Fıfa Dünya Kupası

Fıfa Dünya Kupası

Son dakika FIFA Dünya Kupası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FIFA Dünya Kupası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FIFA Dünya Kupası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fıfa Dünya Kupası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fıfa dünya kupası gelişmeleri de dahil olmak üzere 757 fıfa dünya kupası haberi bulunmuştur. Tüm fıfa dünya kupası haberleri aşağıda listelenmiştir.
2022 FIFA Dünya Kupası| Arjantin Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
2022 FIFA Dünya Kupası| Arjantin Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2022 FIFA Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. Dünya Kupası’nda finale doğru yaklaşılırken, ilk yarı final maçında Arjantin ile Hırvatistan arasında oynanacak. Dünya Kupası'nda 3. kez karşı karşıya gelecek Arjantin ve Hırvatistan maçında Daniele Orsato düdük çalacak. Peki, Arjantin Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Arjantin Hırvatistan yarı final maçı ile ilgili detaylar…
13.12.2022 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sözleşmelilere kadro ve EYT açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sözleşmelilere kadro ve EYT açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda mevzuat karmaşasını gidermek suretiyle sözleşmeli personel statüsünü yeniden belirledik. Mahalli idareler dahil olmak üzere sözleşmelilerin kadroya geçişinde 3 yıl bu statüde çalışmış olma şartı aranacaktır. Ayrıca 1 yıl da aday memurluk süresi olacaktır. Dolayısıyla sözleşmeliden kadroya geçiş 3+1 yıllık bir süre sonunda gerçekleşecektir. Halihazırda 3 yılı dolmuş olan sözleşmeliler hemen aday memurluğa geçiş yapabilecektir. Henüz bu süreyi doldurmamış olanlar ise 3 yılın sonunda aynı hakkı elde edeceklerdir" dedi.
28.11.2022 Gündem
Hibrit Görüntülüme Sistemi ve 50MP ön kamerası ile vivo V25 5G satışa sunuldu
Hibrit Görüntülüme Sistemi ve 50MP ön kamerası ile vivo V25 5G satışa sunuldu vivo’nun Türkiye’de "Her Anıya Değer" sloganıyla kullanıcılarla buluşturduğu FIFA Dünya Kupası 2022 Resmi Akıllı Telefonu V25 5G modeli, başarıyla tamamladığı kontrol testlerinin yanı sıra üstün kamera teknolojisiyle yaratıcılığı yeni bir boyuta taşıyor, göz alıcı renklerle şık görünümleri mümkün kılıyor.
28.11.2022 Advertorial
Dünya kupası maçları hangi kanalda yayınlanacak? 2022 FİFA Dünya Kupası maç saatleri!
Dünya kupası maçları hangi kanalda yayınlanacak? 2022 FİFA Dünya Kupası maç saatleri! 2022 FIFA Dünya Kupası, ev sahibi Katar ile Ekvador arasında yapılacak açılış maçıyla başlıyor.  Dünya Kupası'nda son 16 turu maçları ise 3-6 Aralık'ta yapılacak. Peki, 2022 FIFA Dünya Kupası maçları ne zaman başlayacak, Dünya Kupası maçları hangi kanalda yayınlanacak?
19.11.2022 Şampiy10
Yeni sosyal destek programı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak' diyerek açıkladı
Yeni sosyal destek programı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak' diyerek açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gelir seviyesi belli bir rakamın altında kalan vatandaşlarımıza koruyucu önleyici tarzda destek olacak yeni programlar geliştirdik. Türkiye Aile desteği... Bu kapsamda 2,5 milyon insanımıza 3.2 milyar lira yarın hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacaktır. Elektrik desteğinden yararlanan 3 milyon hanenin 666 milyon lira tutarındaki ödemesi bu hafta içinde yapılacak. Doğalgaz yardımının 2022 kış dönemi ilk ödemesi de bu hafta gerçekleştirilecektir." dedi.
7.11.2022 Siyaset
FIFA Dünya Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? FIFA açıkladı!
FIFA Dünya Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? FIFA açıkladı! 2022 FIFA Dünya Kupası finali Lusail Stadı'nda oynanacak. Peki, 2022 FIFA Dünya Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? İşte 2022 FIFA Dünya Kupası finali ile ilgili merak edilenler...
15.07.2020 Gündem
Son yılların en büyük krizi! Gece yarısı...
Son yılların en büyük krizi! Gece yarısı... İngiltere hükümetinin eski casus Sergey Skripal ve kızı Yulia'nın Salisbury'de Rus yapımı sinir gazıyla zehirlenmesine ilişkin soruları yanıtlaması için Moskova'ya verdiği süre dün gece yarısı sona erdi. Son yılların en büyük krizinde sürenin gece yarısı dolmasıyla İngiltere'den yaptırım hamleleri gelecek. Bunların arasında Rus diplomatların sınır dışı edilmesi de var.
14.03.2018 Dünya
'Çiftlik Bank gibi 11 tane daha var'
'Çiftlik Bank gibi 11 tane daha var' Doha’da Katar-Türkiye İş Forumu’nu takip eden gazetecilere açıklamalarda bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, uzun süredir Bakanlık markajında olan Çiftlik Bank’a benzer 11 organizasyonun daha olduğunu söyledi. Bu şirketlerle ilgili de inceleme başlatıldığını söyleyen Bakan Tüfenkci, “Saadet zinciri’ gibi çalışıyorlar. Somut mal alım-satımı olmadan yüksek kar vaadiyle bir anlamda kandırarak insanları sisteme dahil ediyorlar. 3-4 ay ödeme yapıyorlar. Ondan sonra gerekçeler öne sürerek ödeme yapamayınca ortadan kayboluyorlar" dedi.
18.01.2018 Ekonomi
Biletler 3 saatte tükendi!
Biletler 3 saatte tükendi! 33 bin kişi kapasiteli Eskişehir Yeni Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçın biletlerinin tamamı satıldı.
16.08.2017 Arşiv
Yumruklar konuştu! Oyuncunun dişi kırıldı
Yumruklar konuştu! Oyuncunun dişi kırıldı FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde dün gece oynanan Bosna Hersek-Yunanistan maçı büyük olaylara sahne oldu.
10.06.2017 Arşiv
Survivor İlhan Mansız kimdir?
Survivor İlhan Mansız kimdir? Survivor’ın başarılı oyuncularından İlhan Mansız kimdir? İlhan Mansız kaç yaşındadır? Almanya doğumlu olan eski futbolcunun hayatına dair bilgiler haberimizin devamında.
29.09.2021 Gündem
A Milli Takım hazırlıklarını sürdürdü
A Milli Takım hazırlıklarını sürdürdü A Milli Takım, cumartesi günü Kosova ile oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası eleme karşılaşmasının hazırlıklarını basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü.
10.11.2016 Futbol
Elemeler Galatasaray'ı vurdu
Elemeler Galatasaray'ı vurdu Galatasaray, bu sezon ''FIFA virüsü'' nedeniyle darbe almaya devam ediyor.
24.09.2021 Galatasaray
Rusya'da Türk işçi ihtiyacı
Rusya'da Türk işçi ihtiyacı Rusya'da yapılması planlanan 2018 FİFA Dünya Kupası'nın organizatörleri, ilgili inşaatlarda çalışacak daha fazla Türk işçiye ihtiyaç duyuyor...
9.02.2016 Ekonomi
Süper Lig'e dünya devi sponsor!
Süper Lig'e dünya devi sponsor! Dünyanın en büyük şirketlerin Coca Cola, Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra Spor Toto Süper Lig'in bütün takımlarına sponsor oldu.
18.09.2015 Süper Lig
"3 milyar insan Eto'o'yu izleyecek"
"3 milyar insan Eto'o'yu izleyecek" Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, 2018 FIFA Dünya Kupası eleme gruplarının kura çekimine Samuel Eto'o'nun da seçildiğini söyledi.
3.07.2015 Antalyaspor
Türkiye-Brezilya maçını Irmatov yönetecek
Türkiye-Brezilya maçını Irmatov yönetecek A Milli Takımımızın 5 FIFA Dünya Kupası sahibi Brezilya'yı 58 yıl aranın ardından evinde ağırlayacağı hazırlık maçının hakemleri açıklandı.
8.11.2014 Futbol
Mertesacker'den flaş karar!
Mertesacker'den flaş karar! Alman futbolcu Per Mertesacker, 29 yaşında milli takımdaki kariyerine son verdiğini açıkladı.
15.08.2014 Futbol
Klose zirvede bıraktı
Klose zirvede bıraktı Lazio'da oynayan Miroslav Klose, Almanya A Milli Takımı'ndaki kariyerini sonlandırdığını bildirdi.
11.08.2014 Futbol
Nijerya'da üç Süper Lig oyuncusu
Nijerya'da üç Süper Lig oyuncusu Brezilya'da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası'nda mücadele eden Nijerya'nın 23 kişilik nihai kadrosu açıklandı.
3.06.2014 Süper Lig
'Kıyafet Yönetmeliği'ne gurbetçi şoku
'Kıyafet Yönetmeliği'ne gurbetçi şoku Ülkedeki turistleri kıyafet zorunluluğuna saygı göstermeleri için çağrıda bulunan Katarlı bir şirketin başlatmış olduğu kampanya tartışma yarattı.
30.05.2014 Dünya
Van Gaal gitti Hiddink geldi
Van Gaal gitti Hiddink geldi FIFA Dünya Kupası'ndan sonra Hollanda Teknik Direktörlüğü görevi sona erecek Louis van Gaal'ın yerine, Guus Hiddink ile anlaşmaya varıldı.
28.03.2014 Futbol
Diplomatlara 'aşk otelleri'
Diplomatlara 'aşk otelleri' Haziran ayında dünyanın geleceğini tartışmak üzere binlerce kişinin Rio de Janeiro'ya akın etmesi öncesinde...
11.04.2012 Dünya
Bu yılki Dünya Kupası'nın galibini 'rakım' mı belirleyecek?
Bu yılki Dünya Kupası'nın galibini 'rakım' mı belirleyecek? Dünya Kupası 24 yıl aradan sonra ilk kez "yüksek rakımlı" bir ülkede yapılıyor. Maçların yapılacağı 10 stadyumdan 7'sinin yüksek rakımlı bölgelerde yer alması tartışma başlattı
11.06.2010 Futbol
Victoria’s Secret
Victoria’s Secret Yılbaşına özel iç çamaşırları
31.10.2007 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Fıfa Dünya Kupası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fıfa dünya kupası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.