Gazete Vatan Logo
Futbol Terim gidiyor mu kalıyor mu?

Terim gidiyor mu kalıyor mu?

Federasyon başkanı Hasan Doğan, Fatih Terim'in geleceğiyle ilgili kararı açıkladı

Anket

Sizce Fatih Terim istifa etmeli mi?

Hayır, etmemeli
Evet, etmeli






Hasan Doğan: “Hocamızın sıkıntıları var. Bunları aşacağız ve Fatih Terim inşallah 2010’da da takımın başında yer alacak.”

FUTBOL Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Milli Takımı bırakacağırı açıklayan teknik direktör Fatih Terim’in 2010 Dünya Kupası’nda da takımın başında olacağını açıkladı. Hasan Doğan, Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında Türkiye’de futbolcu ve teknik direktör olmanın zorluğuna dikkati çekerken şu ifadeleri kullandı: “Çünkü başarılı neticeler olduğunda göklere çıkarılıyorsunuz ama tersi olduğunda ailenizle yemeğe bile çıkmak mümkün değil.

‘ELEŞTİRİLER HİÇ ETİK DEĞİL’

ELEŞTİRİLERİN boyutları ne yazık ki etik kuralların çok dışında oluyor. Hem hocamızda, hem futbolcularımızda bunun rahatsızlığı var. Ülkemiz herşeyin en iyisine layık. Yurtdışında bir takım, maç kaybettiğinde nasıl taraftarları onu alkışlarla uğurluyorsa, Türkiye’de de bu olabilmeli. Bunu başarabilmeliyiz. Görüyoruz, Türkiye her açıdan dünyanın zirvesinde. Hocamızın bu konuda sıkıntıları olduğunu biliyorum. Bunları aşacağız ama herkese şunu söyleyebilirim ki Fatih Terim, şu an milli takımlar teknik direktörüdür ve inşallah 2010 yılında da takımın başında olacak.”

Haberin Devamı