Femen

Femen

Son dakika femen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan femen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını femen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Femen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan femen gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 femen haberi bulunmuştur. Tüm femen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mülk Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Mülk Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Mülk Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Mülk Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Kuran’da yer alan surelerden biri de Mülk Suresidir. Mülk Suresi de faziletleri çok olan ve bilmediğimiz daha birçok sırrı olan surelerden biridir. Kuran-ı Kerim’de yer alan surelerin okunmasında tilavete uymak önemlidir. Fakat bunun yanında surelerin anlamını bilerek, tefekkür ederek okunması çok daha önemlidir.
9.05.2023 Sureler
Cin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Cin Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Cin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Cin Suresi okumanın yararları ve faziletleri Cin Suresi iniş sırasına göre 40. sırada yer alan bir suredir. Cin Suresi Araf suresinden sonra, Yasin suresinden de önce Mekke'de indirilmiştir.
3.05.2023 Sureler
Nebe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
Nebe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Amme (Nebe) Suresi iniş sırasına göre 80'inci ve Mushaftaki sıralamasında 78'inci suredir. Naziat Suresi'nden önce ve Mearic Suresi'nden sonra gelmektedir. Amme Suresi'nin genel olarak ölüm sonrası yaşam, kıyamet günü, hesap için toplanma konuları ele alınmıştır. Yüce Allah'ın varlığını ve birliğini gösteren delillere de sura içerisinde yer verilmiştir.
16.03.2023 Ramazan
Peygamber Efendimizin Kadir Gecesi okuduğu dua! Allahümme inneke afüvvün duası Türkçe ve Arapça anlamı
Peygamber Efendimizin Kadir Gecesi okuduğu dua! Allahümme inneke afüvvün duası Türkçe ve Arapça anlamı Bin aydan daha hayırlı kılınan Kadir Gecesi, “Ramazan ayında Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı gece” olarak biliniyor. “Güç, şeref, hüküm, kıymet” anlamlarına gelen Kadir Gecesi dualar ve ibadelerle ihya edilecek. Hem Kadir Gecesi’ni yakalamak hem de ramazanın feyzinden azami ölçüde istifade etmek isteyenler Peygamber Efendimizin Kadir Gecesi okuduğu duaları merak ediyor. Peki, Kadir Gecesi duası okunuşu ve anlamı! Kadir gecesinde hangi dualar okunur? Kadir Gecesinde okunacak dualar ve sureler neler? İşte Allahümme inneke afüvvün duası Türkçe ve Arapça anlamı…
27.04.2022 Ramazan
Paris'te açık hava pisuvarlarına protesto!
Paris'te açık hava pisuvarlarına protesto! Fransa'nın başkenti Paris'te feminist protestocular, "ayrımcı ve cinsiyetçi' olarak niteledikleri açık hava pisuvarlarını tıkadı.
30.08.2018 Dünya
Son dakika... Dünya şokta! Ünlü isim intihar etti
Son dakika... Dünya şokta! Ünlü isim intihar etti FEMEN'in kurucularından biri olan 31 yaşındaki Ukraynalı Oksana Shachko'nun Fransa'nın başkenti Paris'te intihar ettiği belirtildi.
24.07.2018 Dünya
Femen'den Berlusconi'ye protesto!
Femen'den Berlusconi'ye protesto! İtalya seçimleri sırasında eski Başbakan Silvio Berlusconi'nin oy kullandığı sandıkta ilginç bir olay yaşandı. Üstsüz bir Femen aktivisti göğüslerine yazdığı yazıyla Berlusconi'yi protesto etti.
5.03.2018 Dünya
Ukrayna'da FEMEN'den eylem!
Ukrayna'da FEMEN'den eylem! Ukrayna'da ülkeyi değiştiren büyük gösterilerin dördüncü yıldönümünde yaşamını yitirenler anılırken, uluslararası kadın örgütü üyeleri başkanlık sarayı yanında eylem yaptı.
21.11.2017 Dünya
Le Pen: AB konusunu bitirmenin zamanı geldi
Le Pen: AB konusunu bitirmenin zamanı geldi Fransa’daki sağcı lider Le Pen, Avrupa Birliği’nin Avrupa’daki ulusları parçaladığını iddia ederek, "AB konusunu bitirmenin artık zamanın geldiğini" söyledi.
17.06.2021 Dünya
Grubun kurucularından: FEMEN artık yok!
Grubun kurucularından: FEMEN artık yok! ‘Üstsüz' protesto eylemleriyle bilinen Ukrayna merkezli kadın aktivist grubu FEMEN'in kurucularından Yana Jdanova, grubun dağıldığını iddia etti.
17.06.2021 Dünya
Femen'den Trump protestosu!
Femen'den Trump protestosu! İspanya'nın başkenti Madrid'de çıplak bir şekilde Trump heykelinin önüne gelerek bağırmaya başlayan Femen üyesi kadını güvenlik görevlileri dışarı çıkarttı.
17.06.2021 Dünya
ABD başkanlık seçiminin kazananı Trump oldu
ABD başkanlık seçiminin kazananı Trump oldu ABD'nin gelecek başkanını belirlemek için 17 aydır devam eden kampanya sürecinde sona gelindi. Hillary Clinton ve Donald Trump'ın yarıştığı tarihi ABD başkanlık seçimlerinde oylar sayıldı. Donald Trump 274 delegeyle ABD'nin yeni başkanı seçildi.
17.06.2021 Dünya
‘Kapatılmalarını ben istemedim’
‘Kapatılmalarını ben istemedim’ İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Roma’da gittiği müzedeki çıplak heykellerin kapatılması talebinde bulunmadığını söylerken, olayın sorumlusu görülen İtalya Başbakanlığı iç soruşturma başlattı.
28.01.2016 Dünya
Ukrayna genelev değil!
Ukrayna genelev değil! Bir prezervatif markasının Ukrayna’da oynanan Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçında yayımladığı reklam FEMEN’in tepkisini çekti.
6.08.2015 Dünya
FEMEN'in hesabı hacklendi! Şaşırtan tweetler
FEMEN'in hesabı hacklendi! Şaşırtan tweetler Femen kadın hakları örgütünün Türkiye şubesinin Twitter hesabı hacklendi. Hesaptan çok sayıda dini içerikli ve Osmanlıca terimlerin yer aldığı tweet'ler paylaşıldı.
29.09.2021 Gündem
FEMEN, Le Pen'e karşı!
FEMEN, Le Pen'e karşı! Parti lideri Marine Le Pen'in Opera Meydanı'ndaki gösteride konuşma yaptığı sırada üstleri çıplak üç kadın aktivist, aynı meydandaki bir binanın balkonundan Alman diktatör Hitler'in selamına gönderme yaparak, “Heil Le Pen” yazılı pankart açtı...
2.05.2015 Dünya
Gül ve Arınç parti mi kuruyor?
Gül ve Arınç parti mi kuruyor? Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 'Abdullah Gül'le yeni parti kuracaklar' iddiasına değinerek; "Biz İdris Naim Şahin değiliz, Emine Ülker Tarhan değiliz, kendi kendine parti kurup sonra o partiden ayrılan biri değiliz" dedi.
29.09.2021 Gündem
O eylemci tepkili!
O eylemci tepkili! Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi`ye konfeti alan eylemcinin adının Josephine Witt olduğu öğrenildi...
16.04.2015 Dünya
FEMEN fena ‘para’ladı!
FEMEN fena ‘para’ladı! Çıplak eylemleriyle dünyada ün yapan Ukraynalı FEMEN grubu, bu kez Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi’yi hedef seçti. Frankfurt’taki basın toplantısı sırasında ‘Avrupa Merkez Bankası diktatörlüğüne son’ yazılı tişört giyen bir kadın, toplantı masasına çıkarak Draghi’ye konfeti fırlattı.
15.04.2015 Ekonomi
Femen’den Strauss-Kahn’a protesto
Femen’den Strauss-Kahn’a protesto Hakkında ‘fuhuşa teşvik ve aracılık etmek’ suçlamalarından açılan davada ifade vermeye gelen eski Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Dominique Strauss-Kahn, mahkeme binası önünde Ukraynalı feminist grup Femen’in üyeleri tarafından protesto edildi...
10.02.2015 Dünya
IMF eski başkanına FEMEN baskını
IMF eski başkanına FEMEN baskını Fransa’nın Lille kentinde ‘fuhuş ve fuhuşa teşvik’, ‘kadın pazarlama’ suçlarından mahkemeye ifade vermeye gelen Uluslararası Para Fonu (IMF) eski başkanı Dominique Strauss- Kahn, mahkeme önünde FEMEN aktivistleri tarafından çıplak protesto ile karşılandı...
10.02.2015 Dünya
Seks partilerine katıldım ama...
Seks partilerine katıldım ama... Eski Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Dominic Strauss-Kahn'ın bir oteldeki partilere seks işçisi sağlamakla suçlandığı davada bugün ifade vermeye başlıyor.
10.02.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Femen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki femen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.