Geçirgen Bağırsak Sendromu

Geçirgen Bağırsak Sendromu

Son dakika Geçirgen bağırsak sendromu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Geçirgen bağırsak sendromu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Geçirgen bağırsak sendromu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geçirgen Bağırsak Sendromu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geçirgen bağırsak sendromu gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 geçirgen bağırsak sendromu haberi bulunmuştur. Tüm geçirgen bağırsak sendromu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Neslihan Atagül paylaştı,yorum yağdı!
Neslihan Atagül paylaştı,yorum yağdı! Neslihan Atagül, sosyal medyada hesabından yeni pozlarını paylaştı. Atagül, bornozlu kareleriyle kısa sürede ilgi odağı oldu. Paylaşımına, ünlü isimler de dahil birçok kişi yorum yaptı.
11.10.2022 Magazin
Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu açıklaması: Muazzam bir hediye!
Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu açıklaması: Muazzam bir hediye! Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile 2016 yılında nikâh masasına oturmuştu. Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan oyuncu, yazar Peride Celal'in 1963 yılında kaleme aldığı 'Gecenin Ucunda' romanından uyarlanan dizide 'Avukat Macide'yi canlandıracak. Atagül'ün partneri ise eşi Kadir Doğulu oldu. Güzel oyuncu, mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşine övgüler yağdırdı.
3.08.2022 Magazin
Neslihan Atagül'ün partneri belli oldu! 9 yıl sonra aynı projede...
Neslihan Atagül'ün partneri belli oldu! 9 yıl sonra aynı projede... Neslihan Atagül, "Sefirin Kızı" dizisinden geçirgen bağırsak sendromu hastalığı yüzünden ayrılmak zorunda kalmıştı. Atagül, bir süre sağlık problemleriyle boğuşmak zorunda kalmış neyse ki eski sağlığına kavuşmuştu. Şimdilerde yeni diziye başlayacak olan Neslihan Atagül’ün partneri belli oldu.
3.04.2022 Magazin
Tuba Ünsal’ın hastalığı ne? Geçirgen bağırsak sendromu nedir, belirtileri neler?
Tuba Ünsal’ın hastalığı ne? Geçirgen bağırsak sendromu nedir, belirtileri neler? Ünlü manken Tuba Ünsal verdiği bir röportajda hastalığı sonrasında yaşadıklarını anlattı. Hastalığı nedeniyle zor günleri geride bırakan ünlü mankenin “Namaz kılmaya başladım” açıklamaları sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Tuba Ünsal’ın hastalığı ne? Geçirgen bağırsak sendromu nedir, belirtileri neler? İşte Tuba Ünsal’ın açıklamaları ve hastalığı ile ilgili detaylar…
20.03.2022 Sağlık
Neslihan Atagül'ün yeni projesi belli oldu!
Neslihan Atagül'ün yeni projesi belli oldu! Neslihan Atagül, Ocak 2021'de 'Sefirin Kızı'nda rol alırken hastalanmış, geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle diziyi bırakmıştı. Ünlü oyuncu, eylül ayında ekranlara dönecek.
19.03.2022 Magazin
Polikistik over sendromunda güncel yaklaşımlar ve bağırsak terapisi
Polikistik over sendromunda güncel yaklaşımlar ve bağırsak terapisi Polikistik over sendromunda hastalığın zeminini oluşturan nedenlere odaklanılması gerektiğini vurgulayan Beslenme Uzmanı Uzm. Diyetisyen Yasemin Bekmezci, polikistik over sendromu tedavisinde uygulanan bağırsak terapisi hakkında merak edilenleri sizin için anlattı.
13.01.2022 Sağlık
Neslihan Atagül'den günaydın pozu!
Neslihan Atagül'den günaydın pozu! Son olarak 'Sefirin Kızı' dizisinde rol alan ve geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı sebebiyle diziden ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu eşi Kadir Doğulu ile yurt dışına çıktı. Ünlü ismin efektli günaydın pozları ise dikkat çekti.
11.10.2021 Magazin
Neslihan Atagül'den takipçisine: Ne yapayım?
Neslihan Atagül'den takipçisine: Ne yapayım? Sağlık sorunları nedeniyle başrolünde yer aldığı Sefirin Kızı dizisinden ayrılan oyuncu Neslihan Atagül, bir takipçisinin "Küsüm sana" yorumuna sessiz kalmadı.
26.03.2021 Magazin
Seren Serengil'in 'bekaret' itirafı tekrar gündeme geldi!
Seren Serengil'in 'bekaret' itirafı tekrar gündeme geldi! 'Söylemezsem Olmaz' sunucusu Seren Serengil yine olay yarattı.Serengil, Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Neslihan Atagül'ün rahatsızlığını bahane ettiğini öne sürmüştü. Bu iddiaya çok sinirlenen Atagül'ün hayranları, Seren Serengil'i geçmişte yaptığı 'bekaret' açıklamasını sosyal medyada gündeme getirdi.
17.03.2021 Magazin
Neslihan Atagül hakkında şok iddia! Hastalığını...
Neslihan Atagül hakkında şok iddia! Hastalığını... Neslihan Atagül, sağlık problemleri nedeniyle başrolünde yer aldığı 'Sefirin Kızı' dizisinden ayrıldığını açıklamıştı. Seren Serengil ve aynı programdaki sunucu arkadaşları, ünlü oyuncu hakkında yaptığı yorumla Atagül hayranlarının tepkisini çekti.
13.03.2021 Magazin
Kötü beslenme geçirgen bağırsak sendromuna neden olabiliyor
Kötü beslenme geçirgen bağırsak sendromuna neden olabiliyor Sindirim sisteminin merkezi olan ve ikinci beyin olarak tanımlanan bağırsakların sağlığı, tüm metabolizmayı doğrudan etkiliyor. Bağırsaktaki mikrobiyal dengenin doğru olduğunda, tüm vücudun olması gerektiği gibi çalıştığını söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı, Dyt. Havva Kılınç, kötü beslenmenin geçirgen bağırsak sendromuna neden olduğuna dikkat çekti.
20.02.2021 Sağlık
Neslihan Atagül aşka geldi! 'Kahramanım'
Neslihan Atagül aşka geldi! 'Kahramanım' ‘Geçirgen Bağırsak Sendromu’ nedeniyle 'Sefirin Kızı' dizisinden ayrılan Neslihan Atagül, film çekimleri için Antalya’ya giden eşi Kadir Doğulu’yu yalnız bırakmadı. Atagül, Doğulu ile birlikte çekilen yeni karesini sosyal medya hesabından yayınladı.
8.02.2021 Magazin
Neslihan Atagül yeni fotoğrafını paylaştı
Neslihan Atagül yeni fotoğrafını paylaştı 'Geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi koyulan oyuncu Neslihan Atagül, yeni fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Atagül'ün gönderisi takipçilerinden ilgi gördü.
30.01.2021 Magazin
Geçirgen Bağırsak Sendromuyla ilgili bilinmeyenler
Geçirgen Bağırsak Sendromuyla ilgili bilinmeyenler İç Hastalıkları ( Dahiliye) Uzmanı Dr. Dündar Güngör, Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncularından Neslihan Atagül’ün Geçirgen Bağırsak Sendromu nedeniyle diziden ayrılması ile gündeme gelen bu hastalık hakkında önemli bilgilendirmelerde bulundu. Uzm. Dr. Dündar Güngör, Geçirgen Bağırsak Sendromu hastalığı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı.
29.01.2021 Sağlık
Sefirin kızı bugün, bu akşam var mı? Bu akşam Sefirin Kızı yeni bölüm var mı?
Sefirin kızı bugün, bu akşam var mı? Bu akşam Sefirin Kızı yeni bölüm var mı? Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmasının ardından dizi hakkındaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Tuba Büyüküstün’ün diziye transfer edilmesinin ardından merak doruktayken, Star TV yayın akışında Sefirin Kızı’nın 36. tekrar bölümü ile ekranlara geleceği görüldü. Peki, bu akşam Sefirin Kızı dizisi var mı? Bugün Sefirin Kızı yeni bölüm var mı?
25.01.2021 Gündem
Neslihan Atagül’ün hastalığı geçirgen bağırsak sendromu nedir? Geçirgen bağırsak sendromu belirtileri ve tedavi şekli!
Neslihan Atagül’ün hastalığı geçirgen bağırsak sendromu nedir? Geçirgen bağırsak sendromu belirtileri ve tedavi şekli! Neslihan Atagül, hızla kilo kaybetmesi sonucunda geçtiğimiz hafta hastaneye gitmişti. Doktorlar, Atagül'e 'geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi koymuştu. 10 gün rapor alan oyuncu, sağlık problemleri nedeniyle rol aldığı 'Sefirin Kızı' dizisinden ayrılmak zorunda kaldı. Haberin gündeme gelmesinin ardında, Geçirgen bağırsak sendromu nedir? Geçirgen bağırsak sendromu belirtileri ve tedavi şekli!
19.01.2021 Gündem
Gizemli bir hastalık: Geçirgen bağırsak sendromu
Gizemli bir hastalık: Geçirgen bağırsak sendromu Son dönemlerde adından sıkça söz edilen geçirgen bağırsak sendromunun, otoimmun hastalıkların altında yatan en büyük nedenlerden biri olarak gösterildiğini söyleyen Uzm. Klinik Psikolog, Uzm. Dyt. Merve Öz, beslenme hatalarından strese, antibiyotikler, antideprasanlar başta olmak üzere gereksiz kullanılan ilaçlardan bakteri ve/veya virüs gibi patojenlere kadar birçok etkenin bağırsak geçirgenliğini etkileyerek hastalıklara zemin hazırladığını söyledi.
19.01.2021 Sağlık
Geçirgen bağırsak sendromu nedir, belirtileri ve nedenleri nelerdir? Geçirgen bağırsak sendromuna hangi besinler iyi gelir?
Geçirgen bağırsak sendromu nedir, belirtileri ve nedenleri nelerdir? Geçirgen bağırsak sendromuna hangi besinler iyi gelir? Geçirgen bağırsak sendromu, bağırsak hastalıkları arasında sık rastlanan hastalıklardan biri. Sürekli kullanılan alkol, aspirin ve ibuprofen gibi bazı ağrı kesiciler bağırsaklarımızdaki koruyucu bariyeri bozabileceği gibi, aşırı şeker, özellikle meyve şekeri olan fruktoz, karbonhidrat kullanımı ile bağırsaktaki normal yaşayan bakteri florası ve ortamı bozularak geçirgen bağırsak sendromuna sebep olabilmektedir. Peki, geçirgen bağırsak sendromu nedir? Geçirgen bağırsak sendromu belirtileri nelerdir?
13.01.2021 Gündem
İki adımda bağışıklık sisteminizi sağlıklı kılabilirsiniz
İki adımda bağışıklık sisteminizi sağlıklı kılabilirsiniz Otoimmün rahatsızlığı olan birçok kişide basit ama önemli 2 yöntemin fayda verebileceğini biliyor musunuz? Rejeneratif Tıp Uzmanı Dr. Aşkın Nasırcılar, bağışıklık sistemini kuvvetlendirerek daha düzgün çalışmasını sağlayacak beslenme önerilerinde bulundu.
3.12.2018 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Geçirgen Bağırsak Sendromu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geçirgen bağırsak sendromu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.