Gata

Gata

Son dakika gata haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gata ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gata haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gata

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gata gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.077 gata haberi bulunmuştur. Tüm gata haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pes dedirten oyun: Kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm
Pes dedirten oyun: Kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm Adana’da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, telefonla aradıkları yaşlı kadını, "Adın FETÖ'nün Ayfer ablası olarak karışmış" diyerek yaklaşık 3 buçuk milyon lira dolandırdı. Yaşlı kadın gözyaşlarına boğulup para ve altınlarını geri isterken, "Kimseden görmediğim şefkati gördüm. Anneciğim gözlerini GATA'da açtıracağım diyerek beni dolandırdı" dedi.
10.09.2023 Yaşam
Amiral Kurmay Gökçen Fırat kimdir? YAŞ kararı ile terfi eden ilk kadın amiral Kurmay Albay Gökçen Fırat kaç yaşında, aslen nereli, hangi görevlerde yer aldı?
Amiral Kurmay Gökçen Fırat kimdir? YAŞ kararı ile terfi eden ilk kadın amiral Kurmay Albay Gökçen Fırat kaç yaşında, aslen nereli, hangi görevlerde yer aldı? Deniz Kuvvetleri Komutanlığında Kurmay Albay Gökçen Fırat amiralliğe terfi etti. TSK’da ilk defa denizci bir kadın çapraz kılıcı apoletlerine takacak. Peki, Kurmay Albay Gökçen Fırat kimdir? YAŞ kararı ile ilk kadın amiral Albay Gökçen Fırat kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
4.08.2023 Gündem
Pençe Kilit Operasyonu’nda yaralanan Uzman Çavuş Alpay Aras şehit oldu
Pençe Kilit Operasyonu’nda yaralanan Uzman Çavuş Alpay Aras şehit oldu Pençe Kilit Operasyonu’nda girdiği çatışmada ağır yaralanan Uzman Çavuş Alpay Aras, 6 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek şehit düştü. Şehidin cenazesinin yarın Alanya’da toprağa verileceği öğrenildi.
22.06.2023 Gündem
Şehit Üsteğmen Tunahan Yavuz'un son mesajı yürekleri dağladı
Şehit Üsteğmen Tunahan Yavuz'un son mesajı yürekleri dağladı Pençe-Kilit Operasyonunda yaralanan ve tedavi gördüğü GATA’da şehit olan 27 yaşındaki Üsteğmen Tunahan Yavuz'dan geriye sosyal medya hesabından paylaştığı acı mesajı kaldı.
16.12.2022 Gündem
İdlib'de yaralanan asker şehit oldu
İdlib'de yaralanan asker şehit oldu Suriye'nin İdlib kentinde terör örgütü tarafından düzenlenen saldırısı sonucu yaralanan Sungurlulu Uzman Çavuş Ramazan Uçakçı, tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu.
9.09.2022 Gündem
Pençe-Kilit'te yaralanan sözleşmeli er Nurettin Uzun şehit oldu
Pençe-Kilit'te yaralanan sözleşmeli er Nurettin Uzun şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı'nca, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 19 Nisan'da üs bölgesine PKK’lı teröristlerce açılan taciz ateşinde yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Nurettin Uzun'un, tedavi gördüğü hastanede şehit olduğu açıklandı.
30.04.2022 Gündem
Semih Terzi'nin 6 yıl 10 ay hapisle aranan eşi teslim oldu
Semih Terzi'nin 6 yıl 10 ay hapisle aranan eşi teslim oldu Ankara'da FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmek isterken şehit Astsubay Ömer Halisdemir tarafından vurulan ve helikopterle götürüldüğü GATA'da ölen darbeci general Semih Terzi'nin aranan eşi Nazire Terzi teslim oldu.
27.12.2021 Gündem
Bülent Ecevit şiirleri ve sözleri! Karaoğlan ölümünün 15. Yılında anılıyor: Bülent Ecevit kaç yaşında öldü, nereli?
Bülent Ecevit şiirleri ve sözleri! Karaoğlan ölümünün 15. Yılında anılıyor: Bülent Ecevit kaç yaşında öldü, nereli? 4 kez Başbakanlık görevini üstlenen Bülent Ecevit ölümünün 15. ölüm yılında anılıyor. 5 Kasım 2006 yılında kaybeden Bülent Ecevit siyasete 1954 yılında CHP’de başladı, 2004 yılında yapılan 6. Olağan Kurultay ile de aktif siyaseti bıraktı. Ölümünün 15. Yılında onu kendi şiirleri ve sözleriyle anmak isteyenler arama motorlarına yöneldi. İşte Bülent Ecevit şiirleri ve sözleri…
5.11.2021 Gündem
Yakalanan FETÖ üyesinden şok eden itiraflar
Yakalanan FETÖ üyesinden şok eden itiraflar Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında sahte kimlikle yakalanıp tutuklanan "FETÖ'nün askeri ataşeler sorumlusu" F.A., etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak amacıyla ifade vererek itirafçı oldu. Lise yıllarında tanıştığı örgütte adım adım yükselen F.A., örgüt evlerinde hazırlanarak MİT, Sayıştay denetçiliği ve kaymakamlık sınavlarına girdiğini, müfettiş olduktan sonra da diğer örgüt mensuplarının sınavlara hazırlandığı evlerde görev yaptığını anlattı.
10.05.2021 Gündem
50 ilde FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon! 304 gözaltı...
50 ilde FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon! 304 gözaltı... Son dakika haberine göre; İzmir merkezli 50 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik operasyonda, örgütün sözde mahrem imamlarıyla ankesörlü telefonlardan irtibat kurdukları tespit edilen 295'i muvazzaf 304 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (GATA) FETÖ ile irtibatı tespit edilen 37 şüpheli ile FETÖ'nün Sağlık Bakanlığı yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 10 şüpheli hakkında gözaltı işlemi başlatıldı.
8.12.2020 Gündem
Çok sayıda ilde flaş operasyon! Gözaltılar var...
Çok sayıda ilde flaş operasyon! Gözaltılar var... Son dakika haberine göre; Edirne merkezli 16 ilde FETÖ'nün mahrem yapılanmasına yönelik operasyonda, hakkında yakalama kararı verilen 24 zanlıdan 22'si gözaltına alındı.
6.11.2020 Gündem
Ali Edizer doktorluk görevinden el çektirildi
Ali Edizer doktorluk görevinden el çektirildi Medeni kanunu hedef alıp çok eşliliği savunan, sosyal medya paylaşımları ile tepki çeken eski GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer doktorluk görevinden açığa alındı.
9.10.2020 Gündem
GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer görevden alındı
GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer görevden alındı Tepki çeken paylaşımlar yapan GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer görevden alındı.
5.10.2020 Gündem
F-16 pilotlarına ilaçlı kumpas
F-16 pilotlarına ilaçlı kumpas 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4’üncü yıldönümüne sayılı günler kala, FETÖ’nün şeytanın aklına gelmeyecek kumpaslarından biri daha ortaya çıktı. İtirafçı FETÖ’cüler, örgütten olmayan pilotlara tansiyon ilacı vererek kalp damarlarını genişlettiklerini, böylece ‘uçamaz’ raporu verdiklerini anlattı.
13.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da buna izin verilmeyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da buna izin verilmeyecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asker eğlenceleri sırasında ortaya çıkan olumsuz görüntülere tepki gösterdi, "Böyle bir şey olmaz. Valimize de kesin bir dille söyledim. İstanbul'da buna izin vermeyeceksiniz. Görürseniz, toparlayın götürün. Rehavetin sonu ya hastalık, ya pişmanlıktır" dedi.
4.07.2020 Siyaset
Öğretim görevlisi, Corona virüse yakalandığını duyurdu
Öğretim görevlisi, Corona virüse yakalandığını duyurdu NİĞDE Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi olan Hüseyin Haluk Şengezer, koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu.
24.03.2020 Yaşam
Eksi 29 derecede dondu! Hastanede dirildi... Şimdi ise...
Eksi 29 derecede dondu! Hastanede dirildi... Şimdi ise... Operasyon sırasında donan ve iki ayağında kapanmaz denilen yaralar açılan emekli Albay Feza Güllü çareyi Küba’da buldu. Kendi maddi imkânlarıyla sağ ayağını tedavi ettiren Feza Güllü, sol ayağı için TBMM Dilekçe Komisyonu’na başvurdu: “Çözümsüz sağlık sorunları Avrupa’dan daha düşük maliyetli olarak Küba’da tedavi edilebilir. Küba ile sağlık protokolü yapın.”
24.02.2020 Yaşam
FETÖ'nün GATA yapılanmasına yönelik soruşturmada flaş gelişme
FETÖ'nün GATA yapılanmasına yönelik soruşturmada flaş gelişme Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), GATA Sağlık Bilimleri Üniversitesindeki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında profesörlerin de olduğu 25 şüpheliden 10'u tutuklandı.
13.02.2020 Gündem
'FETÖ'nün siyasi ayağı' tartışması nasıl başladı? İşte maddeler halinde FETÖ'nün siyasi ayağı...
'FETÖ'nün siyasi ayağı' tartışması nasıl başladı? İşte maddeler halinde FETÖ'nün siyasi ayağı... FETÖ'nün siyasi ayağı meselesinin fitilini eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un ateşlediğini ve tartışmanın kısa sürede siyasetin en önemli gündem maddesi olduğunu söyleyen Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde 'FETÖ'nün siyasi ayağı'nı konu alan bir yazı kaleme aldı.
13.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum! AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şubat sonuna kadar rejimi Soçi muhtırası sınırları dışına, gözlem noktalarının gerisine çıkartmakta kararlı olduklarını bildirerek "Bunun için karada ve havada her ne gerekiyorsa çekinmeden, tereddüt etmeden, hiçbir oyalamaya meydan vermeden bunu yapacağız. Bugün itibariyle İdlib'de Soçi anlaşmasına bağlı kalmadan Rejim güçlerini her yerden vuracağımızı buradan ilan ediyorum" dedi.
12.02.2020 Siyaset
FETÖ’nün GATA yapılanmasına operasyon: 32 gözaltı kararı
FETÖ’nün GATA yapılanmasına operasyon: 32 gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’nün GATA’daki yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında örgütle irtibatı tespit edilen 32 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.
4.02.2020 Gündem
Rahşan Ecevit son yolculuğuna uğurlandı
Rahşan Ecevit son yolculuğuna uğurlandı Gelen son dakika haberine göre; DSP Kurucu Genel Başkanı, eski Başbakan Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit'in cenazesi, Kocatepe Camisi'ne getirildi.
19.01.2020 Gündem
DSP’nin kurucusu Rahşan Ecevit kimdir? (Rahşan Ecevit nerelidir, kaç yaşında ölmüştür, son arzusu nedir?)
DSP’nin kurucusu Rahşan Ecevit kimdir? (Rahşan Ecevit nerelidir, kaç yaşında ölmüştür, son arzusu nedir?) Demokratik Sol Parti ile Demokratik Sol Halk Partisi'nin kurucusu, eski Başbakan Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit, 97 yaşında tedavi gördüğü GATA’da hayatını kaybetti. Rahşan Ecevit kimdi? Aslen nerelidir ve son arzusu nedir?
18.01.2020 Gündem
Rahşan Ecevit hayatını kaybetti! İşte son arzusu yerine geldi...
Rahşan Ecevit hayatını kaybetti! İşte son arzusu yerine geldi... Türk siyasi tarihinin önemli isimlerinden merhum Başbakan Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit tedavi gördüğü GATA'da 97 yaşında hayatını kaybetti. Ecevit'in son arzusunu DSP Genel Başkanı Önder Aksakal açıkladı. Rahşan Ecevit'in son isteği yerine geldi ve yarın eşi Bülent Ecevit'in yanına defnedilecek. Recep Tayyip Erdoğan, eski Başbakan merhum Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit'in vefatı nedeniyle DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile telefonda görüşerek, taziyelerini bildirdi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, merhum Başbakanlardan Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit'in Devlet Mezarlığı'na defni için Meclis'te grubu bulunan 5 siyasi partinin ortak yasa teklifi hazırladığını bildirdi.
18.01.2020 Siyaset
İşte Rahşan Ecevit'in en son arzusu!
İşte Rahşan Ecevit'in en son arzusu! Rahşan Ecevit, tedavi gördüğü GATA'da 97 yaşında hayatını kaybetti. Cenaze törenin ne zaman yapılacağı henüz belli olmadı fakat DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, en büyük arzusunu CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı.
18.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gata ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gata haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.