Geri Kabul Anlaşması

Geri Kabul Anlaşması

Son dakika geri kabul anlaşması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geri kabul anlaşması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geri kabul anlaşması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geri Kabul Anlaşması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geri kabul anlaşması gelişmeleri de dahil olmak üzere 753 geri kabul anlaşması haberi bulunmuştur. Tüm geri kabul anlaşması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası AB’nin vize muafiyeti için istediği 72 kriterden 66’sını tamamlayan Türkiye geri kalan 6 kriterin tamamlanması için düğmeye basıyor. En kritik başlıklardan olan ‘terörle mücadele’ konusunda taviz verilmeden ifade özgürlüğü esnetilecek.
22.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'da Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları 9'uncu Zirvesi'ne katıldı. Burada devlet liderleriyle önemli temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yüksek Düzeyli İmam Buhari Nişanı takdim edildi. Kritik zirve sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'zor sabrediyoruz' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'Hadi çık ispat et. Var mı elinde bir delilin? Neye göre bunu söylüyorsun? Ya sen bu ülkenin evladı değil misin? Bu ülkenin evladı olarak bu ülkenin yönetimi, devleti nasıl olur da uyuşturucu işi yapar diyebilirsin. Bir belge varsa çıkar belgeni göster' ifadelerini kullandı.
12.11.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Göçün sebebi, ülkelerin yaşanmaz hale getirilmesi
TBMM Başkanı Şentop: Göçün sebebi, ülkelerin yaşanmaz hale getirilmesi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Göç sadece Türkiye'nin meselesi değil tüm dünyanın meselesi. Göçün en temel sebebi; insanların kendi doğdukları topraklardan mahrum olmalarıdır. Neden böyledir? Bunun en aktüel sebebi; onların yaşadıkları ülkelerin, Batılı ülkeler tarafından yaşanmaz hale getirilmesidir" dedi.
16.06.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Göçler konusunda ciddi sorunlar yaşayan bir ülkeyiz
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Göçler konusunda ciddi sorunlar yaşayan bir ülkeyiz Diplomasi ve Siyaset Akademisi’nde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kaçaklar Afganistan’dan geliyor koskoca İran sınırını aşıyorlar. Van’dan otobüslere binip büyük kentlere ulaşıyorlar. Aslında bunlar herkesin gözü önünde oluyor. Birileri bunu kontrol edemiyor veya insan kaçakçılığı yapanlar bir şekilde bunu beceriyor. Bugün göçler konusunda ciddi sorunlar yaşayan bir ülkeyiz” dedi.
13.05.2022 Siyaset
Türkiye'deki yabancı sayısını duyurdu! İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan flaş göçmen açıklaması
Türkiye'deki yabancı sayısını duyurdu! İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan flaş göçmen açıklaması İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, CNN TÜRK canlı yayınında Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Çataklı görseller ile desteklediği açıklamalarında, "2017'den sonra Suriyeliler resmen gelmemeye başlamış. Fırat Kalkanı Operasyonu ile beraber güvenli bölge oluşturduk. Zeytin Dalı ve Barış Pınarı ile beraber orada durdular. Askerimizi gönderdik ve operasyonları yaptık. 10 milyon göçmen gelmesi ihtimalini bu sayede 3 milyonda tuttuk." dedi.
11.05.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan üçlü zirvenin tarihini verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan üçlü zirvenin tarihini verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel ziyareti dönüşünde değerlendirmelerde bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, İstanbul'da Almanya Şansölyesi Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un katılacağı zirve ilgili konuşarak, "Fransa’da yerel seçimler olması hasebiyle önümüzdeki hafta salı günü bu buluşmayı gerçekleştireceğiz." dedi.
10.03.2020 Gündem
Angela Merkel Ankara’ya geliyor
Angela Merkel Ankara’ya geliyor ALMANYA Başbakanı Angela Merkel ocak ayında Ankara’ya geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Merkel görüşmesi ocak ayının üçüncü haftasında yapılması planlanıyor. İki liderin şubat ayı sonunda ise Berlin’de biraraya gelmesi bekleniyor.
28.12.2019 Dünya
AB ile vize serbestisi süreci hız kazanacak
AB ile vize serbestisi süreci hız kazanacak Türkiye, AB ile Vize Serbestisi Diyaloğu'nda 72 kriterden 66'sını yerine getirdi. Kalan 6 kriteri terörle mücadele mevzuatının gözden geçirilmesi, Europol anlaşması, GRECO tavsiyeleri, üye ülkelerle adli iş birliği, kişisel verilerin korunması ve Geri Kabul Anlaşması'nın tam uygulanması oluşturuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AB ile Vize Serbestisi Diyaloğu Sürecine ilişkin genelgesiyle kriterlerin karşılanmasına yönelik çalışmaların hız kazanması bekleniyor.
20.09.2019 Dünya
Türkiye'den flaş vize serbestisi hamlesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan genelge yayımladı...
Türkiye'den flaş vize serbestisi hamlesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan genelge yayımladı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Avrupa Birliği (AB) ile Vize Serbestisi Diyaloğu Süreci"ne ilişkin kriterlerin karşılanmasına yönelik çalışmalara hız verilmesine yönelik genelge yayımladı.
18.09.2019 Ekonomi
Ankara’dan ekimde ‘vizesiz AB’ atağı
Ankara’dan ekimde ‘vizesiz AB’ atağı Avrupa Birliği’nden vize muafiyeti için gerekli 72 kriterden 66’sını yerine getiren Türkiye, Meclis’in 1 Ekim’de açılmasıyla birlikte yeni bir atağa geçecek. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın son altı kriterle ilgili “Çalışmaları hızlandırın” talimatının ardından dosyalar müzakere edilebilecek düzeye geldi.
29.07.2019 Gündem
Çavuşoğlu'ndan Doğu Akdeniz açıklaması
Çavuşoğlu'ndan Doğu Akdeniz açıklaması Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Doğu Akdeniz'deki gelişmelere ilişkin, ''AB paylaşmayı Rumlara öğretsin. Bize karşı bir adım atılırsa cevap veririz'' dedi.
12.07.2019 Dünya
İngiltere'den Pakistan'a "kaçak Pakistanlıları alın" talebi
İngiltere'den Pakistan'a "kaçak Pakistanlıları alın" talebi Pakistan Dışişleri Bakanı Şah Mahmud Kureyşi, İngiltere'de vizesi bitmesine rağmen kaçak olarak kalan Pakistanlıları almaları için İngiliz yetkililerin Pakistan'dan istekte bulunduğunu söyledi.
19.06.2019 Dünya
'Vizesiz Avrupa' için son adım...
'Vizesiz Avrupa' için son adım... Vize serbestisi için gereken 72 kriterden 66’sı tamamlandı. Kalan altı kriterden beşinin de hemen çözülebileceği ifade edildi. Tek sorunlu kriter ise Terörle Mücadele mevzuatı. AB, cezalandırma ve tutuklamayla ilgili düzenleme bekliyor.
17.05.2019 Gündem
Vize için altı kriter kısa zamanda çözülecek
Vize için altı kriter kısa zamanda çözülecek Almanya Başbakanı Merkel ile ortak basın toplantısında Türk vatandaşlarına vize muafiyeti için AB’nin istediği kriterleri “En kısa zamanda yerine getirmeyi planlıyoruz” mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ülke arasında işbirliğini artırma mesajı da verdi
28.09.2018 Siyaset
Türkiye’ye 3 milyar Euro
Türkiye’ye 3 milyar Euro Avrupa Birliği (AB) liderleri, Brüksel’de 12 saat süren pazarlıkların sonunda Türkiye’deki Suriyeli sığınmacılar için ikinci 3 milyar Euro’luk mali desteğin serbest bırakılmasına karar verdi
29.06.2018 Dünya
Son dakika haber: Yunanistan'la geri kabul anlaşması durduruldu
Son dakika haber: Yunanistan'la geri kabul anlaşması durduruldu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan'la geri kabul anlaşması durdurulduğunu açıkladı. Son dakika yapılan açıklamada "Yunanistan'da hükümet gerçekten bu konuyu çözmek istiyor. Fakat aynı zamanda görüyoruz ki Yunanistan'a batıdan çok ciddi baskı var. dedi
7.06.2018 Gündem
AB heyeti vize muafiyeti görüşmeleri için geliyor
AB heyeti vize muafiyeti görüşmeleri için geliyor Avrupa Birliği (AB) ile Türkiye arasındaki vize muafiyeti görüşmeleri kapsamında Ankara’ya gelecek AB heyetinin, Türk yetkililerle teknik görüşmeler yapacağı bildirildi.
30.05.2018 Dünya
AB ile kritik Varna zirvesi
AB ile kritik Varna zirvesi Türkiye ile Avrupa Birliği (AB) arasında bugün Bulgaristan’ın Varna şehrinde kritik bir zirve yapılacak. Türkiye’nin AB sürecinin ayrıntılı olarak ele alınacağı ve ilişkilerin geleceğine yönelik görüşmelerin yapılacağı zirve AB Dönem Başkanı olan Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov’un ev sahipliğinde gerçekleşecek. Zirveye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Donal Tusk ve AB Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker katılacak.
26.03.2018 Gündem
Kaçakçılardan teröristlere yeni tarife! DEAŞ'lı 3 bin, YPG'li bin dolar
Kaçakçılardan teröristlere yeni tarife! DEAŞ'lı 3 bin, YPG'li bin dolar Suriye’nin terör örgütü DEAŞ’tan temizlenmeye başlanmasıyla sınırdaki kaçakçıların tarifesi de değişti. Yeni tarifeye göre Avrupa’ya gitmek için Türkiye’ye giriş yapmak isteyen DEAŞ’lı erkek teröristler kaçakçılara 3 bin, PYD/YPG’li teröristlerse bin dolar ödeme yapıyor.
19.12.2017 Dünya
Yunan polisi dövüp Türkiye’ye yolladı
Yunan polisi dövüp Türkiye’ye yolladı Edirne’de Meriç Nehri’nden Yunanistan’a geçmek isteyen mülteciler, anlaşmalara aykırı olarak Yunan polisi tarafından darp edilerek Türkiye’ye gönderildi
29.09.2021 Gündem
Avrupa ülkesi Başbakanı'ndan Türkiye'ye övgü
Avrupa ülkesi Başbakanı'ndan Türkiye'ye övgü Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, NATO krizinin ardından Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulundu. Borisov, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Norveç'teki 40 askerini geri çekmesi, benim Avrupa Konseyi toplantılarında uzun zamandır vermiş olduğum ve görmeleri gereken bir mesajdır. Türkiye hem NATO hem Avrupa'da stratejik ortak olmalı. " ifadelerini kullandı.
21.11.2017 Dünya
Bakan konuştu: Bu intihar olur!
Bakan konuştu: Bu intihar olur! AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik: "Sorunlarını çözemeyen bir Avrupa modelinin alacağı tek kararın Türkiye ile müzakereleri kesmek olması ya da askıya almak olması bir intihar olur" dedi.
25.10.2017 Dünya
‘Türkiye ile üyelik müzakeresi sürmeli’
‘Türkiye ile üyelik müzakeresi sürmeli’ Avrupa’dan yükselen ‘Türkiye ile üyelik müzakereleri sona ermeli’ seslerine karşın AB Komisyonu Başkanı Juncker, “Müzakerelerin sürdürülmesinden yanayım” dedi
29.09.2021 Gündem
Bakan Çelik: Müzakere edilemez
Bakan Çelik: Müzakere edilemez "Kıbrıs'ta çözüm olmuyor duygusunun herkeste yerleştiğini" belirten AB Bakanı Ömer Çelik, "Türk askerinin adadaki varlığı müzakere edilemez" dedi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan harekete geçecek! Açıklanır açıklamaz...
Erdoğan harekete geçecek! Açıklanır açıklamaz... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın canlı yayında açıklamalarda bulundu. Kalın, "YSK'nın resmi açıklamasından sonra Erdoğan AK Parti için başvuru yapacak" dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Geri Kabul Anlaşması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geri kabul anlaşması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.