Fark Ödemesi

Fark Ödemesi

Son dakika fark ödemesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fark ödemesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fark ödemesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fark Ödemesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fark ödemesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 515 fark ödemesi haberi bulunmuştur. Tüm fark ödemesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
SSK ve Bağ-Kur emeklileri bekliyordu! Paralar hesaplara yatırılıyor
SSK ve Bağ-Kur emeklileri bekliyordu! Paralar hesaplara yatırılıyor Milyonlarca emekli zam farklarının banka hesaplarına yatırılmasını bekliyordu. Fark ödemeleri başladı. Emeklilere yapılacak ek ödeme bugün tamamlanacak.
7.02.2024 Ekonomi
Emekli EYT'liler dikkat! İlk maaş için banka detayı, bunu yapmak şart
Emekli EYT'liler dikkat! İlk maaş için banka detayı, bunu yapmak şart Emeklileri yakından ilgilendiriyor. 600 bini aşkın EYT'linin emeklilik işlemi tamamlandı. Fark ödemesi, ilk maaşlar ve bayram ikramiyesi hesaplara yattı. Ancak aylık bağlama işlemi tamamlanan ama maaşını alamayan birçok kişi de bulunuyor. Emeklilikte Yaşa Takılanları endişelendiren konuya ilişkin uzman isim kritik detayı açıkladı. İşte detaylar...
22.04.2023 Emekli
Bakan Nebati: KGF limiti 400 milyar liraya yükseltildi
Bakan Nebati: KGF limiti 400 milyar liraya yükseltildi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, deprem sonrası Kahramanmaraş'ta yapılan çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Bakan Nebati "Deprem felaketi öncesinde açıklamış olduğumuz KGF paketlerinin hacminde de artışa giderek 250 milyar liralık KGF limitini toplam 400 milyar liraya yükselttik. Bunun 50 milyar lirasını doğrudan deprem bölgesinde kullanılmak vatandaşlarımızın istifadelerine sunuyoruz" dedi.
18.04.2023 Ekonomi
EYT'liye ek ödeme! E-devlet üzerinden sorgulanıyor
EYT'liye ek ödeme! E-devlet üzerinden sorgulanıyor EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT'li emekliye bayram müjdesi verildi. Bun göre mart ayında emeklilik başvurusunda bulunanlar maaşlarını nisan ayında alacaklar. SSK'lıların (4/A), tahsis numarasının son rakamına göre nisan ayının 17’si ile 26’sı arasındaki tarihlerde maaşınız bankaya yatacak. Bağ-Kur'lular ise tahsis numarasının son rakamına göre 25’i ile 28’i arasında maaşları bankaya yatacak. Nisan ayında alınan maaşın üzerine fark ödemesi de yapılacak. Bunun yanında E-Devlet'e giriş yaptıklarında, emekli işlemleri menüsü altında emeklik günlük ödeme kısmı sorgulandığında kısmi ödemeye hak kazandılarsa ne kadar maaş farkı alacaklarını görecekler. Hem Ramazan Bayramı’nda hem de Kurban Bayramı’nda 2’şer bin lira olan bayram ikramiyesi de emeklilerin hesabına yatacak. İşte EYT ile ilgili tüm detaylar...
6.04.2023 Emekli
Hasarlı binalardan eşya çıkarmayın! Bakan Kurum'dan deprem bölgesinde uyarı
Hasarlı binalardan eşya çıkarmayın! Bakan Kurum'dan deprem bölgesinde uyarı Adana 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde konuşan Bakan Kurum, ağır hasarlı binalardan eşya çıkarılmaması gerektiğini belirtti. Kurum, eşyaların binalardan çıkarılmasına çalışmalar sonucunda karar verileceğini söyledi.
17.02.2023 Gündem
Mazot Gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Gübre mazot desteği ne kadar?
Mazot Gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Gübre mazot desteği ne kadar? Pamuk ve ayçiçek çiftçisine müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Çiftçilkere verilecek mazot ve gübre destekleme tutarlarını belli oldu. Peki, Mazot Gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Gübre mazot desteği ne kadar? İşte detaylar…
4.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İthal ekonomi komiserlerine bel bağlayanlar, bu ülkenin geleceğine ışık tutamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İthal ekonomi komiserlerine bel bağlayanlar, bu ülkenin geleceğine ışık tutamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. "Türkiye'nin kendi ekonomi programına kafa yormak yerine ithal ekonomi komiserlerine bel bağlayanlar, bu ülkenin geleceğine ışık tutamaz." diyen Erdoğan, "6'lı masa denilen paravan yapı emellerine ulaşamaz. Özellikle gençlerimiz ve kadınlarımıza ulaşmamız ve davamıza kazandırmamız önem arz ediyor." dedi.
3.12.2022 Siyaset
Bakanlık desteğiyle çeltik üretimi, 1 milyon tona çıktı
Bakanlık desteğiyle çeltik üretimi, 1 milyon tona çıktı Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yürüttüğü 'kabuğu çıkarılmamış pirinç' olarak adlandırılan çeltikte verim artırma çalışmaları ile üretim, 1 milyon tona ulaştı. Türkiye'de 2002 yılında 60 bin hektar alanda 360 bin ton çeltik üretimi yapılırken, 2021'de bu rakam 129 bin 490 hektar alanda 1 milyon tona (pirinç karşılığı 600 bin ton) yükseldi.
21.09.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika kararı! 12 bin lira avans ödenecek
Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika kararı! 12 bin lira avans ödenecek Ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Trakya Birlik, yüzde 40 yağ oranlı ayçiçeği için tonuna 12 bin lira avans ödemesi yapılacağını duyurdu.
8.09.2022 Ekonomi
Mahsuplaşma nedir, mahsuplaşmak ne demek? Sağlık Bakanlığı mahsuplaşma kalktı mı?
Mahsuplaşma nedir, mahsuplaşmak ne demek? Sağlık Bakanlığı mahsuplaşma kalktı mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarına teşvik ödemesi ile ilgili açıklama yaparak Teşvik ödemesinden mahsuplaşma yok. Her işlemin bir karşılığı var. Ek ödeme almayan hekim veya sağlık çalışanı personel kalmayacak" dedi. Söz konusu açıklamanın ardından “Mahsuplaşma nedir, mahsuplaşmak ne demek?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
29.08.2022 Çalışma Hayatı
TMO: Mısır hasadı lokal olarak başladı
TMO: Mısır hasadı lokal olarak başladı Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), mısır hasadının ağustos ayının ilk yarısında lokal olarak başladığını, mısır üretiminin geçen yıla göre yüzde 3,7 artışla 7 milyon ton seviyesinde tahmin edildiğini açıkladı.
23.08.2022 Ekonomi
Bakanlık yeni bir eylem planı hazırladı! İşte yeni tarım modeli...
Bakanlık yeni bir eylem planı hazırladı! İşte yeni tarım modeli... Tarım ve Orman Bakanlığı, pandemi sonrasında dünyanın en çok üzerine eğildiği konuların başından gelen tarım sektörü için eylem planını hazırladı. Bu kapsamda, tarımda daha aktif destekleme için 65 olan teşvik sayısının sadeleştirilmesi, çiftçilere ekim öncesi ayni Destek ödemesi yapılması, üretim öncesi izin mekanizmasının devreye girmesi gibi birçok alanda düzenlemeler yapılacak.
10.08.2022 Ekonomi
Çiftçileri yakından ilgilendiren gelişme! Ton başına 14 bin lira
Çiftçileri yakından ilgilendiren gelişme! Ton başına 14 bin lira Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), kabuklu kırmızı mercimek alım fiyatı ton başına 14 bin TL olarak belirlendiğini açıkladı.
5.07.2022 Ekonomi
Bayram ikramiyesi müjdesi! Paralar hesaba yatacak! Tarih ve oran verildi!
Bayram ikramiyesi müjdesi! Paralar hesaba yatacak! Tarih ve oran verildi! Bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor. Bayram ikramiyelerine yapılacak zam oranıyla ilgili kritik açıklama. Bayram ikramiyelerine yapılacak zam oranıyla ilgili peş peşe tahminler geldi. Emekli milyonlarca vatandaşa bayram ikramiyesi müjdesi. Emeklinin bayram ikramiyelerine zam geliyor. Bayram ikramiyelerine gelecek zam ile ilgili tahminler peş peşe yapıldı. Alınan bilgiye göre, bu konuda Maliye Bakanlığı ve AK Parti’nin ekonomi kurmayları bir çalışma yapıyor. Bütçeye maliyeti hesaplanıyor. Toplantılarda, Bayram ikramiyesinin 2 bin lira olması yönünde görüşler dile getirildiği öğrenildi. Maliyetin çok yüksek olacağının iddia edilmesi üzerine, bunun bir kurala bağlanması ve her yıl otomatik bir artış yapılması önerisi değerlendirildi. Emeklilere bayramlarda verilen ikramiyenin her yıl enflasyon oranında artırılması planlanıyor. Enflasyon oranında artırılırsa, bu ramazan bayramında bin 100 lira olan ikramiye tutarı, bin 500 civarına yükselecek. Öte yandan İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı yazarımız Mert Nayır'ın Ankara kulislerinde konuşulan ikramiye müjdesini yazmıştı. Ramazan Bayramında 2.000 TL, Kurban Bayramında ise 2.000 TL emekli vatandaşlarımıza bayram ikramiyesi ödeneceğini dile getirmişti Yeni emekli olanlar da bayram ikramiyesinden faydalana bilecek. İşte bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika tüm detaylar...
16.04.2022 Emekli
Buzağı destekleri ne zaman yatacak? 2021 2. dönem buzağı desteklemeleri ne zaman ödenecek?
Buzağı destekleri ne zaman yatacak? 2021 2. dönem buzağı desteklemeleri ne zaman ödenecek? Buzağı destekleri ne zaman yatacak? 2022 buzağı destek ödemeleri için yapılan aramalar yoğunlaştı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayvancılıkla uğraşanlara verilen buzağı desteği ödemeleri .C kimlik noya göre yapılıyor.
15.04.2022 Çalışan Hakları
Emekliye bayram ikramiyesi! Zam oranı belli oluyor! Yüzde 36...
Emekliye bayram ikramiyesi! Zam oranı belli oluyor! Yüzde 36... Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili flaş gelişme. Emeklilerin gözü Kabine Toplantısı kararlarına çevrildi. Emeklilere yönelik yapılan ekstra iyileştirmelerin ardından bugün Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında emekli bayram ikramiyelerine yapılacak artışında açıklaması bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantının ardından Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi kararlarını canlı yayında duyuracak. Şu anda 1.100 TL olan ikramiyenin 1.500 TL'ye çıkartılması için bir düzenleme yapılacağı konuşuluyor. Eğer bu formül kabul görürse ikramiyenin her yıl enflasyon kadar artırılması kesinlik kazanacak. Bu yıl içinde yüzde 36 artış olacak. Başka formüle göre ise bu yıl ikramiyelerin 2.000 TL'ye çıkartılması. Böylece toplamda 4000 TL ödenecek. Bayram ikramiyesini sadece emekli vatandaşlar almıyor. Dul ve yetim aylığı alanlar da hisseleri oranında ikramiye alabilecekler.
12.04.2022 Emekli
Bayram ikramiyelerine zam geliyor! Milyonlarca emekliye güzel haber, ve belli oldu
Bayram ikramiyelerine zam geliyor! Milyonlarca emekliye güzel haber, ve belli oldu Emekli ikramiyelerine zam gelecek mi? Milyonlarca emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaş merakla bekliyordu. Bayram ikramiyeleri ile ilgili detaylar belli oldu. Emekli bayram ikramiyesi için ödeme detayları gündeme gelmeye devam ediyor. Her yıl bayram öncesinde emeklilerin hesabına yatırılan bayram ikramiyesi, bu yıl da pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Hükumet kanadında gerçekleşen hazırlığa göre emekli bayram ikramiyesine bu yıl da zam yapılacak. 1.000 TL olarak ödenen ikramiye geçen sene yapılan zamla 1.100 liraya çıkarılmıştı. 2022 emekli ikramiye zammının daha yüksek olması bekleniyor. Yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek olan kabine toplantısında, emekli ikramiyelerine yapılacak zam oranı da gündeme gelecek konular arasında yer alıyor. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak ve bayram ikramiyesi ne kadar oldu? İşte bayram ikramiyeleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
11.04.2022 Emekli
Emekli aylıkları artıyor! Fark ödemeleri hesaplara yatırılacak, emeklilik dilekçesinde tarih avantajı...
Emekli aylıkları artıyor! Fark ödemeleri hesaplara yatırılacak, emeklilik dilekçesinde tarih avantajı... Emekli maaşlarında son dakika gelişmesi! Maaşlar artıyor. Fark ödemeleri hesaplara aktarılacak. Emeklilik dilekçesini bu tarihte vermiş olanlar avantajlı çıkıyor. Yakın zamanda emeklilik dilekçesi verenleri yakından ilgilendiriyor. Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) yüzde 11 oranında arttı. Bu artış emekli aylıklarına da yansıyacak, maaşlarda artış olacak. Emeklilik dilekçesi eğer bu yıl verilmişse maaşlarda güncelleme katsayısına bağlı olarak artış yapılarak fark ödemesi hesaplara yatırılacak. Farklar ocakta emekli maaşı ödenen günden geçerli olarak hesaplanacak. Örneğin, aylığı her ayın 17’sinde alan emekliler için 18 Ocak’tan geçerli fark ödemesi yapılacak. Böylece emeklilik dilekçesini kasım ya da aralık yerine ocak ayında verenler avantajlı çıkmış oldu.
1.03.2022 Emekli
Maaş farkları ne zaman yatacak? BAĞKUR, Memur, emekli  zamlı maaş farkları bugün yattı mı, 15 günlük maaş farkı ne kadar 2022?
Maaş farkları ne zaman yatacak? BAĞKUR, Memur, emekli zamlı maaş farkları bugün yattı mı, 15 günlük maaş farkı ne kadar 2022? Emekli maaş farkları ne zaman yatacak, zamlı maaşlar ne zaman ödenecek? Zamlı maaş farkları aramaları devam ediyor. Memur ve emeklileri maaş farklarının ne zaman yatacağını sorguluyor. 3 Ocak Pazartesi günü gerçekleşen kabine toplantısı sonrası, memur ve memur emeklisine yüzde 30.5 oranında zam yapıldığı açıklandı. Zamların belli olmasıyla zamlı maaşların ayın kaçında hesaplara yatacağı merak konusu oldu. Peki, maaş farkları ne zaman yatacak? Memur ve emekli zam farkı ne zaman ödenecek, zamlı maaşlar hangi ay alınacak, ocak ayının kaçında maaş farkları yatar?
29.01.2022 Emekli
Memurların zam ve fark ödemeleri başladı! Hesabınızı kontrol edin…
Memurların zam ve fark ödemeleri başladı! Hesabınızı kontrol edin… Milyonlarca kişi bekliyordu zam ve fark ödemeleri başladı. Hesabınızı hemen kontrol edin. Memurun maaşları 15 Ocak’ta yüzde 27.9 zamlı olarak ödenmişti. Ancak yüzde 5’lik toplu sözleşme zammına ilave edileceği açıklanan yüzde 2.5’luk ek zamla ilgili teklif, maaşların yattığı tarihte yasalaşmadığından hesaba geçmemişti. Hem yüzde 2.5’luk zam farkları hem de 14 günlük zam farkı hesaplara geçmeye başladı. Yatan tutarlar 900-1.500 lira arasında değişiyor. Ödemeler dün itibarıyla başladı.
29.01.2022 Memur
Memur ve emekli maaş farkları yattı mı? Memur maaş farkları ne zaman yatacak 2022?
Memur ve emekli maaş farkları yattı mı? Memur maaş farkları ne zaman yatacak 2022? Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiriyor! Memur ve memur emeklilerine yapılan zam oranı ek zam ile birlikte 30,95 olarak açıklanmıştı. Ek zamla ilgili görüşmelerin ertelenmesi nedeniyle maaş farklarının ödemeleri ay sonuna ertelenmişti. Memur ve emeklinin maaş farkı ödemeleri için beklenen gün geldi. Peki, Memur ve emekli maaş farkları yattı mı? Memur maaş farkları ne zaman yatacak 2022? Memur ve emekli maaş farkları bugün mü yatacak? İşte maaş farkı ödemeleri ile ilgili merak edilenler…
27.01.2022 Memur
Memur ve emekliye ek zam ile ilgili flaş gelişme! Maaşlar hesaplara yatıyor, belli oldu! Öğretmen, polis, doktor, hemşire ve...
Memur ve emekliye ek zam ile ilgili flaş gelişme! Maaşlar hesaplara yatıyor, belli oldu! Öğretmen, polis, doktor, hemşire ve... Memur ve emekliye ek zam ile ilgili son dakika gelişmesi. Ve hesaplara yatıyor. Öğretmen, polis, doktor, hemşire, imam ve emekli... Milyonları ilgilendiriyor. Maaşlara yansıyacak. Yeni maaş oranları belli oldu. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Zamlı maaşlar ne zaman yatacak? Ek zam maaşlara ne zaman yansıyacak? Kimin maaşı ne kadar yükselecek? Tüm sorular yanıtını buldu. Memur ve emeklilere yüzde 2.5 ek zam kararı verilmiş ve böylece üzde 27.9 olan Ocak zammı, yüzde 30.95'e çıkmıştı. Ancak yasanın gecikmesi nedeniyle ek zam maaşlara yansıtılamamıştı. Milyonlarca emekli ek zam farkını yarın almaya başlayacak. İşte meslek meslek ek zam dahil emekli memur maaşları.
26.01.2022 Memur
Memur ve emeklilerin 14 günlük zam farkları ile ilgili son dakika gelişmesi!
Memur ve emeklilerin 14 günlük zam farkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Zam farkları ödenmeye başlıyor. Milyonlarca kişi alacak. Memur ve emeklilerin 14 günlük zam farkları ile ilgili flaş gelişme! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 2.3 milyonu aşkın memur emeklisi ile dul ve yetimlerinin 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan zam farklarının 27 Ocak’ta yatırılacağını duyurdu. Kim ne kadar zam farkı alacak? Emekli, dul ve yetim aylığı alanların hesabına net ne kadar ücret yatırılacak? Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Öte yandan Muhasebat Genel Müdürlüğü 14 günlük maaş farkı için mutemetlere yetki açtı. İşte memur emekli, engelli, dul ve yetim milyonların beklediği zam farkları ile ilgili merak edilen tüm detaylar....
25.01.2022 Çalışma Hayatı
Dul ve yetim maaş farkları ne zaman verilecek? 2022 dul ve yetim maaşı ne kadar oldu, zamlı maaşlar dul, yetimlere ne zaman yatacak?
Dul ve yetim maaş farkları ne zaman verilecek? 2022 dul ve yetim maaşı ne kadar oldu, zamlı maaşlar dul, yetimlere ne zaman yatacak? 2022 dul ve yetim maaş farkları ne zaman verilecek, dul ve yetim maaşı ne kadar oldu? Zam farkları ile ilgili beklenen açıklama geldi. Harp ve vazife malullerine yapılacak 2021 yılı ek ödemeleri ile emekli sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların 2022 yılı ocak ayı zam farklarının ödeneceği tarih belli oldu. Peki, Dul ve yetim maaş farkları ne zaman hesaplara yatacak?
24.01.2022 Ekonomi
Zam farkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Paralar perşembe günü hesaplara aktarılmaya başlayacak, emekli, dul, yetim ve...
Zam farkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Paralar perşembe günü hesaplara aktarılmaya başlayacak, emekli, dul, yetim ve... Zam farkları ödeniyor. Tarihler belli oldu. Bakanlık son dakika olarak duyurdu. Yüz binlerce kişi alacak. Emekli, dul, yetim, vazife malulü... Hepsini kapsıyor. Paralar perşembe günü vatandaşların banka hesaplarına ya da PTT hesaplarına yatırılacak. Zam farkı ödemelerinin detayları belli oldu Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından bugün yapılan açıklamada zam farklarının 27 Ocak’ta ödeneceği duyuruldu. Kim ne kadar far alacak? Emekli, dul, yetim ve vazife malullerine ödenecek zam farkları ile ilgili son dakika gelişmeleri....
24.01.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Fark Ödemesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fark ödemesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.