Fatih Terim İstifa

Fatih Terim İstifa

Son dakika fatih terim istifa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fatih terim istifa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fatih terim istifa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Terim İstifa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih terim istifa gelişmeleri de dahil olmak üzere 317 fatih terim istifa haberi bulunmuştur. Tüm fatih terim istifa haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 dakikalık zirvenin perde arkası ortaya çıktı! Burak Elmas'ın o sözleri Fatih Terim'i çıldırttı! 'Bu hakarettir'
15 dakikalık zirvenin perde arkası ortaya çıktı! Burak Elmas'ın o sözleri Fatih Terim'i çıldırttı! 'Bu hakarettir' Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'na havlu atan Galatasaray'da Burak Elmas ile Fatih Terim'in yolları ayrılırken, dün 15 dakikalık zirvede yaşanan diyalogların perde arkası da ortaya çıktı. İşte sarı kırmızılı kulüpte son dakika gelişmesi...
11.01.2022 Galatasaray
Fatih Terim istifa etti mi? Galatasaray'da Fatih Terim 4. Dönemi sona mı erdi?
Fatih Terim istifa etti mi? Galatasaray'da Fatih Terim 4. Dönemi sona mı erdi? Fatih Terim istifa etti mi? Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, başkan Burak Elmas ile NEF Stadyumu'nda yaptığı toplantıdan sonra görevinden ayrıldı.
10.01.2022 Gündem
Ve beklenen oldu! Galatasaray Fatih Terim'le yollarını ayırdı! Burak Elmas'la görüşme 15 dakika sürdü
Ve beklenen oldu! Galatasaray Fatih Terim'le yollarını ayırdı! Burak Elmas'la görüşme 15 dakika sürdü Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'na erken havlu atan Galatasaray'da Fatih Terim'le yollar ayrıldı. 15 dakikalık görüşmede Burak Elmas'ın tecrübeli teknik adama teşekkür edip 'ayrılık kararını' bildirdiği öğrenildi.
10.01.2022 Galatasaray
Bunun adı 'İstifa et' demektir! Burak Elmas'tan bir 'Fatih Terim' hamlesi daha! Önce yanındakileri pasifize etti şimdi de...
Bunun adı 'İstifa et' demektir! Burak Elmas'tan bir 'Fatih Terim' hamlesi daha! Önce yanındakileri pasifize etti şimdi de... Daha önce Necati Ateş, Selçuk İnan, Şükrü Hanedar gibi isimleri pasifize ederek Fatih Terim'e gerekli mesajı yollayan Burak Elmas'ın tecrübeli teknik adamın elinden bir yetkiyi daha aldığı ortaya çıktı.
4.01.2022 Galatasaray
Galatasaray'da SON DAKİKA! Herkes transfer beklerken... Burak Elmas Fatih Terim'in görevine son veriyor...
Galatasaray'da SON DAKİKA! Herkes transfer beklerken... Burak Elmas Fatih Terim'in görevine son veriyor... Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'na erken havlu atan Galatasaray'da herkes transfer beklerken sarı kırmızılı yönetim Fatih Terim'le yolların ayrılmasını istedi. Başkan Burak Elmas'ın 'evet' demesi halinde tecrübeli teknik adamla vedalaşılacak.
3.01.2022 Galatasaray
Galatasaray'da son dakika! İstifa mı transfer mi? Burak Elmas ile Fatih Terim arasında kritik zirve...
Galatasaray'da son dakika! İstifa mı transfer mi? Burak Elmas ile Fatih Terim arasında kritik zirve... Süper Lig'de şampiyonluk yarışına havlu atan, dün akşam ise Ziraat Türkiye Kupası'nda Denizlispor'a elenen Galatasaray'da Fatih Terim ile Burak Elmas arasında kritik bir zirve gerçekleştirilecek. İşte sarı kırmızılı kulüpte son dakika gelişmesi...
29.12.2021 Galatasaray
Kenarda dursa da olmuyor taktik yazdırsa da... Rekor 'Fatih Terim istifa' tweeti
Kenarda dursa da olmuyor taktik yazdırsa da... Rekor 'Fatih Terim istifa' tweeti Dün akşam Adana Demirspor karşısında 2-0 kaybederek Süper Lig'de 7 haftadır 3 puan yüzü görmeyen Galatasaray'da sosyal medyada 18 bin 'Fatih Terim istifa' tweeti dikkatlerden kaçmadı.
22.12.2021 Galatasaray
Son dakika! Camiada isyan çıktı Burak Elmas ne yapacağını şaşırdı! Fatih Terim istifa...
Son dakika! Camiada isyan çıktı Burak Elmas ne yapacağını şaşırdı! Fatih Terim istifa... Dün akşam NEF Stadı'nda Başakşehir ile 1-1 berabere kalan ve 6 haftadır 3 puan yüzü görmeyen Fatih Terim istifaya davet edildi. Burak Elmas'a tepki gösteren taraftarlar yeni hoca ismi verirken, sarı kırmızılı yönetimin atacağı adım şimdiden merak konusu oldu. İşte Galatasaray'da son dakika gelişmeleri...
19.12.2021 Galatasaray
Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e şok sözler! 'Seni de gönderirler'
Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e şok sözler! 'Seni de gönderirler' Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu Galatasaray - Alanyaspor maçından sonra Fatih Terim için "Sultan Süleyman büyüktü, o da gitti" ifadelerini kullandı.
20.09.2021 Galatasaray
Fatih Terim istifa edecek mi?
Fatih Terim istifa edecek mi? Galatasaray'ın yıllık olağan mali genel kurulundan çıkan karar sonucunda Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in takınacağı tavır merak ediliyor. Başkan Cengiz; Fatih Terim ile ilgili, "Genel Kurul’dan sonra hocamızla bir imza töreni gerçekleştireceğiz." demişti
24.03.2019 Galatasaray
'Fatih Terim'in arkasındayız'
'Fatih Terim'in arkasındayız' TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in istifa etmeyeceğini açıkladı.
10.10.2016 Dunya Kupasi 2018
Fatih Terim istifa edecek
Fatih Terim istifa edecek Galatasaray kulislerinde bomba gibi bir iddia dolaşıyor...
27.05.2013 Futbol
Terim'den 'istifa' esprisi!
Terim'den 'istifa' esprisi! Ben ‘İS’ dedim, siz ‘TİFA’ diye bağırdınız
13.01.2010 Futbol
Ronaldo'ya göre en iyi Türk futbolcu kim?
Ronaldo'ya göre en iyi Türk futbolcu kim? Real Mad-rid'in yıldızı Cristiano Ronaldo çarpıcı açıklamalar
30.10.2009 Futbol
‘Sezonun en zor maçı’
‘Sezonun en zor maçı’ Daum, oyuncularını sınırlarını zorlamaları için uyardı
15.10.2009 Futbol
Spor yazarına çirkin saldırı
Spor yazarına çirkin saldırı Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcı, yazdığı bir haberden ötürü Telli´ye cadde ortasında tekme-yumruk girişti
14.10.2009 Futbol
Milli görevim bitti
Milli görevim bitti Fatih Terim istifa etmeyeceği ile ilgili iddialara Bursa’daki basın toplantısında noktayı koydu:
13.10.2009 Futbol
Milli Takım'a talip var
Milli Takım'a talip var Kasımpaşa teknik direktörü Yılmaz Vural Radyospor'a konuştu
13.10.2009 Futbol
İstikrarsızlıkta sınır tanımadı
İstikrarsızlıkta sınır tanımadı Çılgın Fatih Terim’den 57 macta 55 onbir!
12.10.2009 Futbol
Fatih Terim istifa edecek mi?
Fatih Terim istifa edecek mi? Milli Patron, gruptaki son Ermenistan maçını beklemeden görevi bırakabilir
10.09.2009 Futbol
Terim gidiyor mu kalıyor mu?
Terim gidiyor mu kalıyor mu? Federasyon başkanı Hasan Doğan, Fatih Terim'in geleceğiyle ilgili kararı açıkladı
26.06.2008 Futbol
Terim’den elveda
Terim’den elveda “Takımıma, soyunma odasında ’Turnuva bitti hakkınızı helâl edin’ dedim. Ben bu kadarını yapabildim. Benden sonra gelen inşallah şampiyon yapar.”
26.06.2008 Futbol
Medya taca çıktı
Medya taca çıktı İstifası istenen Terim, finalleri garantileyince tekrar ‘İmparator’ oldu
23.11.2007 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Terim İstifa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih terim istifa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.