Fetö Üyeleri

Fetö Üyeleri

Son dakika FETÖ üyeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FETÖ üyeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FETÖ üyeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetö Üyeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetö üyeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.019 fetö üyeleri haberi bulunmuştur. Tüm fetö üyeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konya merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu; 8 kişi tutuklandı
Konya merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu; 8 kişi tutuklandı Konya merkezli 7 ilde FETÖ’nün askeri mahrem ve rehberlik yapılanması ve ByLock kullanıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 19 kişiden 8'i tutuklandı.
10.06.2023 Gündem
3 ilde FETÖ’nün Polis Akademisi öğrenci yapılanmasına operasyon: 17 gözaltı
3 ilde FETÖ’nün Polis Akademisi öğrenci yapılanmasına operasyon: 17 gözaltı İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün Polis Akademisi öğrenci yapılanmasında oldukları iddiasıyla hakkında gözaltı kararı verilen 20 kişiden 17’si yakalandı. Aralarında ‘mahrem sorumlu’ denilen hücre sorumlularının da bulunduğu şüphelilerin, yerleştirildikleri farklı üniversitelerde örgütle irtibatlarını koparmadıkları tespit edildi.
24.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz Balkanlar turunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan dönüşü uçakta gazetecilerle sohbet ederek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası rezervlerinin yükselmeye başladığının altını çizdi. Avrupa'da yaşanan doğal gaz kriziyle ilgili Erdoğan 'Avrupa için bu kış öyle kolay geçmeyecek, çok sorunlu bir kış olacak, mali noktadan faturası çok ağır bir kış olacak' dedi. Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki tacizlerine sert tepki gösteren Erdoğan, 'Ege’de ve Doğu Akdeniz’de bize dayatmaya çalıştıkları maksimalist tezler var. Bunun da yenilir yutulur bir yanı yok. Türkiye ile doğrudan konuşmak yerine Birleşmiş Milletler’de, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Avrupa Birliği’nde ve hatta en güçlü üyelerinden olduğumuz NATO’da bizi sürekli şikayet suretiyle adeta tehdit mekanizmaları çalıştırıyorlar. Bunu tabii kabullenmek mümkün değil. Onların anlayacağı dil neyse biz parantez açarak o dille konuşuyoruz' ifadelerini kullandı. Sosyal konut projesi ve yüksek kira sorununa da değinen Erdoğan, 'Gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gazilere yönelik özel kontenjanlar olacak. Vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz. Bunlarla birlikte inanıyoruz ki yüksek kira bedeli almak suretiyle korsanlık yapanlar da burada en büyük darbeyi yiyecekler" açıklamasında bulundu.
9.09.2022 Siyaset
Yunanistan’a kaçmak isteyen FETÖ şüphelileri Edirne'de yakalandı!
Yunanistan’a kaçmak isteyen FETÖ şüphelileri Edirne'de yakalandı! Edirne’nin Keşan ilçesinden Yunanistan'a kaçmak isteyen FETÖ şüphelileri düzenlenen operasyonla yakalandı. Kovalamaca sonrası tarla yolunda durdurulan araçlardaki 4'ü FETÖ üyesi 5 kişi tutuklandı.
27.06.2022 Gündem
FETÖ'nün gıda deposu ortaya çıkarıldı
FETÖ'nün gıda deposu ortaya çıkarıldı Bartın merkezli 4 ilde FETÖ'nün güncel yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 37 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin daha önce KHK ile meslekten ihraç edilen ve cezaevinden çıkan FETÖ üyelerine ve ailelerine yardım yaptığı depo ele geçirildi. Depoda tıpkı bir markette olduğu gibi temizlikten gıda ürünlerine kadar ürünlerin raflara konulduğu, ihtiyaç duyulan her şeyin depodan örgüt üyelerine verildiği tespit edildi.
9.06.2022 Yaşam
Kendisini 'Komiser Ömer' olarak tanıtıp, 150 bin lira dolandırdı!
Kendisini 'Komiser Ömer' olarak tanıtıp, 150 bin lira dolandırdı! Adana'da telefonla aradığı Adil Kubilay B.’yi (20) kendisini 'Komiser Ömer' olarak tanıtıp 150 bin lira dolandıran Nedim Ç. (31) ile ona yardım ettiği öne sürülen 5 kişi yakalandı.
9.06.2021 Gündem
Türkiye'den Yunanistan'a FETÖ propagandası tepkisi
Türkiye'den Yunanistan'a FETÖ propagandası tepkisi Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, "Yunanistan’ın FETÖ üyeleri için güvenli liman haline geldiği gözlenmektedir. FETÖ mensupları bu ülkede serbestçe dolaşabilmekte, FETÖ iltisaklı sözde STK’lar Yunanistan’daki firari FETÖ mensupları için yardım faaliyeti yürütebilmektedir." değerlendirmesinde bulundu.
12.03.2021 Gündem
Bakan Akar'dan hava harekatı açıklaması: 1'i sözde lider 25 terörist etkisiz hale getirildi!
Bakan Akar'dan hava harekatı açıklaması: 1'i sözde lider 25 terörist etkisiz hale getirildi! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; "Hakurk ve Kandil’e yapılan hava harekatında, 1'i sözde lider kadrosundan olmak üzere 25 terörist etkisiz hale getirildi. Terör örgütü PKK’nın, Kandil dahil hiçbir yerde kendini rahat hissedemeyeceğini söylemiştik. Teröristlerin kaçacak yeri kalmadı" dedi.
9.03.2021 Gündem
Yakılmış 1000 tane cep telefonu bulundu! Çuvallarla getirmişler, çeşit çeşit...
Yakılmış 1000 tane cep telefonu bulundu! Çuvallarla getirmişler, çeşit çeşit... Kayseri'nin İncesu ilçesinde dağlık bir alanda yakılmış yaklaşık bin adet cep telefonu bulundu. Telefonların FETÖ üyeleri tarafından ByLock yüklenen cihazlar olabileceği iddia edildi.
2.03.2021 Gündem
15 ilde düzenlenen FETÖ operasyonundan şok detaylar!
15 ilde düzenlenen FETÖ operasyonundan şok detaylar! FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen ve 56 rütbeli askerden 31'i İstanbul merkezli 15 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalandı. Öte yandan soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Şüphelilerin, örgüt mensubu olmayan öğrencileri saatlerce güneşin altında yerde süründürdüğü, saatlerce cansız nesnelere selam verdirdiği, saatlerce Çin oturuşu yaptırdığı ve öğrencilere mezun edilmeyeceklerinin kendilerine her fırsatta ifade edilmesi suretiyle okuldan ayrılmalarına neden oldukları iddia edildi.
9.02.2021 Gündem
Kumpası ortaya çıkardı başına gelmeyen kalmadı!
Kumpası ortaya çıkardı başına gelmeyen kalmadı! Kozmik Oda’dan çaldığı devlet sırlarını yurt dışına kaçıran FETÖ’cü eski TÜBİTAK Siber Güvenlik Enstitüsü Uzmanı Ünal Tatar, ABD’nin en prestijli üniversitelerinde çalışırken, tuttuğu tutanaklarla savcı ve polisler arasındaki işbirliğini açığa çıkartan eski TÜBİTAK Elektronik ve Kriptoloji Enstitüsü Baş Uzman Araştırmacısı Umut Barış Erdoğan’ın başına gelmeyen kalmadı.
15.11.2020 Gündem
İstanbul merkezli 15 ilde FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı...
İstanbul merkezli 15 ilde FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı... Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik 15 ilde aynı anda başlayan operasyonda 32 şüpheli yakalandı. Gelen son dakika haberine göre Ankara'da terör örgütü FETÖ/PDY'nin Hava Kuvvetleri içerisindeki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturmada haklarında gözaltı kararı verilen 21'i mahrem imam toplam 25 şüpheliden 15'i yakalanarak gözaltına alındı.
13.10.2020 Gündem
FETÖ’cülerin istismar skandalı patlak verdi!
FETÖ’cülerin istismar skandalı patlak verdi! FETÖ'cü doktor Haldun Çetinkanat'ın 'Hipnoz yoluyla ağrıları gideriyorum' diyerek 7 kadına tecavüz ettiği, 30 kadına da cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı.
23.09.2020 Gündem
FETÖ üyeleri, ardışık aramaları şifreleyerek yapmış
FETÖ üyeleri, ardışık aramaları şifreleyerek yapmış Adana merkezli 14 ilde FETÖ/PDY’ye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 26 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerin örgütün mahrem imamlarıyla yaptığı ardışık aramalarda şifreleme sistemi kullandıkları ortaya çıktı.
12.08.2020 Gündem
FETÖ elebaşı adına sahte e-imza
FETÖ elebaşı adına sahte e-imza FETÖ elebaşı Fetullah Gülen adına 2012’de sahte e-imza çıkarıldığı ve bununla 2016’ya kadar 820 işlem yapıldığı tespit edildi. E-imzanın hangi örgütsel işlemlerde kullanıldığı araştırılıyor.
10.02.2020 Gündem
FETÖ üyeleri hareket halindeki minibüste toplantı yapmış!
FETÖ üyeleri hareket halindeki minibüste toplantı yapmış! İstanbul'da, FETÖ/PDY üyelerine mali destek sağladıkları ve örgüt adına motivasyon toplantılarını seyir halindeki minibüslerde gerçekleştirdikleri iddiasıyla MİT ve polisin düzenlediği operasyonla yakalanan 14 şüphelinin 6’sı tutuklandı.
1.02.2020 Gündem
Eski Askeri Yargıtay üyesine FETÖ'den hapis cezası
Eski Askeri Yargıtay üyesine FETÖ'den hapis cezası Yargıtay 9. Ceza Dairesince, FETÖ'nün sözde sıkıyönetim listesinde yer alan eski Askeri Yargıtay üyesi Arif Fikret Özev'e, silahlı terör örgütü üyeliği suçundan 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası verildi.
12.12.2019 Gündem
İlk kez bu yöntemi kullanmışlar: Hawala sistemi...
İlk kez bu yöntemi kullanmışlar: Hawala sistemi... Almanya ve Hollanda polisi harekete geçti. Yasa dışı hawala sistemiyle 200 milyon euroluk para transferi yapan 27 şüpheli gözaltına alındı. Bu operasyonla FETÖ'nün ilk defa bu sistemi kullandığı ortaya çıktı.
22.11.2019 Gündem
FETÖ üyeleri birbirlerine ajan testi yapıyor!
FETÖ üyeleri birbirlerine ajan testi yapıyor! 15 TEMMUZ darbe girişimi sonrası yapılan soruşturmalarda tutuklanarak cezaevine giren FETÖ üyelerinin, koğuş ve yaşam alanlarında birbirlerinin ajan olduğunu düşünerek uzun süre iletişim kurmadıkları ortaya çıktı.
3.10.2019 Gündem
Yunanistan’a kaçtı! Fotoğraf çektirip bakın neler yazdı…
Yunanistan’a kaçtı! Fotoğraf çektirip bakın neler yazdı… Yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçan bir FETÖ üyesinin, Türkiye'deki örgüt üyelerine yurt dışına kaçış için ‘davranış talimatı’ gönderdiği belirlendi. Örgütün ‘polis imamı’ olduğu ve sınırı geçince Yunan bayrağı ile fotoğraf çektirdiği tespit edilen M.A.Ö'nün, kendisi gibi Yunanistan'a kaçmak isteyen örgüt üyelerine ne yapmaları gerektiğini anlatan notlar gönderdiği ortaya çıktı.
18.09.2019 Gündem
FETÖ'ye yönelik ankesörlü telefon operasyonu
FETÖ'ye yönelik ankesörlü telefon operasyonu Konya merkezli 8 ilde yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ üyeleri tarafından ankesörlü telefonlardan arandıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı çıkarılan, aralarında muvazzaf askerlerin de olduğu 20 şüpheliden 10'u gözaltına alındı.
5.09.2019 Gündem
'FETÖ eğitim sahasından tamamen temizlendi'
'FETÖ eğitim sahasından tamamen temizlendi' Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin ardından örgütün yurt dışı yapılanmasına karşı sürdürülen kararlı mücadele kapsamında Türkiye Maarif Vakfına (TMV) devredilen okullar, bilim yuvasına dönüşüyor.
30.08.2019 Gündem
Şehidin kızı o geceyi anlattı: Yüzündeki tebessümü görünce...
Şehidin kızı o geceyi anlattı: Yüzündeki tebessümü görünce... Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Kısıklı'da şehit olan Muhammet Fazlı Demir'in kızı Ravza Nur Demir, "Babamın son halini görmek istedim. İyi ki de gördüm. Çünkü yüzündeki tebessümü gördükten sonra bir nebze de olsa rahatladım. 'Yüreğe su serpmek' derler ya. Çok güzel gülüyordu." dedi.
15.07.2019 Gündem
15 Temmuz şehitleri dünyanın çok sayıda ülkesinde de anıldı!
15 Temmuz şehitleri dünyanın çok sayıda ülkesinde de anıldı! ABD'nin New York kentinde bir panel düzenlendi, New Jersey'de ise anma programı vardı. Kanada Ottawa’daki törenlere birçok yabancı katıldı.
15.07.2019 Dünya
'Tek vatanımız var' diyerek şehit olan babasıyla gurur duyuyor
'Tek vatanımız var' diyerek şehit olan babasıyla gurur duyuyor Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde şehit olan Prof. Dr. İlhan Varank'ın kızı Eslem Varank, vatanı kurtarmak uğruna verdiği mücadele sonucu şehadete kavuşan babasıyla gurur duyuyor.
14.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fetö Üyeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetö üyeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.