Fuat Avni

Fuat Avni

Son dakika fuat avni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fuat avni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fuat avni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fuat Avni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fuat avni gelişmeleri de dahil olmak üzere 208 fuat avni haberi bulunmuştur. Tüm fuat avni haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Fuat Avni' hesabını yönetiyordu! Mustafa Koçyiğit'in cezası belli oldu
'Fuat Avni' hesabını yönetiyordu! Mustafa Koçyiğit'in cezası belli oldu FETÖ'nün darbe girişiminde Emniyet İstihbarat Dairesi'nin işgali davasında 2 sanık müebbet, 15 sanık ise 16 yıl 6 aya kadar hapisle cazalandırıldı. Sanıklardan, "Fuat Avni" sosyal medya hesabının kullanıcıları arasında yer alan Mustafa Koçyiğit müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
18.01.2021 Gündem
Kritik FETÖ davasında istenen cezalar belli oldu
Kritik FETÖ davasında istenen cezalar belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığını ele geçirme ve darbe girişimi süresince Türkiye'de istihbarat fonksiyonlarını işlevsiz hale getirme çabası içerisinde oldukları gerekçesiyle çoğu dairenin eski çalışanı 17 kişinin yargılandığı davada esasa ilişkin mütalaa açıklandı.
7.12.2020 Gündem
Fuat Avni’nin PR ekibi tespit edildi!
Fuat Avni’nin PR ekibi tespit edildi! Fetullahçı Terör Örgütü’nün kara propaganda için kullandığı Twitter hesabı Fuat Avni’yi açıldığı gün takibe alıp ‘Bu hesap önemli bilgiler verecek’ şeklinde tweetler atarak tanıtımını yapan ‘PR ekibi’ tespit edildi. Aralarında örgütün önemli isimlerinden Bülent Keneş, Celil Sağır, Hasan Cücük, Faruk Arslan, Hasan Hüseyin Çuhaoğlu, Mehmet Nuri Beyhan, Mehmet Çelik’in de bulunduğu 36 şüpheli hakkında ‘FETÖ’ye yardım’ davası açıldı.
9.03.2020 Siyaset
İkinci 'Fuat Avni' yakalandı!
İkinci 'Fuat Avni' yakalandı! Fetullahçı Terör Örgütü’nün Fuat Avni’den sonra propaganda yapan en önemli hesaplarından biri olan ‘Kaç Saat Oldu’ hesabını yöneten E.B. isimli şüpheli yakalandı. Terör örgütü propagandası yapma suçundan hakkında gözaltı kararı bulunan şüpheli Beylikdüzü’ndeki ikametinde dün gece gözaltına alındı. Şüphelinin evinde yapılan aramada çok sayıda dijital veri ele geçirildi.
13.06.2019 Gündem
'Fuat Avni' savcılıktaki itiraflarını reddetti
'Fuat Avni' savcılıktaki itiraflarını reddetti FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstihbarat Daire Başkanlığını ele geçirmeye çalıştıkları gerekçesiyle bir kısmı dairenin eski çalışanı 32 kişinin yargılanmasına devam edildi. Eski Başbakanlık Uzmanı ve "Fuat Avni" hesabının kullanıcılarından olduğu ileri sürülen sanık Mustafa Koçyiğit, devletin güvenliğine ilişkin bilgileri temin ettiğini ve bu bilgileri FETÖ'ye aktardığına yönelik savcılık ifadesini, mahkemede reddetti.
9.01.2019 Gündem
FETÖ'cü başsavcının attığı bilgisayardan çıktı!
FETÖ'cü başsavcının attığı bilgisayardan çıktı! Gaziantep'te FETÖ/PDY'ye ilişkin davada FETÖ'nün talimatıyla dönemin MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ifadeye çağıran eski Ankara Cumhuriyet Başsavcı vekili Hüseyin Görüşen'e "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası verilen kararın gerekçesi açıklandı. Gerekçeli kararda, darbe girişiminin ertesinde hakim-savcılar lojmanına düzenlenen operasyonda polisi görünce pencereden attığı ve "çocuğunun uygunsuz sitelere girmesi nedeniyle mahcup olmamak için attığını" iddia ettiği bilgisayarda yapılan incelemede örgüt üye ve yöneticilerinin kullandığı "KakaoTalk" programının izine rastlandığı belirtildi.
20.11.2018 Gündem
Fuat Avni’ye listeyi ‘köstebek’ vermiş
Fuat Avni’ye listeyi ‘köstebek’ vermiş Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı’ndaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeleri hakkında hazırlanan iddianamenin ayrıntıları ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.08.2018 Gündem
Karşı gazetesi soruşturmasında 5 yakalama kararı
Karşı gazetesi soruşturmasında 5 yakalama kararı Kapatılan Karşı gazetesine yönelik FETÖ soruşturması sonunda hazırlanan iddianameyi kabul eden mahkeme, 5 sanık hakkında yakalama kararı verdi.
2.08.2018 Gündem
FETÖ firarisi Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi
FETÖ firarisi Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi FETÖ'nün medya yapılanmasının önde gelen isimlerinden firari Aydoğan Vatandaş, AA tarafından ABD'nin New Jersey eyaletinde görüntülendi.
23.06.2018 Gündem
Kemal Batmaz'la ilgili çok önemli bilgiler ortaya çıktı
Kemal Batmaz'la ilgili çok önemli bilgiler ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü çevresindeki arazide bulunan cep telefonlarından ikisinin, örgütün sivil imamları Kemal Batmaz ve Hakan Çiçek'e ait olduğu belirlendi.
23.06.2018 Gündem
İşte Zekeriya Öz'un Almanya'daki hali
İşte Zekeriya Öz'un Almanya'daki hali Zekeriya Öz’ün, kaçtığı Almanya’da yaptığı görüntülü FaceTime konuşmalarının kayıtları ortaya çıktı. Korkudan sürekli kılık değiştiren firari FETÖ savcısı kayıtlarda, top sakallı, peruklu ve sakalsız görülüyor.
14.05.2018 Gündem
FETÖ'den Hepatit B tuzağı
FETÖ'den Hepatit B tuzağı FETÖ'nün kendinden olmayan subayları TSK'dan atmak için 'Hepatit B' kumpası kurduğu belirlendi. Tabip Albay Gürkan M., mahrem imamın, 15 subayın Hepatit B hastalığını gösteren bir liste verdiğini belirterek, "Bunları çürüğe çıkar” talimatı verdiğini anlattı.
25.04.2018 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasında son savunmalar alındı!
FETÖ'nün medya yapılanması davasında son savunmalar alındı! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6'sı tutuklu 7 sanığın yargılandığı dava, sanıkların savcılık mütalaasına karşı savunmalarıyla devam etti.
13.02.2018 Gündem
FETÖ'cüler cezaevinde böyle mesajlaşıyor!
FETÖ'cüler cezaevinde böyle mesajlaşıyor! Selam Tevhid'de kumpas davasının sanıklarından eski polis A.A., etkin pişmanlıktan yararlanarak verdiği ifadesinde, FETÖ'nün kumpas dosyası olduğu anlaşılan Selam Tevhid'de yaptığı dinleme işlemlerinden, örgüt bağlantısına, "Fuat avni"den, cezaevindeki örgüt mensuplarının "kalem pillere not kağıtları sarmak suretiyle" iletişim kurduklarına dair beyanlarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Arnavutluk'ta yakalanan Türk vatandaşlarından sığınma talebi
Arnavutluk'ta yakalanan Türk vatandaşlarından sığınma talebi FETÖ'nün Twitter'da propaganda aracı olarak kullandığı "Fuat Avni" hesabına istihbarat sağlayan trol ekibinden olduğu iddia edilen Aydoğmuş ve ailesi, Arnavutluk'tan siyasi sığınma talebinde bulundu
29.09.2021 Gündem
FETÖ sanığı: Babam işkenceci bir polisti
FETÖ sanığı: Babam işkenceci bir polisti Terör örgütünün medya yapılanmasına ilişkin davada ifade veren eski Polis Akademisi öğretim görevlisi Şükrü Tuğrul Özşengül, babasının 12 Eylül’ün işkenceci polislerinden biri olduğunu anlattı
29.09.2021 Gündem
Şükrü Tuğrul Özşengül: Babam işkenceci bir polisti
Şükrü Tuğrul Özşengül: Babam işkenceci bir polisti FETÖ’nün medya yapılanması davasında ifade veren Polis Akademisi eski öğretim görevlisi Şükrü Tuğrul Özşengül,12 Eylül darbesini yaşadığını ve babasının polis memuru olduğunu belirterek, "İşkenceleri görmüştüm. Benim babam işkenceci bir polisti maalesef. Ama normalde şeker gibi bir insandı" dedi.
29.09.2021 Gündem
İşte fuatavni’ye bilgi sızdıranlar
İşte fuatavni’ye bilgi sızdıranlar FETÖ’nün operasyon hesabı “fuatavni”ye bilgi sızdıran hain polisler ve ağları deşifre oldu.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü bilgisayar korsanlarına operasyon
FETÖ'cü bilgisayar korsanlarına operasyon Yedi ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 zanlı tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Yurtta Sulh Konseyi'nin hacker grubundan 10 kişi gözaltına alındı
Yurtta Sulh Konseyi'nin hacker grubundan 10 kişi gözaltına alındı Darbe Girişimi Sonrasında Cumhurbaşkanı, Devlet Bahçeli ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı hedef alan grup üyeleri, 5 ay süren gizli operasyon sonucunda yakalandı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’nün siber çetesi deşifre edildi
FETÖ’nün siber çetesi deşifre edildi FETÖ şüphelisi Abdullah Büyük’ün sahibi olduğu ‘İsim Tescil’ firması üzerinden, kişi ve kurumlara ait tam 600 bin hesap bilgisinin, Pensilvanya’ya aktarıldığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Fuat Avni'nin gizli albümü ortaya çıktı
Fuat Avni'nin gizli albümü ortaya çıktı FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, Fuat Avni isimli Twitter hesabını kullanan firari Said Sefa'nın fotoğraf albümüne ulaşıldı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasından: "Göçerim  kaçmam''
FETÖ'nün medya yapılanması davasından: "Göçerim kaçmam'' FETÖ'nün medya yapılanması davasında, tutuklu yargılanan Seyid Kılıç'ın, "Göçerim kaçmam" demesi dikkat çekti
29.09.2021 Gündem
Atilla Taş suçlamaları kabul etmedi! ‘Ham Çökelek’ten yargılansam...’
Atilla Taş suçlamaları kabul etmedi! ‘Ham Çökelek’ten yargılansam...’ FETÖ medya yapılanmasına ilişkin davada yargılanan tutuklu sanık şarkıcı Atilla Taş, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi
29.09.2021 Gündem
CHP'li vekile 3 yıla kadar hapis istemi
CHP'li vekile 3 yıla kadar hapis istemi CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in, genel yayın yönetmeni olduğu internet sitesinde yayınlanan haberle 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve Hukuk Müşaviri Mehmet Akdeniz'e (Emniyet Genel Müdürlüğü adına) hakaret ettiği iddiasıyla hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istendi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fuat Avni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fuat avni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.