Gazete Vatan Logo
İngiltere Dün ManU yolları ayırınca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ayağa kalkmıştı! Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu

Dün ManU yolları ayırınca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ayağa kalkmıştı! Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu

Dün Manchester United'ın yollarını ayırdığı Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun yeni Premier Lig'de kalacağı ve tecrübeli forvetin Chelsea'yle anlaşacağı öğrenildi.

Dün ManU yolları ayırınca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ayağa kalkmıştı! Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu

Manchester United, son haftalarda yaptığı açıklamalarla gündem olan Cristiano Ronaldo için resmi kararını açıkladı. Portekizli futbolcudan karar sonrası sosyal medyadan paylaşım geldi. Ronaldo'nun bir sonraki durağı merak edilirken sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

İLK 11'E GİRMEKTE ZORLANIYORDU

Manchester United'daki ilk döneminde (2003-2009) bir UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 de Premier Lig kupası kazanan Ronaldo, teknik direktör Erik ten Hag yönetimindeki takımda ilk 11'e girmekte zorlanıyordu.

VERDİĞİ RÖPORTAJ OLAY OLDU

Manchester United ile Ronaldo'nun yolları, 37 yaşındaki golcü oyuncunun, İngiliz televizyon kanalı TalkTV'de yayınlanan "Piers Morgan Sansürsüz" programındaki ses getiren röportajından bir hafta sonra ayrıldı.

Hollandalı teknik adam için "Ona saygım yok çünkü bana saygı göstermedi. Bana saygısı olmayana asla saygı duymam" diyen Ronaldo, özetle şu ifadeleri kullanmıştı: "Manchester United yöneticileri yeni doğan kızımın hastalığına %100 inanmadı. Bu utanç verici çünkü benim sözüme güvenmediler. Sezon öncesi hazırlık kampına da bu yüzden katılmamıştım, ailemin yanında olmam gerekiyordu. Bildiğiniz gibi Manchester United marketing yapan bir kulüp. Onlar paralarını pazarlamadan, spordan alıyorlar ama bence Glazerlar durumu umursamıyor.

Haberin Devamı

ROONEY VE NEVILLE'I DA BOMBALADI

Rooney ve Gary Neville benim arkadaşım değil, meslektaşım. Birlikte oynadık ama asla bir akşam yemeği yemeyeceğiz. Dikkat çekmek için adımı kullanıyorlar. Aptal değiller, dünyanın en çok takip edilen kişisiyim, bu tesadüf değil."

MANU AÇIKLADI

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. İşte Manchester United'dan yapılan açıklama:

"Cristiano Ronaldo, karşılıklı anlaşma sonrası derhal Manchester United'dan ayrılmıştır.

Kulüp, Old Trafford'daki iki döneminde çıktığı 346 maçta 145 gol atarak yaptığı muazzam katkısından dolayı kendisine teşekkür ediyor, kendisine ve ailesine gelecekte başarılar diliyor.

Manchester United'daki herkes, Erik ten Hag yönetiminde takımın ilerlemesini sürdürmeye ve sahada başarı sağlamak için birlikte çalışmaya odaklanmak istiyor."

Haberin Devamı

CHELSEA İDDİASI

CBS Sports'un haberine göre; Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo için Chelsea ile görüşecek. Gelen bilgilere göre Chelsea'nin yeni patronu Todd Boehly, Ronaldo'nun Maviler'e transferini 'çekici' buluyor. Fakat yeni menajer Graham Potter ise bu transfere mesafeli konumda. Ronaldo ilgilenen diğer kulüplerin ise eski takımı Sporting Lizbon'a ve MLS ekibi Inter Miami olduğu konuşuluyor.

RONALDO: "YENİ BİR MEYDAN OKUMA OLACAK!"

Cristiano Ronaldo ise ayrılık sonrası verdiği demeçte, "Manchester United ile yaptığımız görüşmelerin ardından karşılıklı anlaşmayla sözleşmemizi erkenden bitirmeyi kabul ettik. Manchester United'ı ve taraftarları seviyorum. Bu asla değişmeyecek." dedi.

Portekizli süperyıldız, "Yeni bir meydan okuma için doğru zaman! Manchester United'a sezonun geri kalanında ve gelecekte başarılar diliyorum." sözleriyle konuşması noktaladı.

Haberin Devamı

5 KEZ BALLON D'OR KAZANDI

Yılın futbolcusuna verilen ödüllerden Altın Top'a (Ballon d'Or) 5, FIFA En İyi'yi ise 2 defa layık görülen Ronaldo, bu sezon Manchester ile 16 maça çıktı ve 3 gol 2 asist kaydetti.

Dün ManU yolları ayırınca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ayağa kalkmıştı Ronaldonun yeni takımı belli oldu