Feci Olay

Feci Olay

Son dakika feci olay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan feci olay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını feci olay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feci Olay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feci olay gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.206 feci olay haberi bulunmuştur. Tüm feci olay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana’da hasarlı binaya giren hırsız çarşafları sarkıtıp inerken düşerek öldü! Feci olay
Adana’da hasarlı binaya giren hırsız çarşafları sarkıtıp inerken düşerek öldü! Feci olay Adana’da hasarlı binaya giren hırsız, çarşaf sarkıtıp aşağı inerken düşerek hayatını kaybetti.
1.04.2024 Adana
Pres makinesine sıkışan işçi feci şekilde can verdi
Pres makinesine sıkışan işçi feci şekilde can verdi Gaziantep'te çalıştığı fabrikada pres makinesine sıkışan işçi, feci şekilde hayatını kaybetti.
22.01.2024 Gündem
Avcılar'da D-100'de kaza: Metrelerce sürüklenen motokurye öldü! Feci olay
Avcılar'da D-100'de kaza: Metrelerce sürüklenen motokurye öldü! Feci olay Avcılar'da, kontrolünü kaybettiği motosikletiyle düşerek metrelerce sürüklenen motokurye Cihan Karatepe (23), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
18.01.2024 Gündem
Bu ormana bilim adamı olmayan giremez
Bu ormana bilim adamı olmayan giremez Samsun'un Çarşamba ilçesinde bulunan ve 'doğal sit ormanı' olarak koruma altında olan 'Hacıosman Ormanı'na sadece bilim adamları girebiliyor. İçerisinde pek çok hayvan türü ve endemik bitkinin bulunduğu orman, Avrupa çapında önemli bir alana sahip olarak dikkat çekiyor.
7.01.2024 Gündem
Kestiği ağaç sonu oldu! Feci olay
Kestiği ağaç sonu oldu! Feci olay Afyonkarahisar'da bir kişi, kestiği ağacın altında kalarak can verdi.
7.01.2024 Gündem
Yangında kayınvalide öldü, gelini hastaneye kaldırıldı! Feci olay
Yangında kayınvalide öldü, gelini hastaneye kaldırıldı! Feci olay Aksaray’ın Gülağaç ilçesinde sobadan sıçrayan kıvılcımların neden olduğu yangında kayınvalide Meryem Şahin (85) hayatını kaybetti, dumandan etkilenen gelini Sevgi Şahin (64) hastanede tedaviye alındı.
24.12.2023 Gündem
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar Samsun'da ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlanan kadın yaralanırken, ablasının yardımına giden kardeşi de aynı yerde uçurumdan yuvarlanarak hastanelik oldu.
5.11.2023 Yaşam
Balık tutmak için gittiği nehirde ölü bulundu! Feci olay
Balık tutmak için gittiği nehirde ölü bulundu! Feci olay Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde balık tutmak için Filyos Nehri'ne giden Yüksel Öztürk'ün (75), cansız bedeni bulundu.
22.10.2023 Yaşam
Valinin makam aracı, gelin arabası oldu! Çiçeklerle süslendi
Valinin makam aracı, gelin arabası oldu! Çiçeklerle süslendi Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar'ın makam aracı, Zuhal ve Gökhan Akman çiftinin düğünü için gelin arabası oldu.
15.10.2023 Yaşam
Samsun'da feci olay: 1 kişi öldü, 3 ev kül oldu
Samsun'da feci olay: 1 kişi öldü, 3 ev kül oldu Samsun'da 2 farklı mahallede çıkan yangınlarda Cevat Şimşir (62) hayatını kaybetti, 3 ev kullanılamaz hale geldi.
15.10.2023 Yaşam
‘Ateş yakma’ uyarısı sonu oldu! Feci olay
‘Ateş yakma’ uyarısı sonu oldu! Feci olay Elazığ’da iddiaya göre Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde görevli temizlik görevlisine kurumuş otları ateş yakarak temizlememesi uyarısında bulunan şahıs ile temizlik görevlisi arasında tartışma çıktı. Temizlik görevlisinin itmesi sonucu düşerek başı sert zemine çarpan adam hayatını kaybetti.
1.10.2023 Yaşam
İnşaat alanında korkunç olay! Feci şekilde can verdi
İnşaat alanında korkunç olay! Feci şekilde can verdi Arnavutköy’de sanayi sitesindeki inşaat alanında çalışmalar sırasında vinç devrildi. Vinç operatörü hayatını kaybetti. Polis ekipleri, vinç operatörünün ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.
18.09.2023 Yaşam
Aksaray'da hatalı sollama facia ile sonuçlandı! 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı
Aksaray'da hatalı sollama facia ile sonuçlandı! 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı Aksaray’da önündeki kamyonu sollamak isteyen otomobil ile karşı yönden gelen otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
14.09.2023 Yaşam
Kavga ettiği kişilerin üzerine kızgın yağ döktü!
Kavga ettiği kişilerin üzerine kızgın yağ döktü! Elazığ’da iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi, husumetlilerinin üzerine kızgın yağ döktü. Yaralanan 1‘i ağır, 2 kişi, hastanede tedaviye alındı.
2.09.2023 Yaşam
Kaldırımda telefonla konuşan kişiye silahlı saldırı! Eşi ve çocuklarının yanında öldürdüler
Kaldırımda telefonla konuşan kişiye silahlı saldırı! Eşi ve çocuklarının yanında öldürdüler Adana'da bir süre önce cezaevinden çıkan İbrahim Taşkıran'ın (42) çocuklarının yanında kasklı şüphelinin çifte tabancalı saldırısında hayatını kaybettiği anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. Taşkıran'ın bir süre önce sosyal medya hesabından, 'Artık bu mahallede silahsız gezmek istiyorum ama hiç güvenli değil' paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.
2.09.2023 Yaşam
Çankırı'da altyapı çalışmasında feci olay! 1 işçi hayatını kaybetti
Çankırı'da altyapı çalışmasında feci olay! 1 işçi hayatını kaybetti Çankırı'da altyapı yenileme çalışması sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan özel şirket çalışanı Orhan Arvaz (42) hayatını kaybetti.
2.09.2023 Yaşam
Feci olay! Kapalı yola giren otomobil çukura düştü: 1 ölü, 4 yaralı
Feci olay! Kapalı yola giren otomobil çukura düştü: 1 ölü, 4 yaralı Siirt'te feci olay. Yol yapım çalışmasını fark edemeyen sürücünün kullandığı otomobilin, menfez için kazılan çukura düşmesi sonucu 3 yaşındaki Irmak Demir yaşamını yitirdi, 3'ü ağır 4 kişi yaralandı.
28.07.2023 Gündem
Şişli’de feci olay kamerada: Genç kız balkona çarpıp yere düştü
Şişli’de feci olay kamerada: Genç kız balkona çarpıp yere düştü Mecidiyeköy’de 16 yaşındaki genç kız, asansörle çıktığı bir binanın çatısından aşağıya düştü. Metrelerce yükseklikten düşerken balkona çarpan genç kız ağır yaralanırken, olay kameralara yansıdı.
31.05.2023 Haber
Genç kız balkona çarpıp yere düştü! Şişli'de feci olay
Genç kız balkona çarpıp yere düştü! Şişli'de feci olay Mecidiyeköy’de 16 yaşındaki genç kız, asansörle çıktığı bir binanın çatısından aşağıya düştü. Metrelerce yükseklikten düşerken balkona çarpan genç kız ağır yaralanırken, olay kameralara yansıdı.
31.05.2023 Yaşam
Yürüyen merdivenden düşüp öldü! Feci olay
Yürüyen merdivenden düşüp öldü! Feci olay Kayseri'de Nevzat Y. (66), iş merkezinde yürüyen merdivenlerden indiği sırada dengesini kaybedip, metrelerce yükseklikten düşerek öldü.
3.02.2023 Gündem
Kocaeli'de feci olay! Kimyasal madde üretilen iş yerinde 2 ortak hayatını kaybetti
Kocaeli'de feci olay! Kimyasal madde üretilen iş yerinde 2 ortak hayatını kaybetti Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kimyasal madde üretilen iş yerinde yaşanan sızıntı nedeniyle iş yeri sahipleri Murat Duran ve Yücel Keleş hayatını kaybetti.
31.01.2023 Gündem
Sokak köpeğinden kaçarken minibüsün çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Sokak köpeğinden kaçarken minibüsün çarptığı çocuk hayatını kaybetti Adana'da sokak köpeğinden kaçarken yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada minibüsün çarptığı çocuk hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
29.01.2023 Vatan TV
Esenyurt’ta feci olay! Genç kadın 10’uncu kattan düşerek öldü
Esenyurt’ta feci olay! Genç kadın 10’uncu kattan düşerek öldü İstanbul Esenyurt’ta yalnız yaşayan 30 yaşındaki İranlı kadın, 10’uncu kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatırken, olay sırasında evde başka biri olup olmadığı araştırılıyor.
12.12.2022 Yaşam
Brezilya'da konteyner deposu çöktü! 9 ölü, 28 yaralı
Brezilya'da konteyner deposu çöktü! 9 ölü, 28 yaralı Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde konteyner deposunun çökmesi sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi yaralandı.
21.09.2022 Dünya
Meksika’da yemek yeme yarışmasında feci olay! Bir kişi boğularak öldü
Meksika’da yemek yeme yarışmasında feci olay! Bir kişi boğularak öldü Meksika’da düzenlenen yemek yeme yarışması sırasında boğulan bir yarışmacı hayatını kaybetti.
19.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Feci Olay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feci olay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.