Genel Grev

Genel Grev

Son dakika genel grev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan genel grev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını genel grev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Genel Grev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan genel grev gelişmeleri de dahil olmak üzere 623 genel grev haberi bulunmuştur. Tüm genel grev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa'daki grev nedeniyle THY bazı seferlerini iptal etti
Fransa'daki grev nedeniyle THY bazı seferlerini iptal etti Türk Hava Yolları (THY), Fransa'daki grev nedeniyle 9 ve 10 Mart'ta yapılması planlanan Paris, Lyon ve Marsilya uçuşlarından bazı seferlerini iptal etti.
8.03.2023 Ekonomi
Türk Metal Sendikası'ndan grev kararı
Türk Metal Sendikası'ndan grev kararı Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Bursa'nın Gemlik ilçesinde genel grev kararı aldıklarını açıklayarak, "Mücadelemizin en etkili silahını buradan, Gemlik'ten bütün Türkiye'ye duyurmaya geldim. Buraya grev kararımızı alarak geldim. 24 Aralık günü itibarıyla grev kararımızı aldık" dedi.
25.12.2021 Gündem
Mücbir sebep nedir, mücbir sebep kapsamına almak ne demek? Mücbir sebep halleri nelerdir?
Mücbir sebep nedir, mücbir sebep kapsamına almak ne demek? Mücbir sebep halleri nelerdir? Hazine ve Maliye Bakanlığı, orman yangınlarından etkilenen yerler için mücbir sebep hali ilan ederken, bu yerlerde beyanname verme ve vergi ödeme süreleri ertelendi. Peki, Mücbir sebep nedir, ne demek? Mücbir sebep halleri nelerdir?
6.08.2021 Gündem
Lukaşenko: Ben öldürülmediğim sürece, seçimler yenilenmeyecek
Lukaşenko: Ben öldürülmediğim sürece, seçimler yenilenmeyecek Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandır Lukaşenko, 9 Ağustos’ta düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yeniden yapılması konusundaki taleplere, “Beni öldürmediğiniz sürece, seçimler yenilenmeyecektir” yanıtını verdi.
17.08.2020 Dünya
Mücbir sebep nedir? Mücbir sebep halleri nelerdir?
Mücbir sebep nedir? Mücbir sebep halleri nelerdir? Mücbir sebep nedir? Mücbir sebep halleri nelerdir? Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, corona virüsü nedeniyle vergi süreçlerinde mücbir sebep hükümlerinden faydalanacak mükellefler için tebliğ hazırladıklarını belirterek, tebliğle mücbir sebep altındaki sektör ve iş kollarının belirlendiğini kaydetti. Bakan Albayrak tarafından yapılan açıklamadan sonra, KDV beyannamesi uzatmak isteyen kişiler mücbir sebep nedir? sorusuna yanıt arama başladı.
24.03.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT Özel'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir sondaj gemisi daha alacağız. Sadece Akdeniz'de değil, Karadeniz'de hatta uluslararası sularda da bu çalışmaları sürdüreceğiz." dedi.
9.12.2019 Siyaset
O ülke yanıyor! Çok sayıda ölü ve yaralı var
O ülke yanıyor! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kolombiya'da çeşitli sektörlerin genel grev kararı almasının ardından binlerce kişinin katıldığı hükümet karşıtı protestolarda, 3 kişi öldü, 122 kişi yaralandı.
22.11.2019 Dünya
Kolombiya hükümeti sınırları kapattı
Kolombiya hükümeti sınırları kapattı Kolombiya hükümeti bugün başlayan genel grev nedeniyle bütün kara ve su sınırlarını geçici süreliğine kapatma kararı aldı.
21.11.2019 Dünya
Hong Kong'da 200'den fazla uçuş iptal edildi
Hong Kong'da 200'den fazla uçuş iptal edildi Protestoların sürdüğü Hong Kong'da bugün alınan grev kararı nedeniyle havalimanında 200'den fazla uçuş iptal edildi.
5.08.2019 Dünya
Tunus'taki grev hayatı felç etti
Tunus'taki grev hayatı felç etti Tunus'ta 650 binden fazla kamu çalışanı, maaşlarına zam yapılması talebiyle bugün greve gitti. Ülke genelinde uygulanan bir günlük grev nedeniyle tüm devlet daireleri kapatıldı, öğrencilerin güvenliği gerekçe gösterilerek, okulların tamamı tatil edildi.
17.01.2019 Dünya
Tunus'ta yeni yılda protestolar artabilir
Tunus'ta yeni yılda protestolar artabilir Tunus siyasetinde son dönemde yaşanan ittifak değişiklikleri ve ülkenin içinde bulunduğu ekonomik darboğaz göz önüne alındığında yeni yılda protestoların artacağı endişesi yükseliyor
26.12.2018 Dünya
Kolombiya'da protestolar devam ediyor
Kolombiya'da protestolar devam ediyor Ülkenin 30'dan fazla kentinde işçi sendikaları, toplu taşıma ve kamyon sürücüleri, yerliler, akademisyenler ile öğrenciler sokaklara indi.
29.11.2018 Dünya
Filistinliler genel greve gidiyor
Filistinliler genel greve gidiyor Gazze ve Batı Şeria ile İsrail'de Filistinlilerin yaşadığı şehirlerde, ırkçı Yahudi ulus devlet yasası ile İsrail'in Doğu Kudüs'ün doğusunda yer alan Han el-Ahmer'i yıkma kararını protesto için genel grev kararı alındı.
1.10.2018 Dünya
Yunanistan'da 24 saatlik grev
Yunanistan'da 24 saatlik grev Yunanistan'da kemer sıkma önlemleri ve hükümetin ekonomi politikalarına karşı gidilen genel grev nedeniyle ülkede kamu hizmetleri aksarken, ulaşımda zorluklar yaşanıyor.
30.05.2018 Dünya
Gazze'de ABD Büyükelçiliği protestosu: 59 ölü
Gazze'de ABD Büyükelçiliği protestosu: 59 ölü Amerika Birleşik Devletleri'nin büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıması, Filistinlilerin öfkesini bir kez daha sokağa döktü. Gazze sınırında ve Batı Şeria'da protesto gösterileri düzenlendi. İsrail'in şiddeti katliama dönüştü. 59 protestocu İsrail askerinin açtığı ateşte yaşamını yitirdi. 2 bin 700'den fazla gösterici yaralandı. İsrail, protestolar sürerken Gazze'ye beş hava saldırısı düzenledi. Bugün, 2014'teki Gazze Savaşı'ndan bu yana en kanlı gün olarak kayıtlara geçti.
15.05.2018 Dünya
Kriz büyüyor! THY seferlerini iptal etti!
Kriz büyüyor! THY seferlerini iptal etti! Fransa'nın hazırladığı çalışma yasası reform paketine karşı olan 9 memur sendikası, ülke çapında greve gidiyor. Grev nedeniyle THY bazı seferlerini iptal etti.
3.05.2018 Dünya
Muhalefet ablukası
Muhalefet ablukası Ermenistan’da muhalifler, liderleri Nikol Paşinyan’ın parlamentodaki oylamada başbakan seçilememesi üzerine protesto gösterilerine yeniden başladı. Göstericiler başkent Erivan’da kara ve hava ulaşımını durma noktasına getirdi
2.05.2018 Dünya
Ermenistan'da sular durulmuyor! Yolları kapattılar
Ermenistan'da sular durulmuyor! Yolları kapattılar Hükümet karşıtı protestolarla çalkalanan Ermenistan'da, parlamentoda yapılan başbakanlık oylaması sonrasında bu sabah protestocular başkente girişleri ve havaalanı yolunu kapadı.
2.05.2018 Dünya
Ermenistan'da Paşinyan’dan taraftarlarına eylem çağrısı
Ermenistan'da Paşinyan’dan taraftarlarına eylem çağrısı Ermenistan’da parlamentoda yapılan başbakanlık seçimini kazanamayan muhalif hareketin lideri Nikol Paşinyan, iktidara tepki olarak ülke genelinde greve gidilmesi, havaalanı yolları, caddeler ve metroların kapatılması çağrısında bulundu.
1.05.2018 Dünya
Fransa'da onbinlerce kişi sokaklara döküldü
Fransa'da onbinlerce kişi sokaklara döküldü Fransa'da, hükümetin reform ve kemer sıkma politikalarını protesto için 130'dan fazla kentte düzenlenen grev ve gösterilere onbinlerce kişi katılırken, başkent Paris'teki yürüyüşte şiddet olayları yaşandı.
19.04.2018 Dünya
Fransa'da hayat bugün duruyor! 50 kent birden...
Fransa'da hayat bugün duruyor! 50 kent birden... Fransa'da hükümetin reform girişimleri ve kemer sıkma önlemlerine tepki gösteren çok sayıda meslek grubu, ülke çapında grev ve gösteri düzenleyecek.
19.04.2018 Dünya
Abbas'tan BM'ye flaş çağrı
Abbas'tan BM'ye flaş çağrı Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Birleşmiş Milletler'e (BM) Filistin halkına uluslararası koruma sağlamak için acilen harekete geçmesi çağrısında bulundu.
30.03.2018 Dünya
Menbiç'te halk PKK'ya karşı ayaklandı
Menbiç'te halk PKK'ya karşı ayaklandı Terör örgütü PKK/PYD'nin işgal ettiği Menbiç'te iki sivili işkence ederek öldürmesi üzerine halk ayaklandı ve genel grev çağrısı yaptı.
13.01.2018 Dünya
Yunanistan karıştı! Hayat felç!
Yunanistan karıştı! Hayat felç! Yunanistan'da kamu ve özel sektör çalışanlarının genel greve gitmesi hayatı felç etti. Doktorlar işbaşı yapmadı, okullar kapalı. TV'lerde haber yayınları iptal edildi, gazeteler basılmayacak.
14.12.2017 Dünya
Cehennemin kapıları açıldı
Cehennemin kapıları açıldı Trump Ortadoğu’yu resmen ateşe attı. ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasının ardından Hamas intifada çağrısı yaptı. İsrail Batı Şeria’ya asker yığdı, sokaklara dökülen Filistinlere müdahale etti
7.12.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Genel Grev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki genel grev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.