Fuat Güner

Fuat Güner

Son dakika Fuat Güner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fuat Güner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fuat Güner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fuat Güner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fuat güner gelişmeleri de dahil olmak üzere 194 fuat güner haberi bulunmuştur. Tüm fuat güner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özkan Uğur'suz ilk konser eşini rahatsız etmişti! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi
Özkan Uğur'suz ilk konser eşini rahatsız etmişti! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz 2023 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Mazhar Alanson ve Fuat Güner, yakın dostları olmadan ilk kez geçtiğimiz ay Bostancı'da sahneye çıkmıştı. Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'un konserle ilgili gündem olan sözlerine dair açıklama yaptı.
11.04.2024 Magazin
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular!
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular! Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024 Magazin
Mazhar Alanson ile Fuat Güner sahnelere dönüyor! ‘52 yıl için şükran, 7 ay için özlem’
Mazhar Alanson ile Fuat Güner sahnelere dönüyor! ‘52 yıl için şükran, 7 ay için özlem’ MFÖ’nin Özkan Uğur’u, Temmuz 2023'te lenf kanseri nedeniyle hayatını kaybetmişti. Mazhar Alanson ile Fuat Güner duygusal bir mesajla 52 yıllık dostları Özkan Uğur'u kaybetmelerinin ardından sahnelere döneceklerini açıkladı.
20.01.2024 Magazin
Fuat Güner'den duygulandıran 'Özkan Uğur' paylaşımı! 'Biz en zorunu başardık'
Fuat Güner'den duygulandıran 'Özkan Uğur' paylaşımı! 'Biz en zorunu başardık' MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, lenf kanseri tadavisi gördüğü hastanede 8 Temmuz'da hayata gözlerini yumdu. Türk pop ve rock müziğinin efsane müzik grubunun bir diğer üyesi ve Uğur'un 52 yıllık dostu Fuat Güner, usta sanatçının ardından duygusal bir paylaşıma imza attı.
28.07.2023 Magazin
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti Antalya'ya tatile gelen turistlerin yaptığı dolandırıcılık yöntemi pes dedirtti. Yabancıların satın aldığı evleri haftalık kiralayan bazı turistlerin burada bulunan otellerden bileklik temin ettiği, bu bileklikleri para vermeden aldıkları ve otellerden ücretsiz yararlandıkları ortaya çıktı.
28.07.2023 Gündem
Özkan Uğur'un eşin Aysun Aslan Uğur'dan duygulandıran paylaşım!
Özkan Uğur'un eşin Aysun Aslan Uğur'dan duygulandıran paylaşım! MFÖ üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz'da hayatını kaybetmiş, 11 Temmuz'da son yolculuğuna uğurlanmıştı. Vefat haberi ile sanat dünyasını yasa boğan 69 yaşındaki sanatçının 34 yıllık eşi Aysun Aslan Uğur'dan duygusal bir paylaşım geldi.
19.07.2023 Magazin
Özkan Uğur’un o görüntüsü sevenlerini duygulandırdı! 'Gözyaşlarımızı bitti mi sandın?'
Özkan Uğur’un o görüntüsü sevenlerini duygulandırdı! 'Gözyaşlarımızı bitti mi sandın?' MFÖ grubu üyelerinden Özkan Uğur Cumartesi günü öğle saatlerinde vefat etti. Uğur’un vefatının ardından eski görüntüleri sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Aralarında sevenlerini en çok duygulandıran; sanatçının Mazhar Alanson ve Fuat Güner’le şarkı söylediği esnada gözyaşlarına boğulduğu anlar oldu.
10.07.2023 Magazin
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü?
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü? "Özkan Uğur öldü mü, neden öldü?" sorusunun yanıtı sorgulanmaya başlandı. Şarkıcı Özkan Uğur'un kısa süre önce hastaneye kaldırıldığı haberi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Uğur’un sağlık durumu merak edilirken, ölüm haberi geldi. Peki, Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur ne hastasıydı, sağlık durumu nasıl?
8.07.2023 Sağlık
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli? MFÖ grubu, Türk müzik tarihinde eşsiz bir yere sahip olan ve milyonlarca hayranı bulunan bir müzik topluluğudur. Grubun üyelerinden Fuat Güner’in hayatı merak ediliyor. Peki, MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.07.2023 Magazin
Özkan Uğur öldü mü MFÖ üyesi Özkan Uğur kaç yaşında öldü, hastalığı nedir?
Özkan Uğur öldü mü MFÖ üyesi Özkan Uğur kaç yaşında öldü, hastalığı nedir? Özkan Uğur'un son hali nasıl sorusunun yanıtı merak ediliyır. Hastalığı nedeniyle ikinci kez entübe edilen MFÖ grubu üyesi sanatçı Özkan Uğur'un sağlık durumu hayranlarının merak konusu oldu. Uzun süredir hastalığıyla mücadele eden Uğur hakkında son açıklamayı arkadaşı Fuat Güner yaptı. Sanat camiası ve sevenlerinin heyecanla takip ettiği gelişmeler sonrası "Özkan Uğur'un hastalığı nedir?" sorusu da gündem oldu. İşte son gelişmeler...
8.07.2023 Televizyon
Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur isyan etti! 'Sizi bulacağım'
Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur isyan etti! 'Sizi bulacağım' Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 2013 yılında yakalandığı lenfomayı tedavi sürecinin ardından atlatmıştı. Hastalığı nükseden 69 yaşındaki sanatçının uzun süredir yoğun bakımda olduğu ise önceki gün öğrenilmişti. Eşi Aysun Uğur, Özkan Uğur hakkında çıkan 'öldü' haberlerine isyan etti.
25.06.2023 Magazin
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan sanatçı Özkan Uğur'un sağlığı hakkında açıklama yaptı. Koca, paylaşımında "Tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor" dedi.
25.06.2023 Gündem
Kanserle mücadele ediyordu! Özkan Uğur yoğun bakımda
Kanserle mücadele ediyordu! Özkan Uğur yoğun bakımda MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 2013 yılında yakalandığı lenfomayı tedavi sürecinin ardından atlatmıştı. Hastalığı nükseden 69 yaşındaki sanatçının sağlık durumuna ilişkin üzücü bir haber geldi.
23.06.2023 Magazin
MFÖ Kuruçeşme Açıkhava'da hasret giderdi!
MFÖ Kuruçeşme Açıkhava'da hasret giderdi! Türkiye’nin efsane müzik grubu MFÖ, uzun zaman sonra ilk kez Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluştu. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen konserde MFÖ ve hayranları hasret giderdi.
16.08.2022 Magazin
İlhan İrem... Ardında büyük bir müzik mirası bıraktı! Ünlü isimlerden duygu dolu mesajlar yağdı
İlhan İrem... Ardında büyük bir müzik mirası bıraktı! Ünlü isimlerden duygu dolu mesajlar yağdı Türk müziğinin efsane isim İlhan İrem 67 yaşında hayatını kaybetti. İlhan İrem, yaklaşık 10 yıl önce Hürriyet'e verdiği röportajda hayatına dair ilgi çekici detaylar paylaşmıştı. 1980'de Doğu'da iki yıllık askerlik sonrası büyük değişim geçiren ünlü sanatçı, 90'lı yıllarda haksızlıklara tepki olarak içine kapandı ve yedi yıl inzivada yaşadı. Türk pop müziğinin usta isimlerinden İlhan İrem'in hayatını kaybetmesinin ardından sanatçı dostları hem üzüntülerini hem de İrem'i anlattı. Birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayınladı. Şarkıcı Yeliz, "Koca bir devir, bir defter sayfası kapandı. Ansiklopedinin yarısı gitti" dedi. Müzisyen Fuat Güner de "Genç öldü. Türkiye'ye verecekleri vardı. Güzel bir konser yapacağını bekliyordum" ifadelerini kullandı.
28.07.2022 Magazin
Özkan Uğur'dan üzücü haber geldi! Sağlık durumu...
Özkan Uğur'dan üzücü haber geldi! Sağlık durumu... 'MFÖ' grubunun solistlerinden Özkan Uğur, ikinci kez kanser tedavisi görmeye başlamıştı. Başarılı bir tedavi süreci geçiren ve iyileşen ünlü isimden sevenlerini üzen haber geldi. Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yapan Uğur, konserlerini erteleyeceklerini duyurdu.
29.04.2022 Magazin
Fuat Güner 150 kişiye 1.000 lira gönderdi
Fuat Güner 150 kişiye 1.000 lira gönderdi Müzik Yorumcuları Meslek Birliği'nin (MÜYORBİR) 11'inci Olağan Genel Kurulu önceki gün İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. Burhan Şeşen ve Ahmet Koç’un MÜYORBİR’in yönetimine seçilmek için yarıştığı genel kurulda; Fuat Güner, Ömür Gedik, Işın Karaca, Deniz Arcak, Derya Uluğ gibi birçok sanatçı oy kullandı.
1.10.2021 Magazin
Ferhan Şensoy öldü mü, neden öldü? Ferhan Şensoy’un hastalığı neydi? Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında?
Ferhan Şensoy öldü mü, neden öldü? Ferhan Şensoy’un hastalığı neydi? Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında? Tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti. Ortaoyuncular Tiyatrosu, kurucuları Ferhan Şensoy’un, dün gece, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini duyurdu. Ferhan Şensoy Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında?
31.08.2021 Gündem
Ümit Sayın kimdir? Sezen Aksu konseriyle hayatı değişen Ümit Sayın kaç yaşında, nereli, evli mi?
Ümit Sayın kimdir? Sezen Aksu konseriyle hayatı değişen Ümit Sayın kaç yaşında, nereli, evli mi? Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezlerinden biri olan İbo Show’da bu hafta da birbirinden değerli sanatçılar ağırlanıyor. 90’lara bir yolculuk yapılacak İbo Show’da bu hafta pop müziğin sevilen isimlerinden Ümit Sayın da olacak. Ümit Sayın kimdir? Ümit Sayın kaç yaşında ve nereli?
13.02.2021 Gündem
Barış Manço vefatının üzerinden 22 yıl geçti! İşte Barış Manço'nun hayatı!
Barış Manço vefatının üzerinden 22 yıl geçti! İşte Barış Manço'nun hayatı! Türkiye'nin yetiştirdiği önemli sanatçılardan biri olan, yalnızca Türkiye'de değil, yurt dışında da yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Barış Manço'nun vefatının üzerinden 22 yıl geçti. Yaklaşık 40 yıllık sanat hayatında 200 besteye imza atan usta sanatçı, "Türk televizyonlarının ilk gezgini" olarak da gösterilerek, yaptığı programlar aracılığıyla 5 kıtada 140 değişik yörede 800 bin kilometreye yakın yol katetti. Peki, Barış Manço kimdir? İşte Barış Manço'nun hayatı ve şarkıları!
1.02.2021 Gündem
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
Bakan Koca'dan 'MFÖ' paylaşımı
Bakan Koca'dan 'MFÖ' paylaşımı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, müzik grubu MFÖ'nün yeni tip corona virüs tedbirlerine ilişkin şarkısını paylaşarak "Türk popunun ustaları, bir aradan sonra ilk ortak şarkılarında, tedbirlerin müziğini yaptı. Aralarına virgül bile giremese de maskeli, mesafeliler. Bizim söylemek istediklerimizi, sağ olsunlar, çok güzel söylüyorlar." ifadesini kullandı.
20.05.2020 Gündem
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi?
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi? Gülben Ergen katıldığı bir televizyon programında geçmişte Hülya Avşar ile yaşadığı polemikler ile ilgili ilk kez konuştu. Magazin gündemine oturan Gülben Ergen internette merak ediliyor. Peki, Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
2.05.2020 Gündem
Bilinmeyenleriyle Barış Manço'nun hayatı… Barış Manço kimdir?
Bilinmeyenleriyle Barış Manço'nun hayatı… Barış Manço kimdir? Anadolu rock ve pop müziğin önde gelen isimlerinden, besteci, söz yazarı, TV programcısı ve Türkiye'de pek çok yeniliğin öncüsü Barış Manço, doğum gününde unutulmadı. Birçok insan Barış Manço’nun doğum günü ile ilgili paylaşımda bulunurken Barış Manço, yaptıkları ve geride bıraktıkları ile insanların kalplerinde yaşamaya devam ediyor. İnsanlar, Barış Manço hakkında birçok şeyi bilseler de hala daha bilinmedik yönleri merak ediliyor. Peki Barış Manço kimdir? Nerelidir? Müziğe ne zaman başlamıştır? Merak edilen tüm detaylar haberimizde…
3.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İntikam alma hissiyle girişilen bir saldırıyla karşı karşıyayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İntikam alma hissiyle girişilen bir saldırıyla karşı karşıyayız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri Töreninde konuştu. Nobel Edebiyat Ödülü'ne tepki gösteren Cumhurbaşkanı, "Bugün adeta binlerce yılın intikamını alma hissi ile girişilen bir saldırı ile karşı karşıyayız" diye konuştu.
12.12.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Fuat Güner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fuat güner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.