Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Fenerbahçe başkanlık seçimi adayları kim oldu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adayı mı?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Fenerbahçe başkanlık seçimi adayları kim oldu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adayı mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman olacak, Sadettin Saran Fenerbahçe Başkan adayı olacak mı? Fenerbahçe, Başkanlık seçimi tarihi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı görevini 2018 yılından itibaren Ali Koç yapıyor. Ali Koç, son olarak Şubat ayında gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu’nda yeni başkan vurgusu yapmıştı. Peki, Sadettin Saran Fenerbahçe başkanı oldu mu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı mı? Fenerbahçe yeni başkanlık seçimi ne zaman?
24.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Fenerbahçe’nin başkan adayları kimler?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Fenerbahçe’nin başkan adayları kimler? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, Fenerbahçe başkanlık adayları kimlerdir? İş insanı Sadettin Saran’ın kulübe başkan adaylığını "Bir sonraki kongrede aday olacağım. Fenerbahçe, şu anda fark yaratabileceğimiz bir yer." kelimeleriyle açıklaması sonrası Fenerbahçe başkanlık seçiminin ne zaman olacağı sorgulanmaya başlandı.
17.12.2021 Gündem
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2021? Başkanlık seçim tarihi açıklandı!
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2021? Başkanlık seçim tarihi açıklandı! Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu toplantısı gerçekleşti ve başkanlık seçim tarihi belli oldu. Yönetim Kurulu Üyesi Burak Ç. Kızılhan, başkanlık seçim tarihini açıkladı. Fenerbahçe seçim ne zaman 2021?
24.04.2021 Gündem