Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Pelkası sahalara döneceği maçı açıkladı

Pelkası sahalara döneceği maçı açıkladı

Derbide forma giyemeyen Pelkas, Göztepe maçıyla sahalara döneceğini açıkladı.

Pelkası sahalara döneceği maçı açıkladı

Fenerbahçe'nin Yunan oyuncusu Dimitris Pelkas, Galatasaray maçı öncesinde FB TV'ye değerlendirmelerde bulundu.

Sakatlığı nedeniyle Galatasaray maçında oynayamayan Pelkas, "Adım adım daha iyiye gidiyorum. Saha koşularına başlayacağım. Karagümrük maçı olmasa da, bir sonraki Göztepe maçına hazır olacağım" dedi.

Derbiye değinen Pelkas, "Fenerbahçe'ye geldikten sonra herkes Galatasaray maçının önemini anlattı. Savaşmamız, onlardan daha fazla istek koymamız gerekiyor sahaya. Umarım kazanan biz oluruz" ifadelerini kullandı

Takımın durumu hakkında, "Son dönemde maçlarımızı kazanıyoruz, 1 tane beraberliğimiz var. Futbolda istediğiniz sonucu almak için tutku göstermeniz gerekiyor. Bundan önceki periyotta 2-3 kötü maçımız vardı, herkes takım ve hoca hakkında konuşuyordu. O birlikteliği yakalamak gerekiyordu. Yakaladık. Şu an 1. sıradayız ve bunu korumak istiyoruz." açıklamasını yaptı

"TARAFTAR OLSUN İSTERDİM"

"Her maç farklı. Stadyumlarda taraftar farklı. Benim için her maç aynı. Ben her maçta takımıma yardım etmek için çözüm üretmeye çalışıyorum. Benim iç dış fark etmez. Süper Lig benim için yeni bir lig. Benim düşüncem her maçta aynı katkıyı sağlayabilmek. Tabii ki taraftarların önünde oynamak isterdim. Gökhan Gönül bana derbide tribünlerin nasıl olduğuna dair videolar izletti. Umarım bir gün taraftarımızın önünde derbi oynarım."

Haberin Devamı

"10 NUMARA OYNAMAYI SEVİYORUM"

"Ben 10 numara oynamayı seviyorum ama en büyük tercihim oynamak. Hocamız beni defansta, kale direğinin dibinde oynatsa bile oynamak isterim."

"MESUT ÖZİL FANTASTİK"

"Mesut Özil hakkında ne diyebilirim ki! Fantastik bir oyuncu ve karakter. İmza töreninde favori oyuncusunun ben olduğumu söylemesini beklemiyordum. Arsenal ve Real Madrid'de oynarken izliyordum Mesut'u. Onun gibi biri benim için bu sözleri söyleyince çok heyecanlandım. Antrenmanda onun yanına gittim ve teşekkür ettim. Mesut da bana gerçekleri söylediğini ifade etti. Onun ne kadar iyi bir insan olduğunu görmek mutluluk verici. Onunla birlikte oynamak için sabırsızlanıyorum."

Haberin Devamı

"AKLIM HEP TARAFTARDA"

"Futbol dışında herkese sağlık diliyorum. Umarım bu korona en kısa sürede biter. Umarım taraftarımızla şampiyonluğu bir arada kutlarız. Sahada değilim ama aklım hep onlarda. Onları dışarıdan destekleyeceğim. Bu derbi kazanmanın da ötesinde puan durumu için çok önemli. Umarım kazanırız."

Pelkası sahalara döneceği maçı açıkladı