Tuba Ünsal’ın hastalığı ne? Geçirgen bağırsak sendromu nedir, belirtileri neler?
Tuba Ünsal’ın hastalığı ne? Geçirgen bağırsak sendromu nedir, belirtileri neler? Ünlü manken Tuba Ünsal verdiği bir röportajda hastalığı sonrasında yaşadıklarını anlattı. Hastalığı nedeniyle zor günleri geride bırakan ünlü mankenin “Namaz kılmaya başladım” açıklamaları sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Tuba Ünsal’ın hastalığı ne? Geçirgen bağırsak sendromu nedir, belirtileri neler? İşte Tuba Ünsal’ın açıklamaları ve hastalığı ile ilgili detaylar…
20.03.2022 Sağlık
Neslihan Atagül’ün hastalığı geçirgen bağırsak sendromu nedir? Geçirgen bağırsak sendromu belirtileri ve tedavi şekli!
Neslihan Atagül’ün hastalığı geçirgen bağırsak sendromu nedir? Geçirgen bağırsak sendromu belirtileri ve tedavi şekli! Neslihan Atagül, hızla kilo kaybetmesi sonucunda geçtiğimiz hafta hastaneye gitmişti. Doktorlar, Atagül'e 'geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi koymuştu. 10 gün rapor alan oyuncu, sağlık problemleri nedeniyle rol aldığı 'Sefirin Kızı' dizisinden ayrılmak zorunda kaldı. Haberin gündeme gelmesinin ardında, Geçirgen bağırsak sendromu nedir? Geçirgen bağırsak sendromu belirtileri ve tedavi şekli!
19.01.2021 Gündem
Geçirgen bağırsak sendromu nedir, belirtileri ve nedenleri nelerdir? Geçirgen bağırsak sendromuna hangi besinler iyi gelir?
Geçirgen bağırsak sendromu nedir, belirtileri ve nedenleri nelerdir? Geçirgen bağırsak sendromuna hangi besinler iyi gelir? Geçirgen bağırsak sendromu, bağırsak hastalıkları arasında sık rastlanan hastalıklardan biri. Sürekli kullanılan alkol, aspirin ve ibuprofen gibi bazı ağrı kesiciler bağırsaklarımızdaki koruyucu bariyeri bozabileceği gibi, aşırı şeker, özellikle meyve şekeri olan fruktoz, karbonhidrat kullanımı ile bağırsaktaki normal yaşayan bakteri florası ve ortamı bozularak geçirgen bağırsak sendromuna sebep olabilmektedir. Peki, geçirgen bağırsak sendromu nedir? Geçirgen bağırsak sendromu belirtileri nelerdir?
13.01.2021 Gündem