Gemi Geçişleri

Gemi Geçişleri

Son dakika gemi geçişleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gemi geçişleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gemi geçişleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gemi Geçişleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gemi geçişleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 gemi geçişleri haberi bulunmuştur. Tüm gemi geçişleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Boğazı'nda sis sürprizi: Gemi trafiği durdu
İstanbul Boğazı'nda sis sürprizi: Gemi trafiği durdu İstanbul Boğazı'nda öğle saatlerinde aniden bastıran sis nedeniyle transit gemi geçişleri askıya alındı.
25.03.2023 Gündem
İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı! Yoğun güvenlik önlemleri alındı
İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı! Yoğun güvenlik önlemleri alındı Karadeniz'de bulunan gazın taşınması için derin sularda doğalgaz boru serim işlemini tamamlayan dev gemi geniş güvenlik önlemleri altında İstanbul Boğazı'ndan geçiyor. Gemi geçişini tamamlayana kadar İstanbul Boğazı diğer gemilerin geçişine kapatıldı.
1.12.2022 Gündem
İstanbul’da sis etkili oldu; bazı vapur seferleri iptal edildi
İstanbul’da sis etkili oldu; bazı vapur seferleri iptal edildi İstanbul’da gece saatlerinde başlayan sis, sabah saatlerinde de etkili oldu. Sis nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edilirken, İstanbul Boğazı'ndaki transit gemi geçişleri de durduruldu.
1.11.2022 Yaşam
İstanbul’da kar yağışı ne kadar sürecek? Kar yağışı İstanbul'da kaç gün sürecek, ne zaman bitecek?
İstanbul’da kar yağışı ne kadar sürecek? Kar yağışı İstanbul'da kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? Cuma günü başlayan kar etkisini sürdürerek devam ediyor. İstanbul için alarm verildi, Karadeniz üzerinden kütleler yoğun olarak giriş yapacak. Karadeniz'in batısında beklenen vorteks öğlen saatlerinin ardından varlığını gösterecek, İstanbul’u büyük ölçüde etkileyecek. Uzmanlar İstanbul’da yıllardır görülmeyen bir yağışının olacağını belirtiyor. Peki, İstanbul’da kar yağışı ne kadar sürecek? İstanbul'da kar yağışı ne zaman bitecek?
24.01.2022 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğine sis engeli!
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğine sis engeli! İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis nedeniyle saat 18.20 itibarıyla gemi trafiğinin çift yönlü olarak askıya alındığı bildirildi.
5.11.2021 Gündem
İstanbul Boğazı transit gemi geçişlerine kapatıldı
İstanbul Boğazı transit gemi geçişlerine kapatıldı İstanbul’da gece saatlerinden itibaren etkisini sürdüren sis nedeniyle İstanbul Boğazı transit gemi geçişlerine kapatıldı.
2.11.2021 Gündem
'Türkiye'yi dünyanın en büyük ve önemli ticari koridorlarının hakimi yaptık'
'Türkiye'yi dünyanın en büyük ve önemli ticari koridorlarının hakimi yaptık' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'yi dünyanın en büyük ve önemli ticari koridorlarının hakimi yaptıklarını, coğrafi açıdan kalkınmada eşitliğe destek verme hedefiyle çalıştıklarını belirtti.
10.07.2021 Ekonomi
Meteoroloji 'den kritik uyarı! Yoğun kar yağışı
Meteoroloji 'den kritik uyarı! Yoğun kar yağışı Türkiye'nin birçok yerinde yoğun kar yağışı etkili olurken meteoroloji genel müdürlüğü buzlanma ve don olayları hakkında da uyarıda bulundu.
14.02.2021 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı İstanbul Boğazı'nda sis ve pus nedeniyle görüş mesafesinin yarım milin altına düşmesi sonucu gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı.
6.02.2021 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı İstanbul Boğazı'nda sis ve pus nedeniyle görüş mesafesinin yarım milin altına düşmesi sonucu gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı.
17.01.2021 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı İstanbul Boğazı'nda, sisin görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle gemi geçişlerinin çift yönlü askıya alındığı bildirildi.
5.12.2020 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı İstanbul Boğazı'nda, yoğun tipinin görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle gemi geçişlerinin çift yönlü askıya alındığı bildirildi. Vapur seferleri de iptal edildi.
4.12.2020 Gündem
İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı
İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı İstanbul Boğazı'nda fırtına nedeniyle gemi trafiği çift yönlü olarak askıya alındı. Rüzgâr hızının gecenin ilerleyen saatlerinde daha da artacağı tahmin ediliyor.
10.01.2019 Gündem
İstanbul Boğazı'nda bir kez daha gemi geçişleri durduruldu
İstanbul Boğazı'nda bir kez daha gemi geçişleri durduruldu İstanbul Boğazı kuzeyinde Kavak Burnu'ndan başlayarak boğaz çıkışına kadar olan bölümde yoğun sis nedeniyle, gemi geçişleri çift yönlü olarak askıya alındı. İstanbul Boğazı, sisin etkisini yitirmesinin ardından çift yönlü olarak gemi geçişlerine açıldı.
14.04.2018 Gündem
İstanbul Boğazı yeniden gemi geçişlerine kapatıldı
İstanbul Boğazı yeniden gemi geçişlerine kapatıldı İstanbul Boğazı'nda yoğun sisten kaynaklanan kısıtlı görüş nedeniyle gemi geçişleri çift yönlü olarak askıya alındı.
28.03.2018 Yaşam
Son dakika: İstanbul Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı!
Son dakika: İstanbul Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı! İstanbul Boğazı'nda yoğun sisten kaynaklanan kısıtlı görüş nedeniyle gemi geçişleri çift yönlü olarak askıya alındı.
23.02.2018 Gündem
Kanal İstanbul’dan önce gemi trafiği için önemli düzenleme!
Kanal İstanbul’dan önce gemi trafiği için önemli düzenleme! Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan dün Karadeniz ile Marmara Denizi birbirine bağlayacak olan Kanal İstanbul Projesi'nin güzergahını açıkladı. Bakanlık kısa süre önce de "Gemi Trafik Hizmetleri Sistemlerinin Kurulmasına ve İşletilmesine İlişkin Yönetmelik"te önemli bir değişikliğe gitti. Resmi Gazete'de yayınlanan düzenlemeye göre söz konusu merkezler istenirse özel sektöre de devredilebilecek.
16.01.2018 Gündem
İstanbul'da sis deniz trafiğini olumsuz etkiledi
İstanbul'da sis deniz trafiğini olumsuz etkiledi İstanbul Boğazı'nda kısıtlı görüş nedeniyle geçişe çift yönlü kapatılan gemi trafiği, saat 11.30'da yeniden başladı.
29.09.2021 Gündem
Boğaz'dan 'dev' geçti! İstanbul Boğazı gemi geçişine kapatıldı
Boğaz'dan 'dev' geçti! İstanbul Boğazı gemi geçişine kapatıldı İstanbul Boğazı, 'Scarabeo 9' adlı dev petrol arama platformunun geçişi nedeniyle çitf yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da iki köprü gece araç trafiğine kapatılacak
İstanbul'da iki köprü gece araç trafiğine kapatılacak Atatürk Köprüsü ve Yeni Galata Köprüsü gemi geçişi nedeniyle bu gece araç ve yaya trafiğine kapatılacak
29.09.2021 Gündem
Son dakika: İstanbul Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı
Son dakika: İstanbul Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı İstanbul Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı
İstanbul Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı İstanbul Boğazı'nda yat yarışı nedeniyle gemi geçişleri geçici olarak durduruldu.
29.09.2021 Gündem
İstanbul Boğazı gemi geçişlerine açıldı
İstanbul Boğazı gemi geçişlerine açıldı İstanbul Boğazı'nda kısıtlı görüş nedeniyle geçişe çift yönlü olarak kapatılan gemi trafiği, saat 18.00'de yeniden başladı.
29.09.2021 Gündem
Meteoroloji İstanbul için saat verdi! İl il hava durumu...
Meteoroloji İstanbul için saat verdi! İl il hava durumu... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son hava durumu tahminlerine göre, bugün akşam saatlerinde İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji'nin verilerine göre güncel hava durumu...
29.09.2021 Gündem
İstanbul Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı
İstanbul Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı İstanbul Boğazı'nda kısıtlı görüş nedeniyle gemi geçişleri geçici olarak durduruldu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gemi Geçişleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gemi geçişleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.