Fetö Operasyonları

Fetö Operasyonları

Son dakika FETÖ operasyonları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FETÖ operasyonları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FETÖ operasyonları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetö Operasyonları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetö operasyonları gelişmeleri de dahil olmak üzere 549 fetö operasyonları haberi bulunmuştur. Tüm fetö operasyonları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Soylu: FETÖ'den 332 bin 884 kişi gözaltına alındı
Bakan Soylu: FETÖ'den 332 bin 884 kişi gözaltına alındı Uluslararası 15 Temmuz Sempozyumu'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "15 Temmuz 2016  tarihinden 20 Haziran 2022 tarihine kadar sadece bizim kapsamımızda 332 bin 884 kişi  gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden 101 bin kişi tutuklandı ve 104 bin şahıs hakkında adli kontrol kararı uygulandı. Cezaevlerine halen 19 bin 252 FETÖ tutuklusu ve hükümlüsü var" dedi.
5.07.2022 Siyaset
Peş peşe FETÖ operasyonları! Çok sayıda gözaltı kararı
Peş peşe FETÖ operasyonları! Çok sayıda gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: FETÖ/PDY'nin Adalet Teşkilatı mahrem yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında 30 şüpheli hakkında Ankara merkezli 5 ilde gözaltı kararı verildi. Öte yandan İstanbul merkezli 7 ilde de düzenlenen eş zamanlı baskınlarda, sözde “mahrem imam” konumundaki kişilerin de aralarında bulunduğu 18 şüpheli yakalandı. Yakalananlar arasında aktif kamu görevlileri de bulunuyor.
17.12.2021 Gündem
Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert cevap! 'Hapse gideceksin hapse...'
Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert cevap! 'Hapse gideceksin hapse...' Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, 3 Haziran 2018’de seçimi kaybettiği günden bu yana ilk kez basın toplantısı düzenledi.
24.06.2021 Fenerbahçe
İstanbul ve Ankara'da peş peşe FETÖ operasyonları! O müdür yakalandı...
İstanbul ve Ankara'da peş peşe FETÖ operasyonları! O müdür yakalandı... Ankara'da FETÖ/PDY firarisi eski emniyet müdürü Abdullah E. ile firari akademisyen Gözde Ö, örgüte ait hücre evinde yakalandı. İstanbul'da, FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen 23 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
12.02.2021 Gündem
Hakimin cumhuriyet paylaşımı çok konuşuldu
Hakimin cumhuriyet paylaşımı çok konuşuldu Bir kağnı fotoğrafı eşliğindeki “Çobanlık yapan Ahmet Dursun’un torunu Mehmet Akif Dursun’un hâkim olmasını sağlayan rejime Cumhuriyet denir” paylaşımı, Cumhuriyet’in ne demek olduğunu bir kez daha gösterdi.
30.10.2020 Gündem
12 ilde eş zamanlı dev FETÖ operasyonu!
12 ilde eş zamanlı dev FETÖ operasyonu! FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü mahrem yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 12 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda haklarında gözaltı kararı bulunan 40 şüpheliden 34'ü yakalandı. Ankara'da da operasyon başladı.
11.08.2020 Gündem
Peş peşe FETÖ operasyonları! Çok sayıda gözaltı var
Peş peşe FETÖ operasyonları! Çok sayıda gözaltı var Bursa, Gaziantep, Tokat ve Balıkesir merkezli çok sayıda ilde FETÖ operasyonu başladı. Operasyonlarda aralarında muvazzaf askerler ve polislerinde de de bulunduğu çok sayıda gözaltı var.
8.06.2020 Gündem
Son dakika: Peş peşe FETÖ operasyonları: Çok sayıda gözaltı var...
Son dakika: Peş peşe FETÖ operasyonları: Çok sayıda gözaltı var... İzmir, Konya, Ankara ve Balıkesir merkezli çok sayıda ilde FETÖ operasyonları yapıldı. Aralarında iş adamları ve TÜBİTAK çalışanlarının da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.
4.02.2020 Gündem
Adana merkezli, 5 ilde FETÖ operasyonu! Gözaltılar var
Adana merkezli, 5 ilde FETÖ operasyonu! Gözaltılar var Adana merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PYD) yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. Aralarında eski polislerin de olduğu 22 kişi hakkında gözaltı kararı bulunan operasyon kapsamında çok sayıda şüpheli yakalandı. Ayrıca Balıkesir ve İzmir merkezli operasyonlarda çok sayıda kişi için gözaltı kararı verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, illi Eğitim Bakanlığı personeli 5'i ihraç, 11'i aktif görevde toplam 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.
21.01.2020 Gündem
Peş peşe FETÖ operasyonları! Çok sayıda gözaltı var...
Peş peşe FETÖ operasyonları! Çok sayıda gözaltı var... FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Bylock kullandığı belirlenen aralarında aktif ve ihraç polis memuru, ihraç binbaşı, ihraç öğretmenlerin bulunduğu 27 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı. İstanbul merkezli 9 ilde eş zamanlı yürütülen operasyonda 15 kişi gözaltına alındı. Çanakkale merkezli 15 ilde de, FETÖ/PDY'nin askeri mahrem yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 21 askeri personel hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Ankara'da da FETÖ soruşturması kapsamında, Kara Kuvvetleri Komutanlığından 32'si muvazzaf 36 askerle 1 mahrem imam hakkında gözaltı kararı verildi. Ayrıca İstanbul'da FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 54 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
26.11.2019 Gündem
Peş peşe FETÖ operasyonları: Çok sayıda gözaltı var
Peş peşe FETÖ operasyonları: Çok sayıda gözaltı var Ankara'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı'nda görevli 50 astsubay ve 3 sivil mahrem imam ile Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli, 3 yüzbaşı, 16 üsteğmen, 8 teğmen, 2 sivil mahrem imam olmak üzere toplam 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
10.09.2019 Gündem
Peş peşe FETÖ operasyonları: Gözaltılar var
Peş peşe FETÖ operasyonları: Gözaltılar var FETÖ'nün TSK'deki yapılanmasına yönelik Gaziantep merkezli 15 ilde düzenlenen operasyon kapsamında 23 asker hakkında yakalama kararı verildi, 10 tanesi gözaltına alındı. Öte yandan Ağrı merkezli 4 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda 3 zanlı yakalandı.
27.08.2019 Gündem
İstanbul Ankara ve İzmir'de peş peşe FETÖ operasyonları! Çok sayıda gözaltı kararı...
İstanbul Ankara ve İzmir'de peş peşe FETÖ operasyonları! Çok sayıda gözaltı kararı... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanması soruşturması kapsamında, 176 muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 20'si muvazzaf 35 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ soruşturmasında ise, Hava Kuvvetleri Komutanlığında görevli 32 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
9.07.2019 Gündem
Peş peşe FETÖ operasyonları! Onlarca gözaltı...
Peş peşe FETÖ operasyonları! Onlarca gözaltı... Ankara'da büyük operasyon. Büyük bölümü görevde olan 29'u Deniz Kuvvetleri, 53'ü Jandarma Genel Komutanlığı'nda görevli 82 astsubay için gözaltı kararı verildi.
3.05.2019 Gündem
Peş peşe FETÖ operasyonları
Peş peşe FETÖ operasyonları Yalova,Bursa ve Balıkesir'de düzenlenen FETÖ/PDY operasyonlarında çok sayıda kişi gözaltına alındı.
1.05.2019 Gündem
Peş peşe FETÖ operasyonları! Çok sayıda gözaltı var…
Peş peşe FETÖ operasyonları! Çok sayıda gözaltı var… FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün İstanbul il yapılanmasında yer aldığı tespit edilen 17 kişiye yönelik 6 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. İzmir merkezli 8 ildeki yapılan operasyonda gözaltına alınan 18 şüpheliden, "mahrem imam" olduğu iddia edilen sivil öğretmen ile 4 asker tutuklandı, 13 şüpheli asker ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
20.04.2019 Gündem
FETÖ'cü subay tutuklandı
FETÖ'cü subay tutuklandı Balıkesir'de FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyeliğinden aranan ihraç öğretmen subay ifadesi alındıktan sonra tutuklandı.
3.04.2019 Gündem
FETÖ'nün kadın yapılanmasından sorumlu Yasemin Ören yakalandı!
FETÖ'nün kadın yapılanmasından sorumlu Yasemin Ören yakalandı! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada FETÖ'nün kadın yapılanmasında etkin rolü olan 'Kozmik Bacı' lakaplı Yasemin Ören'in de aralarında bulunduğu 30 kişi yakalandı. Ankara'da ayrıca görevdeki 52 astsubay hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. İzmir'de aralarında FETÖ'nün mahrem imamları, askerler ve kamuya sızan kripto örgüt üyelerinin de bulunduğu 176 kişi için gözaltı kararı verildi.
19.02.2019 Gündem
Metin Topuz hakkındaki iddianame kabul edildi
Metin Topuz hakkındaki iddianame kabul edildi FETÖ soruşturmasında tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz hakkında hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi.
1.02.2019 Gündem
Peş peşe FETÖ operasyonları: Çok sayıda gözaltı var
Peş peşe FETÖ operasyonları: Çok sayıda gözaltı var Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında bazı bakanlıkların 31'i ihraç edilen toplam 34 personeli hakkında gözaltı kararı çıkardı.
22.01.2019 Gündem
İzmir, Van, Konya merkezli peş peşe FETÖ operasyonları: Çok sayıda gözaltı var
İzmir, Van, Konya merkezli peş peşe FETÖ operasyonları: Çok sayıda gözaltı var İzmir'de FETÖ soruşturması kapsamında 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Van merkezli 18 il ve KKTC'de FETÖ/PDY'nin "askeri mahrem yapılanması"na yönelik operasyonda, 14'ü muvazzaf 19 şüpheli gözaltına alındı. Konya merkezli 11 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik ankesörlü telefon soruşturması kapsamında 23 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
26.12.2018 Gündem
Son dakika: Peş peşe operasyonlar! Çok sayıda gözaltı var
Son dakika: Peş peşe operasyonlar! Çok sayıda gözaltı var Ankara, Balıkesir, Çanakkale, Kırıkkale ve Isparta'da yapılan FETÖ operasyonlarında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. İşte detaylar...
17.12.2018 Gündem
Son dakika! Haberler peş peşe geliyor! Şu anda çok sayıda...
Son dakika! Haberler peş peşe geliyor! Şu anda çok sayıda... FETÖ soruşturmaları kapsamında son dakika haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Az önce gelen son bilgilere göre Ankara merkezli 16 ilde görevdeki 110 subay hakkında gözaltı kararı verildi. Karabük merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda ise 5'i muvazzaf asker olan 8 kişi gözaltına alındı.
21.09.2018 Gündem
Son dakika: İstanbul'da dev operasyon: 89 kişi...
Son dakika: İstanbul'da dev operasyon: 89 kişi... FETÖ operasyonları ile ilgili son dakika haberi geldi. FETÖ mahrem imamları ile Ankesörlü telefon ile ardışık şekilde iritbat kurdukları belirlenen bir kısmı muvazzaf 71 asker ve 18 örgüt imamı hakkında 8 ilde operasyon başlatıldı.
10.09.2018 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD ve Münbiç açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD ve Münbiç açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Münbiç'ten YPG çıkartılırken, ABD bu verdikleri silahları bunlardan geri alacak ve daha sonra buraları biz birlikte istikrara kavuşturacağız. Devriye görevini, yeni güvenlik birimleri oluşuncaya kadar Türkiye ve ABD yapacak." dedi.
13.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fetö Operasyonları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetö operasyonları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.