018 Ekonomi
Patatese Fırat Kalkanı
Patatese Fırat Kalkanı Tarım Kredi Kooperatifleri’nden patates fiyatına müdahale geldi. Birlik, Fırat Kalkanı Bölgesi’nde ürettirdiği patatesleri kilogramı 1.95 liradan piyasaya sürdü.
23.06.2018 Ekonomi
Doğu Karadeniz'i esir alan 'vampir' geri döndü
Doğu Karadeniz'i esir alan 'vampir' geri döndü Doğu Karadeniz'de 2007 yılında görülmeye başlanan, son birkaç yıldır çoğalan 'Ricania simulans' adlı kelebek türü böcek, yaz ayı ile birlikte yeniden ortaya çıktı.
20.06.2018 Yaşam
Yeni dönemin bakanlık listesi
Yeni dönemin bakanlık listesi Pazar günkü seçimlerin ardından başlayacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde bakanlık sayısının 21’den 14’e indirilmesi planlanıyor. Kapatılacak 7 bakanlığın görev ve sorumlulukları ilgi alanı en yakın diğer bakanlıklara aktarılacak. En büyük değişim ekonomide.
19.06.2018 Siyaset
“Drakula” Trabzon'da ortaya çıktı
“Drakula” Trabzon'da ortaya çıktı 'Drakula' lakaplı fındık dallarını kurutan 'Turunçgil Uzun Antenli Böceği’ Trabzon’un Maçka ilçesinde bir fındık bahçesinde görülmesinin ardından bahçe karantina altına alındı.
29.05.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gıda tarım ve hayvancılık bakanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.