Fetö Okulu

Fetö Okulu

Son dakika fetö okulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fetö okulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fetö okulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetö Okulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetö okulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 730 fetö okulu haberi bulunmuştur. Tüm fetö okulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Boşnak gençler FETÖ tuzağından kurtarılıyor'
 'Boşnak gençler FETÖ tuzağından kurtarılıyor' Türkiye, FETÖ tehdidine karşı tüm kurumlarıyla mücadele veriyor. Bosna Hersek’te faaliyet gösteren FETÖ okulu Boşnak gençleri okullarına yönlendirmek için kendilerini gizliyor. İki kez isim değiştiren okulun yöneticileri tuzağa düşürecek gençler için türlü yollara başvuruyor. Maarif Vakfı da Saraybosna'da açtığı okullarla bölgedeki gençlerin kaliteli bir eğitim alması için çalışıyor. FETÖ'nün gerçek yüzünü görenler, bu okullara kayıt oluyor, yakınlarını da FETÖ gerçeğine karşı uyarıyor. FETÖ kuruluşlarına karşı doğru ve kaliteli bir alternatif teşkil eden bir diğer kurum ise SEDEF Vakfına bağlı Uluslararası Saraybosna Üniversitesi. Üniversite Boşnak gençleri FETÖ tuzağından kurtarmak için çalışıyor. 
19.07.2022 Eğitim
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yakalanan DEAŞ’lı FETÖ'nün "Altın Nesil"  kolejinden mezun
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yakalanan DEAŞ’lı FETÖ'nün "Altın Nesil" kolejinden mezun Son dakika haberine göre; Türkiye’ye yasadışı yollardan geçmeye çalışırken Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yakalanan terör örgütü DEAŞ üyesi Yeni Zelanda vatandaşı Saed Aden hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Aden'in FETÖ’nün sözde 'altın nesil' yetiştirdiği Işık Koleji’nden mezun olduğu belirlendi. Saed Aden'in ifadesinde, okulda sık sık FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in kitaplarının okutularak, vaazlarının dinletildiğini söylediği öğrenildi.
10.05.2021 Gündem
ABD'deki FETÖ okulunun müdürüne "taciz" gözaltısı
ABD'deki FETÖ okulunun müdürüne "taciz" gözaltısı ABD'nin Florida eyaletinde Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) ait sözleşmeli okulun müdürü, kampüste yaşanan taciz olayını örtbas etmeye çalıştığı iddiasıyla gözaltına alındı.
21.01.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Ne yapabileceğimizi dost da düşman da gördü
Bakan Çavuşoğlu: Ne yapabileceğimizi dost da düşman da gördü Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "2020'de de önceliğimiz diplomasi oldu, ama tıkandığı yerde sahaya indik, tekrar diyaloğun ve diplomasinin önünü açtık." dedi
30.12.2020 Siyaset
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem
ABD'deki FETÖ Şebekesi: Şerif Ali Tekalan
ABD'deki FETÖ Şebekesi: Şerif Ali Tekalan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türkiye'den ilk firar eden tepe yöneticilerinden eski Fatih Üniversitesi Rektörü Şerif Ali Tekalan, halen Teksas eyaletindeki FETÖ okulu North Amerikan Üniversitesinin Rektörü olarak görev yapıyor. Tekalan'ın, FETÖ örgüt yapılanmasının en tepesindeki isimlerden biri olduğu ve FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'den sonra örgütün başına geçebilecek kişilerden biri olarak görüldüğü kaydediliyor.
24.07.2019 Dünya
Etiyopya’da FETÖ’cü eski okul müdürü gözaltına alındı
Etiyopya’da FETÖ’cü eski okul müdürü gözaltına alındı FETÖ okullarının eski müdürü, Türkiye Maarif Vakfının devraldığı okulda provokasyon girişiminde bulununca polis tarafından gözaltına alındı.
4.07.2019 Dünya
FETÖ terör örgütüne bir darbe de o ülkeden...
FETÖ terör örgütüne bir darbe de o ülkeden... Türkiye Maarif Vakfı, Etiyopya’nın Harar şehrindeki Fetullahçı Terör Örgütü’ne ait okulları devraldı.
3.07.2019 Dünya
İşte o sorular ele geçirildi! Katalog evliliği miydi?
İşte o sorular ele geçirildi! Katalog evliliği miydi? İZMİR Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün İzmir'deki 'esnaf yapılanması'na geçen Cuma günü yapılan operasyonda, şüphelilerin adreslerinde birtakım dokümanlar ele geçirildi. Dokümanları inceleyen polis ekipleri, bunların, örgüt mensuplarına gönderilen ve sorguda yöneltilecek muhtemel soruların listesi olduğunu belirlendi.
19.11.2018 Gündem
FETÖ Etiyopya'da yardım paralarını iç etti
FETÖ Etiyopya'da yardım paralarını iç etti Etiyopya’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) ait okullardaki eski çalışanlar, Türkiye’den gönderilen ve Etiyopya’da toplanan yardım paralarının sahte isim ve imzalarla halka dağıtılmış gibi gösterilerek örgüt tarafından kullanıldığını söyledi.
2.10.2018 Gündem
FETÖ okuluna karşı ABD’de ilk isyan
FETÖ okuluna karşı ABD’de ilk isyan ABD’de vakıf adı altında 170 okul işleten ve devlet eğitim yardımlarını örgüte aktaran FETÖ, Massachussets eyaletinde yeni bir okul açmak isteyince büyük bir isyanla karşılaştı
4.06.2018 Gündem
FETÖ'cüler Almanya'ya sığınıyor
FETÖ'cüler Almanya'ya sığınıyor Mültecileri ülkesine sokmamak için ölüme terk eden Almanya, vatan hainlerine kucak açtı. Almanya Federal Göçmenlik Ajansı’nın kayıtlarına göre darbe girişiminden bu yana Almanya’ya sığınan FETÖ’cülerin sayısı 15 bin 654.
8.04.2018 Gündem
‘Bağlantım yok’ dedi ama  evliliği FETÖ işi
‘Bağlantım yok’ dedi ama evliliği FETÖ işi ABD’de Hakan Atilla davasında ‘Gülen ile hiçbir bağlantım yok’ diyen FETÖ firarisi Hüseyin Korkmaz’ın evliliği de örgüt işi çıktı. Eski polis Korkmaz’ın 2012’de Koreli Su Hyun Kim ile evliliğini örgütün Kore imamı firari Eşref Sağlam organize etmiş
9.01.2018 Gündem
Gürcistan FETÖ okulunun lisansını yenilemedi
Gürcistan FETÖ okulunun lisansını yenilemedi Gürcistan Eğitim Bakanlığı, FETÖ bağlantılı olduğu gerekçesiyle özel Demirel Koleji'nin lisansı yenilemedi
30.08.2017 Dünya
Sudan’da FETÖ okulu kalmadı
Sudan’da FETÖ okulu kalmadı Sudan'ın Nyala eyaletinde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait okul, Türkiye Maarif Vakfı'na devredildi.
11.08.2017 Dünya
Akıncı Üssü davasında flaş gelişme! Sivil imam kabul etti!
Akıncı Üssü davasında flaş gelişme! Sivil imam kabul etti! Darbeyi planlayan sivil imam olduğu iddiasıyla yargılanan Hakan Çiçek, 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'nde olduğunu kabul etti.
29.09.2021 Gündem
ABD sendikasından 'FETÖ okullarını kapatın' çağrısı
ABD sendikasından 'FETÖ okullarını kapatın' çağrısı FBI, New York eyaletindeki okullarında 26.7 milyon dolar vergi kaçıran FETÖ'yü mercek altına aldı. Öğretmenler Birliği de 'Statülerini iptal edin' çağrısı yaptı.
29.09.2021 Gündem
İsviçre basını yazdı! "Kapanıyorlar"
İsviçre basını yazdı! "Kapanıyorlar" İsviçre'nin en büyük kenti Zürih'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Sera Vakfı bünyesinde "Sera Schule" adıyla faaliyet gösteren okulunun, ilgisizlikten kapanma noktasına geldiği bildirildi.
3.07.2017 Dünya
FETÖ bağlantılı özel okul kapanıyor
FETÖ bağlantılı özel okul kapanıyor Öğrenci kaybıyla başgösteren ekonomik sıkıntıyı atlatamayan FETÖ bağlantılı Österbro Privatskole özel okulu iflasını istedi
18.06.2017 Dünya
KPSS şüphelisinin FETÖ ile irtibatında yeni delil
KPSS şüphelisinin FETÖ ile irtibatında yeni delil Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2010 KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin soruşturmada, şüphelilerden birinin FETÖ ile bağlantısına ilişkin yeni delile ulaştı
29.09.2021 Gündem
ABD'ye çarpıcı "FETÖ" uyarısı
ABD'ye çarpıcı "FETÖ" uyarısı Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi Amsterdam: Türkiye'de yüzlerce kişinin ölümü ve binlerce kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan 15 Temmuz darbe girişiminin sorumlusu FETÖ, bu yıl ABD'deki 26 eyalette, 140'tan fazla okulda yaklaşık 60 bin öğrenciye eğitim verdi, ülke ekonomisinden yarım milyar dolar çekti
29.09.2021 Gündem
FETÖ'ye bir ülkede daha okul darbesi!
FETÖ'ye bir ülkede daha okul darbesi! Kazakistan yönetimi Fetullahçı Terör Örgütü'ne bağlı 27 okula el koydu.
29.09.2021 Gündem
Kazakistan yönetimi FETÖ okullarına el koydu
Kazakistan yönetimi FETÖ okullarına el koydu Fetullahçı Terör Örgütü, en güçlü olduğu ülkelerin başında gelen Kazakistan'da büyük bir şok yaşıyor. Kazakistan yönetimi FETÖ okullarına el koyarken mütevelli heyeti başkanlığına Başbakan Yardımcısı İmangali Tasmagambetov atandı. FETÖ okullarının adı değişirken örgüt ile bağlantılı öğretmenlerin sınır dışı edileceği öğrenildi
17.06.2021 Dünya
FETÖ'nün Los Angeles'taki 3 okuluna kapama kararı
FETÖ'nün Los Angeles'taki 3 okuluna kapama kararı Los Angeles Eğitim Kurulu, sözleşmeleri bitmek üzere olan üç FETÖ okulunun 5 yıllık sözleşme yenileme talebini reddetti
29.09.2021 Gündem
Ürdün'de FETÖ okulu kapatıldı
Ürdün'de FETÖ okulu kapatıldı Ürdün Çalışma Bakanlığı ülkede Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait El-Burc okulunu kapattı
13.10.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fetö Okulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetö okulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.