Fikret Bila

Fikret Bila

Son dakika Fikret Bila haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fikret Bila ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fikret Bila haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fikret Bila

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fikret bila gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 fikret bila haberi bulunmuştur. Tüm fikret bila haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama: Elbette HDP’yi de ziyaret edeceğim
Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama: Elbette HDP’yi de ziyaret edeceğim CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lı Masanın ortak Cumhurbaşkanı adayı olacağının duyurulmasının ardından HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan görüşme daveti gelmişti. CHP liderinin bu davete nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu. Görüşmeyle ilgili Akşener'in açıklaması ve Demirtaş'ın mektubu gündeme geldi. Kılıçdaroğlu, bugün Halk TV'den Fikret Bila'ya verdiği demeçte tartışmalara son noktayı koydu: HDP ile elbette görüşeceğim, ziyarette ne sakınca var?
9.03.2023 Gündem
Millet İttifakı’nda kriz sesleri! Kılıçdaroğlu, Akşener
Millet İttifakı’nda kriz sesleri! Kılıçdaroğlu, Akşener Millet İttifakı'nda kriz iddialarına her geçen gün yenisi ekleniyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylemleri Millet İttfakı'nda krize neden olduğu ifade edildi. Kılıçdaroğlu'nun özellikle son dönemlerdeki açıklamalarının İttifak içerisinde hoşnutsuzluk yarattığı belirtiliyor.
9.09.2021 Siyaset
Uğur Mumcu, ölümünün 28. yılında anıldı
Uğur Mumcu, ölümünün 28. yılında anıldı Araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu, 24 Ocak 1993'te evinin önündeki aracına konulan bombayla alçak bir suikasta kurban gitti. O günden bugüne suikastın failleri bulunamadı. Usta gazeteci Uğur Mumcu ölümünün 28. yılında anıldı.
24.01.2021 Gündem
Mehmet Soysal Hürriyet Gazetecilik İcra Kurulu Başkanı, Vahap Munyar İcra Kurulu üyesi oldu
Mehmet Soysal Hürriyet Gazetecilik İcra Kurulu Başkanı, Vahap Munyar İcra Kurulu üyesi oldu Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık İcra Kurulu Başkanlığına Mehmet Soysal atandı. Abdulvahap Munyar Yayın İşlerinden Sorumlu Üye olarak İcra Kurulu üyeliğine getirildi.
17.05.2018 Gündem
Bu bayrağı büyük bir onurla taşıyacağız
Bu bayrağı büyük bir onurla taşıyacağız Doğan Grubu’nun medyadaki şirketlerinin 916 milyon dolar karşılığında Demirören Medya’ya satış sözleşmesinin imzalanmasının ardından devir teslim töreni Hürriyet binasında yapıldı. Törende konuşan Yıldırım Demirören ‘Babamız Erdoğan Demirören bize hep ‘Ülkem, bayrağım ve milletim söz konusu ise herşeyimizle varız der’ dedi
9.04.2018 Gündem
Aydın Doğan, Doğan Medya'ya veda etti
Aydın Doğan, Doğan Medya'ya veda etti Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Doğan Medya'ya veda etti.
6.04.2018 Yaşam
FETÖ'cü polis memurundan dinleme itirafı
FETÖ'cü polis memurundan dinleme itirafı Ankara İstihbarat Dairesi'nde görevli FETO mensubu eski polis memuru F.A., gazeteci ve hâkimlerin dinlenmesine ilişkin önemli itiraflarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Kumpas atışması!
Kumpas atışması! Darbeyi araştırma komisyonuna bizzat gitmek yerine yazılı bilgi vermeyi tercih eden eski Genelkurmay Başkanı Özel’in selefi Işık Koşaner’in istifasını kastederek “O dönem gidenler gibi yapmadım” sözlerine Koşaner yanıt verdi: Yakışıksız ifadeler
29.09.2021 Gündem
Almanya’nın tarihi hatası
Almanya’nın tarihi hatası FİKRET BİLA Almanya Federal Parlamentosu Ermeni tasarısıyla ilgili kararı aldığında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la Kenya’nın başkenti Nairobi’deydik...
29.09.2021 Gündem
Demirören Medya Grubu'ndan açıklama
Demirören Medya Grubu'ndan açıklama Demirören Medya Grubu'ndan yapılan açıklamada, "Sayın Mehmet Soysal'ın İcra Kurulu Başkanlığı görevi devam etmektedir. Yanıltıcı haberlerin aslı yoktur” denildi.
29.09.2021 Gündem
Demirören Medya’da yeni yapılanma...
Demirören Medya’da yeni yapılanma... Demirören Holding bünyesindeki Demirören Medya Grubu İcra Kurulu Başkanlığı’na Milliyet Gazetesi Yazarı Mehmet Soysal getirildi.
29.09.2021 Gündem
2018’de 130 bin yatak kapasitesi
2018’de 130 bin yatak kapasitesi Vatan ve Milliyet gazetelerini ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2018 yılı içerisinde 130 bin hastane yatak kapasitesine ulaşılacağını söyledi ve “Türkiye dönüşümü yakaladı” diye ekledi.
29.09.2021 Gündem
Seni unutmayacağız usta
Seni unutmayacağız usta Türk basınının duayen isimlerinden gazeteci-yazar Hasan Pulur’u son yolculuğuna uğurladık. Vasiyeti üzerine naaşı yatılı okuduğu Kabataş Lisesi önünden de geçirilidi.
1.12.2015 Yaşam
Harfler yasta kalemler suskun
Harfler yasta kalemler suskun Yaklaşık bir ay önce sonsuzluğa uğurladığımız usta gazeteci Çetin Altan, on gün önce kaybettiğimiz Leyla Umar’dan sonra gazetecilikte yarım asırı geride bırakan duayen Hasan Pulur da hayata veda etti.
29.11.2015 Yaşam
Sonsuzluk kütüphanesinin en güzel rafına yolculuk
Sonsuzluk kütüphanesinin en güzel rafına yolculuk Türk basınının duayen ismi, ‘kelimelerin efendisi’ gazeteci-yazar Çetin Altan’ı dün son yolculuğuna uğurladık.
23.10.2015 Yaşam
Çetin Altan'a veda
Çetin Altan'a veda Dün hayatını kaybeden Türk basını ve edebiyatının duayen ismi, Milliyet Gazetesi yazarı Çetin Altan son kez işine geldi...
29.09.2021 Gündem
Fikret Bila: İlk akla gelen ihtimal IŞİD
Fikret Bila: İlk akla gelen ihtimal IŞİD Suruç'taki korkunç patlamanın ardından iddialar peş peşe geldi. Şu ana kadar saldırıyı üstlenen bir örgüt yok ama IŞİD olabileceği söyleniyor. Ayrıca canlı bombanın 18 yaşında bir kız olduğu da gelen iddialar arasında
29.09.2021 Gündem
Bahçeli: Kaos istemeyiz!
Bahçeli: Kaos istemeyiz! ‘CHP azınlık modeli’ni kabul etmeyeceğini söyleyen MHP lideri Bahçeli, “MHP’nin HDP ile aynı amaç doğrultusunda faaliyet alanına girmesi söz konusu değildir...
29.09.2021 Gündem
‘En kötü senaryo tek başına AKP iktidarı’
‘En kötü senaryo tek başına AKP iktidarı’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, Vatan ve Milliyet gazetelerini ağırladı
29.09.2021 Gündem
'Görmez arabadan inip evine yaya olarak gitmiş'
'Görmez arabadan inip evine yaya olarak gitmiş' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Görmez’in makam aracıyla ilgili tartışmalara ilişkin, “Sosyal medyada sarığının üzerinde Mercedes resmini görünce üzülmüş, arabayı durdurmuş oradan inip eve yaya gitmiş” dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk’tan dönerken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı...
29.09.2021 Gündem
‘Büyük kulak’ operasyonu!
‘Büyük kulak’ operasyonu! Dinlenmeyen kalmamış
29.09.2021 Gündem
‘Abdi İpekçi  gazeteciliği daima var olacak’
‘Abdi İpekçi gazeteciliği daima var olacak’ 36 yıl önce suikast sonucu öldürülen Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdi İpekçi, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı...
29.09.2021 Gündem
Yayın yönetmenlerinin gözüyle spor medyası
Yayın yönetmenlerinin gözüyle spor medyası Sporun zirvesinde "Yayın yönetmenlerinin gözüyle spor medyası" konulu paneli, TSYD Başkanvekili ve DHA Spor Müdürü Faik Gürses yönetti.
14.01.2015 Futbol
Başbakan açıkladı! Bağdadi...
Başbakan açıkladı! Bağdadi... Filipinler'deki temaslarını tamamlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, dönüş yolunda uçakta gündemin önemli konuları arasında yer alan Alevi Açılımı, Çözüm Süreci ve Süriye-Kobani-IŞİD başlıkları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Sınırlarımıza tehdit olursa harekât olur!
Sınırlarımıza tehdit olursa harekât olur! 49 rehine kurtarıldıktan sonra Türkiye’nin pozisyonunun değiştiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, koalisyon güçlerinin şu an hava ve kara harekâtı konusundaki ayrıntıları çalıştığını belirtti ve “Türkiye, üzerine düşen görevi yerine getirecek” dedi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fikret Bila ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fikret bila haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.