Fettah Tamince

Fettah Tamince

Son dakika fettah tamince haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fettah tamince ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fettah tamince haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fettah Tamince

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fettah tamince gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 fettah tamince haberi bulunmuştur. Tüm fettah tamince haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fettah Tamince kimdir, serveti ne? Fettah Tamince ortak yayında ne kadar bağış yaptı, deprem için 120 milyon mi bağışladı?
Fettah Tamince kimdir, serveti ne? Fettah Tamince ortak yayında ne kadar bağış yaptı, deprem için 120 milyon mi bağışladı?  Fettah Tamince telefonla ortak yayına bağlanarak 100 milyon TL bağış yaptığını açıkladı. Acun Ilıcalı ise pazarlık etti ve bağış miktarını 120 milyon TL’ye çıkardı? Peki, Fettah Tamince kimdir, serveti ne? Fettah Tamince’nin deprem bağışı 120 milyon TL mi? 
16.02.2023 Gündem
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Türkiye ve Katar'dan önemli anlaşma! İmzalar atıldı...
Türkiye ve Katar'dan önemli anlaşma! İmzalar atıldı... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye gelen Katar Emiri Al Sani'yi resmi törenle karşıladı. Erdoğan ve Al Sani, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından iki ülke arasında imza töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin huzurunda iki ülke arasında 10 anlaşma imzalandı.
26.11.2020 Gündem
Yargıtay, Fettah Tamince kararını bozdu!
Yargıtay, Fettah Tamince kararını bozdu! Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Fettah Tamince hakkında, 'nitelikli dolandırıcılık, zimmet, güveni kötüye kullanma ve Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olmak' suçlarından açılan soruşturmada verilen 'kovuşturmaya yer olmadığına' dair kararı üzerine Antalya 3. Sulh Ceza Hakimliğince verilen iki ayrı kararı bozdu. Gereği yerine getirilmek üzere dosyanın, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına iletilmek üzere Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmesine karar verildi.
13.07.2020 Gündem
Yüz binlerce sözleşmeli personele müjde! Bakan duyurdu...
Yüz binlerce sözleşmeli personele müjde! Bakan duyurdu... Bakan yüz binlerce kişiye müjdeyi verdi. Yeni düzenlemeyi duyuran Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Bütün sözleşmeli personeli kapsayacak genel bir yönetmeliğe gidiliyor. 1 Ocak'tan itibaren bizim bütçede maaşlar, bu şekilde programlandı" şeklinde konuştu.
15.11.2019 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tersane İstanbul projesi 60 bin kişiye istihdam sağlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tersane İstanbul projesi 60 bin kişiye istihdam sağlayacak Tersane İstanbul'un temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Engellerle, sabotajlarla dolu uzun mücadelenin ardından bir hayali daha gerçekleştiriyoruz. Tersane İstanbul Projesi, İstanbul'u çok daha farklı konuma taşıyacak "dedi. Projenin detaylarını da açıklayan Erdoğan "Türkiye'nin çok önemli üç tane müzesi burada inşa edilecek. İlk defa bir Kadın Müzesi'ni burada olacak" ifadelerini kullandı.
23.02.2019 Siyaset
Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar
Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından önce Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan CHP'ye katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Okuyan'a grup toplantısında rozet taktı.
5.02.2019 Siyaset
Şeffaf gece
Şeffaf gece MARLBOROUGH Gallery’nin Contemporary İstanbul’da sergileyeceği Ahmet Güneştekin’in ‘Ölümsüzlük Odası’ adlı eseri önceki akşam Tersane İstanbul’da yapıldı.
14.09.2018 Magazin
Ölümsüzlük Odası beğeniye sunuldu
Ölümsüzlük Odası beğeniye sunuldu Ahmet Güneştekin’in ‘Ölümsüzlük Odası’ adlı eseri, Tersane İstanbul’da gerçekleşen özel bir davetle tanıtıldı. Yağmurlu havaya rağmen esere ilgi yoğundu
14.09.2018 Magazin
Oy çuvallarının verildiği iddiasına açıklama: Gerçeği yansıtmıyor
Oy çuvallarının verildiği iddiasına açıklama: Gerçeği yansıtmıyor Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bir okulun arka kapısından içeridekilere oy çuvalları verildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
24.06.2018 Gündem
Bakan Çavuşoğlu Ramazan Bayramı Golf Turnuvasında ödül verdi
Bakan Çavuşoğlu Ramazan Bayramı Golf Turnuvasında ödül verdi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ramazan Bayramı Golf Turnuvası ödül törenine katıldı. Çavuşoğlu, golf turizmi ve sporuna her zaman destek verdiklerini belirterek, Geçen yıl büyük elçilerle golf turnuvası düzenlemiştik. Bu yıl da dışişleri bakanları, büyükelçiler ve siyasilerin katılımlarıyla bir turnuva düzenleyeceğiz dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serik'te Grigory Leps konseri
Serik'te Grigory Leps konseri Antalya'nın Serik ilçesinde ünlü Rus sanatçı Grigory Leps konser verdi.
9.07.2017 Kültür Sanat
Adriana Lima'dan bebek öpücüğü
Adriana Lima'dan bebek öpücüğü Dünyaca ünlü top model Adirana Lima, Antalya’da katıldığı bir defilede 3 aylık hamile olan Brezilyalı top model Ana Beatriz Barros’un karnını öptü.
10.06.2017 Magazin
Burada herkes kendi efsanesini yaşıyor
Burada herkes kendi efsanesini yaşıyor Antalya Belek'te Temmuz ayında açılan ve Türkiye'nin Disneyland’ı olarak da adlandırılan The Land of Legends Theme Park, misafirlerine sınırsız eğlence sunuyor. Park farklı aktiviteleri ile çocuklar ve gençlerin yanı sıra yetişkinleri de heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor.
27.08.2016 Arşiv
Fettah Tamince: 1 Arap tüketici 5 Rus tüketici kadardır
Fettah Tamince: 1 Arap tüketici 5 Rus tüketici kadardır RİXOS Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, turizm sektörünün yaşadığı krizin Türkiye'nin turizm yazılımını bir kez daha gözden geçirme zorunluluğunu ortaya çıkardığını belirterek, "Bunu yapabilirsek belki 2 yıl sonra 'İyi ki böyle bir şok yaşamışız. Riskli pazarları çeşitlendirdik' diyeceğiz" dedi.
17.06.2021 Dünya
Asgari ücretle ilgili şok talep!
Asgari ücretle ilgili şok talep! Rusya’dan olumsuz etkilenen turizmciler ocak ayında yürürlüğe girecek 1300 liralık asgari ücretin ertelenmesini ya da bir yıl boyunca devlet tarafından ödenmesini talep etti
6.12.2015 Ekonomi
Haliçport’a 3 otel 2 yat limanı yapılacak
Haliçport’a 3 otel 2 yat limanı yapılacak Osmanlı’dan günümüze kadar deniz taşımacılığında önemli bir üretim noktası olan Haliç tersanesinde inşa edilecek Haliçport projesi için ÇED süreci başladı...
16.11.2015 Ekonomi
İş konseylerinde 78 başkan değişti
İş konseylerinde 78 başkan değişti Geçen yıl Ekonomi Bakanlığı’na bağlanan ve bu yıl başında başkanların görev süresinin 3 dönemle sınırlandırıldığı DEİK’te seçim yapıldı. 129 iş konseyinin 78’inde başkan değişti. Değişen isimler arasında Hüsnü Özyeğin, Tuğrul Erkin, Zeynel Abidin Erdem ve Fettah Tamince de bulunuyor.
29.10.2015 Ekonomi
74 kişilik FTÖ davası açıldı!
74 kişilik FTÖ davası açıldı! ‘Fethullahçı Terör Örgütü’ ifadesi kullanılan iddianame kabul edildi: “Devleti ele geçirmeye çalıştılar” Konya merkezli olarak 19 ilde düzenlenen operasyonlar sonucu aralarında üst düzey polisler ve bazı işadamlarının da bulunduğu 74 kişi hakkında hazırlanan ’Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’ iddianamesi 2...
29.09.2021 Gündem
Süslemeye gerek yok!
Süslemeye gerek yok! Turizmci Fettah Tamince, ‘Madem turist bekliyoruz yılbaşı için süsleme yapmalıyız’ demişti. Ancak 29 Aralık’ta Antalya’ya bazı uçakların boş uçacağı ortaya çıktı.
19.12.2014 Ekonomi
Hristiyan değilim ama Antalya süslenmeli
Hristiyan değilim ama Antalya süslenmeli RIXOS’un sahibi Fettah Tamince, 150 milyon geceleme olan Antalya’da yılbaşını çağrıştıracak hiçbir şey olmadığını belirterek, “Hiç süsleme gördünüz mü? Hristiyan değiliz, değiliz de biz turizm şehriyiz” dedi
10.12.2014 Ekonomi
Rixos'un sahibi isyan etti! Hristiyan değiliz de...
Rixos'un sahibi isyan etti! Hristiyan değiliz de... RIXOS Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, 150 milyon gecelemenin olduğu Antalya’da yılbaşını çağrıştıracak hiçbir şey olmadığını belirterek, "Hiç süsleme gördünüz mü? Bayram havası görüyor muyuz? Tamam Hristiyan değiliz, değiliz de biz turizm şehriyiz. İnsanlara ’Gel bu şehirde yılbaşını geçirin’ diyoruz" dedi.
10.12.2014 Ekonomi
Başbakan Davutoğlu, Demirören ile görüştü
Başbakan Davutoğlu, Demirören ile görüştü Başbakan Ahmet Davutoğlu, bazı iş adamlarını kabul etti...
29.09.2021 Gündem
Patronlar için ‘jet’ değiştirme zamanı
Patronlar için ‘jet’ değiştirme zamanı Koç’tan Mansimov’a birçok patron son dönemde özel jetlerini yeniliyor...
2.08.2014 Ekonomi
Kitap kurdu Tamince
Kitap kurdu Tamince Rixos Otel’lerin sahibi turizmci iş adamı Fettah Tamince’ye, bir alış veriş merkezinde kitap alış verişi yaparken görüldü...
22.07.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fettah Tamince ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fettah tamince haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.