Fare Zehri

Fare Zehri

Son dakika fare zehri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fare zehri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fare zehri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fare Zehri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fare zehri gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 fare zehri haberi bulunmuştur. Tüm fare zehri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların da 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu girdi. Erzan'ın telefonunda internet üzerinden "Hangi ilaç öldürür", "Türkiye'ye suçlu iadesi olmayan ülkeler 2023", "İsviçre suçlu iadesi", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "intihar çeşitleri", "fare zehri insanı kaç saatte öldürür", "nasıl intihar edilir" gibi aramalar yaptığı tespit edildi. Sanıklar Ali ve Atilla Yörük'ün ise yakın tarihte telefonlarını değiştirdikleri belirlendi.
26.02.2024 Gündem
Sevgilisini 13 kez bıçaklayıp öldürdü, başına defalarca taşla vurdu! Ömür boyu hapis istemi
Sevgilisini 13 kez bıçaklayıp öldürdü, başına defalarca taşla vurdu! Ömür boyu hapis istemi Eskişehir'de sevgilisi Tuğçe Can'ı (25) 13 bıçak darbesiyle öldüren Onur Kaya (22), hakkında hazırlanan iddianamede, 'Tasarlayarak, canavarca hisle ve eziyet çektirerek kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. 
6.03.2023 Yaşam
Canlı yayında eşi Mine'yi öldürdüğünü itiraf eden kocanın ifadesi ortaya çıktı: Boğazını 30 dakika boyunca sıkmış
Canlı yayında eşi Mine'yi öldürdüğünü itiraf eden kocanın ifadesi ortaya çıktı: Boğazını 30 dakika boyunca sıkmış Denizli'de yaklaşık 6 aydır kayıp olan 1 çocuk annesi eşini çuvala koyup iş yerinin yanındaki araziye gömen koca, tutuklandı. Zanlı, verdiği ifadede, "Eşimin ilişkiye girdikten sonra boynunu 30 dakika boyunca sıktım" diyerek tüyleri ürpertti.
31.01.2023 Gündem
Termal otele çağırıp tüm parasını aldılar! İstanbul'da devremülk skandalı
Termal otele çağırıp tüm parasını aldılar! İstanbul'da devremülk skandalı Termal otele çağırıp binlerce lirasını çarptılar, İstanbul’daki devremülk skandalı ortaya çıktı. Paraları ve telefonları alıp kaçtılar. Emlak işletmesi üzerinden dolandırıcılık yapan çete Kadıköy’de yakayı ele verdi. Türkiye çapında emlak ve devre mülk dolandırıcılığı yaptığı belirlenen şebekeye operasyon düzenlendi. Son model bir Ferrari marka otomobilin de bulunduğu onlarca lüks otomobil ele geçirilirken, dolandırıcıların kurduğu ağ şoke etti.
10.01.2023 Yaşam
Evde öldürülen iki genç kadın son yolculuklarına uğurlandı
Evde öldürülen iki genç kadın son yolculuklarına uğurlandı Kartal’da bir evde 30 yaşındaki Cansu Demirel ile 23 yaşındaki Dilara Gültay'ın cansız bedenleri bulundu. Mustafa Payan, kayıp olarak aranan genç kızları öldürdüğünü itiraf etti. Cansu Demirel ve Dilara Gültay, bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
10.01.2023 Yaşam
400 kişinin celladı ‘ölüm meleği’ olarak tarihe geçti! Küçük kızdan tüyleri diken diken eden sözler...
400 kişinin celladı ‘ölüm meleği’ olarak tarihe geçti! Küçük kızdan tüyleri diken diken eden sözler... ABD’ye damga vuran ve dizi ve filmlere konu olan ‘ölüm meleği’nin hikayesi tüyleri diken diken etti. Suç ve Ceza romanı ve fare zehri detayları kan dondururken, kurbanlardan birinin kızının söylediği sözleri duyanlar şoke oldu.
18.11.2022 Dünya
Cani koca, eşini fare zehriyle öldüremeyince boğmuştu! Ortaya çıkan yeni bir detay kahretti
Cani koca, eşini fare zehriyle öldüremeyince boğmuştu! Ortaya çıkan yeni bir detay kahretti Denizli’de eşi tarafından ellerini koli bandıyla, ayaklarını da plastik kelepçeyle bağlayıp fare zehri verdikten sonra iş dönüşü boğazını sıkarak öldüren kadının hamile olduğu ortaya çıktı.
12.10.2022 Gündem
Karısına fare zehri verip işe gitti, döndüğünde yaşadığını görünce boğarak öldürdü!
Karısına fare zehri verip işe gitti, döndüğünde yaşadığını görünce boğarak öldürdü! Denizli’de elleri ve ayakları koli bandıyla bağlanıp battaniyeye sarılı halde yol kenarındaki araziye atılan kadının kimliği belli oldu. Çocuk meselesi yüzünden tartıştığı kendisinden 8 yaş büyük karısına fare zehri verip işe giden kocanın, dönüşte yaşadığını gördüğü kadını boğazını sıkarak öldürdüğü ortaya çıktı.
12.10.2022 Yaşam
Evlilikten sıkılan babaanne torunları dahil 12 kişiyi öldürdü!
Evlilikten sıkılan babaanne torunları dahil 12 kişiyi öldürdü! ABD'de Nannie Doss isimli babaanne neredeyse tüm ailesini katletti. 4 eşini, 2 çocuğunu, 2 kız kardeşini, annesini, kayınvalidesini ve torunlarını öldüren kadın, sebebi sorulduğunda ise "Evlilikten sıkılmıştım" dedi.
13.06.2022 Dünya
İş hanında fare istilası! 'En az 100 tane var, her gün daha da çoğalıyorlar'
İş hanında fare istilası! 'En az 100 tane var, her gün daha da çoğalıyorlar' Sivas'ta bir iş hanında kullanılmayan hurda dükkanında ortaya çıkan, çevrede gezinen fareler esnafı tedirgin etti.
9.05.2022 Yaşam
Fare zehrini 'şeker' zannedip yediler! 2 kardeşle ilgili yeni gelişme
Fare zehrini 'şeker' zannedip yediler! 2 kardeşle ilgili yeni gelişme Bursa'nın İnegöl ilçesinde, dolapta bulunan fare zehrini, 'şeker' zannedip yiyen Turgut Efe (5) ile İpek Su D. (3) kardeşlerin hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.
21.01.2022 Yaşam
Ailesini ev kirli diye katletti! 'Babam yapmasaydı ben yapacaktım'
Ailesini ev kirli diye katletti! 'Babam yapmasaydı ben yapacaktım' Erzurum'da boşandığı Gülçin Karabiyik (50) ile kızları Burçin (25) ve Cansu Arslan'ı (17) tabancayla vurarak öldüren Raci Arslan (44), 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başladı. Raci Arslan, mahkemedeki ifadesinde eşi ve kızlarını evin kirli olması nedeniyle çıkan tartışma sonrası öldürdüğünü söyledi.
4.08.2021 Gündem
Kızını ve torunlarını öldürdüğü iddia edilen kadın hayatını kaybetti
Kızını ve torunlarını öldürdüğü iddia edilen kadın hayatını kaybetti Ankara'nın Mamak ilçesinde kızı Meryem Atsak (23) ile torunları Ömer İsmail Atsak (2) ve Merve Atsak'ın (1), tabancayla vurularak ölmeleri ardından aynı silahla kendini vuran Öznur Aydın (55) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
12.07.2021 Yaşam
Genç kızın feci sonu! Fare zehri ile intihar iddiası
Genç kızın feci sonu! Fare zehri ile intihar iddiası Antalya’nın Serik ilçesinde, annesinin odasında hareketsiz yatarken bulduğu Duygu D. (18), hastanede yaşamını yitirdi. Öte yandan Duygu'nun fare zehri içerek intihar ettiği iddia edildi.
20.06.2021 Yaşam
Fare istilasına '5 bin litrelik zehir' çözümü
Fare istilasına '5 bin litrelik zehir' çözümü Avustralya'da görülen son yılların en yoğun fare istilasıyla başa çıkmak isteyen hükümet, 5 bin litre ‘en öldürücü’ fare zehrinin kullanılması önerisinde bulundu.
21.05.2021 Dünya
4 yaşındaki çocuk fare zehriyle annesi ve kardeşini zehirledi
4 yaşındaki çocuk fare zehriyle annesi ve kardeşini zehirledi Samsun'un Vezirköprü ilçesinde oyun oynarken içine fare zehri kattığı sütten içen 4 yaşındaki çocuk, kardeşi ve annesi zehirlendi.
13.01.2021 Yaşam
Metil alkol zehirlenmesi kalıcı hastalıklara neden oluyor
Metil alkol zehirlenmesi kalıcı hastalıklara neden oluyor Prof. Dr. Murat Aksun, metil alkol zehirlenmesi vakalarında hayata tutunan hastaların uzun vadede böbrek yetmezliği, görme bozukluğu, felç gibi kalıcı hasarlarla karşı karşıya kalabildiğini söyledi.
23.10.2020 Sağlık
İpsala’da kedi ve köpekler fare zehri nedeniyle ölmüş!
İpsala’da kedi ve köpekler fare zehri nedeniyle ölmüş! Edirne'nin İpsala ilçesinde, çok sayıda kedi ve köpeğin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, kediye yapılan nekropside fare zehri tespit edildi.
11.06.2020 Yaşam
Lisede cinsel istismar iddiası! Öğretmen bu halde bulundu
Lisede cinsel istismar iddiası! Öğretmen bu halde bulundu Düzce'de kız öğrencesine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen lise öğretmeni Ç.Y., saklandığı otel odasında fare zehri içerek intihara kalkıştı. Yarı baygın bulunan Ç.Y., hastanede tedaviye alındı.
11.12.2019 Yaşam
Önce karısını vurdu sonra fare zehri içti
Önce karısını vurdu sonra fare zehri içti İzmir’in Konak ilçesinde bir kişi, boşanma sürecinde olduğunu eşini silahla ağır yaradıktan sonra fare zehri içip intihara kalkıştı.
14.04.2019 Yaşam
Korkunç cinayette pes dedirten ayrıntı! 'Sürekli bana kiminle yattın' diyor
Korkunç cinayette pes dedirten ayrıntı! 'Sürekli bana kiminle yattın' diyor İstanbul Bahçelievler'de yaşanan korkunç cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kocası tarafından öldürülen Alime Demirdağ'ın teyzesi, "Alime kocası için 'Bana her gün işkence yapıyor, sürekli bana sen kiminle yattın, kiminle görüşüyorsun' diyor. Beni öldürmeye kalkıştı, fare zehri içirdi. İçmiş gibi yaptım yutmadım. Öldürmek için Belgrad Ormanı'na bile götürdü, elinden kaçtım' dedi" diye ifade verdi
8.11.2018 Yaşam
Dünyanın en büyüğü... Taşınıyor
Dünyanın en büyüğü... Taşınıyor Japonya’da bulunan dünyanın en büyük su ürünleri marketi Tsukiji Balık Pazarı, yeni yerine taşınmadan önce son kez ziyaretçilere kapılarını açtı. 83 yıllık pazarın bulunduğu bölge ise, yaşlı tesisin taşınmasının ardından yaşanması beklenen fare istilasına hazırlanıyor.
30.09.2018 Dünya
Fare zehri içen genç kız hayatını kaybetti
Fare zehri içen genç kız hayatını kaybetti SİİRT’in Baykan ilçesinde fare zehiri içtiği iddia edilen 19 yaşındaki Songül Alpağut, hayatını kaybetti.
16.12.2017 Yaşam
Her şeyin ilacı mutluluktur
Her şeyin ilacı mutluluktur Tiyatro ve seslendirme sanatçısı Betül Arım, dokuz farklı konu başlığından oluşan ‘yaşama sanatı’ seminerlerinden yola çıkarak yazdığı ve derlediği tek kişilik sahne gösterisi “Dışarda Hiçbir Şey Var” ile barışın, huzurun ve mutlu bir hayatın mümkün olduğunu ortaya koyuyor. “Ben de herkes gibi acıyı, kederi yaşıyorum ama sadece sevinci, neşeyi besliyorum” diyen Arım, hayatımızı nasıl sorunlarla baş etme sanatına dönüştüreceğimizi anlattı.
24.11.2017 Magazin
O kadın ilk kez konuştu
O kadın ilk kez konuştu Ağrı’nın Patnos ilçesinde kocası tarafından şiddet uygulanarak zorla dışkı yedirilen Cansu Ş. yaşadıklarını anlattı.
1.07.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Fare Zehri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fare zehri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.