Ryan Giggs

Ryan Giggs

Son dakika ryan giggs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ryan giggs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ryan giggs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ryan Giggs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ryan giggs gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 ryan giggs haberi bulunmuştur. Tüm ryan giggs haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 yıldızın ismini açıkladı Fenerbahçe'den bir tane bile yok
6 yıldızın ismini açıkladı Fenerbahçe'den bir tane bile yok Fenerbahçe'nin eski yıldız futbolcularından Robin van Persie "Sözleşmemde 1 yıl kalması sebebiyle belki de o zaman Arsenal'de kalmalıydım." ifadelerini kullandı.
4.03.2023 Fenerbahçe
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü!
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü! Dünya futbolunun efsanelerine layık görülen prestijli ödüller arasında olan Golden Foot (Altın Ayak) ödülleri sahiplerini buldu. Teknik direktör Fatih Terim, Monaco Prensliği tarafından düzenlenen Golden Foot (Altın Ayak) ödül töreninde efsaneler arasına girdi. Peki, Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim’in ayak izin nerede yer alacak? Monaco neresi, Şampiyonlar Yolu nerede? Altın Ayak Efsaneler listesinde kimler var? İşte detaylar…
22.12.2022 Şampiy10
Euro 2020 Grup Değerlendirmeleri
Euro 2020 Grup Değerlendirmeleri Misli.com ekibi Euro 2020 gruplarını değerlendiriyor...
3.06.2021 İddaa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
8.10.2020 İddaa
Şenol Güneş rakipleriyle WhatsApp'ta buluştu
Şenol Güneş rakipleriyle WhatsApp'ta buluştu Şenol Güneş, EURO 2020'de Türkiye ile aynı grupta yer alan İtalya, İsviçre ve Galler'in teknik direktörleriyle sosyal medya grubunda buluştu.
13.06.2020 Futbol
Solskjaer Manchester United'la tarih yazıyor!
Solskjaer Manchester United'la tarih yazıyor! Sir Alex Ferguson’dan beri bir türlü yüzü gülmeyen Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer ile uçuşa geçti. Norveçli menajer, Kırmızı Şeytanlar ile çıktığı 8 maçtan da galip ayrılırken, adeta Manchester şehrine yeniden doğuşun sinyallerini verdi.
27.01.2019 İngiltere
Casillas ve Ronaldo 100'ler kulübünde
Casillas ve Ronaldo 100'ler kulübünde Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'un Portekizli yıldızı Ronaldo ile Porto kalecisi Casillas, 100 galibiyete ulaşarak tarihe adlarını yazdırdı.
13.12.2018 Şampiyonlar Ligi
Sözleşmesi bitecek Ramsey için yarış başladı!
Sözleşmesi bitecek Ramsey için yarış başladı! Arsenal ile sözleşmesi 2019 yılında sözleşmesi sona erecek olan Aaron Ramsey için dev kulüpler sıraya girdi.
8.10.2018 Futbol
"Abisinin eşiyle yattı, ondan tiksiniyorum"
"Abisinin eşiyle yattı, ondan tiksiniyorum" Galler Milli Takımının başına geçen Ryan Giggs'e en sert tepki babasından geldi: Abisinin eşiyle yattı, şimdi de milli takımımızın başına geçti. Ondan tiksiniyorum.
18.01.2018 Spor Magazin
Galler'de Ryan Giggs dönemi
Galler'de Ryan Giggs dönemi Manchester United'in unutulmaz oyuncularından Ryan Giggs, ülkesi Galler'in yeni teknik direktörü oldu.
15.01.2018 Futbol
Messi "dalya"ya doymuyor
Messi "dalya"ya doymuyor Barcelona'da 600. resmi maçına çıkan Messi, tek kulüpte bunu başaran Giggs, Totti ve Maldini gibi birkaç futbolcudan biri oldu
8.11.2017 İspanya
Liverpool evinde tekledi
Liverpool evinde tekledi İngiltere Premier Lig’de 5.hafta maçında Liverpool sahasında Burnley ile 1-1 berabere kaldı.
16.09.2017 İngiltere
"Alex Ferguson aradı, cevap vermedim"
"Alex Ferguson aradı, cevap vermedim" Kasımpaşa'nın yeni transferlerinden 31 yaşındaki Alman orta saha oyuncusu Markus Neumayr, 16 yaşında Barcelona, Chelsea ve Arsenal gibi Avrupa'nın dev takımlarından teklifler aldığını ve o dönemde tercihinin Manchester United olduğunu söyledi.
24.07.2017 Kasımpaşa Spor
Tarihin en golcüsü: Cristiano Ronaldo
Tarihin en golcüsü: Cristiano Ronaldo Juventus ile Real Madrid arasında yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2016-2017 sezonu final maçı öncesi, turnuva tarihinin en çok gol atan oyuncusu Cristiano Ronaldo oldu.
2.06.2017 Şampiyonlar Ligi
Berbatov ile Figo, yardım maçında sahaya çıkacak
Berbatov ile Figo, yardım maçında sahaya çıkacak Bulgar forvet oyuncusu Dimitar Berbatov ile Portekizli eski futbolcu Luis Figo'nun kaptanlıklarını yapacağı takımlar, 14 Haziran'da yardım maçında karşılaşacak.
18.04.2017 Futbol
Dünyanın gözü bu derbide!
Dünyanın gözü bu derbide! Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Manchester United, yarın Old Trafford'da Pep Guardiola'nın takımı Manchester City'i konuk edecek.
9.09.2016 İngiltere
'Teklifler yeterince iyi değil'
'Teklifler yeterince iyi değil' Jose Mourinho'nun gelişiyle birlikte 29 yıllık Manchester United kariyerini noktalayan Ryan Giggs, menajerlik görevine hazır olduğunu ve beklemeyeceğini söyledi.
24.07.2016 İngiltere
Mourinho yine rahat durmadı! Wenger...
Mourinho yine rahat durmadı! Wenger... Jose Mourinho, Manchester United'ın teknik direktörü olarak ilk kez basının karşısına geçti.
5.07.2016 İngiltere
Manchester United'a veda ediyor
Manchester United'a veda ediyor Futbolcu ve antrenör olarak 29 yıl Manchester United'a hizmet veren Galli futbolcu, Mourinho'nun kendi ekibiyle çalışmak istemesi üzerine veda kararı aldı.
1.07.2016 İngiltere
Jose Mourinho varsa, Ryan Giggs yok!
Jose Mourinho varsa, Ryan Giggs yok! Manchester United, Mourinho ile birlikte çalışmasını istediği Giggs ile yollarını devam ettirmeme kararı aldı
21.06.2016 İngiltere
Manchester United'da fuhuş skandalı!
Manchester United'da fuhuş skandalı! Bir seks işçisi Manchester United'lı futbolcular Ryan Giggs ve Gary Neville'ın sahibi olduğu otelde takımdan bir çalışanla para karşılığı seks yaptığını iddia etti.
5.06.2016 İngiltere
Efsane ismin evine saldırı!
Efsane ismin evine saldırı! Kimliği belirsiz kişiler, yıldız oyuncunun konağının duvarına "Gigs aldatıyor" yazdılar.
6.05.2016 İngiltere
'Umarım Mourinho geri döner'
'Umarım Mourinho geri döner' Manchester United’ın unutulmaz isimlerinden David Beckham, adı kırmızı şeytanlarla anılan Jose Mourinho’nun en kısa sürede İngiltere Premier Lig’e geri dönmesini umduğunu söyledi.
23.02.2016 Futbol
ManU'da Nicky Butt dönemi!
ManU'da Nicky Butt dönemi! İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, altyapı akademisinin başına eski futbolcusu Nicky Butt'ı getirdi
16.02.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ryan Giggs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ryan giggs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.