Ekmek kaç TL, 4 TL mi olacak? Ekmeğe zam geldi mi 2021? Fırıncılar Federasyonu Başkanı açıkladı!
Ekmek kaç TL, 4 TL mi olacak? Ekmeğe zam geldi mi 2021? Fırıncılar Federasyonu Başkanı açıkladı! Türkiye Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar 2 hafta içerisinde unun çuvalının 200 TL'den 360 liraya kadar yükseldiğini mevcut durumda ekmeğin 3 - 4 TL'ye kadar zamlanması gerektiğini belirtirken, Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı’dan yazılı bir açıklama geldi. Peki, Ekmek kaç TL? Ekmek 4 TL mi olacak? Ekmeğe zam geldi mi?
23.11.2021 Ekonomi
Ekmek nasıl dağıtılacak? Hafta sonu ekmek dağıtımı nasıl olacak? Fırından sokağa çıkma yasağında Ekmek nasıl alacağız, fırına gitmek serbest mi?
Ekmek nasıl dağıtılacak? Hafta sonu ekmek dağıtımı nasıl olacak? Fırından sokağa çıkma yasağında Ekmek nasıl alacağız, fırına gitmek serbest mi? Fırıncılar sokağa çıkma yasağına hazır. İstanbul'da yarın ve pazar günü uygulanacak sokağa çıkma yasağına karşı hazırlıklarını tamamlayan fırıncılar, ürettikleri ekmekleri, araçlarla mahalleleri gezerek vatandaşların evlerine dağıtacak. Fırıncılar ve fırın çalışanları, bone, maske, eldiven, önlük ve kolluk gibi tüm ekipmanları kullanarak üretim ve satış aşamasında yer alacak. Hafta sonu ekmek dağıtımı nasıl olacak?
17.04.2020 Gündem
Ekmeğe zam gerekmiyor
Ekmeğe zam gerekmiyor Ekmekte 1.5 lira olarak telaffuz edilen zamlı fiyat iddialarına hem bakan hem de Fırıncılar Federasyonu’ndan tepki geldi.
7.12.2015 Ekonomi