General Mobile

General Mobile

Son dakika General Mobile haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan General Mobile ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını General Mobile haber sayfamızda bulabilirsiniz.

General Mobile

haberleri sayfasında son dakika yaşanan general mobile gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 general mobile haberi bulunmuştur. Tüm general mobile haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vergisiz satılacak telefon modelleri belli oldu! Tek tek açıklandı
Vergisiz satılacak telefon modelleri belli oldu! Tek tek açıklandı Türkiye’de üretilen tüm güncel akıllı telefonları ve vergisiz telefon projesine dahil edilmesi netleşen ilk modelleri listeledik. Araştırmalarımıza göre, 10 markanın 51 akıllı telefon modeli Türkiye’de üretiliyor. Bunlar arasında Samsung ve Xiaomi’nin 10’ar adet modeli bulunuyor. GM, Vivo ve Reeder gibi markalara ait 16 yerli modelin ise vergisiz telefon kapsamına girmesi şimdiden netleşti.
9.09.2023 Ekonomi
Öğrenciye vergisiz telefon planı belli oldu! Kritik detaylar tek tek açıklandı
Öğrenciye vergisiz telefon planı belli oldu! Kritik detaylar tek tek açıklandı Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversitelilerin ÖTV’siz ve KDV’siz cep telefonunu nasıl alacağını anlattı.
29.08.2023 Ekonomi
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları belli oldu! İşte marka marka isim verildi
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları belli oldu! İşte marka marka isim verildi Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurusu yapılan ‘gençlere vergisiz telefon’ çalışmasının ayrıntıları belli oldu. Konuyla ilgili bilgi veren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, “15 model üzerinde çalışma yapıyoruz. Türkiye’de üretim yapan firmalar kapsama dahil edilecek. Cari açığı düşünmemiz gerek” şeklindeki sözleri aktarıldı.
21.09.2023 Ekonomi
Gençlere ilk telefonda vergi indirimi ile ilgili detaylar ortaya çıktı
Gençlere ilk telefonda vergi indirimi ile ilgili detaylar ortaya çıktı AK Parti gençlere verdiği ilk elektronik eşya alımında vergi muafiyeti sözü için adım atmaya hazırlanıyor. Çalışma ilk kabine toplantısında gündeme gelecek. AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısında masaya gelen konu hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ne değerlendirmede bulundu? İşte detaylar...
25.08.2023 Ekonomi
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman?
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobil telefon ve akıllı cihazlar şirketi Mobiltel, halka arz için talep toplayacak. SPK’dan onay alan Mobiltel payları, şirket paylarının yüzde 20,29’luk bölümünü halka arz edecek. Peki, Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobiltel halka arz hisse fiyatı ne? Mobiltel halka arz eşit mi? İşte Mobiltel halka arz takvimi!
13.11.2021 Ekonomi
Android 10 güncellemesini alacak olan telefonlar
Android 10 güncellemesini alacak olan telefonlar Android 10 güncellemesi alacak telefonlar belli oldu. Cihazların güncelleme alacağı kesin gibi görünüyor ancak üreticilerin ilerleyen dönemlerde fikir değişikliğine gitme ihtimali de bulunuyor...
5.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye 5 yılda cep telefonuna 12,8 milyar dolar harcadı
Türkiye 5 yılda cep telefonuna 12,8 milyar dolar harcadı Türkiye geçen yıl cep telefonu ithalatına yaptığı 1,8 milyar dolarlık harcamayla 5 yılın en düşük seviyesini gördü.
13.02.2020 Bilim ve Teknoloji
‘Virüs’ alarmı! Uçuşlar durdu, Uluslararası markalar kapanıyor...
‘Virüs’ alarmı! Uçuşlar durdu, Uluslararası markalar kapanıyor... İş dünyası koronavirüsteki gelişmeleri endişeyle takip ediyor. Sürecin uzaması durumunda başta cep telefonları olmak üzere pek çok sektörün etkilenmesi bekleniyor. Ülkedeki fuarlar askıya alınırken, turizmde de iptaller sürüyor
30.01.2020 Ekonomi
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak?
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak? Google'ın en yeni mobil işletim sistemi olan Android Q, çok yakında pek çok telefonda boy göstermeye başlayacak. Yeni güncellemeyi alacak telefonlar da belli oldu.
30.07.2019 Bilim ve Teknoloji
General Mobile'da Android Q Beta dönemi
General Mobile'da Android Q Beta dönemi General Mobile; Android Q Beta güncellemesini ilk olarak GM 9 Pro ve GM 8 kullanıcılarının deneyimlemesi için sundu. General Mobile ile Android Q Beta sürümünü deneyimlemek isteyen GM 9 Pro ve GM 8 kullanıcılarının yapması gereken ise bakın ne?
12.07.2019 Bilim ve Teknoloji
General Mobile GM 9 GO satışa sunuldu
General Mobile GM 9 GO satışa sunuldu General Mobile’ın Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) tanıttığı ve GM 9 Ailesinin yeni üyesi olan GM 9 Go satışa sunuldu.
24.05.2019 Bilim ve Teknoloji
General Mobile GM 9 Plus'ı tanıttı
General Mobile GM 9 Plus'ı tanıttı General Mobile, Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) en yeni modeli olan GM 9 Plus'ı tanıttı.
28.02.2019 Bilim ve Teknoloji
General Mobile'dan 'Android 9 Pie' müjdesi!
General Mobile'dan 'Android 9 Pie' müjdesi! General Mobile GM 8 model telefon kullananlar için Android Pie güncellemesi uzun zamandır bekleniyordu ve nihayet bugün yayınlandı. Bakın telefonunuzda yeni güncellemeyi indirmenizle birlikte yeni neler göreceksiniz?
6.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Yerli markadan 'Ver Eskiyi, Al Yeniyi' kampanyası
Yerli markadan 'Ver Eskiyi, Al Yeniyi' kampanyası Yerli telefon markası General Mobile, duyurduğu yeni kampanyası 'Ver Eskiyi, Al Yeniyi' ile telefonları değiştiriyor.
23.11.2018 Bilim ve Teknoloji
İşte ilk 'yerli üretim' logolu telefon!
İşte ilk 'yerli üretim' logolu telefon! General Mobile, Türkiye'nin ilk yerli üretim logolu telefonunu üretmeye başladığını duyurdu. Yerli üretim logosu, GM 9 Pro ve General Mobile'ın tüm ürünlerinde kullanılacak.
5.10.2018 Bilim ve Teknoloji
En iyi kameralı yerli GM 9 Pro duyuruldu!
En iyi kameralı yerli GM 9 Pro duyuruldu! General Mobile GM 9 Pro modeli resmi olarak tanıtıldı. Telefonun en önemli özelliği gelişmiş bir kameraya sahip olması. Telefonun fiyatı da belli oldu.
12.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Teknolojide milli hamle! AK Partili belediyelere bu çağrı yapıldı
Teknolojide milli hamle! AK Partili belediyelere bu çağrı yapıldı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın teknolojide yerli ve milli çağrısına şirketlerden destek sürüyor. Türkiye’nin yerli telefon üreticilerinden Başarı Elektronik bünyesindeki Kaan, Türkiye’de üretim için kolları sıvadı. Bunun için şirket Ankara’da sıfır bir fabrika kurdu. Türkiye’nin millileştirilmiş işletim şirketi Pardus da tüm kamuya yayılmak için görev bekliyor. AK Partili belediyelere ‘Pardus kullanın’ çağrısı yapılırken Pardus’un ticarileşmesi için çalışan HAVELSAN, kamu kurumlarının gönül rahatlığıyla Pardus’a geçebileceğini belirtiyor.
21.08.2018 Ekonomi
Ukrayna’ya girdi hedef 45 ülke
Ukrayna’ya girdi hedef 45 ülke Türkiye’nin en çok tercih edilen ilk 3 akıllı telefon markasından biri olan yerli General Mobile, uluslararası pazarlarda da başarısını sürdürüyor. Bulunduğu 33 ülkede büyümeye ve potansiyel gördüğü pazarlara yatırım yapmaya devam ediyor.
20.08.2018 Ekonomi
Türk üreticiden 100 milyon TL'lik fabrika
Türk üreticiden 100 milyon TL'lik fabrika General Mobile, yıllık 2,5 milyon adet üretim kapasiteli cep telefonu fabrikasını İkitelli'de faaliyete geçirdi. Böylece akıllı telefon üretimini Çin'den Türkiye'ye taşıdı. 2018 sonu için şirketin hedefi üretim kapasitesini 4,4 milyon adete çıkarmak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerli telefon işareti sonrası fabrikayı açıklayan General Mobile, bu sene 155 milyon TL’lik ihracat yapmak, faaliyette olduğu ülke sayısını da 45’e çıkarmak istiyor
16.08.2018 Bilim ve Teknoloji
En ‘akıllı’ hamle olur
En ‘akıllı’ hamle olur Türkiye sadece geçen yıl ithal cep telefonuna 2.8 milyar dolar ödedi. Son 10 yılda ithal cep telefonuna ödenen fatura 23.7 milyar doları buldu. Bütün dünyanın gıpta ile izlediği ve 29 Ekim’de açılması beklenen 3. Havalimanının toplam maliyeti 10.5 milyar euro. Yani 10 yılda cebe giden para ile 2 tane yapılabilirdi. Yine aynı şekilde 10.3 milyar dolara malolan Osmangazi Köprüsü’nden de 2 tane yapılabilirdi.
14.08.2018 Ekonomi
Kemal Batmaz'la ilgili çok önemli bilgiler ortaya çıktı
Kemal Batmaz'la ilgili çok önemli bilgiler ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü çevresindeki arazide bulunan cep telefonlarından ikisinin, örgütün sivil imamları Kemal Batmaz ve Hakan Çiçek'e ait olduğu belirlendi.
23.06.2018 Gündem
Otobüsün kaçmasına izin vermeyeceğiz
Otobüsün kaçmasına izin vermeyeceğiz BİP, Fizy, Dergilik, Lifebox, Paycell ve Upcall gibi hizmetlerini ‘Lifecell Ventures’ adı altında toplayan Turkcell, ilk dijital ihracatını Moldova’ya yaptı. Genel Müdür Terzioğlu, “Önceden otobüsü beklerdik ama yine de kaçırırdık. Artık otobüsün kaçmasına izin vermeyeceğiz” dedi
26.02.2018 Ekonomi
Nokia 7 Plus’ın canlı görüntüsü ortaya çıktı!
Nokia 7 Plus’ın canlı görüntüsü ortaya çıktı! Nokia’nın Mobil Dünya Kongresi kapsamında 25 Şubat’ta yapacağı lansman ile tanıtılacak ürünlerden olan Nokia 7 Plus’ın görselleri geçtiğimiz gün ortaya çıkmıştı. Şimdi de lansmana sayılı günler kala canlı olarak ortaya çıkan Nokia 7 Plus, devasa ekrana sahip olduğunu da gösteriyor.
16.02.2018 Bilim ve Teknoloji
İşte Oreo güncellemesini alacak telefonlar!
İşte Oreo güncellemesini alacak telefonlar! Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak telefonlar açıklandı. İşte Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak telefonlar.
22.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Artık Google’a değil Yaani’ye soracağız
Artık Google’a değil Yaani’ye soracağız Turkcell, Türkiye’yi kendi arama motoruna sahip ülkeler ligine taşıdı. Yerli ve milli arama motoru Yaani dün tanıtıldı. Anadili Türkçe olan ve aranan kelimeleri daha iyi algılayan Yaani, konum tabanlı aramalara da çok iddialı bir giriş yapıyor
25.10.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

General Mobile ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki general mobile haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.