Fb Tv

Fb Tv

Son dakika FB TV haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FB TV ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FB TV haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fb Tv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fb tv gelişmeleri de dahil olmak üzere 540 fb tv haberi bulunmuştur. Tüm fb tv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Transfer edilirken büyük tepki görmüştü! 3 Premier Lig kulübü peşinde
Transfer edilirken büyük tepki görmüştü! 3 Premier Lig kulübü peşinde Yaz ayı transfer döneminde Maxi Gomez'le uzun bir süre ilgilenen, fakat son bir kararla Batshuayi'ye imza attıran Fenerbahçe yönetiminin bu hamlesi alkış topladı. Belçikalı golcü için 3 Premier Lig kulübü devreye girdi.
8.03.2023 Fenerbahçe
İşte Sevilla'nın avantajları ve dezavantajları! 6-1 kaybettikleri maçta bile...
İşte Sevilla'nın avantajları ve dezavantajları! 6-1 kaybettikleri maçta bile... Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi Sevilla'nın savunmada basit hatalar yapması ve stoperlerin oluşan tehlikelere hep hazırlıksız yakalanmaları Jorge Jesus'un iştahını kabartıyor.
7.03.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus, Adana Demirspor maçında Ali Palabıyık ile konuşmasını açıkladı!
Jorge Jesus, Adana Demirspor maçında Ali Palabıyık ile konuşmasını açıkladı! Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, FB TV'de açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam Ali Palabıyık ile aralarında geçen konuşmayı anlattı.
3.02.2023 Fenerbahçe
FB kura çekimi canlı izle! Fenerbahçe kura çekimi canlı yayın ile nereden izlenecek? Fenerbahçe Şampiyonlar ligi kura çekimi!
FB kura çekimi canlı izle! Fenerbahçe kura çekimi canlı yayın ile nereden izlenecek? Fenerbahçe Şampiyonlar ligi kura çekimi! FB kura çekimi canlı izle için aramalar arttı. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda karşılaşacağı rakibi bugün 13.00’te başlayacak. Kura çekimiyle rakipler de belli olacak. Maçlar 19-20 Temmuz ve 26-27 Temmuz’da oynanacak. Peki, Fenerbahçe kura çekimi canlı yayın ile nereden izlenecek?
15.06.2022 Şampiy10
Fenerbahçe'de bir dönem sona erdi! 8 yıllık macera bitti
Fenerbahçe'de bir dönem sona erdi! 8 yıllık macera bitti 8 yıldır Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Vefa Küçük yapılan seçimler sonrası koltuğunu Uğur Dündar'a bıraktı.
9.04.2022 Fenerbahçe
İsmail Kartal kimdir, nereli, kaç yaşında? İsmail Kartal’ın Fenerbahçe karnesi ve futbol kariyeri
İsmail Kartal kimdir, nereli, kaç yaşında? İsmail Kartal’ın Fenerbahçe karnesi ve futbol kariyeri Fenerbahçe, sezonun geri kalan bölümü için teknik direktör İsmail Kartal ile anlaşma sağlandı. Peki, İsmail Kartal kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte İsmail Kartal’ın Fenerbahçe karnesi ve futbol kariyeri
12.01.2022 Gündem
3 Temmuz davasında karar çıktı! Yargıtay resmen onadı
3 Temmuz davasında karar çıktı! Yargıtay resmen onadı Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Şekip Mosturoğlu '3 Temmuz davasıyla' ilgili bir açıklama yayımladı.
27.12.2021 Fenerbahçe
Ümit Özat'tan Aziz Yıldırım'a olay yaratan sözler
Ümit Özat'tan Aziz Yıldırım'a olay yaratan sözler Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Ümit Özat, Aziz Yıldırım için "bu yaştan sonra Cimbomlu olma" ifadelerini kullandı.
26.06.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkan Ali Koç ve başkan adayı Eyüp Yeşilyurt canlı yayında konuştu! "Tesis tuvaletine dahi almayın..."
Fenerbahçe Başkan Ali Koç ve başkan adayı Eyüp Yeşilyurt canlı yayında konuştu! "Tesis tuvaletine dahi almayın..." Fenerbahçe'de bu hafta sonu yapılacak başkanlık seçiminde adaylığını açıklayan mevcut başkan Ali Koç ve Eyüp Yeşilyurt, FB TV'de canlı yayında açıklamalarda bulundu.
24.06.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak, belli mi?
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak, belli mi? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında taraftarların merakla beklediği teknik direktör sorusuna yanıt verdi. Koç “Emre Belözoğlu’na verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. 5-10 sene sonra Türkiye’nin açık ara en iyi hocası Emre Belözoğlu olacak. Teknik direktör olarak Emre Belözoğlu ile yola devam etmiyoruz.” Sözleriyle cevap verdi. Peki, Fenerbahçe teknik direktörü kim olacak?
1.06.2021 Gündem
Fenerbahçe'den sert açıklama! 'Sakın ama sakın...'
Fenerbahçe'den sert açıklama! 'Sakın ama sakın...' Fenerbahçe yöneticisi Metin Sipahioğlu, FB TV'de "Bazı kulüpleri açıkça uyarıyoruz. Sakın ama sakın... Kalan iki haftada hakemleri zan altında bırakıp, rakip takımları baskı almaya çalışmasınlar." dedi.
9.05.2021 Fenerbahçe
Harun Tekin: Tökezlemeye başladılar şampiyon olacağız
Harun Tekin: Tökezlemeye başladılar şampiyon olacağız Fenerbahçe'nin deneyimli file bekçisi Harun Tekin, FBTV'ye açıklamalarda bulundu ve 'Şampiyon olacağız' dedi.
23.04.2021 Fenerbahçe
Metin Sipahioğlu'ndan Galatasaray'a zehir zemberek sözler
Metin Sipahioğlu'ndan Galatasaray'a zehir zemberek sözler Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, 11 gün önce oynanan derbi maçından sonra Galatasaray hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.02.2021 Galatasaray
Pelkası sahalara döneceği maçı açıkladı
Pelkası sahalara döneceği maçı açıkladı Derbide forma giyemeyen Pelkas, Göztepe maçıyla sahalara döneceğini açıkladı.
6.02.2021 Fenerbahçe
Volkan Demirel'den derbi açıklaması: Dışardan 11 adam toplasak...
Volkan Demirel'den derbi açıklaması: Dışardan 11 adam toplasak... Süper Lig'deki Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe antrenörü Volkan Demirel kulüp televizyonuna konuştu.
4.02.2021 Futbol
Mesut Özil Fenerbahçe'de! İlk fotoğraf geldi...
Mesut Özil Fenerbahçe'de! İlk fotoğraf geldi... Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil İstanbul'a geldi. Sportif Direktör Emre Belözoğlu, Mesut'u havalimanında karşıladı. Fenerbahçe, Mesut Özil için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. İlk açıklamasını yapan Mesut Özil, "Gururla taşıyacağım Fenerbahçe formasını" ifadelerini kullandı.
17.01.2021 Futbol
Sinirlendi protokolün camına atkı fırlattı Nazım'ın golünü göremedi
Sinirlendi protokolün camına atkı fırlattı Nazım'ın golünü göremedi Fenerbahçe - Başakşehir maçında hop oturup hop kalkan Emre Belözoğlu, Nazım Sangare'nin golünü görmedi.
25.12.2020 Fenerbahçe
Müjdeli haberi duyurdu! Çılgın gelir
Müjdeli haberi duyurdu! Çılgın gelir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç 'YouTube'dan 30-40 Milyon kazanmayı düşünüyoruz' dedi.
24.10.2020 Fenerbahçe
Mbwana Samatta 6 milyon euroya Fenerbahçe'de
Mbwana Samatta 6 milyon euroya Fenerbahçe'de Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi... Sarı lacivertliler, Mbwana Samatta'yı 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiğini duyurdu. KAP açıklamasında transferle ilgili bonus maddesi de dikkat çekti. İşte Samatta transferinin detayları..
25.09.2020 Fenerbahçe
Gustavo noktayı koydu: 'Şampiyon olmadan ayrılmayacağım'
Gustavo noktayı koydu: 'Şampiyon olmadan ayrılmayacağım' Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo'dan ayrılık açıklaması geldi.
23.08.2020 Futbol
Fenerbahçe - İstanbulspor
Fenerbahçe - İstanbulspor Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında İstanbulspor'u farklı yendi
15.08.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe ve başkan Ali Koç, PFDK'ya sevk edildi!
Fenerbahçe ve başkan Ali Koç, PFDK'ya sevk edildi! Fenerbahçe ve Başkan Ali Koç, "sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
17.06.2020 Futbol
Fenerbahçe'nin yeni transferi İsmail Yüksek formayı giydi!
Fenerbahçe'nin yeni transferi İsmail Yüksek formayı giydi! Fenerbahçe'nin bu sezon ilk transferi olan İsmail Yüksek, sarı lacivertli formayı giydi.
13.05.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin ilk transferi İsmail Yüksek formayı giydi
Fenerbahçe'nin ilk transferi İsmail Yüksek formayı giydi Fenerbahçe'nin Gölcükspor'dan transfer ettiği İsmail Yüksek, sarı lacivertli formayı giydi.
12.05.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fb Tv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fb tv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.