Fransa Başbakanı

Fransa Başbakanı

Son dakika fransa başbakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fransa başbakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fransa başbakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fransa Başbakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fransa başbakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.394 fransa başbakanı haberi bulunmuştur. Tüm fransa başbakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa’da son durum ne? ‘Paris'te gündüz sakinlik gece kaos var’
Fransa’da son durum ne? ‘Paris'te gündüz sakinlik gece kaos var’ Fransa'da 17 yaşındaki Nahel'in ölümüyle patlak veren şiddet olaylarında tansiyon düşüyor. İçişleri Bakanlığı'nın açıklamasına göre pazar gecesi ciddi bir olay yaşanmadı. Pazartesi günü saat 01.30 itibarıyla gözaltına alınanların sayısının 78 olduğu açıklandı. Fransa nasıl bir gece geçirdi Paris'te haber nöbetini sürdüren CNN TÜRK ekibi son durumu aktardı.
3.07.2023 Dünya
Fransa’da yangın sönmüyor, OHAL ilanı için baskılar artıyor! Nahel’in arkadaşları dehşeti anlattı
Fransa’da yangın sönmüyor, OHAL ilanı için baskılar artıyor! Nahel’in arkadaşları dehşeti anlattı Fransa’da bir polisin dur ihtarına uymayan bir genci vurarak öldürmesiyle tetiklenen şiddet eylemleri kontrol altına alınamıyor. Salıdan beri araçlar kundaklanıyor, mağazalar yağmalanıyor. Polisten ülke lideri Macron’a düzeni sağlama çağrısı geldi. OHAL ilanı için baskılar artıyor.
2.07.2023 Dünya
Fransa adeta savaş alanı! Binalar, otobüsler ateşe verildi, mağazalar yağmalandı: 'Ülkemiz uçurumun eşiğinde'
Fransa adeta savaş alanı! Binalar, otobüsler ateşe verildi, mağazalar yağmalandı: 'Ülkemiz uçurumun eşiğinde' Fransa'da 17 yaşındaki bir gencin polisin dur ihtarına uymadığı gerekçesiyle vurularak öldürülmesinin ardından başlayan protestolar 4. gününde devam ediyor. Yetkililerden gelen açıklamalara göre gözaltı sayısı bini aştı. Protestocular dün gece yine binaları otobüsleri ateşe verip, mağazaları yağmaladı. Cumhurbaşkanı Macron üzerindeki 'OHAL' baskısı giderek artarken, muhalefet Fransa'nın uçurumun eşiğinde olduğunu savunuyor.
1.07.2023 Dünya
Fransa'daki ateş bir ülkeye daha sıçradı! Sokaklar yangın yeri, Macron konserde: Tüm ihtimaller masada
Fransa'daki ateş bir ülkeye daha sıçradı! Sokaklar yangın yeri, Macron konserde: Tüm ihtimaller masada Fransa’nın başkenti Paris’in banliyölerinden Nanterre'de bir trafik polisinin 17 yaşındaki bir genci öldürmesi sonrası patlak veren protestolar Belçika'ya da sıçradı. Fransa İçişleri Bakanlığı şimdiye kadar 667 kişinin gözaltına alındığını açıklarken, Belçika'da gözaltı sayısının 27 olduğu öğrenildi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, "Protestoları kontrol altına almak için daha fazla polisi sokağa indireceğiz" dedi. Öte yandan Fransa adeta yangın yerine dönmüşken Macron'un Paris'te düzenlenen Elton John konserine gitmesi ülkede tepkilere neden oldu.
30.06.2023 Dünya
Fransa’da bıçaklı saldırı şoku: 6'sı çocuk 7 kişi yaralandı
Fransa’da bıçaklı saldırı şoku: 6'sı çocuk 7 kişi yaralandı Fransa’nın güneydoğusundaki Annecy kentinde bıçaklı saldırı düzenlendi. Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, yaralılar arasında çocukların da olduğunu belirti.
8.06.2023 Dünya
Dünyaca ünlü yıldız İzmirli çıktı! Büyük büyük dedesinin Buca'daki görevi şoke etti
Dünyaca ünlü yıldız İzmirli çıktı! Büyük büyük dedesinin Buca'daki görevi şoke etti Sherlock Holmes, Doktor Strange gibi karakterlere hayat veren dünyaca ünlü oyuncu Benedict Cumberbatch ile ilgili İzmir gerçeği ortaya çıktı. Büyük büyük dedesinin uzun yıllar Buca’da bulunduğu ve çok önemli bir görev yaptığı belirtildi. Cumberbatch Ailesi’nin bir ferdinin daha Buca’da yer aldığı öğrenildi.
8.01.2023 Yaşam
Avrupa'da doğal gaz krizi: Önümüzdeki 5-10 yıl korkunç geçecek
Avrupa'da doğal gaz krizi: Önümüzdeki 5-10 yıl korkunç geçecek Fransız enerji şirketi Engie, Rus enerji şirketi Gazprom'un bugünden itibaren gaz akışını daha da azaltacakları konusunda kendilerini bilgilendirdiklerini duyurdu.
30.08.2022 Dünya
Fransa’da 30 yıl sonra ilk kadın Başbakan
Fransa’da 30 yıl sonra ilk kadın Başbakan Fransa Başbakanı Jean Castex’in istifasının ardından 61 yaşındaki Çalışma Bakanı Elisabeth Borne ülkenin yeni Başbakanı oldu. Borne, 30 yıl aradan sonra söz konusu göreve getirilen ilk kadın olarak kayıtlara geçti.
16.05.2022 Dünya
Fransa Başbakanı Castex: Macron yeniden seçilirse istifa ederim
Fransa Başbakanı Castex: Macron yeniden seçilirse istifa ederim Fransa Başbakanı Jean Castex, Fransa cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu öncesinde yaptığı açıklamada, “Macron yeniden cumhurbaşkanı seçilirse kendi istifamı ve hükümetin istifasını sunacağım” dedi.
19.04.2022 Dünya
Ukrayna krizinde flaş gelişme! ABD'den Rusya'ya gözdağı: 'Sonuçları hızlı ve ağır olur'
Ukrayna krizinde flaş gelişme! ABD'den Rusya'ya gözdağı: 'Sonuçları hızlı ve ağır olur' Ukrayna-Rusya krizinde açıklamalar peş peşe geliyor. Ukrayna-Rusya sınırında yaşanan gerilimde sıcak bir gelişme yaşandı. ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile meseleyi ele almak üzere bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Blinken görüşmede Lavrov'a Ukrayna'nın daha fazla işgal edilmemesi üzere gözdağı verdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Macaristan Başbakanı Victor Orban ile gerçekleştirdiği basın toplantısında, "Rusya'nın güvenlik talepleri Batı tarafından görmezden gelindi" dedi. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile gerçekleştirdiği basın toplantısında ise, "Rusya Kiev'i işgal ederse yaptırımlar hazır" dedi.
1.02.2022 Dünya
Fransa’da 31 Aralık gecesi konser ve havai fişek gösterileri yasaklandı
Fransa’da 31 Aralık gecesi konser ve havai fişek gösterileri yasaklandı Fransa Başbakanı Jean Castex, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında 31 Aralık gecesi konser ve havai fişek gösterisi yapılmasının yasaklandığını duyurarak, 9 Ağustos’ta yürürlüğe giren Covid-19 sağlık kartının aşı kartı uygulamasına dönüştürülmesinin planlandığını açıkladı.
17.12.2021 Dünya
Fransa’da son 24 saatte 21 bin 539 Kovid-19 vakası tespit edildi
Fransa’da son 24 saatte 21 bin 539 Kovid-19 vakası tespit edildi Fransa'da son 24 saatte 21 bin 539 kişide yeni tip koronavirüs (Kovid-19) belirlendi.
21.07.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik zirve öncesi flaş Biden ve Macron açıklaması geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik zirve öncesi flaş Biden ve Macron açıklaması geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şehriban Hatun Camii açılışında konuştu. "Türkiye-ABD ilişkilerini Sayın Biden ile ele alma fırsatımız olacak" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan Macron ile görüşmesi ile ilgili olarak, "Onunla da görüşeceğiz. Türkiye-Fransa ilişkilerinin olumlu olumsuz yanlarını görüşme imkanımız olacak." dedi.
11.06.2021 Siyaset
Fransa lideri Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki
Fransa lideri Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki Fransa Başbakanı Jean Castex ve siyasetçiler, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki gösterdi.
8.06.2021 Dünya
Fransa ülkeye giriş çıkışları yasakladı!
Fransa ülkeye giriş çıkışları yasakladı! Fransa, Avrupa Birliği dışındaki ülkelerden giriş çıkışları 31 Ocak'tan itibaren yasaklayacak.
29.01.2021 Dünya
Fransa'dan flaş koronavirüs kararı! 18 Ocak'tan itibaren...
Fransa'dan flaş koronavirüs kararı! 18 Ocak'tan itibaren... Fransa, 18 Ocak'tan itibaren Avrupa Birliği (AB) dışındaki ülkelerden gelenlerden son 72 saat içinde yapılmış negatif Kovid-19 test sonucu talep edecek.
14.01.2021 Dünya
Fransa'dan sokağa çıkma yasağı kararı!  15 Aralık’tan itibaren...
Fransa'dan sokağa çıkma yasağı kararı! 15 Aralık’tan itibaren... Fransa Başbakanı Jean Castex, 15 Aralık’tan itibaren ülke genelinde kısmi sokağa çıkma yasağının uygulanacağını duyurdu.
10.12.2020 Dünya
Fransa hükümeti Müslümanları hedef alan yasa tasarısını kabul etti
Fransa hükümeti Müslümanları hedef alan yasa tasarısını kabul etti Fransa hükümeti, "İslam ve Müslümanları hedef aldığı" gerekçesiyle eleştirilen yasa tasarısını kabul etti.
9.12.2020 Dünya
Fransa aşının ücretsiz olacağını duyurdu
Fransa aşının ücretsiz olacağını duyurdu Fransa Başbakanı koronavirüs aşısının ücretsiz olacağını söyledi.
3.12.2020 Dünya
Fransa’da sokağa çıkma yasağının detayları belli oldu
Fransa’da sokağa çıkma yasağının detayları belli oldu Fransa’da Başbakanı Jean Castex ve bakanlar sokağa çıkma yasağının detaylarını açıkladı. Yeni uygulamada eğitim ve ekonominin etkilenmemesi için kısıtlamalara istisnalar getirildi.
29.10.2020 Dünya
Fransa Başbakanı Philippe isitfa etti!
Fransa Başbakanı Philippe isitfa etti! Fransa Başbakanı Edouard Philippe'in istifa ettiği açıklandı.
3.07.2020 Dünya
Fransa'da Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı 26 bine yaklaştı
Fransa'da Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı 26 bine yaklaştı Fransa'da, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 25 bin 987'ye çıktı.
7.05.2020 Corona Virüsü
Fransa'da corona virüsten ölenlerin sayısı 17 bini aştı
Fransa'da corona virüsten ölenlerin sayısı 17 bini aştı Fransa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 17 bin 167'ye yükseldi.
15.04.2020 Corona Virüsü
Fransa Başbakanı Philippe: Nisanın ilk 15 günü, geçen 15 günden daha  zor olacak
Fransa Başbakanı Philippe: Nisanın ilk 15 günü, geçen 15 günden daha zor olacak Fransa Başbakanı Edouard Philippe, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınına ilişkin, "Mücadele yeni başlıyor. Nisan ayının ilk 15 günü, geçen 15 günden daha zor olacak." dedi.
28.03.2020 Dünya
Fransa'da emeklilikte 64 yaş uygulamasından geçici olarak  vazgeçildi
Fransa'da emeklilikte 64 yaş uygulamasından geçici olarak vazgeçildi Fransa Başbakanı Edouard Philippe, ülkede grev ve gösterilere neden olan emeklilik reformunda işçilerin tam emeklilik maaşı alabilmesi için öngörülen 64 yaş uygulamasından geçici olarak vazgeçildiğini açıkladı.
12.01.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fransa Başbakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fransa başbakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.