Galatasaray Futbol Takımı

Galatasaray Futbol Takımı

Son dakika Galatasaray Futbol Takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatasaray Futbol Takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatasaray Futbol Takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasaray Futbol Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasaray futbol takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.307 galatasaray futbol takımı haberi bulunmuştur. Tüm galatasaray futbol takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun göğüs kası koptu
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun göğüs kası koptu Galatasaray'dan sakatlık açıklaması geldi. Sarı-Kırmızılı kulüp Sergio Oliveira'nın sakatlık yaşadığını duyurdu.
15.12.2023 Galatasaray
Galatasaray'da 3 pozitif vaka!
Galatasaray'da 3 pozitif vaka! Galatasaray; Taylan Antalyalı, Selçuk İnan ve analiz sorumlusu Cihan Ünal'ın koronavirüs testlerinin pozitif sonuçlandığını açıkladı.
6.01.2022 Galatasaray
Galatasaray'da koronavirüs şoku! 1 futbolcunun testi pozitif çıktı
Galatasaray'da koronavirüs şoku! 1 futbolcunun testi pozitif çıktı Galatasaray Kulübü, bir futbolcunun Covid-19 PCR testinin pozitif çıktığını açıkladı.
2.12.2021 Futbol
Galatasaray eski Başkanı Mustafa Cengiz hayatını kaybetti
Galatasaray eski Başkanı Mustafa Cengiz hayatını kaybetti Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Mustafa Cengiz vefat etti. Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, sosyal hesabından açıklama yaptı. Mustafa Cengiz'in vefatı sonrası peş peşe başsağlığı mesajları geldi.
28.11.2021 Şampiy10
Galatasaray'dan Arda Turan ve Boey'in son durumuyla ilgili bilgilendirme
Galatasaray'dan Arda Turan ve Boey'in son durumuyla ilgili bilgilendirme Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, sakatlığı bulunan Arda Turan ve Sacha Boey'in son durumuyla ilgili bilgilendirmede bulundu.
28.10.2021 Futbol
Terim Marcao'yu kamp kadrosuna almadı
Terim Marcao'yu kamp kadrosuna almadı Giresun deplasmanında Kerem Aktürkoğlu'na kafa atan Marcao Randers maçının kadrosuna alınmadı.
18.08.2021 Galatasaray
Türk Hava Yolları Galatasaray'ın Avrupa kupalarındaki forma sponsoru oldu
Türk Hava Yolları Galatasaray'ın Avrupa kupalarındaki forma sponsoru oldu Galatasaray'ın, 2021-22 sezonunda Avrupa kupalarındaki maçlarının forma sponsoru Türk Hava Yolları oldu.
20.07.2021 Galatasaray
Galatasaray'dan Falcao ve Feghouli açıklaması
Galatasaray'dan Falcao ve Feghouli açıklaması Galatasaray'da Kolombiyalı yıldız Falcao takımla beraber çalışmalara başlarken, Feghouli ise tedbir amaçlı antrenmana çıkmadı.
19.07.2021 Galatasaray
Galatasaray'da 2 oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı!
Galatasaray'da 2 oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı! Galatasaray'da PSV maçı öncesi , 2 oyuncunun Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.
16.07.2021 Futbol
Yunanistan'a Galatasaray tepkisi! Büyükelçi Dışişleri'ne çağrıldı
Yunanistan'a Galatasaray tepkisi! Büyükelçi Dışişleri'ne çağrıldı Yunanistan'ın Ankara Büyükelçisi Diamessis Dışişleri Bakanlığına davet edilerek, Galatasaray futbol takımı kafilesine Atina'da sergilenen tutum şiddetle protesto edildi.
13.07.2021 Gündem
Falcao'nun Covid-19 PCR testi pozitif çıktı
Falcao'nun Covid-19 PCR testi pozitif çıktı Galatasaray'da Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao'nun Covid-19 PCR testi pozitif çıktı.
15.06.2021 Galatasaray
Arda Turan'dan flaş açıklama! 'Maçtan önce Fatih hocaya dedim ki...'
Arda Turan'dan flaş açıklama! 'Maçtan önce Fatih hocaya dedim ki...' Denizlispor galibiyetinden sonra açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Yusuf Günay, Arda Turan ve Mostafa Mohamed 'şampiyonluk yakın Mayıslar bizimdir' ifadelerini kullandılar.
11.05.2021 Galatasaray
Galatasaray'a Mostafa Mohamed'dan kötü haber!
Galatasaray'a Mostafa Mohamed'dan kötü haber! Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed, koronavirüse yakalandığını açıkladı.
14.04.2021 Futbol
Galatasaray'da 1 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı!
Galatasaray'da 1 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı! Galatasaray, 1 oyuncusunun Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.
14.04.2021 Futbol
Galatasaray'a 1 milyon dolarlık fatura!
Galatasaray'a 1 milyon dolarlık fatura! Galatasaray zemin problemini çözmesi için 1 milyon dolar harcaması gerekiyor.
10.03.2021 Galatasaray
Galatasaray'da 1 futbolcunun kovid testi pozitif çıktı
Galatasaray'da 1 futbolcunun kovid testi pozitif çıktı Galatasaray, bir futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.
8.02.2021 Galatasaray
Birden ortaya çıktı! Derbi öncesi Falcao müjdesi
Birden ortaya çıktı! Derbi öncesi Falcao müjdesi Galatasaray'ın müzmin sakat yıldızı Falcao, Fenerbahçe maçı öncesi çalışmalara başladı.
3.02.2021 Galatasaray
DeAndre Yedlin ve Mostafa Mohamed antrenmanda!
DeAndre Yedlin ve Mostafa Mohamed antrenmanda! Galatasaray'ın yeni transferlerinden Yedlin ve Mohamed ilk antrenmanlarına çıktılar.
2.02.2021 Galatasaray
Galatasaray'da 2 sakatlık birden
Galatasaray'da 2 sakatlık birden Galatasaray'da Şener Özbayraklı ve Oğulcan Çağlayan'ın sakatlıkları teknik heyetin canını sıktı.
18.01.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Fernando Muslera ve Feghouli sevinci!
Galatasaray'da Fernando Muslera ve Feghouli sevinci! Galatasaray'da Fernando Muslera ve Sofiane Feghouli, antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı.
14.01.2021 Futbol
Galatasaray'dan flaş Falcao açıklaması
Galatasaray'dan flaş Falcao açıklaması Dün akşam Antalyaspor maçında 30 dakika sahada kalıp sakatlanan Falcao ile ilgili kulüpten açıklama geldi.
3.01.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Feghouli açıklaması
Galatasaray'da Feghouli açıklaması Dün Trabzonspor maçının 30.dakikasında sakatlanan Feghouli'nin durumu MR'dan sonra belli olacak.
27.12.2020 Galatasaray
TBMM Başkanı Şentop: 'Türkiye güçlü bir devlettir'
TBMM Başkanı Şentop: 'Türkiye güçlü bir devlettir' Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, "Türkiye güçlü bir devlettir, dostluğunun değeri ilgili bütün taraflarca kabul edilmektedir. Biz her alanda iyinin, güzelin, doğrunun ve adaletin yanında durmak için çaba sarf eden, gayret gösteren bir ülkeyiz. İçinden geçtiğimiz salgın sürecinde dost veya düşman herkes buna şahitlik yaptı." ifadelerini kullandı.
21.12.2020 Siyaset
Galatasaray'da 2 koronavirüs vakası!
Galatasaray'da 2 koronavirüs vakası! Galatasaray, 2 futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.
16.12.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Futbol Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasaray futbol takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.