Gazete Vatan Logo

Peş peşe FETÖ operasyonları

Yalova,Bursa ve Balıkesir'de düzenlenen FETÖ/PDY operasyonlarında çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Peş peşe FETÖ operasyonları

Savcılar düğümeye bastı. Peş peşe FETÖ operasyonları. Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Yalova ve Bursa’da düzenlenen operasyonlarda FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'ne üye olduğu suçlaması ile 9 polis gözaltına alındı.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında düğmeye basıldı. Yalova ve Bursa illerindeki farklı adreslere eş zamanlı operasyonlar yapıldı. Operasyonlarda biri vazifedel, 2’si ihraç 3 komiser yardımcısı ile görevden ihraç edilen 6 polis memuru gözaltına alındı. 9 şüphelinin sorgularının devam ettiği bildirildi.

Balıkesir'de 7 gözaltı

FETÖ/PDY ile mücadele kapsamında Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gönen, Kocaeli, Akhisar, Konya ve Şırnak cumhuriyet başsavcılıklarınca yürütülen soruşturmalar kapsamında aranan aralarında astsubay, uzman çavuş, hemşirenin de bulunduğu 6 şüpheliyi gözaltına aldı.Ayrıca, İstanbul'da görevliyken açığa alınan ve etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak için teslim olan bir astsubay gözaltına alındı.

Haberin Devamı