Gazete Vatan Logo
Futbol 'Umarım Mourinho geri döner'

'Umarım Mourinho geri döner'

Manchester United’ın unutulmaz isimlerinden David Beckham, adı kırmızı şeytanlarla anılan Jose Mourinho’nun en kısa sürede İngiltere Premier Lig’e geri dönmesini umduğunu söyledi.

'Umarım Mourinho geri döner'

Manchester United efsane oyuncularından David Beckham, eski takımı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kırmızı şeytanların yeni teknik direktörü olması beklenen Jose Mourinho’nun İngiltere Premier Lig’e dönmesini umduğunu söyleyen Beckham, “Bu oyunda Mourinho gibi karakterlere ihtiyacımız var. Umarım en yakın zamanda İngiltere’ye geri döner” ifadelerini kullandı.

“Alex Ferguson sadece bir menajer değil, bundan çok daha fazlasıydı”

Manchester United’ın eski menajeri Alex Ferguson hakkında da konuşan Beckham, “O sadece bir menajer değil, bundan çok daha fazlasıydı. Ancak Ferguson ile birlikte Roy Keane, Paul Schoels ve Ryan Giggs gibi kulüp için çok değerli futbolcular da takımdan ayrıldı. Manchester’ın kötü sezonlar geçirmesinin bir diğer sebebi de bu” dedi.

“Van Gaal’i eleştirmek için sezon sonunu beklemeliyiz”

Manchester United’ın eleştirilerin odak noktası olan teknik direktörü Luis van Gaal hakkında da konuşan Beckham, “Van Gaal, şu ana kadar bir hayal kırıklığı sebep oldu. Ancak sezon devam ediyor ve alınacak güzel galibiyetler ile hala her şey değişebilir” dedi.

Haberin Devamı

(Sporcope)