Formula

Formula

Son dakika Formula haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Formula ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Formula haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Formula

haberleri sayfasında son dakika yaşanan formula gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.727 formula haberi bulunmuştur. Tüm formula haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 1773 İTÜ Teknopark'ı ziyaret etti
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 1773 İTÜ Teknopark'ı ziyaret etti AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul Teknik Üniversitesi Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi'ni ziyaret etti.
8.03.2024 Gündem
Formula 1 yarış pilotunun çalınan Ferrari’si 28 yıl sonra bulundu
Formula 1 yarış pilotunun çalınan Ferrari’si 28 yıl sonra bulundu İngiltere’de Metropolitan Polis teşkilatı (MET), eski Formula 1 yarış pilotu Gerhard Berger'in 1995 yılında İtalya’da gerçekleşen San Marino Grand Prix'sinden sonra çalınan Ferrari’sinin 28 yıl sonra bulunduğunu açıkladı.
5.03.2024 Dünya
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
İşini teknoloji ile yükseltenler “Dijitaliz 2023”te buluştu
İşini teknoloji ile yükseltenler “Dijitaliz 2023”te buluştu 12 kategoride ödülün sahiplerini bulduğu Dijitaliz etkinliğinin altıncısı gerçekleştirildi. Bu yıl “Yükseliş” temasıyla düzenlenen etkinlik, dijitalleşme yolculuğunda fark yaratan isimlerin katıldığı oturumlarla renklenirken, Topluluk kuruluşlarının en başarılı dijital projeleri de ödüllendirildi.
6.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Formula 1 Las Vegas GP'de skandal! Rögar kapağı servete mal oldu
Formula 1 Las Vegas GP'de skandal! Rögar kapağı servete mal oldu Formula 1’in Las Vegas’a dönüşü olaylı oldu... Tarihin belki de en görkemli yarışı olması beklenen Formula 1 Las Vegas Grand Prix’sinin daha ilk antrenman turunda büyük bir skandal yaşandı.
18.11.2023 Şampiy10
Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu otomobil, TIR, motosiklet derken şimdi de uçak kullandı
Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu otomobil, TIR, motosiklet derken şimdi de uçak kullandı Motosikletin bir numarası ve Dünya Şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu otomobil, TIR, motosiklet derken şimdi de uçak kullandı.
15.11.2023 Diğer Sporlar
Formula 1 Brezilya GP ne zaman? F1 Brezilya Grand Prix hangi gün, saat kaçta başlıyor?
Formula 1 Brezilya GP ne zaman? F1 Brezilya Grand Prix hangi gün, saat kaçta başlıyor? Formula 1 Brezilya Gran Prix için geri sayım başladı. F1 pilotlarının yeni durağı Brezilya olacak. Mexico City'den sonra ilk yarış olan Formula 1 Brezilya GP ne zaman başlayacak? İşte Brezilya F1 ile ilgili detaylar...
2.11.2023 Motor Sporları
Kızılelma ve Anka’ya milli motor yolda! İşte detaylar...
Kızılelma ve Anka’ya milli motor yolda! İşte detaylar... İHA ve helikopter motorlarının ardından insansız savaş uçakları için üretilen Türkiye’nin ilk turbofan motoru TEI-TF6000 de yola çıkmaya hazırlanıyor.
29.09.2023 Gündem
Formula 1 pistine ne olacak? Sporcular kendi tesislerine giremiyor
Formula 1 pistine ne olacak? Sporcular kendi tesislerine giremiyor Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), başta Formula 1 (F1) olmak üzere otomobil sporları için inşa edilen İstanbul Park’ın kapılarının Türk sporuna ve otomobil sporlarına, ilaveten farklı spor branşlarındaki sporculara açılması için harekete geçti. Pistin amacı doğrultusunda kullanılmadığını, otomobil sporcularının pisti kullanamadığını, burada yarışamadığını ifade eden TOSFED, bünyesindeki profesyonel yönetim kadroları ile tesisin yönetimine de aday olduğunu açıklıyor.
29.09.2023 Yaşam
Shakira, Lewis Hamilton'ı seçti!
Shakira, Lewis Hamilton'ı seçti! Ünlü futbolcu Gerard Pique ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Shakira, geçtiğimiz haftalarda Formula 1 yarışında Tom Cruise ile görüntülenmiş ve ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Shakira cephesinden gelen açıklamalarla yalanlanan bu iddiaların ardından, şarkıcı; F1 yıldızı Lewis Hamilton ile de kameralara yansımıştı. İkiliden geçtiğimiz gün gelen bir hamle yeni spekülasyonların ortaya çıkmasına yol açarken; Tom Cruise cephesinden yeni bir açıklama geldi.
7.06.2023 Magazin
Shakira ile Lewis Hamilton birlikte mi?
Shakira ile Lewis Hamilton birlikte mi? Ünlü futbolcu Gerard Pique ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Shakira, geçtiğimiz haftalarda Formula 1 yarışında Tom Cruise ile görüntülenmiş ve ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Shakira cephesinden gelen açıklamalarla yalanlanan bu iddiaların ardından, şarkıcı; F1 yıldızı Lewis Hamilton ile de kameralara yansımıştı. İkilinin romantik bir ilişki yaşayıp yaşamadığı merak edilirken, ünlü isimlerden aşk söylentilerini güçlendiren bir hamle geldi.
6.06.2023 Magazin
Irina Shayk'ın stili dikkat çekti! 'Arşivi açtığınız için teşekkür ederim'
Irina Shayk'ın stili dikkat çekti! 'Arşivi açtığınız için teşekkür ederim' Son dönemde Formula 1 ve Cannes Film Festivali gibi etkinliklerde giydiği cesur kıyafetlerle adından söz ettiren ünlü model Irına Shayk, 1997'de hayatını kaybeden modacı Gianni Versace'nin tasarladığı eski bir elbise ile kamera karşısına geçti. Merhum modacının kardeşi Donatella'ya teşekkür eden ünlü ismin tarzına beğeni yağdı.
29.05.2023 Magazin
Irına Shayk iddialı tarzıyla Leonardo Dicaprio'nun filminin galasında!
Irına Shayk iddialı tarzıyla Leonardo Dicaprio'nun filminin galasında! Üst üste genç modellerle adı anılan dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio'nun filmi Cannes Film Festivali'nde gala yaptı. Galada en dikkat çeken isimlerden biri de son dönemde yakışıklı oyuncu ile anılan model Irina Shayk oldu.
21.05.2023 Magazin
F1 İmola GP iptal mi edildi? Formula 1 Imola Grand Prix ne zaman yapılacak, neden iptal edildi?
F1 İmola GP iptal mi edildi? Formula 1 Imola Grand Prix ne zaman yapılacak, neden iptal edildi? F1 İmola GP iptal mi edildi, neden? Formula 1'de Imola GP olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi. Peki, Formula 1 Imola Grand Prix ne zaman yapılacak?
17.05.2023 Diğer Sporlar
Shakira ile Tom Cruise aşk mı yaşıyor? Ünlü şarkıcının cephesinden ilk açıklama
Shakira ile Tom Cruise aşk mı yaşıyor? Ünlü şarkıcının cephesinden ilk açıklama Uzun yıllardır birlikte olduğu futbolcu Gerard Pique ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Shakira, Formula 1 yarışında dünyaca ünlü aktör Tom Cruise ile görüntülenmiş; ikilinin iyi vakit geçirdiği anların kameralara yansıması ise "Yeni bir aşk mı doğuyor?" sorusunu akıllara getirmişti. Yaşananların ardından Kolombiyalı şarkıcının cephesinden ilk açıklama geldi.
12.05.2023 Magazin
Irina Shayk'ın Formula 1 tarzı 'uygunsuz' bulundu! 'Lütfen daha normal giyin'
Irina Shayk'ın Formula 1 tarzı 'uygunsuz' bulundu! 'Lütfen daha normal giyin' Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile barıştığı haberleriyle gündeme gelen ünlü model Irına Shayk, geçtiğimiz haftalarda çapkın oyuncu Leonardo DiCaprio ile Coachella'da görüntülenmesiyle kafaları karıştırmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Shayk, son olarak Formula 1 yarışlarında giydiği kıyafet nedeniyle çok konuşuldu.
9.05.2023 Magazin
Ünlü gece kulübünün önünde dehşet! Bekleyenlere aracıyla daldı
Ünlü gece kulübünün önünde dehşet! Bekleyenlere aracıyla daldı İstanbul’un tanınmış gece kulüplerinden birinde eğlendikten sonra çıkışta kavgaya karışan Özcan Şahin, bar önünde bekleyen kişilerin üzerine aracıyla daldı. Kavgayla ilgisi olmayan vale Ali Sedat Özkan ölürken, menajer Roşan Özbek yaralandı.
7.05.2023 Yaşam
Amerika'da AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Amerika'da AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Texas eyaletinde gerçekleştirilen saldırıda, bir alışveriş merkezine giren silahlı saldırgan 8 kişiyi öldürüp, 7 kişiyi de yaraladı.
7.05.2023 Dünya
Öğrencilerden 100 kilometreye 3 saniyede ulaşan elektrikli formula aracı
Öğrencilerden 100 kilometreye 3 saniyede ulaşan elektrikli formula aracı Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesinde kurulan 'Kouformula Student' takımı kendi imkanlarıyla ürettikleri elektrikli ve benzinli 2 formula aracıyla İtalya'da düzenlenecek olan yarışmaya hazırlanıyor. Elektrikli aracın 100 kilometreye 3, benzinli aracın ise 4 saniyenin altında ulaştığını ifade eden takım kaptanı Alper Özay, hedeflerinin Türkiye'yi küresel yarışlarda başarıyla temsil etmek olduğunu söyledi.
7.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Neslihan Atagül aldatma sorusu sorulunca gerildi! 'Gördüğüne neden inanmıyorsun?'
Neslihan Atagül aldatma sorusu sorulunca gerildi! 'Gördüğüne neden inanmıyorsun?' Alaçatı’da iki kadınla samimi şekilde görüntülenen ve bir başka kadınla da dini nikâhla evlendiği öne sürülen Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül’le birlikte Formula 1 yarışını izlemek için Azerbaycan-Bakü’ye gitti. Ardından Bakü Üniversitesi'nde bir söyleşiye katılan çift, gelen soru üzerine gergin anlar yaşadı.
2.05.2023 Magazin
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül dans ederken görüntülendi!
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül dans ederken görüntülendi! Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, evliliklerinde kriz yaşadıklarına dair haberlerle gündeme geldi. Ünlü çift, Formula 1 yarışı için Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gitti.. Haklarındaki ayrılık iddialarını önemsemeyen çift, bir mekanda samimi şekilde dans ederken görüldü.
1.05.2023 Magazin
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül boşanma haberleri sonrası el ele görüntülendi!
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül boşanma haberleri sonrası el ele görüntülendi! Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, evliliklerinde kriz yaşadıklarına dair haberlerle gündeme geldi. Ünlü çift, Formula 1 yarışı için Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gitti. Çift, dedikoduların ardından el ele poz verdi
30.04.2023 Magazin
İstanbul için kritik uyarı! Prof. Dr. Naci Görür: En az deprem kadar ölüme neden olabilir...
İstanbul için kritik uyarı! Prof. Dr. Naci Görür: En az deprem kadar ölüme neden olabilir... Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra tüm gözler ve dikkatler olası Marmara depremi için İstanbul'a çevrildi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depremi için yeni bir uyarıda bulundu. 'Bu işin şakası yok' diyen Görür, "İstanbul'da şu an kanalizasyon sisteminin, kimi barajların depreme hazır olmadığını biliyoruz" dedi.
3.04.2023 Gündem
Türk malı Formula 1 otomobili 3 saniyede 0'dan 100'e çıkacak! Üniversiteli öğrenciler çevre dostu olarak üretiyor...
Türk malı Formula 1 otomobili 3 saniyede 0'dan 100'e çıkacak! Üniversiteli öğrenciler çevre dostu olarak üretiyor... 3 saniyede 0'dan 100'e çıkacak ve tamamen çevre dostu Formula 1 otomobilini Türk öğrenciler üretiyor. Kocaeli Üniversitesi öğrencileri, ağustos ayında Romanya’da katılacakları yarışma için Formula 1 prototipi otomobil üretiyor. Emisyon değeri olarak doğayı daha az kirleten bir araç tasarlanırken, aynı zamanda da yüksek performanslı olması için çalışmalar sürüyor. Takımın en büyük hedefi ise üretilen otomobilin 3 saniyede 0’dan 100’e çıkabilmesi.
3.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Formula ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki formula haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.