Filistinli Genç

Filistinli Genç

Son dakika filistinli genç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan filistinli genç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını filistinli genç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Filistinli Genç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan filistinli genç gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 filistinli genç haberi bulunmuştur. Tüm filistinli genç haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail Gazze'yi vurdu!
İsrail Gazze'yi vurdu! İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırıda Filistinli bir genç şehit oldu.
4.05.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyada bir zalim aranacaksa ta kendisi sensin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyada bir zalim aranacaksa ta kendisi sensin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5. Uluslararası İyilik Ödülleri töreninde konuştu. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya tepki gösteren Erdoğan, "Be Netanyahu sen zalimsin zalim. İsrail'de seçim var diye cezaevlerindeki binlerce kadın, çocuk yaşlı bunlara zulmeden sen değil misin? Dünyada bir zalim aranacaksa ta kendisi sensin." dedi.
13.03.2019 Siyaset
İsrail askerleri fotoğraftaki Filistinli genci hedef aldı
İsrail askerleri fotoğraftaki Filistinli genci hedef aldı İsrail'in yıllardır uyguladığı ablukanın kaldırılması için düzenlenen eylemler sırasında, Anadolu Ajansı (AA) foto muhabiri tarafından çekilen fotoğrafıyla dünya medyasının ilgi odağı olan Filistinli genç Aid Ebu Amr (22), İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu yaralandı.
5.11.2018 Dünya
İsrail'in Batı Şeria'da şehit ettiği Filistinli genç toprağa verildi
İsrail'in Batı Şeria'da şehit ettiği Filistinli genç toprağa verildi İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın Tubas kentinde açtığı ateş sonucu bu sabah şehit olan Filistinli genç son yolculuğuna uğurlandı.
24.10.2018 Dünya
Madrid derbisinde gol sesi çıkmadı
Madrid derbisinde gol sesi çıkmadı İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) Real Madrid, konuk ettiği Atletico Madrid ile 0-0 berabere kaldı.
29.09.2018 İspanya
İsrail askerleri bir Filistinliyi şehit etti
İsrail askerleri bir Filistinliyi şehit etti İsrail askerlerinin evine baskın düzenleyerek gözaltına aldığı Filistinli genç şehit oldu.
18.09.2018 Dünya
İsrail Hamas'a ait bir mevziyi vurdu
İsrail Hamas'a ait bir mevziyi vurdu İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde Hamas'a ait bir mevziye hava saldırısı düzenledi.
7.09.2018 Dünya
İsrail askerleri Filistinli bir genci şehit etti
İsrail askerleri Filistinli bir genci şehit etti İsrail askerlerinin, Gazze Şeridi sınırında düzenlenen barışçıl "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterilerinde açtığı ateş sonucu 1 Filistinli genç şehit oldu. Gazze'deki barışçıl gösterilere katılan 100 Filistinli de İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu gerçek mermiyle yaralandı
7.09.2018 Dünya
İsrail Mescid-i Aksa’nın kapılarını yeniden açtı
İsrail Mescid-i Aksa’nın kapılarını yeniden açtı İsrail, dün kapattığı Mescid-i Aksa'nın kapılarını bugün yeniden açtı. Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, dünkü bıçaklı saldırı girişimi olayı üzerine kapatılan Aksa’nın kapıları sabahın erken saatlerinde yeniden açıldı.
18.08.2018 Dünya
Abdurrahim Albayrak'a Filistin'den ziyaret
Abdurrahim Albayrak'a Filistin'den ziyaret Galatasaray Kulübü 2'nci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Filistin'in Zeytindağı Spor Kulübü sporcularını kabul etti.
15.08.2018 Galatasaray
Beşiktaş'a Filistinli genç: Bader Abduramadan!
Beşiktaş'a Filistinli genç: Bader Abduramadan! Kara Kartal’ın alt yapısına getirilen antrenör Sead Halilagic, ilk transferini gerçekleştirdi.
15.08.2018 Beşiktaş
Gazze'ye Türkiye damgası! Türk bayrağı ellerden inmiyor...
Gazze'ye Türkiye damgası! Türk bayrağı ellerden inmiyor... Gazze’de İsrail askerlerine meydan okuyan Filistinliler, ellerinden Türk bayraklarını indirmiyor. Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik büyük bir sevgi var. Türkiye son olarak BM’nin Gazze projelerinin başkanlığını aldı. Peki Türkiye Gazze için daha başka neler yaptı ve yapıyor, Gazze’nin Osmanlı’dan bu yana gelen Türk bağlılığında hangi örnekler var...
8.07.2018 Gündem
İsrail Türk bayrağını sallayan genci böyle vurdu
İsrail Türk bayrağını sallayan genci böyle vurdu İsrail askerleri Gazze Şeridi sınırında "Büyük Dönüş Yürüyüşü" etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen barışçıl gösteriler sırasında Türk bayrağı açan bir Filistinliyi yaraladı.
4.07.2018 Dünya
İsrail askerleri Türk bayrağı sallayan Filistinli genci vurdu
İsrail askerleri Türk bayrağı sallayan Filistinli genci vurdu İsrail askerleri Gazze Şeridi sınırında "Büyük Dönüş Yürüyüşü" etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen barışçıl gösteriler sırasında Türk bayrağı açan bir Filistinliyi yaraladı.
3.07.2018 Dünya
İsrail saldırısında yaralanan Filistinli genç şehit oldu
İsrail saldırısında yaralanan Filistinli genç şehit oldu Gazze sınırında 30 Mart'tan bu yana devam eden Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterilerinde İsrail askerleri tarafından şehit edilen Filistinli sayısı 128'e yükseldi.
14.06.2018 Dünya
İsrail askerleri Gazze sınırında bir Filistinliyi şehit etti
İsrail askerleri Gazze sınırında bir Filistinliyi şehit etti İsrail askerlerinin, Gazze Şeridi'nin güneyinde sınırı geçmeye çalıştığı iddia edilen bir Filistinliyi vurarak şehit ettiği bildirildi.
4.06.2018 Dünya
Son dakika... İsrail Ordusu: Öldürdük!
Son dakika... İsrail Ordusu: Öldürdük! İsrail ordusu, Batı Şeria'da bir Filistinli'yi vurarak öldürdüklerini bildirdi.
2.06.2018 Dünya
Son dakika... Çatışma başladı! Can kayıpları var
Son dakika... Çatışma başladı! Can kayıpları var ABD'nin çoğu dünya ülkesini umursamadan Kudüs'e taşıdığı büyükelçiliğinin açılışı dün yapıldı. Filistinlilerin karara sert tepki göstermesi ve protestolar sonrasında en kanlı gün yaşandı. Gazze sınırında gösteri yapan Filistinlilere İsrail askerleri ateş açtı. Onlarca Filistinli hayatını kaybetti binlercesi yaralandı. Filistin topraklarında İsrail karşıtı yeni protestolar başladı. İsrail'in Gazze sınırında füze tehlikesi için sirenlerin çalmaya başladığı söylendi fakat İsrail ordusu bunun 'yanlış alarm' olduğunu bildirdi. Ölü sayısı git gide artıyor. BM'den İsrail'e sert uyarı geldi.
15.05.2018 Dünya
İsrail askerleri Filistinli bir genci şehit etti
İsrail askerleri Filistinli bir genci şehit etti İsrail askerlerinin, El Halil kentinin ez-Zaviye bölgesinde yaşanan olaylara gerçek mermi ile müdahale etmesi sonucu Filistinli bir genç şehit oldu
9.03.2018 Dünya
İsrail Kassam Tugayları'nı bombaladı
İsrail Kassam Tugayları'nı bombaladı İsrail savaş uçakları, Gazze'de Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait bir mevziyi bombaladı. İsrail'in Refah kentinde düzenlediği saldırılar nedeniyle de 17 yaşında iki Filistinli genç hayatını kaybetti.
18.02.2018 Dünya
İsrail askerleri Filistinli bir genci şehit etti
İsrail askerleri Filistinli bir genci şehit etti İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentine bağlı Burkin beldesine düzenlediği baskın sırasında çıkan olaylarda bir Filistinli genç şehit oldu.
3.02.2018 Dünya
İsrail askerleri Filistinli bir çocuğu şehit etti
İsrail askerleri Filistinli bir çocuğu şehit etti Ramallah'ın kuzeydoğusundaki Muğir beldesinde yaşanan olaylarda gerçek mermi kullanan İsrail askerleri, 16 yaşındaki Filistinli bir çocuğu şehit etti
30.01.2018 Dünya
Filistinli bir genç çatışmada şehit oldu
Filistinli bir genç çatışmada şehit oldu Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentinde Filistinli bir gencin İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu şehit olduğu bildirildi
18.01.2018 Dünya
İsrail askerlerinin öldürdüğü Filistinli çocuk defnedildi
İsrail askerlerinin öldürdüğü Filistinli çocuk defnedildi İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki Filistinli genç büyük bir kalabalık eşiliğinde toprağa verildi.
4.01.2018 Dünya
Ramallah'ta ağır yaralanan Filistinli genç öldü
Ramallah'ta ağır yaralanan Filistinli genç öldü Batı Şeria'da yer alan Ramallah kentinde İsrail askerlerinin müdahalesi sırasında açılan ateş sonucu ağır yaralanan Filistinli genç hayatını kaybetti.
3.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Filistinli Genç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki filistinli genç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.