General Motors

General Motors

Son dakika general motors haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan general motors ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını general motors haber sayfamızda bulabilirsiniz.

General Motors

haberleri sayfasında son dakika yaşanan general motors gelişmeleri de dahil olmak üzere 409 general motors haberi bulunmuştur. Tüm general motors haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu Tesla CEO'su Elon Musk'ın "radikal" bir ürün diye nitelediği Cybertruck adlı elektrikli pikabın satışları Perşembe günü başlayacak.
2.12.2023 Dünya
Twitter reklamlarını durduran büyük şirket sayısı 7’ye ulaştı
Twitter reklamlarını durduran büyük şirket sayısı 7’ye ulaştı Elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın aylar önce yaptığı teklifle başlayan ve tarafları davalık hale getiren Twitter’ı satın alması, geçtiğimiz haftalarda tamamlandı. Bu gelişmenin ardından Twitter’ın yeni sahibi Musk olurken, üst düzey yöneticilerin büyük bir kısmı şirketten istifa etti. Bu süreçte Twitter’a karşı güveni azalan markalar, Twitter’daki reklam harcamalarını durdurdu.
24.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Rusya Devlet Başkanı Putin köşeye sıkıştı! Dünya devi şirketlerden kritik karar...
Rusya Devlet Başkanı Putin köşeye sıkıştı! Dünya devi şirketlerden kritik karar... Ukrayna'yı işgal ederek tüm dünyanın tepkisini çeken Rusya için yaptırım kararları peş peşe alınmaya devam ediyor. Dünya devi şirketler Rusya'ya karşı aldıkları kararları açıkladı.
2.03.2022 Dünya
Otomotiv devinde kriz büyüyor! Kazancı ve satış beklentileri düştü, rakiplerinde de...
Otomotiv devinde kriz büyüyor! Kazancı ve satış beklentileri düştü, rakiplerinde de... Otomotiv devi Toyota çip krizinin ortasında üretim ve mali yıl satış beklentilerini düşürdü. Şirket 2021 mali yıl satış beklentisinde 500 milyar yenlik düşüş açıkladı.
9.02.2022 Ekonomi
Toyota'dan kötü haber! Dev şirketten kritik karar, dünyaya duyurdular
Toyota'dan kötü haber! Dev şirketten kritik karar, dünyaya duyurdular Toyota'dan flaş karar! Kötü haberi duyurdular. Süre uzatıldı. Otomobil piyasasını altüst eden çip sorunu devam ediyor. Birçok firma bu nedenle üretim yapamıyor. Üretim aksamaları ise hem sıfır hem de ikinci el araba piyasasına fiyat artışı olarak yansıyor. Çip krizi Toyota'yı da vurdu. Üretimde yaşanan aksaklıklar devam ediyor. Toyota, tedarik zinciri sorunlarının etkisini hissetmeye devam ettiği için Japonya'daki bazı fabrikalarda üretim durmalarını uzatacağını duyurdu.
14.12.2021 Otomobil
Araçlarda yeni dönem! Türkiye dahil birçok ülke imzaladı, tamamen değişiyor
Araçlarda yeni dönem! Türkiye dahil birçok ülke imzaladı, tamamen değişiyor Türkiye, İngiltere ve Hindistan'ın da aralarında bulunduğu 33 ülke, 40 şehir, 11 araç üreticisi şirket ve 27 filo sahibi kuruluş, sıfır emisyonlu araçlara geçiş için mutabakat imzaladı.
10.11.2021 Ekonomi
Chevrolet'ten flaş karar! on binlerce aracını geri çağırdı
Chevrolet'ten flaş karar! on binlerce aracını geri çağırdı Dünyanın önde gelen otomotiv devi General Motors, Chevrolet Bolt marka otomobillerini geri çağırma kararı aldı.
23.08.2021 Otomobil
Bitcoin yine çakıldı! 37,000 dolar düzeyine indi...
Bitcoin yine çakıldı! 37,000 dolar düzeyine indi... ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın, kısa vadede enflasyonun yükselebileceğini vurguladığı konuşmasının ardından, Bitcoin'in yönü yeniden aşağıya döndü. ABD'de tüketici fiyatlarındaki artış hızı mayısta yüzde 5.0'e yükselerek, Ağustos 2008'deki yüzde 5.3'ten sonra, son 13 yılın en yüksek düzeyine ulaştı.
18.06.2021 Ekonomi
Otomobil devi GM'den flaş hamle! Açıklandı, rakamlar...
Otomobil devi GM'den flaş hamle! Açıklandı, rakamlar... General Motors yaptığı açıklamada, elektrikli araçlar için planladığı harcamayı 2025 yılına kadar 35 milyar dolara çıkardığını duyurdu.
17.06.2021 Otomobil
Araba alacaklar için kötü haber! Zamlanacak
Araba alacaklar için kötü haber! Zamlanacak Araba almak isteyenler için kötü haber geldi. Fiyatlara yeniden zam gelecek. Araba firmalarını vuran çip krizi büyümeye devam ediyor. Birçok araba markası üretimlerini durdurmak zorunda kaldı. Bu da fiyatların artacağı anlamına geliyor.
27.03.2021 Ekonomi
Bitcoin'den yeni rekor! Bir eşiği daha aştı
Bitcoin'den yeni rekor! Bir eşiği daha aştı Dünyanın en popüler ve en değerli kripto para birimi olan Bitcoin yeni bir rekor kırarak 60 bin eşiğine yükseldi.
13.03.2021 Ekonomi
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Tamamen değişiyor
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Tamamen değişiyor Pandemi ile birlikte birçok kişi toplu ulaşım araçlarını kullanmak istemediği için araba almaya yöneldi. Özellikle Aralık ayında pandemi kaynaklı kısıtlamalar, fiyatlardaki artış ve yüksek kurlar, hem ikinci el araba satışlarının hem de fiyatlarının düşmesine yol açmıştı. Ancak geçtiğimiz ay aşılama çalışmalarının başlaması, vaka sayılarının düşmeye başlaması, kurlarda gerilemeler olması, tüketicilerin ikinci el araçlara yeniden ilgi göstermeye başlamasını sağladı. Bununla birlikte dikkat çeken bir başka unsur da, uygun fiyata araba sahibi olmak isteyenlerin giderek “çok kilometre yapmış” araçlara yönelmesi oldu. Bu dönemde araba almayı planlayan herkesi yakından ilgilendiren değişiklikler de yaşandı. Kişilerin ihtiyaçları değiştiği gibi otomobil firmaları da bu ihtiyaçlar doğrultusunda farklılıklar yaptı. Özellikle son dönemlerde araba firmalarının isimleri ile teknoloji firmalarının isimleri fazlasıyla yan yana kullanılmaya başladı.
8.02.2021 Otomobil
Araba fiyatlarını yükseltecek kriz!
Araba fiyatlarını yükseltecek kriz! Araba almak isteyenlere kötü haber. Koronavirüs nedeniyle üretimlerini durdurup işçilerini izne çıkartan otomotiv devleri şimdi yeni bir krizle karşı karşıya. Pandemi sürecinde otomobil üretimi durma noktasında gelince yarı iletken çip üreticileri ilk çare olarak satış rekorları kıran tüketici elektroniği alanına üretim yapmıştı. Ancak şimdi bu karar tekrar kapılarını açan otomobil fabrikaları için de yeni bir krizin kapılarını ardına kadar araladı.
1.02.2021 Ekonomi
Benzinli ve dizel araba üretmeyi durduruyor! Dev şirketten flaş karar...
Benzinli ve dizel araba üretmeyi durduruyor! Dev şirketten flaş karar... Amerikan otomobil üreticisi General Motors (GM), 2035'e kadar benzinli ve dizel araç üretimini sonlandırarak yalnızca elektrikli araç üretmeyi planladığını duyurdu.
29.01.2021 Otomobil
Tarih verdi! Benzinli ve dizel araçlara veda edecek
Tarih verdi! Benzinli ve dizel araçlara veda edecek Amerikan otomobil üreticisi General Motors (GM), 2035'e kadar benzinli ve dizel araç üretimini sonlandırarak yalnızca elektrikli araç üretmeyi planladığını duyurdu.
29.01.2021 Ekonomi
Joe Biden savaş döneminden kalma yasayı kullanabilir
Joe Biden savaş döneminden kalma yasayı kullanabilir ABD Başkanlığına seçilen Joe Biden'ın, savaş dönemlerinde kullanılan Savunma Üretim Yasasını yeni tip koronavirüs (covid-19) aşısının üretiminin artırılması için devreye sokabileceği bildirildi.
28.12.2020 Dünya
Elektrikli araçların batarya sorunu tamamen bitecek
Elektrikli araçların batarya sorunu tamamen bitecek Elon Musk tarafından yönetilen Tesla elektrikli araçlarda büyük devrim yaratsa bile, yine de bataryalar çok ciddi bir problem oluşturuyordu. General Motors (GM) ise bu problemi tamamen bitirebileceği bir projeye imza attı.
26.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Otomobil devinden flaş karar! Yeniden başlıyorlar
Otomobil devinden flaş karar! Yeniden başlıyorlar Otomotiv üreticisi Ford Motor Co, ABD’deki fabrikalarında corona nedeniyle Mart ayında ara verdiği üretime kısmen de olsa 18 Mayıs’ta yeniden başlayacağını açıkladı.
8.05.2020 Ekonomi
Trump istedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan onay verdi. ABD’ye ventilatör parçası gönderiyoruz
Trump istedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan onay verdi. ABD’ye ventilatör parçası gönderiyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump’ın talebi üzerine ventilatör (solunum destek) cihazı yapımında kullanılan bir parçanın tedarikine onay verdi.
22.04.2020 Gündem
General Motors 30 bin ventilatör üretecek
General Motors 30 bin ventilatör üretecek ABD Sağlık ve İnsan Hizmetleri Bakanlığı, Savunma Üretim Yasası kapsamında yapılan anlaşmayla, General Motors'un (GM) 30 bin ventilatör üreteceğini bildirdi.
8.04.2020 Sağlık
Corona virüs için Trump'tan flaş hamle
Corona virüs için Trump'tan flaş hamle ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında, 6 firmanın solunum cihazı üretmesinin önündeki engellerin kaldırılmasını sağlamaları için Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı ile İç Güvenlik Bakanlığına talimat verdi.
2.04.2020 Corona Virüsü
Güçlerini birleştirdiler! 50 bin adet üretilecek
Güçlerini birleştirdiler! 50 bin adet üretilecek Ford - General Electric iş birliğiyle ABD'de Covid-19'la mücadelede kullanılacak vantilatörler üretilecek. Hedef 100 günde 50 bin vantilatör.
31.03.2020 Ekonomi
Elon Musk New York'a yüzlerce solunum cihazı bağışlıyor
Elon Musk New York'a yüzlerce solunum cihazı bağışlıyor Elon Musk, corona virüs salgınıyla mücadeleye yardımcı olmak için New York'a yüzlerce solunum cihazı bağışlıyor.
28.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Otomotiv devleri, Kovid-19 salgınıyla mücadele için solunum cihazı  üretecek
Otomotiv devleri, Kovid-19 salgınıyla mücadele için solunum cihazı üretecek Uluslararası otomotiv şirketleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadeleye destek olmak için solunum cihazı ve diğer tıbbi donanımları üretmeye başlayacak.
24.03.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

General Motors ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki general motors haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.