Feci Ölüm

Feci Ölüm

Son dakika feci ölüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan feci ölüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını feci ölüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feci Ölüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feci ölüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 275 feci ölüm haberi bulunmuştur. Tüm feci ölüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul’da feci ölüm! Cam silerken düşüp hayatını kaybetti, kocasının son bakışı yürekleri dağladı
İstanbul’da feci ölüm! Cam silerken düşüp hayatını kaybetti, kocasının son bakışı yürekleri dağladı Kağıthane’de evde temizlik yapan 41 yaşındaki kadın, pencereyi sildiği esnada dengesini kaybederek 5. kattan aşağıya düştü. Metrelerce yükseklikten düşerek feci şekilde hayatını kaybeden, haberi duyup gelen kocasının eşine son bakışı yürekleri dağladı. Kızı ise bir yakınına sarılarak “annem” diye ağladı.
8.08.2022 Yaşam
Ordu'da yalnız yaşayan yaşlı adamın feci ölümü!
Ordu'da yalnız yaşayan yaşlı adamın feci ölümü! Ordu’nun Korgan ilçesinde bir evde çıkan yangında tüpün patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
14.03.2022 Yaşam
14 yaşındaki kayıp kız çocuğu ölü bulundu
14 yaşındaki kayıp kız çocuğu ölü bulundu Malatya’da kayıp olarak aranan 14 yaşındaki kız çocuğu ölü olarak bulundu.
24.02.2022 Yaşam
Şişli'de feci ölüm! Başına poşet geçirilmiş halde bulundu
Şişli'de feci ölüm! Başına poşet geçirilmiş halde bulundu Şişli’de yabancı uyruklu bir kişi apartta ölü olarak bulundu. Başında poşet sarılı olan kişinin kesin ölüm nedeni adli Tıp Kurumu’nda yapılacak olan incelemenin ardından belirlenecek.
24.02.2022 Yaşam
Yalnız yaşayan adamın feci ölümü! Evde çıkan yangında...
Yalnız yaşayan adamın feci ölümü! Evde çıkan yangında... Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde Bayram Kumaş (75), yalnız yaşadığı evde çıkan yangında hayatını kaybetti.
17.01.2022 Yaşam
İstanbul Havalimanı'nda korkunç anlar! Kokain dolu kapsüller midesinde patlayınca...
İstanbul Havalimanı'nda korkunç anlar! Kokain dolu kapsüller midesinde patlayınca... Ekvador uyruklu uyuşturucu kuryesi Zambrano Xavier Fernando Loor, yuttuğu içerisi kokain dolu kapsüllerden ikisi patlayınca İstanbul Havalimanı'nda fenalaşarak bir anda yere yığıldı. Kuryenin feci sonu anbean görüntülendi.
17.09.2021 Gündem
Mersin’de korkunç ölüm! Asansör kabininin altında kaldı!
Mersin’de korkunç ölüm! Asansör kabininin altında kaldı! Mersin'de asansör kabininin altında kalan Selma Çakmak (61), hayatını kaybetti.
5.09.2021 Yaşam
Burdur'da feci ölüm! Çatının altında kalarak can verdi!
Burdur'da feci ölüm! Çatının altında kalarak can verdi! Burdur’un Kozluca köyünde, sökmeye çalıştığı çatının üzerine çökmesi sonucu altında kalan Şükrü Gümüşay (55), yaşamını yitirdi.
18.10.2020 Yaşam
Pendik'te feci ölüm! 'Ben böyle bir kaza görmedim'
Pendik'te feci ölüm! 'Ben böyle bir kaza görmedim' İstanbul Pendik sahil yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kaldırıma çarptıktan sonra takla attı. Metrelerce sürüklenen otomobilde bulunan sürücü hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle sahil yolunda trafik yoğunluğu yaşandı.
17.08.2020 Gündem
Kaldırımda feci ölüm!
Kaldırımda feci ölüm! Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil, aydınlatma direğini devirdikten sonra kaldırımda duran yayaya çarptı. Yaya feci şekilde hayatını kaybederken, otomobil önce park halinde duran araca ardından da taksi durağına çarparak durabildi.
27.04.2020 Gündem
Motosikletli gencin feci ölümü!
Motosikletli gencin feci ölümü! Osmaniye’de bahçe duvarına çarpan motosikletin sürücüsü Ömer Karayiğit (22) öldü, yanındaki arkadaşı ise yaralandı.
2.01.2020 Yaşam
48 yaşındaki kadının feci ölümü!
48 yaşındaki kadının feci ölümü! Burdur'da, demiryolundan geçmek isteyen Hacer Ünlü (48), ray bakım aracının çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
13.12.2019 Yaşam
Makinistin feci ölümü! Beton blokların altında kaldı
Makinistin feci ölümü! Beton blokların altında kaldı Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesindeki limanda demirli olan 'Cansel' isimli kuru yük gemisinde, yükleme yapıldığı sırada, 2'nci makinist Cengiz Uysun (57) kayan beton blokların altında kalarak, hayatını kaybetti.
27.11.2019 Yaşam
28 yaşındaki Ezgi'nin feci ölümü!
28 yaşındaki Ezgi'nin feci ölümü! Diyarbakır’da, yolun karşısına geçerken taksinin çarptığı Ezgi Yusufoğlu (28), hayatını kaybetti.
21.11.2019 Yaşam
100 metre yükseklikten feci ölüm
100 metre yükseklikten feci ölüm ADIYAMAN'ın Gerger ilçesinde, dengesini kaybedip, yaklaşık 100 metre yükseklikten düşen Ahmet Tutuş (40), hayatını kaybetti.
11.11.2019 Yaşam
Üzerine yük asansörü düşen işçi öldü
Üzerine yük asansörü düşen işçi öldü Şanlıurfa'da çalıştığı fabrikada üzerine yük asansörü düşen Halaf Sağır (18), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
9.09.2019 Yaşam
Geriye sadece ayakkabısı kaldı
Geriye sadece ayakkabısı kaldı Ahmet Bayram (55), 25 yıldır inşaatlarda çalışarak ve kazandığı paraları kuruş kuruş biriktirerek 4 çocuğunu okutma hayalini gerçekleştirdi. Artık emekli olmaya hazırlanıyordu ki Bursa’da hiçbir güvenlik önleminin alınmadığı inşaatın 8. katından düşerek yaşamını yitirdi.
23.08.2019 Yaşam
Samsun'da feci ölüm! 11'inci kattan düştü
Samsun'da feci ölüm! 11'inci kattan düştü Samsun'da 11. kattan düşen 2 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti.
29.07.2019 Yaşam
Metrobüs üst geçidinden atladı araba çarparak metrelerce sürükledi
Metrobüs üst geçidinden atladı araba çarparak metrelerce sürükledi Edirnekapı Metrobüs üst geçidinden E-5 Karayolu’na atlayan kadın, yola çakılarak feci şekilde can verdi. Bu sırada seyir halindeki ticari araç talihsiz kadın yola çarparak yaklaşık 20 metre sürükledi.
16.07.2019 Gündem
Antalya'da feci ölüm! Denize çakıldı...
Antalya'da feci ölüm! Denize çakıldı... Antalya'nın Serik ilçesinde eşi ve torunuyla 'parasailing' denen aktivite için iple tekneye bağlı paraşüte binen Filistin uyruklu Abususenenh Abedalaziz (62), yaklaşık 50 metre yükseklikten denize düştü. Hastaneye kaldırılan Abususenenh Abedalaziz kurtarılamadı. Paraşütün dengesi kaybolunca suya düşen eşi ve torununun sağlık durumlarının ise iyi olduğu bildirildi.
27.06.2019 Yaşam
Domates yüklü tır köprüden uçtu! Feci ölüm...
Domates yüklü tır köprüden uçtu! Feci ölüm... Muğla’nın Fethiye ilçesinde, köprüden uçan domates yüklü tırın sürücüsünün olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.
26.06.2019 Yaşam
Zincirleme kazada feci şekilde can verdi!
Zincirleme kazada feci şekilde can verdi! İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
21.06.2019 Yaşam
Mermer ocağında feci ölüm!
Mermer ocağında feci ölüm! Denizli’de mermer ocağında geri kaçan iş makinesinin 30 metreden şantiye alanına düşmesi sonucu meydana gelen kazada sürücü hayatını kaybetti.
11.06.2019 Yaşam
16. kattan atladı! Feci ölüm
16. kattan atladı! Feci ölüm Sivas'ta 16 katlı bir apartmanın en üst katından atlayan lise öğrencisi Münevver C. (16), yaşamını yitirdi.
11.05.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Feci Ölüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feci ölüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.