Buse Terim'in 3 yıl hapsi istenmişti! Karşı atak geldi...
Buse Terim'in 3 yıl hapsi istenmişti! Karşı atak geldi... Ünlü teknik direktör Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı, geçen günlerde iş insanı İbrahim Salman ile mahkemelik olmuştu. Buse Terim hakkında 3 sene hapis istemiyle dava açıldı. Moda dünyasında ismini duyuran Buse Terim Bahçekapılı'nın önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkması bekleniyor. Terim'in yargılanma sebebi de merak edildi. Peki Buse Terim hapse mi girecek? İşte detaylar...
23.03.2022 Magazin
Fatih Terim ve kızına hakaret eden sanığa para cezası
Fatih Terim ve kızına hakaret eden sanığa para cezası Fatih Terim ve kızı Buse Terim Bahçekapılı’ya sosyal medya üzerinden hakaret ettiği iddia edilen şahıs, bin 800 lira adli para cezasına çarptırıldı. Mahkeme, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
11.02.2022 Gündem
Merve Terim ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor!
Merve Terim ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor! Fatih Terim'in büyük kızı Merve Terim ilk çocuğu Yaman'ı 6,5 aylık hamileyken erken doğum yaparak dünyaya getirmişti. Merve Terim, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Müjdeli haberi duyuran ve hamilelik sürecindeki risklerinin farkında olduğunu dile getiren Terim, "Korkularım gerçek, endişelerim yoğun ama her şeye rağmen bu sefer sonunu sağlıkla görebileceğime çok içten inanıyorum." şeklinde konuştu.
7.09.2021 Magazin