Foseptik

Foseptik

Son dakika foseptik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan foseptik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını foseptik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Foseptik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan foseptik gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 foseptik haberi bulunmuştur. Tüm foseptik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şikayetler arttı! Herkes uyuduktan sonra ortaya çıkıyor
Şikayetler arttı! Herkes uyuduktan sonra ortaya çıkıyor Avrupa'da bazı ülkelerin kabusu haline gelen tahtakurularıyla ilgili Türkiye'nin farklı noktalarından da şikayetler gelmeye başladı. Böcek Profesörü olarak bilinen Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Çetin, en çok şikayetin şu anda toplu yaşam alanlarından ve konutlardan geldiğini belirterek, “Gece uyuduğunuz zaman genellikle yatakların dikiş kenarlarında, ranzanın, bazanın ve dolaplar içerisinde görülüyorlar. Karanlığı ve kuytu noktaları seviyor. Lambayı yaktığınız zaman ortalıkta gözükmüyorlar. Ama siz ne zaman ışığı kapatıp yatmaya hazırlandıysanız o zaman onlarda yavaşça ortaya çıkabiliyorlar. Çözüm, profesyonel ilaçlama hizmeti almak ya da Sağlık Bakanlığı onaylı ürünlerle ilaçlama yapmak” dedi.
14.10.2023 Yaşam
Yasak geliyor! Asma kat yapılamayacak
Yasak geliyor! Asma kat yapılamayacak İstanbul’u depreme daha dayanıklı hale getirmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni imar düzenlemesine hazırlanıyor. Yeni inşa edilecek yapılarda asma kat olmayacak
13.03.2023 Gündem
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı.
1.03.2023 Gündem
4 yaşındaki Naz Gül'den kahreden haber! Kapağı kırık foseptiğe düşerek öldü
4 yaşındaki Naz Gül'den kahreden haber! Kapağı kırık foseptiğe düşerek öldü Adana'nın Kozan ilçesinde sokakta oynarken kapağı kırık foseptiğe düşen Naz Gül Akduman (4), hayatını kaybetti.
18.10.2022 Yaşam
Sağlık Bakanlığı sivrisinek rehberi! Sivrisinekten nasıl korunulur? Sivrisinek ısırıkları nasıl geçer?
Sağlık Bakanlığı sivrisinek rehberi! Sivrisinekten nasıl korunulur? Sivrisinek ısırıkları nasıl geçer? Sağlık Bakanlığı sivrisinekten korunma rehberi yayınladı. İstanbul’da hastaneye başvuru oranlarını artıran sivrisineklere karşı hazırlanan rehberde, Batı Nil Virüsü gibi farklı virüslerin yayılımından korunmak için alınabilecek önlemler anlatıldı. Peki, Sivrisinekten nasıl korunulur? Sivrisinek ısırıkları nasıl geçer? İşte detaylar…
20.09.2022 Sağlık
Çiftçinin yasak aşk cinneti! Karısının cesedini 40 yıl foseptikte sakladı
Çiftçinin yasak aşk cinneti! Karısının cesedini 40 yıl foseptikte sakladı Çiftçinin vahşeti yıllar sonra ortaya çıkınca ülkede şok etkisi yarattı. İngiltere'de 40 yıl önce aniden ortadan kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan kadının cesedi hiç kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir yerde bulundu. Cinayeti işlediğini kabul etmeyen koca, suçu seri katile yıkmaya çalışsa da gerçekler teker teker gün yüzüne çıkıyor.
16.06.2022 Dünya
Bakan Kurum’dan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden kişilerin ailelerine taziye ziyareti
Bakan Kurum’dan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden kişilerin ailelerine taziye ziyareti Muğla'nın Menteşe ilçesi Kafaca Mahallesi’nde hayvan foseptik çukurunda oluşan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden İlkay Altındal ve Tuncay Altındal kardeşler ile Taner Karaçin ve Kenan Can’ın ailelerine Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum taziye ziyaretinde ulundu.
28.04.2022 Siyaset
Büyükçekmece'de 3 katlı apartmanın bahçesi yağış nedeniyle çöktü
Büyükçekmece'de 3 katlı apartmanın bahçesi yağış nedeniyle çöktü İstanbul Büyükçekmece'de bulunan 3 katlı apartmanın bahçesinde daha önce foseptik çukuru olarak kullanılan kısım yağış nedeniyle çöktü.
23.11.2021 Yaşam
Son dakika uyarısı! Haftalarca sürecek, durum gittikçe kötüleşecek
Son dakika uyarısı! Haftalarca sürecek, durum gittikçe kötüleşecek Milyonlarca insanı ilgilendiriyor. Durum vahim. Yapılan açıklamalar endişe yarattı. Tehlike dönemi başlıyor. Daha önce de yaşandı fakat bu kez farklı. Bilim insanları insanlığı tehdit eden felaketlerle ilgili uyarılarına her gün bir yenisini ekliyor. Dün de NASA uzmanları endişelendiren açıklamalar yaptı. Anlaşılan o ki oldukça yakın bir süreçte kıyı şehirlerini zor günler bekliyor...
15.07.2021 Gündem
Deniz salyası zararlı mı? Deniz salyası hangi denizlerde var, deniz salyası Ege Denizinde var mı?
Deniz salyası zararlı mı? Deniz salyası hangi denizlerde var, deniz salyası Ege Denizinde var mı? Marmara Denizinde görülen deniz salyası hakkın yapılan araştırmalar devam ediliyor. Havaların ısınıp, tatil sezonun başlamasıyla deniz salyası konusu gündemden düşmüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Marmara Denizi Eylem Planı çerçevesinde başlatılan "Müsilaj Temizleme Seferberliği" kapsamında iki günde yaklaşık 392 metreküp müsilaj toplandığını belirtti. Peki, Deniz salyası zararlı mı? Deniz salyası hangi denilerde var, deniz salyası Ege Denizinde var mı? Müsilaj olan yerlerde denize girilir mi?
13.06.2021 Gündem
Foseptiğe saklanmış! Direndi ama işe yaramadı
Foseptiğe saklanmış! Direndi ama işe yaramadı Afyonkarahisar'da 4 farklı suçtan hakkında 29,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Murat T. (50), jandarmanın çiftliğe yaptığı baskında foseptikte yakalandı.
12.06.2021 Gündem
Marmara'da alarm! Denize girmeyin
Marmara'da alarm! Denize girmeyin Marmara Denizi sahillerinde etkisini gösteren deniz müsilajı ya da halk arasındaki ismiyle deniz salyasının yoğun bulunduğu bölgelerde denize girenlere uzmanlardan ‘denize girmeyin’ uyarısı geldi. O bölgelerde, kokuşma ve çürümenin sağlığı tehdit ettiğini söyleyen uzmanlar, denize girenlerde cilt hastalıkları ya da ishalli hastalıklar meydana gelebileceğini vurguladı. Diğer dikkat edilmesi gereken nokta ise balık ve midye tüketimi.
6.06.2021 Gündem
Korkunç yasak aşk cinayeti! Kocasını 10 parçaya böldü
Korkunç yasak aşk cinayeti! Kocasını 10 parçaya böldü Bingöl'de evli ve 2 çocuk babası Yılmaz Bilgeç için kayıp başvurusu yapılmış, arama çalışmalarında izine rastlanmamıştı. Yılmaz Bilgeç'in babası foseptik çukurundan kötü kokular alınca tüyler ürperten gerçek ortaya çıktı. Kayıp adamın, eşi tarafından öldürülüp 10 parçaya ayrılarak çukura atıldığı öğrenildi. Kocasını öldürüp 10 parçaya ayıran Beyhan Bilgeç tutuklandı. Kadının yasak aşk yaşadığı, mesajları gören kocasıyla tartıştığı, uyumasını bekleyip öldürdüğü ortaya çıktı.
9.05.2021 Gündem
Bingöl'de foseptikte parçalanmış ceset bulundu
Bingöl'de foseptikte parçalanmış ceset bulundu Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, foseptikte parçalanmış erkek cesedi bulundu.
6.05.2021 Gündem
Cesedi parçalayıp foseptiğe atmışlar! Kafatası ve göğüs kafesi aranıyor
Cesedi parçalayıp foseptiğe atmışlar! Kafatası ve göğüs kafesi aranıyor Antalya'da öldürüldüğü ortaya çıkan ve foseptikte parçalanmış cesedi bulunan Süleyman Eken'in (54), kayıp olan kafatası ve göğüs kafesini bulmak için arama yapılıyor. 6 bin liralık borç yüzünden cinayeti işledikleri iddiasıyla gözaltına alınan Oktay ve Mehmet Yılmaz kardeşlerin ise sorgusu sürüyor.
8.04.2021 Gündem
Korkunç cinayet! Cesedi parçalayıp, foseptiğe atmışlar
Korkunç cinayet! Cesedi parçalayıp, foseptiğe atmışlar Antalya'da geçen yıl ocak ayından bu yana kayıp aranan Süleyman Eken'in (54) öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayet zanlıları Oktay ve Mehmet Yılmaz kardeşlerin, Eken'i öldürdükten sonra parçaladıkları cesedini, annelerinin evinin bahçesindeki foseptiğe attıkları belirlendi.
7.04.2021 Gündem
Mezarlıkta izinsiz kazı iddiası üzerine inceleme başlatıldı!
Mezarlıkta izinsiz kazı iddiası üzerine inceleme başlatıldı! Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki aile mezarlığına bir konteyner yerleştirildiği ve çevresinde izinsiz kazı yapıldığı ihbarı üzerine Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından inceleme başlatıldı.
18.03.2021 Yaşam
Oyun oynarken foseptik çukuruna düşen küçük Ferit öldü
Oyun oynarken foseptik çukuruna düşen küçük Ferit öldü Muğla'nın Milas ilçesinde, evin bahçesinde oyun onadığı sırada foseptik çukuruna düşen 3 yaşındaki Ferit Bıçak, kaldırdığı hastanede hayatını kaybetti.
20.02.2021 Gündem
Denizli'de facia! Foseptikteki suyun tahliyesi sırasında pompanın egzozundan zehirlenen  8 işçiden 3'ü öldü
Denizli'de facia! Foseptikteki suyun tahliyesi sırasında pompanın egzozundan zehirlenen 8 işçiden 3'ü öldü Gelen son dakika haberine göre; Denizli'nin Pamukkale ilçesinde foseptikteki suyun tahliyesi sırasında pompanın egzozundan zehirlenen 8 işçiden 3'ü yaşamını yitirdi.
14.12.2020 Gündem
Katil zanlısı: Ellerini ve ayaklarını bağlayıp foseptiğe attım
Katil zanlısı: Ellerini ve ayaklarını bağlayıp foseptiğe attım Bursa’nın Orhangazi ilçesinde zeytin bahçesindeki foseptikte el ve ayakları bağlı cansız bedeni bulunan Sezai Katmer’i (45) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Erkan Kuşoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde Sezai Katmer’i para meselesi yüzünden öldürdüğünü itiraf eden Kuşoğlu, "Paralarını yediğimi söylediği için ona kinlenmiştim. Ellerini ve ayaklarını bağlayıp onu foseptiğe attım" dedi.
18.08.2020 Gündem
3 aydır kayıptı, elleri ve ayakları bağlı cesedi bulundu
3 aydır kayıptı, elleri ve ayakları bağlı cesedi bulundu Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, 3 aydır kayıp olarak aranan zeytincilik firması sahiplerinden Sezai Katmer (45), kendisine ait zeytin bahçesindeki foseptikte, elleri ve ayakları bağlı halde ölü bulundu.
12.08.2020 Yaşam
Mavi bayrak sayısını en fazla artıran il Balıkesir oldu
Mavi bayrak sayısını en fazla artıran il Balıkesir oldu Balıkesir genelinde 22 olan mavi bayrak sayısı, 31’e yükseldi. Balıkesir, 2020 yılında mavi bayrak sayısını en fazla artıran il oldu.
30.06.2020 Ekonomi
Dehşete düşüren ifade: Tuvalet suyu içirip, Domuz pisliği...
Dehşete düşüren ifade: Tuvalet suyu içirip, Domuz pisliği... İzmir merkezli 8 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 12 şüphelinin, Maltepe Askeri Lisesi ile Menteş Askeri Kampı'ndaki örgüte üye olmayan öğrencilere işkence yaparak foseptik ve domuz pisliklerinin olduğu yerlerde süründürdükleri, çöp kovalarına sokup, 'ben çöpüm' diye defalarca bağırttıkları belirtildi.
24.06.2020 Gündem
Su tesisatçısı foseptik tankı patlamasında hayatını kaybetti
Su tesisatçısı foseptik tankı patlamasında hayatını kaybetti Su tesisatçısı foseptik tankı patlamasında hayatını kaybetti
6.11.2019 Haber
Lağım çukuru patladı! Sonrası korkunç
Lağım çukuru patladı! Sonrası korkunç Endonezya'da bir evde çalışan su tesisatçısı, foseptik tankının patlaması sonucu açılan çukura düştü ve tankın kapağının altında kalarak hayatını kaybetti.
6.11.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Foseptik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki foseptik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.