Galeri

Galeri

Son dakika galeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan galeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını galeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.709 galeri haberi bulunmuştur. Tüm galeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fişekhane, Istanbul Modest Fashion Week 2024’e ev sahipliği yapacak
Fişekhane, Istanbul Modest Fashion Week 2024’e ev sahipliği yapacak Istanbul Modest Fashion Week 2024, 25-26-27 Nisan 2024 tarihlerinde, Fişekhane-Galeri’de düzenlenecek.
18.04.2024 Vitrin
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi Zonguldak’ta maden ocağında elektrik panosunda çalışan işçi Soner Korkut, elektrik panolarında kaçak akım rölesi ve topraklama bulunmadığı için akıma kapılarak hayatını kaybetti. Maden ocağının işletme müdürü maden mühendisi Yusuf Çavdar tutuklandı.
5.04.2024 Gündem
OSMANİYE SEÇİM SONUÇLARI 2024: Canlı ekran | Osmaniye 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıı gazetevatan.com seçim sayfasında!
OSMANİYE SEÇİM SONUÇLARI 2024: Canlı ekran | Osmaniye 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıı gazetevatan.com seçim sayfasında! Osmaniye 31 Mart yerel seçim sonuçları sandıklar kapandıktan sonra ve oy sayımn işlemine geçildikten sonra açıklanmaya başlanacak. Seçmenler bu seçimde de sorgulamayı heyecanla yapacak. Yüksek Seçim Kurulu'nun kaldıracağı yayın yasağıyla birlikte 2024 Osmaniye Seçim sonuçları da vatandaşlarla paylaşılacak. Osmaniye 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları da gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. İşte Osmaniye 2024 yerel seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
ERZİNCAN SEÇİM SONUÇLARI 2024: Canlı ekran | Erzincan 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıı gazetevatan.com seçim sayfasında!
ERZİNCAN SEÇİM SONUÇLARI 2024: Canlı ekran | Erzincan 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıı gazetevatan.com seçim sayfasında! Erzincan 31 Mart yerel seçim sonuçları sandıklar kapandıktan sonra ve oy sayımn işlemine geçildikten sonra açıklanmaya başlanacak. Seçmenler bu seçimde de sorgulamayı heyecanla yapacak. Yüksek Seçim Kurulu'nun kaldıracağı yayın yasağıyla birlikte 2024 Erzincan Seçim sonuçları da vatandaşlarla paylaşılacak. Erzincan 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları da gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. İşte Erzincan 2024 yerel seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
ISPARTA SEÇİM SONUÇLARI 2024: Canlı ekran | Isparta 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıı gazetevatan.com seçim sayfasında!
ISPARTA SEÇİM SONUÇLARI 2024: Canlı ekran | Isparta 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıı gazetevatan.com seçim sayfasında! Isparta 31 Mart yerel seçim sonuçları sandıklar kapandıktan sonra ve oy sayımn işlemine geçildikten sonra açıklanmaya başlanacak. Seçmenler bu seçimde de sorgulamayı heyecanla yapacak. Yüksek Seçim Kurulu'nun kaldıracağı yayın yasağıyla birlikte 2024 Isparta Seçim sonuçları da vatandaşlarla paylaşılacak. Isparta 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları da gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. İşte Isparta 2024 yerel seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Ayasofya'da yeni düzenleme sonrası ilk Cuma: Giriş yoğunluğu azaldı
Ayasofya'da yeni düzenleme sonrası ilk Cuma: Giriş yoğunluğu azaldı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulan yeni düzenleme 15 Ocak itibarıyla başladı. Tarihi camiyi kültürel amaçla ziyaret etmek isteyen yabancı turist için giriş ücreti 25 Euro oldu. Yeni düzenleme sonrası kılınan ilk cuma namazına giriş yoğunluğunun azaldığı görüldü. 
19.01.2024 Gündem
Ayasofya müze mi oldu 2024? Ayasofya cami girişi ücretli mi, 25 euro kaç TL?
Ayasofya müze mi oldu 2024? Ayasofya cami girişi ücretli mi, 25 euro kaç TL? Ayasofya-İ Kebir Cami-i Şerifi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulan yeni düzenleme 15 Ocak itibarıyla başladı. Tarihi camiyi kültürel amaçla ziyaret etmek isteyen yabancı turist için giriş ücreti 25 Euro oldu. Sabah saatlerinden itibaren yabancı turistler bilet gişeleri önünde yoğunluk oluştururken, düzenleme camiyi ibadet amacıyla ziyaret eden Türk vatandaşlarını ise kapsamayacak. Söz konusu düzenlemenin ardından Ayasofya müze mi oldu, sorularına yanıt aranmaya başlandı.
16.01.2024 Gündem
Telefonuna gelen bildirimi görünce şok oldu! Hesabına yanlışlıkla yatan para şaşkınlık yarattı
Telefonuna gelen bildirimi görünce şok oldu! Hesabına yanlışlıkla yatan para şaşkınlık yarattı Diyarbakır’da banka hesabına yanlışlıkla 450 bin TL gönderildiğini fark eden Cebrail Çelebi, gizlilik politikası nedeniyle bankadan ulaşamadığı şahsı sosyal medyadan bularak parayı iade etti. Nefsine yenik düşmediğini belirten Çelebi, “Helal rızık işin malına bereket de koyar” dedi.
7.12.2023 Gündem
Üst üste 2. olay! Ece Ronay'ın bir güzellik merkezi daha kurşunlandı
Üst üste 2. olay! Ece Ronay'ın bir güzellik merkezi daha kurşunlandı Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi dün Gebze'de kurşunların hedefi olmuştu. Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan Ronay'a ait bir güzellik merkezinin daha kurşunlandığı ortaya çıktı. Önceki akşam da Ronay'ın eski eşinin araçlarının sergilendiği iddia edilen oto galeri kimliği belirsiz kişiler tarafından video çekilerek kurşunlanmıştı.
4.12.2023 Magazin
Ece Ronay'ın güzellik merkezi kurşunlandı
Ece Ronay'ın güzellik merkezi kurşunlandı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi, kurşunlandı.
3.12.2023 Magazin
Ayasofya'da turist düzenlemesi! Bakan Ersoy yeni uygulamanın detaylarını anlattı
Ayasofya'da turist düzenlemesi! Bakan Ersoy yeni uygulamanın detaylarını anlattı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ayasofya'da yapılacak olan yeni uygulama ile ilgili canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.
31.10.2023 Kültür Sanat
Mercedes’i böyle sömürdüler! Galerici tek tek itiraf etti: Araç başına 50 bin lira alıyordum
Mercedes’i böyle sömürdüler! Galerici tek tek itiraf etti: Araç başına 50 bin lira alıyordum Mayıs ayında Türkiye’de internetten araç satışına başlayan Mercedes-Benz’in, durumu fırsat bilen galeriler tarafından hack’lendiği iddia edilmişti. Olaydan aylar sonra Alman otomotiv devinin internet sitesine bot yazılımla müdahale ettiğini ileri süren galerici Hürriyet’e konuştu: “Araç sisteme düşmeden 5 saniye önce haberimiz oluyordu. Müşterilerimizden araç başına 50 bin TL komisyon alıyorduk.” Mercedes-Benz ise iddiaları “Sabote etmeye çalıştılar ama hızla tedbirimizi aldık” şeklinde yanıtladı.
31.10.2023 Yaşam
Altın fiyatlarında yatırımcıyı heyecanlandıran gelişme! Rekor için tarih değişti, elini çabuk tutan kazanacak
Altın fiyatlarında yatırımcıyı heyecanlandıran gelişme! Rekor için tarih değişti, elini çabuk tutan kazanacak Altında son dakika açıklaması geldi! Bir süredir düşüş eğiliminde olan altın fiyatları birden yükselişe geçti. Altın fiyatları her geçen gün rekor üstüne rekor kırmaya devam altın yatırımcısını yakından ilgilendiren gelişmeler yaşanıyor. Evdeki altına etiket zorunluluğu mu geliyor? Bir ay süre tanınıyor. Yapılması zorunlu. İşte altın ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
24.10.2023 Ekonomi
Cep telefonuyla görüntü çeken baba ile oğluna 'Ne bakıyorsun' dayağı!
Cep telefonuyla görüntü çeken baba ile oğluna 'Ne bakıyorsun' dayağı! Babasına ait galerinin önünde cep telefonu kamerasıyla görüntü çeken Furkan Keser, (14) aynı caddedeki galeride çalışan F.Ö. (22) 'Ne bakıyorsun' diye laf atınca kavga çıktı. Çevredekilerin müdahalesiyle sona eren kavganın ardından F.Ö., beraberindeki yakınlarıyla birlikte gelip Furkan Keser ve babası Ali Keser'e (43) sopa ve muştayla saldırdı. Yaşananlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
19.10.2023 Gündem
Ankara'da maden ocağında göçük: 15 yaralı
Ankara'da maden ocağında göçük: 15 yaralı Ankara'nın Beypazarı ilçesinde kömür madeninde göçük meydana geldi. Göçükte 15 maden işçisi yaralandı.
5.10.2023 Gündem
Çelik atıklar 'ileri dönüşüm' tekniği ile sanat eseri oldu
Çelik atıklar 'ileri dönüşüm' tekniği ile sanat eseri oldu Contemporary İstanbul bu yıl 18. kez kapılarını sanatseverlere açmaya hazırlanıyor. 22 farklı ülkeden gelen 67 çağdaş sanat galerisi, 4 inisiyatif ve 4 sanat kurumuna ev sahipliği yapacak olan Contemporary İstanbul'da 21 çağdaş sanat galerisi de ilk kez katılımcılar arasında yer alacak. Heykeltıraş Varol Topaç’ın çelik üretim atıklarından 'ileri dönüşüm' tekniği ile yarattığı eser de Contemporary İstanbul'da ilgiyle takip edilecek eserler arasında yer alıyor.
12.09.2023 Kültür Sanat
'Sevenler' çetesine film gibi operasyon: Çete lideri yatla kaçarken yakalandı!
'Sevenler' çetesine film gibi operasyon: Çete lideri yatla kaçarken yakalandı! İzmir, İstanbul, Ankara ve Manisa'da otomobil, galeri mafyasına operasyon düzenlendi. Köylü ve esnafı dolandırıp zorla gasbeden 18 kişi çok sayıda silahla gözaltına alındı. Operasyonda yanında 1 milyon lira parayla yatla yurt dışına kaçmaya çalışan çete lideri kıskıvrak yakalandı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı...
18.07.2023 Gündem
İkinci el araç galerisinde yangın! 6 arabada maddi hasar var
İkinci el araç galerisinde yangın! 6 arabada maddi hasar var Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde ikinci el araç galerisinde çıkan yangında 6 araçta maddi hasar meydana oluştu.
28.06.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bir daha hiçbir güç CHP'yi o sandığın dibinden çıkaramayacaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bir daha hiçbir güç CHP'yi o sandığın dibinden çıkaramayacaktır Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde "40 Yıl, 40 Eser" etkinliği kapsamında Bir Şiir Bir Hayat / Sakarya Türküsü Dijital Sergisi’nin açılışında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Necip Fazıl Cumhuriyet tarihimizin en sancılı dönemlerine şahitlik etti. Fertlerin yaşadığı bütün ıstırapları bizzat görmüştür. Kültürel hegemonyaya teslim olmak yerine kalemi ve kelamıyla direnmeyi seçti." ifadelerini kullandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimse bu milletin evlatlarını aşağılama cesaretini gösteremeyecek. Aman yarabbi ne diyor. 'Kırsal kesimden aldığı oylarla Cumhurbaşkanlığı kazandı.' Partinizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal "Köylü Milletin efendisidir" demedi mi? 14 Mayıs'ta milletimiz başında CHP zihniyetini istemediğini çok net biçimde ortaya koymuştur. 28 Mayıs'ta da yarım kalan işi tamamlayarak CHP ideolojisi sandığa gömmüştür. Bir daha hiçbir güç CHP'yi o sandığın dibinden çıkaramayacaktır. Ne CHP genel başkanının koltuğunu korumak için attığı iftiralar bunu değiştirebilir ne seçim yenilgisini perdelemek için söylediği yalanlar bunu perdeleyebilir." dedi.
11.06.2023 Gündem
Lise öğrencisinden örnek sergi!
Lise öğrencisinden örnek sergi! Lise öğrencisi Eda Ömerbeyoğlu’nun ilk kişisel sergisi “Yolculuk” Yapı Kredi bomontiada GALERİ’de ziyaretçilerle buluşuyor. Sergide yapılacak bağışlar kanserli çocukların sanat etkinliklerinde kullanılacak.
7.06.2023 Kültür Sanat
THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat CNN TÜRK'te açıkladı! Yeni personel alımı olacak mı?
THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat CNN TÜRK'te açıkladı! Yeni personel alımı olacak mı? Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, CNN TÜRK canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Bolat, "Pilot alım programı devam ediyor. Başka alanlara da alıyoruz. Deprem bölgesine pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Özellikle son sınıfta olan arkadaşlarımız Take Off programımıza başvursunlar, her yıl 300 öğrenci alıyoruz. Web sitemizi takip etsinler" dedi.
29.04.2023 Ekonomi
Kendisine 50 bin lira borcu olan oto galericiyi öldürdü
Kendisine 50 bin lira borcu olan oto galericiyi öldürdü Bursa'da emlakçı Engin A. (41), sokakta karşılaştığı, kendisine 50 bin lira borcu olan oto galerici Uğur Ermiş'i (41) bıçaklayarak, öldürdü. Ermiş'in yanındaki kardeşi Oğuz Ermiş (40) de Engin A.'yı tabancayla bacaklarından yaraladı.
26.04.2023 Yaşam
Galeri Sitesi'nin müteahhidinden kan donduran ifadeler: 'İnşaat halindeyken çöktü'
Galeri Sitesi'nin müteahhidinden kan donduran ifadeler: 'İnşaat halindeyken çöktü' Diyarbakır’daki Galeria Sitesi’nin müteahhidi Sedat Eser, savcılık ifadesinde binada inşaat halindeyken çökme meydana geldiğini söyledi. Eser, “Birinci katın betonu dökülürken bir kolonun kalıbı iyi sıkıştırılmadığı için küçük çapta bir kaza oldu” dedi.
16.04.2023 Gündem
Araba almayı düşünenler dikkat! 'Change' araç tuzağı, araca el konuluyor
Araba almayı düşünenler dikkat! 'Change' araç tuzağı, araca el konuluyor İstanbul'da 385 bin TL'ye aldığı kamyoneti 'change' araç olduğu tespitiyle Asayiş Büro Amirliği ekiplerince el konulan Gaffur Hayır Karpuzlar, hem aracından hem de parasından oldu. Karpuzlar, şimdi araç için ödediği parayı istiyor.
14.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Galeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.