Facebook Güncelleme

Facebook Güncelleme

Son dakika Facebook güncelleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Facebook güncelleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Facebook güncelleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Facebook Güncelleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan facebook güncelleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 facebook güncelleme haberi bulunmuştur. Tüm facebook güncelleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Facebook, Snapchat'i kopyalamaya devam ediyor!
Facebook, Snapchat'i kopyalamaya devam ediyor! Facebook'un yeni özelliği yine Snapchat'ten esinlendi. Bu defa Facebook, Snapchat'in Streak özelliğiyle karşımızda.
24.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook'tan ilginç karar: Beğen butonu kaldırılıyor
Facebook'tan ilginç karar: Beğen butonu kaldırılıyor Dünyanın en çok kullanıcıya sahip sosyal medya platformu Facebook ilginç bir karar aldı. Platform kendisiyle özdeşleşen 'beğen' butonunu önümüzdeki sene kaldıracak.
15.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook, Whatsapp ile birleşiyor mu?
Facebook, Whatsapp ile birleşiyor mu? Facebook, mobil platformlarının içine Whatsapp programını da entegre etmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde...
25.09.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook'tan 'televizyon' yeniliği!
Facebook'tan 'televizyon' yeniliği! Facebook, çok yakında kullanıcılara internet üzerinden canlı yayın ve 'seç-izle' özelliklerini sunmaya başlayacağını açıkladı.
11.08.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook Live'e güncelleme geldi!
Facebook Live'e güncelleme geldi! Facebook Live için iki önemli özellik test edilmek üzere kullanıcılara sunuldu. Yeni eklenecek olan bu iki özellik sayesinde Facebook Live daha kullanışlı hale gelecek!
24.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook'ta yorumlara yenilik geliyor!
Facebook'ta yorumlara yenilik geliyor! Facebook'un daha önce Messenger için eklediği beş temel duygu ifadesi, durum yorumlarına da geliyor. Artık Facebook durumlarda da duygu ifadesi kullanılabilecek. İşte detaylar...
4.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook'ta önemli değişiklik!
Facebook'ta önemli değişiklik! Facebook'un platformdaki yorum kısmını Messenger benzeri bir kullanım sunacak şeklinde değiştirmeye hazırlandığı sızan görseller ile ortaya çıktı.
23.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook Messenger Day tepki topladı!
Facebook Messenger Day tepki topladı! Facebook'un Amerika Birleşik Devletleri'nde hizmete sunduğu Messenger Day özelliği büyük tepki toplamaya başladı. Kullanıcılar basit bir mesajlaşma uygulamasının bu hale gelmesinden şikayetçi!
13.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook videolarında yenilik!
Facebook videolarında yenilik! Facebook, Youtube'un videoların ortasına koyduğu reklamlara özendi ve ortaya bu çıktı!
27.02.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram'ın 'keşfet' özelliği Facebook'a geldi!
Instagram'ın 'keşfet' özelliği Facebook'a geldi! Facebook, beta kullanıcılarına getirdiği güncelleme ile Instagram'daki gibi keşfet özelliğini devreye soktu. Peki Facebook'un mu yoksa Instagram'ın mı keşfet özelliği daha iyi? Bu sorunun cevabı önümüzdeki günlerde belli olacak.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook’tan arkadaşlarınıza özel uygulama
Facebook’tan arkadaşlarınıza özel uygulama Facebook geçtiğimiz gün yeni bir atılım ile arkadaşlarınıza özel uygulama yı kullanıcılarının beğenisine sundu. Bu uygulama ile eğlenceli videolar yapabilirsiniz. Yarın itibariyle on dördüncü yaşına basacak olan Facebook, Arkadaşlar Günü (Friends Day) kapsamında insanların birbirleriyle bağlantı kurmasının önemine dikkat çekerek, arkadaşlarınıza özel uygulama sını duyurdu.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook’tan yeni renkli durum güncellemeleri
Facebook’tan yeni renkli durum güncellemeleri Facebook; arkadaşlarımızla ve ailemizle haberler paylaşmamızın yeni bir yolu olarak hayatımıza girdi...
21.12.2016 Bilim ve Teknoloji
Facebook yeni video servisini duyurdu
Facebook yeni video servisini duyurdu Facebook video konusunda iddialı ancak biraz yavaş ilerliyor. Mark Zuckerberg'ün sosyal medya servisi şimdi de yeni bir video hizmeti verecek. Detaylar haberimizde.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook'tan bir "Snapchat yeniliği" daha!
Facebook'tan bir "Snapchat yeniliği" daha! Facebook, Snapchat'ten aşina olduğumuz bir özelliğe daha gözünü dikti; hatta kullanıma sundu bile!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook, Sayfaları daha ilgi çekici hale getiriyor
Facebook, Sayfaları daha ilgi çekici hale getiriyor Facebook, Sayfalara yaptığı güncellemeler ile müşteri deneyimini zenginleştiriyor.
19.10.2016 Bilim ve Teknoloji
Rekabet Kurulu, WhatsApp ve Facebook ceza istedi
Rekabet Kurulu, WhatsApp ve Facebook ceza istedi Rekabet Kurumu soruşturma heyeti, WhatsApp ve Facebook’un Türkiye pazarında “hakim durumda olduğunu”, WhatsApp hizmetinin kullanılabilmesi için veri paylaşımına rıza gösterilmesini; aksi halde “kabul et ya da terk et” anlayışının rekabeti sınırlandırdığı sonucuna vararak ceza verilmesini istedi.
12.10.2022 Ekonomi
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti... Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ediyor. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanlarının Antalya'da görüşeceğini açıkladı. Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Karadeniz'de bir Rus savaş gemisinin çoklu roketatar sisteminden fırlatılan füzelerle batırıldığını aktardı. Rusya, Moskova'ya dost olmayan ülkelerin listesini resmen onayladı. Kiev’in kent meydanında güvenlik önlemleri arttırılarak barikatlar kuruldu. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "NATO topraklarına yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilirse NATO topraklarının her bir köşesini savunmak için gerekli adımları atacağız" ifadelerini kullandı.
7.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme!  Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme! Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı Dünyanın korku ile takip ettiği Rusya-Ukrayna savaşı 9. gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. Rusya ordusu ile Ukrayna ordusu Zaporoji nükleer santral için çatışmaya girince santralin bazı bölümlerinde yangın çıktı. Rusya'yı 'nükleer terörizm' ile suçlayan Zelenski, 'Rusya nükleer santral vuran ilk ülke olarak tarihe geçti' dedi. İngiltere, Rusya’nın Ukrayna'daki nükleer santrale saldırısı sonrasında BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'den "Çatışma bize gelirse biz hazırız" açıklaması gelirken, Ukrayna sınırına 5 kilometre mesafedeki Amerikan askerleri fotoğraflandı.
4.03.2022 Dünya
İngiliz baba karısı ve çocuğu için Ukrayna'daki savaşın ortasına daldı!
İngiliz baba karısı ve çocuğu için Ukrayna'daki savaşın ortasına daldı! Karısını ve çocuğunu kurtarmak için Ukrayna'daki savaşa giden İngiliz baba dünyada gündem oldu. Ailesi savaşın ortasında kalan adam, yaptıklarını an an paylaşıyor. Detaylar ise okuyanların yüreklerini ağızlarına getirecek cinsten.
1.03.2022 Dünya
Dijital mirasa ilişkin yasa teklifi: Sosyal medya hesapları mirasçılara geçebilecek
Dijital mirasa ilişkin yasa teklifi: Sosyal medya hesapları mirasçılara geçebilecek Apple’ın yaptığı güncelleme ile gündeme gelen, sosyal medya ve posta hesaplarının öldükten sonra belirlenen kişilere devredilmesini öngören dijital Miras konusunda yeni bir gelişme yaşandı. İngiliz Parlamentosu üyesi Milletvekili Ian Paisley ve arkadaşları tarafından verilen Dijital Varlıkların Murislere Devri Hakkında Kanun Teklifi ile kişilerin vefatı halinde cep telefonları, sosyal medya hesapları ve dijital varlıklarının mirasçılara geçmesi öngörülüyor. Hazırlanan kanun teklifine göre dijital varlıklar da şahıs mülkiyetine dahil kabul ediliyor.
18.02.2022 Gündem
Fiyatlar belli oldu! Instagram’a “abonelik” özelliği geliyor...
Fiyatlar belli oldu! Instagram’a “abonelik” özelliği geliyor... Meta'ya ait sosyal medya uygulaması Instagram, içerik üreticilerin para kazanmasına yönelik “abonelik” özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Sınırlı sayıda kullanıcı ile yapılan testler sonrası kullanıma açılacak olan özelliğin fiyatı 10.99 TL ile 54.99 TL aralığında değişiyor.
10.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram, Facebook ve WhatsApp neden çalışmıyor? Son dakika açıklaması
Instagram, Facebook ve WhatsApp neden çalışmıyor? Son dakika açıklaması WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü mü? Sosyal medya platformları Instagram, Facebook ile anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a erişim sağlanamıyor. Milyonlarca uygulama kullanıcısı WhatsApp, Instagram ve Facebook'un neden çalışmadığını araştırıyor. WhatsApp'a girmeye çalışan kullanıcılar "500 Server Error" hatası ile karşılaşıyor. Konuyla ilgili açıklama geldi.
4.10.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp mesajları otomatik silecek
WhatsApp mesajları otomatik silecek Facebook WhatsApp üzerinden yeni bir karar daha aldı. Artık WhatsApp üzerindeki kullanıcı mesajları otomatik olarak silinecek. İşte güncelleme ile ilgili detaylar.
21.08.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp’tan gizlilik sözleşmesi açıklaması! Whatsapp gizlilik sözleşmesi onaylanmazsa ne olacak?
WhatsApp’tan gizlilik sözleşmesi açıklaması! Whatsapp gizlilik sözleşmesi onaylanmazsa ne olacak? Whatsapp güncelleme uyarısı kullanıcılara gönderilmeye devam ediyor. Ocak ayında kullanıcılarına gizlilik sözleşmesini sunan Whatsapp gelen tepkiler üzerine onay tarihini 15 Mayıs'a çekmişti. Yaptığı açıklamada "hesabınızı silmeyeceğiz" diyen Whatsapp yeni açıklama geldi. Peki, Whatsapp gizlilik sözleşmesi onaylanmazsa ne olacak? Whatsapp güncelleme uyarısı ne anlama geliyor? Whatsapp sözleşmesi kabul edilmeli mi? İşte Whatsapp güncelleme ve gizlilik sözleşmesi ile ilgili detaylar...
30.05.2021 Gündem
Whatsapp sözleşmesi nereden onaylanır? Kabul etmeyenlerde Whatsapp kapanacak mı?
Whatsapp sözleşmesi nereden onaylanır? Kabul etmeyenlerde Whatsapp kapanacak mı? Dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ın, gizlilik ilkesi ve hizmet şartlarındaki güncelleme yürürlüğe girdi. Gizlilik sözleşmesinin uygulamaya girdiği ilk dakikalarda Whatsapp paylaşım yaptı. Aylardır kullanıcılar 'Whatsapp hesabı silinecek mi?' sorusunu merak ediyordu. Whatsapp açıklık getirdi. Peki, Whatsapp kapanacak mu? Whatsapp sözleşmesi ne oldu? Whatsapp gizlilik sözleşmesi kabul etme uyarısı ne zaman gelir? Whatsapp gizlilik sözleşmesi kabul etme uyarısı gelecek mi? İşte yeni detaylar...
15.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Facebook Güncelleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki facebook güncelleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.