Gary Neville

Gary Neville

Son dakika gary neville haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gary neville ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gary neville haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gary Neville

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gary neville gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 gary neville haberi bulunmuştur. Tüm gary neville haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dün ManU yolları ayırınca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ayağa kalkmıştı! Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu
Dün ManU yolları ayırınca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ayağa kalkmıştı! Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu Dün Manchester United'ın yollarını ayırdığı Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun yeni Premier Lig'de kalacağı ve tecrübeli forvetin Chelsea'yle anlaşacağı öğrenildi.
23.11.2022 İngiltere
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar'
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar' Manchester United'ın efsane futbolcularından Rio Ferdinand, Alex Ferguson, Gary Neville gibi isimler Avrupa Süper Ligi oluşumuna sert tepki gösterdiler.
19.04.2021 Şampiyonlar Ligi
Gary Neville'dan G.Saray itirafı!
Gary Neville'dan G.Saray itirafı! İngiltere'de yorumculuk yapan eski futbolcu Gary Neville, hayatında rastladığı en gürültülü statlardan birinin Ali Sami stadı olduğunu açıkladı.
1.11.2018 İngiltere
Berbatov ile Figo, yardım maçında sahaya çıkacak
Berbatov ile Figo, yardım maçında sahaya çıkacak Bulgar forvet oyuncusu Dimitar Berbatov ile Portekizli eski futbolcu Luis Figo'nun kaptanlıklarını yapacağı takımlar, 14 Haziran'da yardım maçında karşılaşacak.
18.04.2017 Futbol
Yüzyılın transfer skandalı! Ülke çalkanıyor...
Yüzyılın transfer skandalı! Ülke çalkanıyor... İngiltere Futbol Federasyonu tarafından 2008 yılından itibaren yasaklanan "3.parti" olarak bilinen kişilere ait olan oyuncuların İngiliz takımlarına transferini yasaklayan uygulamayı; İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Sam Allardyce'ın 400 bin sterlin karşılığında bozabileceği, gazeteciler tarafından kanıtlandı.
27.09.2016 İngiltere
Valencia hocayı kovdu!
Valencia hocayı kovdu! İspanya'nın Valencia Kulübü, futbol takımının ligdeki kötü gidişi sebebiyle teknik direktör Francisco Martin (Pako) Ayestaran'ın görevine son verdi.
20.09.2016 İspanya
Manchester United'da fuhuş skandalı!
Manchester United'da fuhuş skandalı! Bir seks işçisi Manchester United'lı futbolcular Ryan Giggs ve Gary Neville'ın sahibi olduğu otelde takımdan bir çalışanla para karşılığı seks yaptığını iddia etti.
5.06.2016 İngiltere
Valencia'da Gary Neville ile yollar ayrıldı
Valencia'da Gary Neville ile yollar ayrıldı Valencia, teknik direktör Gary Neville ile yollarını ayırdığını açıkladı.
30.03.2016 İspanya
'Geri' Neville rezil oldu!
'Geri' Neville rezil oldu! Gary Neville, 15 Şubat'ta 'Nou Camp’ta 6-7 yiyen takımlar var. Ben olsam ailemin yüzüne bakamazdım’ demişti. Neville, Valencia'nın başında Katalan devine 7-0 mağlup oldu
5.02.2016 Futbol
Valencia'dan iki transfer birden
Valencia'dan iki transfer birden İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Valencia, ara transfer döneminin son gününde kadrosuna iki futbolcuyu dahil etti.
1.02.2016 Futbol
Barça'nın liderliği tehlikede!
Barça'nın liderliği tehlikede! Barcelona, Valencia deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrılarak liderlik koltuğunu tehlikeye attı.
5.12.2015 Futbol
Valencia’nın hocası Neville
Valencia’nın hocası Neville İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden Valencia, ilk kez teknik direktörlük yapacak İngiliz Gary Neville ile anlaştığını duyurdu.
2.12.2015 Futbol
Henry 30 milyon euro alacak
Henry 30 milyon euro alacak Futbolu bırakan Thierry Henry, İngiliz yayın kuruluşu Sky Sports'ta spor yorumculuğu yapacak.
17.12.2014 Futbol
Futbol takımı satın alma modası
Futbol takımı satın alma modası Gary Neville ve Ryan Giggs'in İngiltere'de yarı profesyonel lig olan Northern Premier League'de mücadele eden Salford City takımını almak için görüşmelere başladıkları İngiliz medyasına yansıdı. Garry Neville yaptığı açıklamada "Şu an için sadece görüşmeler yapıyoruz. Daha kesin bir durum yok" dedi.
7.02.2014 Futbol
Messi yanımdan geçince...
Messi yanımdan geçince... David Beckham, M. United’dan eski takım arkadaşı Gary Neville’a röportaj verdi
17.05.2013 Futbol
'Bize takım olmayı öğretti'
'Bize takım olmayı öğretti' Ferguson’un eski talebesi Gary Neville, ‘Sir’den öğrendiklerini kaleme aldı
16.05.2013 Futbol
'Böyle bir şok yaşamadım'
'Böyle bir şok yaşamadım' Manchester United'ın 40 yaşındaki futbolcusu Ryan Giggs, eski takım arkadaşı Gary Neville'e verdiği röportajda Real Madrid maçında şok yaşadığını söyledi.
10.03.2013 Futbol
Ali Sami Yen'i unutamıyor!
Ali Sami Yen'i unutamıyor! Gary Neville, Galatasaray taraftarından övgüyle bahsetti
13.09.2012 Futbol
90+4’te ‘hayat öpücüğü’
90+4’te ‘hayat öpücüğü’ Derbisinin ateşini uzatmalarda Scholes, onun ateşini de kaptanı Neville söndürdü
17.04.2010 Futbol
Neville yağcı bir moron
Neville yağcı bir moron MANCHESTER City’nin Arjantinli forveti Carlos Tevez, Manchester United ile oynadıkları maçta kendisine orta parmağını gösteren Gary Neville’a ’moron’ dedi...
22.01.2010 Futbol
Sol Campbell, Old Trafford'a mı?
Sol Campbell, Old Trafford'a mı? Uzunca bir dönem Fenerbahçe'nin transfer gündemini meşgul eden Sol Campbell'ın, 35 yaşında Manchester United'a transfer olabileceği konuşuluyor.
9.12.2009 Futbol
12. adam golü attı
12. adam golü attı İngiltere Lig Kupası'nda görülmemiş gol
29.10.2009 Futbol
Eşimle Gary’yi çıplak görsem kötü anlamam
Eşimle Gary’yi çıplak görsem kötü anlamam David Beckham'dan eski takım arkadaşı Gary Neville ile eşi Victoria Beckham için ilginç açıklamalar FOTO GALERİ
8.01.2008 Magazin
'Bu takımı küçümsemeyin'
'Bu takımı küçümsemeyin' 11 as futbolcusunu evde bırakan M. United'in teknik patronu Ferguson kazanmak istiyor. Ancak grup lideri olmak, İngiliz ekibinin işine gelmiyor
7.12.2004 Futbol
Hooijdonk krizi
Hooijdonk krizi Alman hoca hafif sakatlığı olan Hollandalı'yı yedek bırakmayı düşündü. Yöneticiler şoke olurken, telefon trafiği sonrası yıldız oyuncu 11'e girdi
28.09.2004 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Gary Neville ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gary neville haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.