Fit Hali

Fit Hali

Son dakika fit hali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fit hali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fit hali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fit Hali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fit hali gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 fit hali haberi bulunmuştur. Tüm fit hali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağla Şıkel güzelliği ile yıllara meydan okuyor
Çağla Şıkel güzelliği ile yıllara meydan okuyor Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminde olan Çağla Şıkel, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Tescilli güzel, uzun süre yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yaptı.
23.11.2023 Magazin
Ebru Akel fit haliyle dikkat çekti! Sırrını açıkladı
Ebru Akel fit haliyle dikkat çekti! Sırrını açıkladı Ebru Akel, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Bir süre mağazaları dolaşıp alışverişin keyfini çıkaran sunucu, daha sonra dinlenmek için bir restorana geçti. Yakın arkadaşlarıyla restoranda bir araya gelen Akel, yemek eşliğinde sohbet etti.
23.11.2023 Magazin
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti Dördüncü evre kolon kanseriyle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, yaşama veda etti. Ünlü ismin eşi ve kızının babası Savaş Parlak, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
13.11.2023 Magazin
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021'de Bali'ye taşınmıştı. Oyunculuğu bırakıp kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etme kararı alan Ünal şimdi de bikinili pozlarıyla gündem oldu. Ünal'ın fit haline beğeni yağdı.
13.11.2023 Magazin
Fahriye Evcen tatile doyamadı: Fit hali göz kamaştırdı
Fahriye Evcen tatile doyamadı: Fit hali göz kamaştırdı Ünlü oyuncu Fahriye Evcen yazın gelmesiyle beraber soluğu tatilde aldı. Uzun süredir tatil yapan Evcen'in pozları sosyal medyayı salladı.
10.08.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu tek başına tatile çıktı! Fit haliyle dikkat çekti
Aleyna Kalaycıoğlu tek başına tatile çıktı! Fit haliyle dikkat çekti Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu birkaç hafta önce ‘Aldırma’ şarkısına Almanya’da çektiği klipte manken Kevin Njie ile kamera karşısına geçmişti. Almanya'nın başkenti Berlin'de klip çeken ve "10 bin euro dolandırıldım" açıklamasıyla gündeme gelen Aleyna Kalaycıoğlu, soluğu Çeşme tatilinde aldı. Ege'de deniz ve güneşin tadını çıkaran genç şarkıcı, fit hali ile dikkat çekti.
1.08.2023 Magazin
Rafet El Roman ve kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi Yasemin Gergeç'in aşk tatili!
Rafet El Roman ve kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi Yasemin Gergeç'in aşk tatili! Geçtiğimiz günlerde Rafet El Roman’ın (54) bir yıldır kendisinden 24 yaş küçük Yasemin Gergeç (30) ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Çift önceki gün Bodrum, Turgutreis’teki bir otelin iskelesinde görüntülendi. Sevgilisi fit hali ile bakışları üzerinde toplarken, Rafet El Roman'ın ise kilo aldığı gözlendi.
28.07.2023 Magazin
Çağla Şıkel ile oğlu Kuzey buz dolu fıçının içine girdi!
Çağla Şıkel ile oğlu Kuzey buz dolu fıçının içine girdi! Çağla Şıkel, özel hayatını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor. 44 yaşında fit hali ile kendine hayran bırakan Çağla Şıkel oğlu Kuzey ile farklı bir deneyim yaşadı. Buz dolu fıçının içine giren ünlü manken ve oğlu soğuk korkusunu yenmeye çalıştı. İşte detaylar...
27.07.2023 Magazin
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar İddialı tarzıyla adından söz ettiren Simge Ünal, bir otelin daveti üzerine Dubai’ye gitti. Dikkat çeken açıklamalarıyla sıkça adından söz ettiren 28 yaşındaki güzel, havuz başında mayoyla poz verirken, "Bikinili paylaşım yapanlar gazeteciler tarafından görüntülenince gerçek ortaya çıkıyor" sözleriyle gündem oldu.
20.07.2023 Magazin
Ebru Polat'tan estetik yanıtı: Doğuştan gelen bir güzelliğim var
Ebru Polat'tan estetik yanıtı: Doğuştan gelen bir güzelliğim var Ebru Polat, önceki gün Nişantaşı City's AVM'de objektiflere yansıdı. Güzelliği ve fit hali ile yıllara meydan okuyan 40 yaşındaki şarkıcı, basın mensuplarının 'estetik' sorusunu cevapladı.
18.07.2023 Magazin
Yıllara meydan okuyorlar!
Yıllara meydan okuyorlar! Bodrum ve Çeşme'de sezonu açan ünlülerin plaj keyfi objektiflere yansıdı.
10.07.2023 Magazin
Seray Sever ikiz kızlarıyla denizde! Fit haliyle dikkat çekti
Seray Sever ikiz kızlarıyla denizde! Fit haliyle dikkat çekti Seray Sever ikiz bebekleriyle plajda görüntülendi. İkiz kızları Sofya ve Alya ile birlikte denizde ve kumsalda oyunlar oynayan başarılı oyuncu, fit haliyle de gençlere taş çıkardı.
6.07.2023 Magazin
Dilara Aksüyek fit görüntüsüyle dikkat çekti!
Dilara Aksüyek fit görüntüsüyle dikkat çekti! Yaz sezonunu İzmir Çeşme'de açan Dilara Aksüyek, önceki gün arkadaşıyla birlikte denize girerken görüntülendi. Fit hali ile dikkat çeken oyuncu, uzun süre locasında oturduktan sonra sıcağa daha fazla dayanamayıp, kendini Ege'nin serin sularına bıraktı.
24.06.2023 Magazin
Tuba Ünsal sevgilisi Serdar Turan ile böyle görüntülendi
Tuba Ünsal sevgilisi Serdar Turan ile böyle görüntülendi Güzelliği ve fit hali ile yıllara maydan okuyan oyuncu Tuba Ünsal, sevgilisi Serdar Turan ile Bodrum'da tatil yapıyor.
21.06.2023 Magazin
Saadet Işıl Aksoy fit haliyle dikkat çekti!
Saadet Işıl Aksoy fit haliyle dikkat çekti! Havaların ısınmasıyla birlikte ünlüler tatil sezonunu açtı. Bu isimlerden biri de Saadet Işıl Aksoy oldu. Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkaran 39 yaşındaki güzelin fit hali dikkat çekti.
20.06.2023 Magazin
Doğal güzel Cansu Dere!
Doğal güzel Cansu Dere! Kanal D ekranında 2020-2022 yılları arasında izleyiciyle buluşan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Asya' karakterine hayat veren Cansu Dere, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
2.06.2023 Magazin
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızları Lalin büyüdü! İşte son hali
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızları Lalin büyüdü! İşte son hali Ekranlardan son zamanlarda uzak olan Sinem Kobal, önceki gün büyük kızı ile Ulus'taydı. Annesinin kucağında objektiflere yansıyan Lalin'in keyfi yerindeydi. Fit hali dikkat çeken iki çocuk annesi Kobal'a, eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun "Sinem'e 4'üncü buluşmamızda aşık oldum" açıklaması soruldu.
27.05.2023 Magazin
Yonca Evcimik neden çocuk yapmadığını açıkladı!
Yonca Evcimik neden çocuk yapmadığını açıkladı! 1990’lı yıllara damga vuran 'Abone' ve 'Kendine Gel' albümlerine imza atan Yonca Evcimik, İpek Açar'ın TRT Müzik'te ekranlara gelen 'İpek Yolu' programına konuk oldu. 1994 yılında dünyaevine girdiği Harun Özakıncı'dan 1997'de boşanan ünlü şarkıcı, çocuk sahibi olmak istememe nedenini anlattı.
17.05.2023 Magazin
49 yaşındaki Songül Karlı yine dikkatleri çekti! Değişimi şoke etti
49 yaşındaki Songül Karlı yine dikkatleri çekti! Değişimi şoke etti Türkücü Songül Karlı sık sık gittiği ve neredeyse her seferinde poz vermeden ayrılmadığı kuaföründen yeni paylaşımda bulundu. Geçirdiği estetik operasyonlarla yıllara meydana okuyan ünlülerden olan Songül Karlı fit hali ile de övgüleri topluyor. Dekolteli pozları ile magazin sayfalarında sıklıkla yer bulan Songül Karlı'nın son paylaşımı yine şaşırtmadı. Geçtiğimiz günlerde yine estetik dokunuşlar yaptığını paylaşımlarıyla duyuran Songül Karlı'nın son pozları şarkıcı Hadise'ye benzetildi. İşte dalgalı saçlarıyla Songül Karlı'nın iddialı pozları...
3.03.2023 Magazin
Çağla Şıkel aşk orucunu bozdu! Bakın kiminle görüntülendi
Çağla Şıkel aşk orucunu bozdu! Bakın kiminle görüntülendi Oyuncu ve sunucu Çağla Şıkel 2015 yılında Emre Altuğ ile boşandıktan sonra uzun bir süre hayatına kimseyi almadı. Boşanmalarının ardından adı sık sık aşk dedikodularına karışan ancak her fırsatta bunları yalanlayan manken, Avukat Nail Gönenli ile bir mekanda eğlendi. Çağla Şıkel'in kaçış planı ise işe yaramadı.
29.01.2023 Magazin
Chloe Loughnan tatil pozuyla sosyal medyayı salladı!
Chloe Loughnan tatil pozuyla sosyal medyayı salladı! Serdar Ortaç'la olaylı bir boşanma geçiren ve 'nafaka' haberleriyle magazin gündeminde kalan Chloe Loughnan, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Güzelliği ve fit hali ile dikkat çeken İrlandalı modelin tatil pozlarına beğeni yağdı.
20.02.2023 Magazin
Alessandra Ambrosio beyaz bikinisiyle göz kamaştırdı!
Alessandra Ambrosio beyaz bikinisiyle göz kamaştırdı! Alessandra Ambrosio, Amerika tatilinden sonra rotasını çevirdiği Meksika'da sıcak havanın ve denizin tadını doyasıya çıkardı. Dünyaca ünlü Brezilyalı model, denizde verdiği pozlarla beğeni topladı.
5.01.2023 Magazin
Meryem Uzerli'den kızlarıyla Noel pozları!
Meryem Uzerli'den kızlarıyla Noel pozları! 'Hürrem Sultan' rolüyle şöhreti yakalayan ve tüm Türkiye'nin tandığı bir isim haline gelen 39 yaşındaki Alman oyuncu Meryem Uzerli, kızları Lily Koi ve Lara ile birlikte çekilen yılbaşı pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Fit hali ve güzelliğiyle dikkat çeken iki çocuk annesi Meryem Uzerli'nin karelerine beğeni yağdı.
25.12.2022 Magazin
Özlem Yıldız'dan olay itiraf: Mehmet Ali Erbil pişmanlığı mı?
Özlem Yıldız'dan olay itiraf: Mehmet Ali Erbil pişmanlığı mı? Fit hali ve güzelliği ile genç kızlara taş çıkaran Özlem Yıldız, yıllar önce Mehmet Ali Erbil ile ciddi bir ilişki yaşamış, ikilinin o dönem nişanlandıkları yönünde haberler de çıkmıştı. Uzun zamandır hayatında kimse olmayan güzel sunucu, kendisinden 23 yaş büyük şovmen hakkında konuştu.
16.12.2022 Magazin
Emily Ratajkowski fit halinin sırrını açıkladı!
Emily Ratajkowski fit halinin sırrını açıkladı! Ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra ise Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuş; ancak Ratajkowski yaptığı bir açıklamayla bu söylentilere noktayı koymuştu. Güzel model, son olarak Instagram hesabından paylaştığı bir videoyla gündeme geldi. Cadılar Bayramı kostümünü takipçilerinin beğenisine sunan Emily, şarkıcı Halsey'nin yorumu üzerine fit halinin sırrını açıkladı.
1.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fit Hali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fit hali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.