Gece Vardiyası

Gece Vardiyası

Son dakika gece vardiyası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gece vardiyası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gece vardiyası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gece Vardiyası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gece vardiyası gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 gece vardiyası haberi bulunmuştur. Tüm gece vardiyası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir"
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir" Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı’nın Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları ile ilgili iddialarına cevap verdi. Kocaispir, “Sayın Demirçalı asılsız ve talihsiz bir açıklama yapmıştır. Adana’da sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir’dir. Temizlik ekiplerimiz görevinin başındadır” dedi.
27.03.2024 Adana
Hava trafiğine yeni önlem! Artık 12 saati geçmeyecek
Hava trafiğine yeni önlem! Artık 12 saati geçmeyecek Hava trafik kontrolörlerinin aşırı yorulması kaynaklı riskleri engellemek için mesai düzenlemesine gidildi. Gündüz veya gece vardiyasında çalışma 12 saati geçmeyecek.
16.03.2024 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 30 arttı! Depremden sonra 95 bin TL'ye çıktı
Fiyatlar yüzde 30 arttı! Depremden sonra 95 bin TL'ye çıktı Deprem bölgesine gönderilmek üzere konteyner ev üretimi, İstanbul'daki fabrikalarda da sürüyor. İmalatçılar, ortalama 50 bin ile 100 bin TL arasında değişen konteyner evlerin fiyatlarının deprem öncesine göre yüzde 20-30 arasında arttığını belirtti. Konteyner ve prefabrik yapı firması yöneticisi Hakan Durmaz, "Konteynerlerde yüzde 20-30 arasında hammadde ve işçilik kaynaklı fiyat artışı oldu" dedi
23.02.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Bu yılın sonuna doğru Ankara- Sivas YHT hattını hizmete açacağız
Bakan Karaismailoğlu: Bu yılın sonuna doğru Ankara- Sivas YHT hattını hizmete açacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, demir yolu ağırlıklı yatırım programını uygulayacaklarını belirterek, "Bu yılın sonuna doğru Ankara- Sivas yüksek hızlı tren (YHT) hattını hizmete açacağız. Karaman- Ulukışla, Aksaray- Ulukışla, Mersin- Adana- Gaziantep için çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Ankara- İzmir hattında çalışmalarımız hızlı bir şekilde tekrar başladı" dedi.
14.04.2022 Siyaset
300 TL değerindeki şarj aletini çalıp, ucuz kablonun parasını ödedi
300 TL değerindeki şarj aletini çalıp, ucuz kablonun parasını ödedi Antalya'da, akaryakıt istasyonunun marketindeki raftan 300 TL değerinde şarj aleti çalan şüpheli, 30 TL değerindeki kabloyu satın alıp ayrıldı. Hırsızlık anı kameraya yansıdı.
19.03.2022 Yaşam
Koronavirüs hastalarında kalp kasılma fonksiyonları düşük çıktı
Koronavirüs hastalarında kalp kasılma fonksiyonları düşük çıktı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Kardiyoloji Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri, 'Covid-19'un uzun vadeli etkileri' konulu araştırma gerçekleştirdi. 3 ay boyunca testi pozitif çıkan ve ayakta tedavi edilen 105 hasta ile sağlıklı 105 kişinin kalp atış hareketlerinin izlendiği araştırmada, koronavirüse yakalananlarda kalp yetmezliğine yol açan kalp kasılma fonksiyonu düşüklüğü belirlendi.
3.03.2022 Sağlık
Gece vardiyası obezite ve diyabet riskini artırabilir
Gece vardiyası obezite ve diyabet riskini artırabilir Yapılan bir araştırmada gece vardiyasında çalışmanın obezite ve diyabet riskini artırdığının ortaya çıktığını işaret eden Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Seyfullah Kan, “Gece vardiyasında çalışırken yemek tüketmek, sık seyahat etmek, uyku bozukluğu gibi faktörler vücudun biyolojik saatini olumsuz etkileyerek obezite ve diyabete davetiye çıkarmaktadır” dedi.
3.03.2022 Sağlık
Bursa'da fabrika işçilerini taşıyan minibüs köprü inşaatına uçtu: 5 yaralı
Bursa'da fabrika işçilerini taşıyan minibüs köprü inşaatına uçtu: 5 yaralı Bursa Gemlik’te meydana gelen kazada fabrika işçilerinin taşıyan minibüs, yapımı devam eden köprüden uçtu kazada 5 işçi yaralandı.
16.12.2021 Yaşam
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatı hakkı doğar
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatı hakkı doğar Günümüzde birçok sektörde vardiyalı çalışma modeli uygulanıyor. Gece vardiyasında çalışanlar ise çalışma saatlerinin zorluğu nedeniyle farklı haklara sahip. Gece vardiyasında çalışan bir işçinin günde 7.5 saatten fazla çalışması yasak. Bu nedenle 3 vardiya şeklinde çalışılması gerekiyor. İşçinin gündüz çalışmasında olduğu gibi gece çalışmasında da 11 saatlik üst sınırı uygulayarak, iki vardiyalı düzenlemeler kural olarak yasak. Çalışma şartlarının bu şekilde uygulanmaması ise işçiye kıdem tazminatını alarak iş sözleşmesini derhal feshetme imkanı sunuyor.
13.07.2020 Çalışan Hakları
Boşanmak isteyen eşini, kızının gözü önünde öldürdü
Boşanmak isteyen eşini, kızının gözü önünde öldürdü Çanakkale merkezine bağlı Kurşunlu köyünde yaşayan 2 çocuk annesi Fatma K. (44), gece vardiyası çıkışında yolunu kesen boşanma aşamasındaki eşi Aydın K. tarafından kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürüldü.
17.05.2020 Yaşam
Gece çalışma yasağı kimler için geçerlidir?
Gece çalışma yasağı kimler için geçerlidir? İş Kanunu, diğer çalışma şartları gibi gece vardiyası ile ilgili koşulları da belirlemiştir. Buna göre herkes gece vardiyasında çalışamaz. İşte kanunun gece vardiyasında çalışma ile ilgili merak edilen hükümleri...
21.01.2019 Çalışan Hakları
İşveren, gece vardiyasında işçiyi kaç saat çalıştırabilir?
İşveren, gece vardiyasında işçiyi kaç saat çalıştırabilir? İşçiler, işveren tarafından kendilerinden gece vardiyasında kaç saat çalışma talep edilebileceğini merak ediyor. İşveren, gece vardiyasında işçileri en fazla kaç saat çalıştırabilir, farklı sektörler için bunun istisnası var mıdır? İşte gece çalışanlar için merak edilen soruların yanıtları...
Gece sık sık uyanmanın 20 nedeni
Gece sık sık uyanmanın 20 nedeni Uykuya dalma sorunu, erken uyanma, geç uyanma gibi gece uyanmaları da önemli bir sorun olduğunu belirten Psikiyatrist/Psikoterapist Yrd.Doç.Dr. Rıdvan Üney, sık sık uyanmanın nedenleri ile ilgili bilgiler verdi.
20.06.2018 Sağlık
Japonya'da bir hastane geceleri robot çalıştıracak
Japonya'da bir hastane geceleri robot çalıştıracak Japonya'daki hastane gece vardiyası için robotları kullanacak
4.01.2018 Bilim ve Teknoloji
900 şirket kapanabilir!
900 şirket kapanabilir! Taşeron düzenlemesi, yüzlerce firmanın kapanmasını da beraberinde getirecek.
8.12.2017 Ekonomi
Madencilerin eylemi 21 saat sonra sona erdi
Madencilerin eylemi 21 saat sonra sona erdi Türkiye Taşkömürü Kurumu’na bağlı maden ocaklarındaki eylem 21 saat sonra sona erdi. İşçiler madenlerden çıkmaya başladı. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ise Ankara’daki görüşmelerin detaylarını açıklamak üzere Zonguldak’a hareket etti
29.09.2021 Gündem
16 bini okul 55 bin servis bugün trafiğe çıkıyor
16 bini okul 55 bin servis bugün trafiğe çıkıyor İstanbullular bugüne dikkat! Bayram tatiliyle birlikte trafikten çekilen 16 bin okul servisi bu sabah okulların açılmasıyla yollara düşüyor. Toplamda 55 bin servis aracıyla kentteki yoğunluk yeniden artacak.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da dersbaşı alarmı!
İstanbul'da dersbaşı alarmı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, okulların açılacağı 19 Eylül Pazartesi günü ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için vatandaşlardan toplu taşıma araçlarını kullanmalarını istedi.
29.09.2021 Gündem
İBB'den ücretsiz ulaşım açıklaması
İBB'den ücretsiz ulaşım açıklaması 19 Eylül Pazartesi günü okulların açılması ve bayram dönüşü çalışanların yeniden işbaşı yapması nedeniyle oluşabilecek trafik sorunlar için gerekli önlemler alındı
29.09.2021 Gündem
Gece sık sık uyananlar dikkat
Gece sık sık uyananlar dikkat Psikiyatrist/Psikoterapist Yrd.Doç.Dr.Rıdvan Üney, gece sık uyananları uyardı.
30.05.2016 Sağlık
Gece sık sık uyananlar tehlikede
Gece sık sık uyananlar tehlikede Psikiyatrist/Psikoterapist Yrd...
9.05.2016 Sağlık
iOS 9.3 ile gelen en önemli iki yenilik
iOS 9.3 ile gelen en önemli iki yenilik Apple iOS 9.3 güncellemesini yayınladı. Peki en önemli değişiklikler neler?
22.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Karanlıkta uyumak zihni temizliyor
Karanlıkta uyumak zihni temizliyor Gündüz zinde olmak, vücudunuzun tam kapasite ile çalışması için uzmanlar uyarıyor: Gece uykunuza, uyku saatlerinize ve karanlıkta uyumaya dikkat edin.
7.10.2015 Sağlık
Gölcük’teki işitme engelli kadının katil zanlısı aile dostları çıktı
Gölcük’teki işitme engelli kadının katil zanlısı aile dostları çıktı Gölcük’te gece boğazı kesilerek öldürülen işitme engelli Hacer Çetindağ’ın katil zanlısı aile dostları çıktı. Gözaltına alınan Erdal K.’nın talihsiz kadını bileziklerini almak için öldürdüğü belirlendi
5.10.2015 Yaşam
Katil zanlısının kimliği şoke etti
Katil zanlısının kimliği şoke etti KOCAELİ’nin Gölcük İlçesi’nde önceki gece boğazı kesilerek öldürülen işitme engelli Hacer Çetindağ’ın katil zanlısı aile dostları çıktı...
5.10.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gece Vardiyası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gece vardiyası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.