Gazete Vatan Logo

Gelinim Mutfakta 3 Şubat puan durumu! 3 Şubat Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? Bu hafta 7 bileziği kim kazandı?

3 Şubat Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta 3 Şubat 2023 puan durumu araştırmaları yoğunlaştı. Gelinim Mutfakta çeyrek altın kazanan isim için araştırmalar arttı. Gündüz kuşağının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta 20 gün boyunca eleme olmadan devam edecek. Kayınvalidelerden en yüksek puanı alan yarışmacı haftanın çeyrek altın sahibi de olacak. Peki Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı, günün birincisi kim oldu, 7 bilezik hangi ismin oldu? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu 3 Şubat 2023…

Gelinim Mutfakta 3 Şubat puan durumu! 3 Şubat Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? Bu hafta 7 bileziği kim kazandı?

Gelinim Mutfakta günün birincisi ile puan durumu sorgulanıyor. Nursel Ergin'in sunumuyla ekranlara gelen programda gelin adayları birbirinde farklı yemekler yaparak kayınvalidelerden yüksek puan almak için yarışıyor. Gelinim Mutfakta ara finalde eleme olmaksızın her gün çeyrek altın ve cuma günü bilezikler sahibini bulmaya devam edecek. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? Bu hafta 7 bileziği kim kazandı? İşte 3 Şubat Gelinim Mutfakta puan durumu ve günün birincisi…

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 3 ŞUBAT 2023

Gelinim Mutfakta puan durumu henüz belli olmadı.

RABİA: 

ÖZLEM: 

HATİCE: 

OLGA:

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

3 Şubat puan durumu henüz belli olmadığından gün birincisi netleşmedi.

GELİNİM MUTFAKTA 7 BİLEZİĞİ VE ÇEYREK ALTINI KİM KAZANDI? 

Gelinim Mutfakta gün birincisi olup çeyrek altını alan ile haftanın birincisi olup 7 bileziği kazanan isim henüz belli olmadı.