Fulin

Fulin

Son dakika Fulin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fulin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fulin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fulin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fulin gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 fulin haberi bulunmuştur. Tüm fulin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fulin taciz mesajları aldığını açıkladı! 'Köyün ağası evlenme teklifi etti'
Fulin taciz mesajları aldığını açıkladı! 'Köyün ağası evlenme teklifi etti' Yeni klibi için Kilyos'ta kamera karşısına geçen Fulin Şingirik, çekimler sonrası beğendiği şarkılar sorulunca meslektaşlarını hedef aldı. Geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden yüzlerce evlilik teklifi aldığını itiraf eden genç şarkıcı, bazı takipçilerinden taciz mesajları aldığını vurgularken, bir köy ağasının mesajını da ilk kez açıkladı.
26.05.2023 Magazin
'İlişkiler etrafa rezil olmadan bitirilmeli'
'İlişkiler etrafa rezil olmadan bitirilmeli' Sinan Özedincik ve Funda Karayel’in sunduğu, aPara’da yayınlanan ‘Günaydın Hafta Sonu’ programına; Akyaka’da kiteboard okulu olan Bilge Öztürk, şarkıcılar Fulin ve Cansu Koç, ‘Etekler ve Pantolonlar’ oyununda rol alan Kimya Gökçe Aytaç, Nergis Kumbasar ve Nurseli İdiz konuk oldu.
23.09.2019 Magazin
Elif Kaya havalimanında gözaltına alındı
Elif Kaya havalimanında gözaltına alındı Şarkıcı Elif Kaya, geçen gün bir ödül törenine katılmak üzere Kıbrıs'a giderken hakkındaki yakalama kararı nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı
24.05.2019 Magazin
Fulin: Kalçalarım benden ayrı bir dünya
Fulin: Kalçalarım benden ayrı bir dünya Şarkıcı Fulin, teve2'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.
26.10.2018 Magazin
Müziğin bedeli yalnızlık!
Müziğin bedeli yalnızlık! Çek Kenara şarkısıyla adından söz ettiren Fulin’den yalnızlık itirafı: “Müzik benim tek sevgilim...
25.10.2018 Magazin
Fulin'in dikkatsizliği başına iş açtı!
Fulin'in dikkatsizliği başına iş açtı! Güzel şarkıcı Fulin, geçtiğimiz gün Bebek Parkı'nda yürüyüş yaparken görüntülendi. Güzel şarkıcı bir kaza sonucunda elini yaktığını ve 2. Dereceden yanık olduğunu söyledi.
8.10.2018 Magazin
Fulin- Kylie piştisi
Fulin- Kylie piştisi GENÇ popçu Fulin’in haftalar önce son şarkısı ‘Çek Kenara’nın klibinde giydiği kırmızı deri kostümün aynısını dünyaca ünlü televizyon yıldızı Kylie Jenner da giydi.
5.10.2018 Magazin
Tarkan’a sitem etti
Tarkan’a sitem etti ŞARKICI Fulin, ‘Silk Way Star’ yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiş, Tarkan’ın ‘Şımarık’ şarkısını seslendirmişti.
28.09.2018 Magazin
Fulin bebek
Fulin bebek Yeni imajıyla Taylor Swift’e benzetilen şarkıcı Fulin, bir oyuncak markasının reklam yüzü oldu.
24.09.2018 Magazin
Taylor Swift imajı
Taylor Swift imajı Genç popçu Fulin, ‘Çek Kenara’ isimli şarkısıyla iTunes müzik platformunda kısa sürede zirveye yerleşti.
10.09.2018 Magazin
Fulin'in hayranı sahneye atladı
Fulin'in hayranı sahneye atladı Gürcistan'ın Batum şehrindeki Pasha Medea Otel'de konser veren Fulin, kendini sahneye atan İranlı hayranı ile dans etti
25.08.2018 Magazin
Tatlıtuğ ile güzel şarkıcı yeniden bir arada
Tatlıtuğ ile güzel şarkıcı yeniden bir arada Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un DJ'lik yapan kuzeni Kaan Tatlıtuğ, geçtiğimiz gün Ortaköy Supper'da sevenlerinin karşısına çıktı. 22 yaşındaki Tatlıtuğ, sahne performansı öncesi eski sevgilisi Fulin'le (33) görüntülendi.
21.07.2018 Magazin
Ajda Pekkan ile aynı kategoride aday oldu!
Ajda Pekkan ile aynı kategoride aday oldu! 'Gölgemde Dur' şarkısına yeni klip çeken Fulin, Amerika'ya keşfe hazırlanıyor.
28.12.2017 Kültür Sanat
Türkiye’yi temsil edecek
Türkiye’yi temsil edecek Way Star’ isimli televizyon müzik yarışmasında ülkemizi temsil edecek olan Fulin, Etiler’de görüntülendi.
10.09.2017 Magazin
TRT spikeri Fulin Arıkan gizlice evlendi!
TRT spikeri Fulin Arıkan gizlice evlendi! TRT'nin güzel ekran yüzlerinden Fulin Arıkan'ın 2 hafta önce evlendiği ortaya çıktı.
4.07.2017 Televizyon
"Saygım var sevgim yok"
"Saygım var sevgim yok" Şarkıcı Fulin, önceki gün Akmerkez’deydi.
16.03.2017 Magazin
Yeni ev arıyor
Yeni ev arıyor Demet Akalın, önceki gün Ulus’ta bir siteden çıkarken görüntülendi
10.03.2017 Magazin
O ergen hit şarkı yollamış!
O ergen hit şarkı yollamış! Aleyna Tilki ile yaşadığı polemikler nedeniyle gündemden düşmeyen Fulin, bu kez Demet Akalın’a çattı
26.02.2017 Magazin
Instagram hesabını geri alan Aleyna Tilki'yi yıkan görüntü
Instagram hesabını geri alan Aleyna Tilki'yi yıkan görüntü Aleyna Tilki'nin hacker tarafından ele geçirilen ve kapatılan Instagram hesabı geri açıldı. Ancak 1 milyonun üzerindeki takipçi sayısının 722 bine düştüğü görüldü. İşte Aleyna Tilki'yi şoke eden Instagtram hesabına yapılan saldırının detayları...
18.02.2017 Magazin
Aleyna Tilki: Düş yakamdan kıskanç obsesif!
Aleyna Tilki: Düş yakamdan kıskanç obsesif! Aleyna Tilki’nin “Instagram hesabımı kapattıran şizofren insanı biliyorum” sözleri Fulin’i çileden çıkardı. İşte Fulin'in Aleyna Tilki'ye verdiği cevap...
16.02.2017 Magazin
Fiyatını 3’e katladı
Fiyatını 3’e katladı Sesi ve fiziğiyle dikkat çeken Fulin, sahne ücretinezam yaptı
5.02.2017 Magazin
Kavga büyüyor! Aleyna Tilki'den Demet Akalın'a gönderme...
Kavga büyüyor! Aleyna Tilki'den Demet Akalın'a gönderme... Aleyna Tilki, kendisine ağır sözlerle yüklenen Demet Akalın'a Instagram hesabı üzerinden, "Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsız olmaz!" sözleriyle gönderme yaptı. İşte Aleyna Tilki'nin Demet Akalın'a gönderme yaptığı paylaşımı...
2.02.2017 Magazin
Tatlıtuğ sürprizi
Tatlıtuğ sürprizi Şarkıcı Fulin’in, geçtiğimiz gün Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf merak uyandırdı.
31.01.2017 Magazin
Fulin'den çarpıcı itiraf: 'Biz Sinan'la...'
Fulin'den çarpıcı itiraf: 'Biz Sinan'la...' Demet Akalın'ın destek verdiği şarkıcı Fulin, "Duymayan Kalmasın" programında çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
31.01.2017 Magazin
Fulin'den olay paylaşım! Kıvanç Tatlıtuğ...
Fulin'den olay paylaşım! Kıvanç Tatlıtuğ... Şarkıcı Fulin’in, geçtiğimiz hafta instagram hesabında paylaştığı fotoğraf merak uyandırdı.
31.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fulin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fulin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.