Gamze Açar

Gamze Açar

Son dakika Gamze Açar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gamze Açar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gamze Açar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gamze Açar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gamze açar gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 gamze açar haberi bulunmuştur. Tüm gamze açar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elinde sigarayla uyudu sonrası kabus! Televizyon izlerken fark etti
Elinde sigarayla uyudu sonrası kabus! Televizyon izlerken fark etti Bursa'da kabus dolu dakikalar yaşandı. Yalnız oturan Muammer Koyun (42), işten geldikten sonra koltuğa uzandı. Tek odalı evde sigara içmek isteyen Koyun, çakmağını yaktıktan sonra hayatının en korkunç anlarını yaşadı.
16.11.2022 Yaşam
Gamze Açar cinayetinde yeni gelişme! İtirazlar art arda geldi
Gamze Açar cinayetinde yeni gelişme! İtirazlar art arda geldi Liseli Gamze Açar’ın (17) bir otelde cinsel istismara maruz kaldıktan sonra balkondan atılarak öldürülmesine ilişkin davada verilen karara, hem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hem de genç kızın ailesi itiraz etti. “Organize bir kötülük içerisinde oldukları” belirtilerek sanıkların tamamına ceza istendi.
16.11.2022 Yaşam
Liseli Gamze'nin ölümünde 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Liseli Gamze'nin ölümünde 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet Ankara'da, lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşüp, hayatını kaybetmesiyle ilgili davada tutuklu sanıklardan Rıza Doğan, ağırlaştırılmış müebbet ve 26 yıl hapis, Mustafa Emre Demiral ise ağırlaştırılmış müebbet ve 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz sanıklar Mehmet Doğan, Emre Eker ve Hüseyin Emre Gürgen ise tüm suçlamalardan beraat etti. 
11.10.2022 Gündem
Gamze Açar nasıl öldü? Gamze Açar cinayeti ve davası!
Gamze Açar nasıl öldü? Gamze Açar cinayeti ve davası! Ankara'da, lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşüp, hayatını kaybetmesiyle ilgili 2'si tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada savcı, mütalaasını açıkladı. Peki, Gamze Açar nasıl öldü? İşte Gamze Açar cinayeti ve davası…
13.09.2022 Yaşam
Liseli Gamze'nin ölümüyle ilgili davada 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi
Liseli Gamze'nin ölümüyle ilgili davada 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi Ankara'da, lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşüp, hayatını kaybetmesiyle ilgili 2'si tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada savcı, mütalaasını açıkladı. Tutuklu sanıklardan Rıza Doğan hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 63 yıla kadar hapis; Mustafa Emre Demiral hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 23 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Tutuksuz sanıklar Mehmet Doğan ve Emre Eker hakkında 63 yıla kadar hapis cezası talep eden savcı, sanık Hüseyin Emre Gürgen'in de tüm suçlamalardan beraatini istedi.
12.09.2022 Yaşam
Gamze Açar'ın ölümü davasında 2 sanığa tahliye
Gamze Açar'ın ölümü davasında 2 sanığa tahliye Ankara'da lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşüp, hayatını kaybetmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada, Mehmet Doğan ve Emre Eker tahliye edildi.
14.06.2022 Yaşam
Liseli Gamze'nin ölümüyle ilgili davada tahliye taleplerine ret
Liseli Gamze'nin ölümüyle ilgili davada tahliye taleplerine ret Ankara'da, lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşüp, hayatını kaybetmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada tahliye talepleri reddedildi.
10.05.2022 Gündem
Gamze'nin ölümü davasında sanıkların tahliye talepleri reddedildi
Gamze'nin ölümü davasında sanıkların tahliye talepleri reddedildi Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili tutuklu yargılanan 4 sanığın tahliye talebi reddedildi.
3.02.2022 Yaşam
Liseli Gamze'nin ölümüyle ilgili dikkat çeken rapor!
Liseli Gamze'nin ölümüyle ilgili dikkat çeken rapor! Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 5 sanığın yargılandığı dava dosyasına, İstanbul Adli Tıp Kurumu raporu girdi. Raporda; kan ve doku örneklerinde tespit edilen maddelerin, kişinin tedavisinde kullanılan ilaç etken maddeleri olduğu, tedavi düzeyinde olup, toksik düzeyde olmadığı, aranan toksik ve uyuşturucu maddelerin bulunmadığı bilgisi yer aldı. Sanıklar, Açar'ın aşırı derecede alkol aldığını ve sonrasında uyuşturucu krizine girdiğini iddia etmişti.
16.12.2021 Yaşam
Gamze'nin öldüğü otelde çalışan tanık: 'Kızı attık' dediklerini duydum
Gamze'nin öldüğü otelde çalışan tanık: 'Kızı attık' dediklerini duydum Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada otelde çalışan Ö.E.'nin talimatla ifadesi alındı. Ö.E., "Ben 7'nci katta, sanıklar 5’inci katta kalıyordu. Saat 08.00 sıralarında önce art arda 4 çığlık sesi duydum. 4'üncü çığlık sesi haykırır gibiydi. Pencereye çıktığımızda yerde yatan bir kadın bedeni gördük. Aşağıda açık olan pencereden erkek sesleri geldi. Birinci erkek sesi, 'Kızı attık, şimdi polisler gelir bizi götürürler' dedi" ifadelerini kullandı.
15.12.2021 Gündem
Gamze'yi balkondan attıktan sonra 'kendini attı deriz' demişler
Gamze'yi balkondan attıktan sonra 'kendini attı deriz' demişler Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili 4'ü tutuklu 5 sanık hakkında hazırlanan iddianamede tanık ifadesine yer verildi. Tanık Ö.E. ifadesinde, 4 çığlık sesinin ardından 'Oğlum ne yapacağız, başımıza kalmasın, nasıl kurtulacağız bu işten?' ve 'Saçmalama oğlum, kendini attı deriz, yırtarız, bizim başımızı yakmazlar' şeklinde konuşmalar duyduğunu anlattı.
29.07.2021 Gündem
İş ilanıyla iğrenç tuzak! İddianamede şok eden ayrıntılar: Gamze Açar tek kurban değil...
İş ilanıyla iğrenç tuzak! İddianamede şok eden ayrıntılar: Gamze Açar tek kurban değil... Ankara’da 31 Ekim 2020 günü Gamze Açar (17) iş görüşmesine gittiği Kızılcahamam’da bir otelin 5. katında bulunan odanın balkonundan itilmesi sonucunda hayatını kaybetmişti. Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, genç kızı iş görüşmesi vaadiyle kandıran şüpheli Rıza D. ve kardeşi Mehmet D.’nin de aralarında bulunduğu 5 şüpheli hakkında dava açmıştı. Savcılık soruşturma kapsamında, şüphelilerin benzer suçlara karışıp karışmadığını da araştırdı.
28.07.2021 Gündem
Cinsel istismar ve cinayet... Gamze Açar soruşturmasında kan donduran detaylar!
Cinsel istismar ve cinayet... Gamze Açar soruşturmasında kan donduran detaylar! Kızılcahamam'da bir otelin 5. katından düşerek hayatını kaybeden Gamze Açar’ın (17) şüpheli ölümüne ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık 5 kişi hakkında dava açtı. İddianamede genç kızın yardım için çıktığı balkonda, şüpheliler tarafından aşağıya atılarak öldürüldüğü belirtildi.
26.07.2021 Yaşam
Gamze Açar'n şüpheli ölümüyle ilgili yeni gelişme!
Gamze Açar'n şüpheli ölümüyle ilgili yeni gelişme! Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için buluştuğu kişilerle gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek ölmesi ile ilgili şok gerçekler ortaya çıktı. Tutuklanan 3 şüpheliden Rıza Doğan ve Mehmet Doğan kardeşlerin, 'cinsel saldırı' suçundan poliste kayıtları olduğu ortaya çıktı.
18.11.2020 Yaşam
Gamze Açar'ın şüpheli ölümü!
Gamze Açar'ın şüpheli ölümü! Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için buluştuğu kişilerle gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek ölmesi ile ilgili korkunç detaylar ortaya çıktı. Sanıklarsan Rıza D. ifadesinde çok sayıda alkollü içecek aldıklarını sonra da berbere gittiklerini söyledi.
17.11.2020 Yaşam
Lise öğrencisi Gamze'nin ölümünde dehşet ifade: Defalarca çığlık atmış
Lise öğrencisi Gamze'nin ölümünde dehşet ifade: Defalarca çığlık atmış Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için buluştuğu kişilerle gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek ölmesiyle ilgili soruşturmada, genç kız ile odada ilişkiye girdiğini itiraf eden R.D.'nin de aralarında bulunduğu 3 kişi, 'cinsel saldırı' ve 'kasten öldürme' suçundun tutuklandı. R.D. ifadesinde, Gamze Açar'ın intihar ettiğini ileri sürerken, ifade veren bir tanık, olaydan kısa süre önce 4 kez çağlık sesi duyduğunu söyledi.
4.11.2020 Gündem
Otelde ölen Gamze'nin dayısı: Bu intihar değil, cinayet
Otelde ölen Gamze'nin dayısı: Bu intihar değil, cinayet Ankara'da iş görüşmesi için buluştuğu kişiler tarafından götürüldüğü termal otelin 5'inci katındaki odanın penceresinden şüpheli şekilde düşerek hayatını kaybeden liseli Gamze Açar'ın (17) dayısı Murat Yılmaz, yeğeninin gece otelde dövüldüğünü ileri sürerek, "Bu olay intihar değil, cinayet. İntihar olamaz; çünkü Gamze hayat dolu bir insandı" dedi. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 2'si serbest bırakılırken, 3'ünün gözaltı süresi uzatıldı.
3.11.2020 Yaşam
Gamze'nin sır ölümü! Gözaltılar var
Gamze'nin sır ölümü! Gözaltılar var Ankara’da yaşayan 17 yaşındaki Gamze Açar, Kızılcahamam’da bulunan termal bir otelin 5. katından şüpheli bir şekilde düşerek hayatını kaybetti. Olay sonrasında araştırma yapan Ankara Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 5 şüpheliyi gözaltına aldı.
2.11.2020 Gündem
Bakan Koca'dan 112 personeline aşure sürprizi
Bakan Koca'dan 112 personeline aşure sürprizi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ziyaret ettiği İstanbul Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği Avrupa Komuta Kontrol Merkezi'nde görevli bir çalışanın isteği üzerine 112 personeline aşure ikramında bulundu.
25.10.2020 Sağlık
Bakan Koca'dan 112 acil çalışanlarına sürpriz!
Bakan Koca'dan 112 acil çalışanlarına sürpriz! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul 112 Komuta Merkezi'ne ziyareti sonrası çalışanlara sürpriz yaptı. Bakan Koca, bir sağlık çalışanının aşure isteğini unutmadı.
24.10.2020 Gündem
Hamilelere 'yaz' uyarısı
Hamilelere 'yaz' uyarısı Yaz mevsiminin kendini gösterdiği günlerde, herkes güneşin yakıcı etkisine karşı kendini korumak ve ferahlatmak için uğraşırken, hamileler hem aldıkları fazla kilolarla hem de gebeliğin etkisinde hormonlara bağlı artan sıcaklık hissi ile mücadele ediyor.
23.07.2022 Sağlık
Erken teşhis hayat kurtarıyor
Erken teşhis hayat kurtarıyor Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Gamze Keleş, “Human papilloma virüsün(HPV) yol açtığı anüs rektum ve ağız içi kanserlerinin önlenmesi, siğil oluşumunun engellenmesi ve HPV bulaşını azaltmak için aşı oldukça önemlidir. HPV aşısının uygulandığı kız çocuklarında kanser türlerini yüzde 86 oranında, genç yetişkinlerde ise yüzde 71 oranında azalttığı tespit edilmiştir” dedi.
25.01.2022 Sağlık
Marmara'da alarm! Denize girmeyin
Marmara'da alarm! Denize girmeyin Marmara Denizi sahillerinde etkisini gösteren deniz müsilajı ya da halk arasındaki ismiyle deniz salyasının yoğun bulunduğu bölgelerde denize girenlere uzmanlardan ‘denize girmeyin’ uyarısı geldi. O bölgelerde, kokuşma ve çürümenin sağlığı tehdit ettiğini söyleyen uzmanlar, denize girenlerde cilt hastalıkları ya da ishalli hastalıklar meydana gelebileceğini vurguladı. Diğer dikkat edilmesi gereken nokta ise balık ve midye tüketimi.
6.06.2021 Gündem
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi CHP 37. Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde delegeler partinin yeni vitrinini belirlemek için oy kullandı. Parti Meclisi’ne (PM) 222 kişi adaylık başvurusu yaparken, Kılıçdaroğlu’nun PM için 80 isim önerdiği anahtar listesi belli oldu. Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde 19 yaşındaki Esra Dirican ve başörtülü Sevgi Kılıç dikkat çekti.
27.07.2020 Siyaset
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gamze Açar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gamze açar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.