Gelin Adayları

Gelin Adayları

Son dakika gelin adayları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gelin adayları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gelin adayları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gelin Adayları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gelin adayları gelişmeleri de dahil olmak üzere 239 gelin adayları haberi bulunmuştur. Tüm gelin adayları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahte gelin çetesi çökertildi! 'Amaç vurup kaçmak'
Sahte gelin çetesi çökertildi! 'Amaç vurup kaçmak' Türkiye genelinde yaşı ilerlemiş, engelli veya algılama yeteneği zayıf kişileri evlendirme vaadiyle ağına düşüren sahte gelin çetesi tespit edildi. Aile ve akraba görüntüsü veren çete üyeleri, kız isteme, söz kesme, nişan yapma eylemlerini gerçekleştiriyor. Artından ise asıl amaçlarına yöneliyorlar.
10.04.2023 Yaşam
Gelinim Mutfakta 3 Şubat puan durumu! 3 Şubat Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? Bu hafta 7 bileziği kim kazandı?
Gelinim Mutfakta 3 Şubat puan durumu! 3 Şubat Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? Bu hafta 7 bileziği kim kazandı? 3 Şubat Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta 3 Şubat 2023 puan durumu araştırmaları yoğunlaştı. Gelinim Mutfakta çeyrek altın kazanan isim için araştırmalar arttı. Gündüz kuşağının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta 20 gün boyunca eleme olmadan devam edecek. Kayınvalidelerden en yüksek puanı alan yarışmacı haftanın çeyrek altın sahibi de olacak. Peki Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı, günün birincisi kim oldu, 7 bilezik hangi ismin oldu? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu 3 Şubat 2023…
3.02.2023 Televizyon
Kısmetse Olur Eslem kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Eslem nereli, ne iş yapıyor?
Kısmetse Olur Eslem kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Eslem nereli, ne iş yapıyor? Kısmetse Olur Eslem hakkında araştırmalar başladı. Youtube platformunda yayınlanan ve Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında son elenen isim Bilgehan oldu. Gelin adayları arasında Eslem ise dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Peki Kısmetse Olur Eslem kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...
30.01.2023 Televizyon
Kısmetse Olur Aybüke saçlarını siyaha boyattı!
Kısmetse Olur Aybüke saçlarını siyaha boyattı! Kısmetse Olur Aybüke'nin yeni imajı can yakıyor. Gelin adayları içinde en dikkat çekici olan ve Tolga Kandemir ile diyalogları çok konuşulan Kısmetse Olur Aybüke'nin son halin izleyiciye şok yaşattı. Sarı saçları gitti, yerine siyah kahküllü peruk geldi.
27.01.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 10 Ocak Salı 2023 puan durumu! Gelinim mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı?
Gelinim Mutfakta 10 Ocak Salı 2023 puan durumu! Gelinim mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı, puan durumu ne? Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın ikinci gününde gelin adayları çeyrek altın için yarışıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin rekabet ettiği program Nursel Ergin’in sunumuyla ekranlara geliyor. İşte Gelinim Mutfakta 10 Ocak 2023 puan durumu…
10.01.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 6 Ocak puan durumu! 6 Ocak 2023 Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını ve 7 bileziği kim aldı, kim elendi?
Gelinim Mutfakta 6 Ocak puan durumu! 6 Ocak 2023 Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını ve 7 bileziği kim aldı, kim elendi? Gelinim Mutfakta 6 Ocak puan durumu ile günün birincisi merak ediliyor. Gelinim Mutfakta gelin adayları her gün çeyrek altını almak için yemekleriyle yarışıyor. 6 Ocak Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler soğuk baklava pasta tarifiyle yarıştı. Peki, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı, kim elendi, bileziği hangi gelin aldı? İşte, 6 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu…
6.01.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 28 Aralık puan durumu! 28 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı?
Gelinim Mutfakta 28 Aralık puan durumu! 28 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? 28 Aralık 2022 Gelinim Mutfakta puan durumu ile günün birincisi sorgulanıyor. Gelinim Mutfakta gelin adayları Zeynep, Ece, Hatice ve Yeşim her gün çeyrek altını almak için yemekleriyle yarışıyor. Peki, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? İşte, Gelinim Mutfakta puan durumu 28 Aralık 2022…
28.12.2022 Televizyon
Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda ve günlerde, saat kaçta? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimler?
Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda ve günlerde, saat kaçta? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimler? Kısmetse Olur Aşkın Gücü 5 yılın ardından yeni başladı. İzdivaç programının yayınlanmasıyla en çok konuşulan konu başlıklarından olmayı başardı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'un ardından Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının hangi kanalda ise izlemek isteyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Öykü Serter'in sunduğu Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda, hangi günlerde, saat kaçta yayınlanıyor? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimlerdir?
15.12.2022 Televizyon
Gelinlikçiler hareketlendi
Gelinlikçiler hareketlendi Koronavirüs salgınıyla birlikte uzunca bir süre 'mola' verilen düğün ve nikahlar, yeniden başladı. Gelin adayları da gelinlikçilere akın etti. Gelinlik piyasası yeniden canlanırken, gelin adayları bu dönem gelinliklerini satın almak yerine kiralamayı tercih ediyor. En çok rağbet gören modeller ise, kabarık gelinlikler oluyor.
8.06.2021 Yaşam
Düğün sezonu öncesi yüzde 40 artış!
Düğün sezonu öncesi yüzde 40 artış! Antalya'da küpeden bileziğe, kolyeden gelin tacına tüm ziynet eşyalarının orijinaline birebir benzeyen imitasyonlarının satışını yapan Sevim Karaca, altın almaya gücü yetmeyen gelin ve damat adaylarının imdadına yetişiyor. Gerçeğinden ayırt edilmeyen bu imitasyon takıların satışında, düğün sezonu öncesinde yüzde 40 artış yaşandığı belirtildi.
16.03.2021 Yaşam
Düğün sezonu öncesi satışlar yüzde 40 arttı! Gerçeğinden ayırt edilemiyor...
Düğün sezonu öncesi satışlar yüzde 40 arttı! Gerçeğinden ayırt edilemiyor... Antalya'da küpeden bileziğe, kolyeden gelin tacına tüm ziynet eşyalarının orijinaline birebir benzeyen imitasyonlarının satışını yapan Sevim Karaca, altın almaya gücü yetmeyen gelin ve damat adaylarının imdadına yetişiyor. Gerçeğinden ayırt edilmeyen bu imitasyon takıların satışında, düğün sezonu öncesinde yüzde 40 artış yaşandığı belirtildi.
16.03.2021 Ekonomi
Evlenecek gençler talep etti! Yeni takı kararı...
Evlenecek gençler talep etti! Yeni takı kararı... Türkiye genelinde 1 milyona yakın nüfusuyla dikkat çeken ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde de etkin olan Metina Aşireti, evlenecek gençlerin talepleri üzerine gelin adayları için istenen takıya sınırlama getirdi. Aşiret üyelerinin kurduğu Metina-Der Başkanı Aydın Pirinçcioğlu, aşiret olarak evlenecek gençlerin masraflarını azaltmak için takıya 5 bilezik, 2 yüzük ve 1 çift küpe sınırını getirdiklerini söyledi.
1.10.2020 Gündem
Evlilik yarışmasında gelin adayları birbirine aşık olup programı terk etti!
Evlilik yarışmasında gelin adayları birbirine aşık olup programı terk etti! Türkiye'de uzun süre yayınlanarak reyting rekorları kıran 'Kısmetse Olur' programının Vietnam versiyonunda izleyicilerde büyük şaşkınlık yaratan bir olay yaşandıı
24.09.2018 Dünya
Kına gecesinde tefour’a oturmak 6 bin TL
Kına gecesinde tefour’a oturmak 6 bin TL Kına gecesi yapma ritüeli son yıllarda bir çılgınlığa döndü. Öyle ki bu gece için ayrılan bütçe düğünü geçmiş durumda. Kına için giyilen bindallı 4.500, tefour ve dansçı fiyatları ise 6 bin TL’den başlıyor. 150 kişilik bir kına gecesinin maliyeti ise 20 bin TL’ye kadar çıkıyor.
1.09.2018 Arşiv
Böyle rezalet görülmedi! Damat adayı için...
Böyle rezalet görülmedi! Damat adayı için... Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu izdivaç programında gelin adayları, beğendikleri erkeği elde etmek için dans figürlerini sergiledi.
26.12.2017 Magazin
Klavye Delikanlıları 8. bölümü ile final yaptı!
Klavye Delikanlıları 8. bölümü ile final yaptı! Klavye Delikanlıları dün akşam 8. bölümüyle son kez ekrana geldi. Show TV'nin yeni dizisi Klavye Delikanlıları reytinglere yenik düştü ve final kararı aldı. İşte Klavye Delikanlıları final bölümünde yaşananlar...
29.09.2021 Gündem
İşte müzmin damat adayı Caner'in yeni işi!
İşte müzmin damat adayı Caner'in yeni işi! İzdivaç programının yasaklanması sonrası ortada kalan Caner Toygar, diğer damat ve gelin adayları gibi sosyal medyadan reklam yaparak para kazanmaya başladı.
12.10.2017 Magazin
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 2 Ekim Pazartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 2 Ekim Pazartesi Show TV 2 Ekim Pazartesi günü yayın akışı Güldüy Güldüy Show Çocuk programının tekrarıyla başlıyor. Hemen ardından ekrana Zahide Yetiş’le programının canı yayını geliyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise sezonun vazgeçilmez programlarından; Pelin Karahan’la Nefis Tarifler ve Gelin Evi’nin yeni bölümleri yayınlanıyor. Bu programlardan sonra öğle saatlerinde Seda ve Uğur’la Artık Susma programı canlı olarak yayın akışında yerini alıyor. Show TV akşam kuşağında da sizleri dolu dolu bir program bekliyor. Akşam kuşağında ilk olarak Show Haber yayınlanıyor. Haber programından sonra Güldür Güldür Show, Gece Hattı ve Yeni Gelin sırasıyla arka arkaya yayın akışına giriyor. 2 Ekim Pazartesi günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Nihat Doğan: Operasyon sırası gelin adaylarında!
Nihat Doğan: Operasyon sırası gelin adaylarında! Yorumculuk yaptığı programda, damat adayı Birkan'ın gözaltına alınmasını yorumlayan Nihat Doğan, "Sözüm ona o ahlıklı, namuslu kızlarımız yakalanırsa şaşırmayın" dedi.
14.09.2017 Televizyon
Show TV yayın akışında bugün neler var?- 28 Temmuz Cuma
Show TV yayın akışında bugün neler var?- 28 Temmuz Cuma Show TV yayın akışı 28 Temmuz Cuma günü ekranların sevilen programı Gelin Evi ile başlıyor. Gelin Evi’nin hemen ardından ekranlara yeni bölümüyle Hayat Güzeldir programı geliyor. İlerleyen saatlerde ise Güldüy Güldüy Show Çocuk Show TV ekranlarında yerini alıyor. Akşam kuşağına gelindiğinde Kalp Atışı dizisi yeni bölümüyle yayınlanıyor. Kalp Atışından sonra da canlı yayınıyla Gece Hattı Show TV ekranlarında olacak. Show TV 28 Temmuz Cuma günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Amerikalı marka Türk gelinlerle büyüyecek
Amerikalı marka Türk gelinlerle büyüyecek Türkiye’de büyümesine hız veren gelinlik ve abiye markası Oleg Cassini, 2017’nin ilk yarısında açtığı 6 yeni mağazası ile 17 noktaya ulaştı. Bu yıl yüzde 70 büyümeyi planlayan Amerikan markasının orta vadeli hedefi 2020’de 50 noktada olmak
26.06.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gelin Adayları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gelin adayları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.