Ezra

Ezra

Son dakika ezra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ezra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ezra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ezra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ezra gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 ezra haberi bulunmuştur. Tüm ezra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülşen'in yeğeni Ezra merak edilen soruyu yanıtladı
Gülşen'in yeğeni Ezra merak edilen soruyu yanıtladı Popçu Gülşen'in hem meslektaşı hem de yeğeni olan Ezra, önceki gün Maslak’da görüntülendi. 32 yaşındaki şarkıcı, söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait yeni parçası ‘Aşk Kazanacak’ parçası hakkında konuştu.
15.08.2023 Magazin
Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Fantastik Canavarlar ve Flash yıldızı gibi popüler yapımlar arasında yer alan ve kısa sürede yıldızı parlayan Esra Miller’in ismi çeşitli taciz ve şiddet suçlamalarının ardından kendisinin mesih ya da şeytan olarak anılmasını istemesiyle gündeme geldi. Peki, Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
19.09.2022 Magazin
'Cemre Çarşısı' başladı: Tüm geliri şehit ailelerine
'Cemre Çarşısı' başladı: Tüm geliri şehit ailelerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ‘Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’ (TOGEM-DER) tarafından ‘Sıfır Atık’ ve ‘Yarına Dönüştür’ temasıyla düzenlenen ‘Cemre Çarşısı’nı ziyaret etti.
8.03.2020 Gündem
Tasavvuf yolculuğu
Tasavvuf yolculuğu 20 yıldır tasavvuf ve felsefe konularında araştırmalarını sürdüren yazar Aslı Pekçetin’in ilk kitabı ‘Esmaların Mucize Sırları’nın tanıtımı Pera Palace Hotel’de gerçekleşti.
18.01.2019 Magazin
Bu hafta 8 film vizyona girecek
Bu hafta 8 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 8 film vizyona girecek.
15.11.2018 Kültür Sanat
Yıldızlar kadrosu
Yıldızlar kadrosu J.K Rowling’in yarattığı sihirli Harry Potter dünyasından doğan “Fantastik Canavarlar” spin-off serisinin devam halkası “Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları” önceki gün Amerika’daki Comic-Con’da tanıtıldı.
22.07.2018 Magazin
Emine Erdoğan'dan, kadınlara 'Sıfır Atık' temasıyla davet
Emine Erdoğan'dan, kadınlara 'Sıfır Atık' temasıyla davet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kadınlara seslenerek, "Ben merkezli' anlayıştan, 'insan merkezli' anlayışa geçmezsek her şey için çok geç olacak. İşte bu nedenle sizleri çevre sorunlarının çözümünde rol almaya davet ediyorum." dedi.
15.03.2018 Gündem
Doğum için geri sayım
Doğum için geri sayım İlk bebeği Liz Ezra’yı doğurduktan sadece 7 ay sonra ikinci kez hamile olduğunu açıklayan İsrailli model Bar Refaeli, hamileliğinin son ayına girdi.
25.11.2017 Magazin
'Justice League' geliyor! Hepsi aynı filmde...
'Justice League' geliyor! Hepsi aynı filmde... Süper kahramanların hemen hemen hepsini bir araya getiren 'Justice League' (Adalet Birliği) filminden yeni fragman yayınlandı.
4.10.2017 Kültür Sanat
Kalp krizini haber veren tişört!
Kalp krizini haber veren tişört! Ezra ve Tuba Çetin “Giyilebilir Teknoloji” başlıklı panel ve konferanslara davet edilen dünyanın sayılı isimleri arasında.
27.08.2017 Sağlık
Beraber dünyayı kurtaracaklar
Beraber dünyayı kurtaracaklar DC’nin sevilen süper kahramanlarını beyazperdede bir araya getirecek olan Justice League’in (Adalet Birliği) yeni fragmanı gün yüzüne çıktı.
23.07.2017 Magazin
Hamileliği sevdi
Hamileliği sevdi 31 yaşındaki süper model Bar Refaeli, Instagram sayfasından paylaştığı fotoğraf ile ikinci kez hamile olduğu iddialarını doğruladı. Bar Refaeli Adi Ezra çifti ikinci kez bebek heyecanı yaşayacak...
30.03.2017 Magazin
2017 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu!
2017 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! Tüm dünyanın merakla beklediği 89’uncu Akademi Ödülleri bu akşam Amerika Birleşik Devletleri, Hollywood’daki Dolby Theatre’da sahiplerini buldu. Jimmy Kimmel’ın sunuculuk yaptığı gecede, en iyi film ödülü Moonlight'ın oldu. Törende önce yanlışlıkla La la Land'in en film seçildiği açıklandı. Ancak daha sonra bu hata düzeltildi.
29.09.2021 Gündem
Ateşkesi askıya almışlardı! 2 asker öldü
Ateşkesi askıya almışlardı! 2 asker öldü Güvenlik güçleri ile komünist isyancılar arasında çıkan çatışmada 2 asker yaşamını yitirdi.
17.06.2021 Dünya
Kardeşlerden kelebekli tanıtım
Kardeşlerden kelebekli tanıtım Ev tekstili markası TAÇ, sıra dışı ve şaşırtıcı ürünlerine bir yenisini daha ekledi
1.02.2017 Magazin
David Bowie’yi anma zamanı!
David Bowie’yi anma zamanı! “David Bowie Is Happening Now” belgeseli, Bowie’nin 70. yaş gününe özel tüm güne yayılacak bütünleşik etkinlik kapsamında bugün 3c1m’in katkılarıyla ZORLU PSM’de.
8.01.2017 Kültür Sanat
DavIid Bowie’yi anma zamanı!
DavIid Bowie’yi anma zamanı! “David Bowie Is Happening Now” belgeseli, Bowie’nin 70. yaş gününe özel tüm güne yayılacak bütünleşik etkinlik kapsamında bugün 3c1m’in katkılarıyla ZORLU PSM’de.
7.01.2017 Magazin
Kalp krizini haber veren tişört
Kalp krizini haber veren tişört Türkiye Tasarım Haftası, Ar-Ge ve inovasyon odaklı tasarımlar ile geleceğe ışık tuttu. Türk tasarımcı Ezra Çetin, “Kalp krizi gibi hastalıkların bir hafta öncesinden anlaşılmasını sağlayan akıllı tişört tasarladık. İncecik yaprak gibi kumaşlar aracılığıyla vücutta ters giden bir durumu önceden haber alabileceğiz” dedi.
22.10.2016 Ekonomi
Netanyahu'nun eşi hakkında "iddianame" talebi
Netanyahu'nun eşi hakkında "iddianame" talebi İsrail polisinin, devlet bütçesinden şahsi harcama yapmakla suçlanan, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun eşi Sara Netanyahu hakkında iddianame hazırlanması tavsiyesinde bulunduğu iddia edildi.
17.06.2021 Dünya
Ekrandan pozitif enerji veriyoruz!
Ekrandan pozitif enerji veriyoruz! Başrollerini, Yusuf Çim, Gülsim Ali’nin paylaştığı Hanım Köylü birinci bölümüyle ekrana geldi...
24.04.2016 Magazin
Yusuf Çim kimdir?
Yusuf Çim kimdir? Yakında ekrana gelmeye başlayacak olan Hanım Köylü dizisinin başrolleri'nde yer alan Yusuf Çim kimdir? Yusuf Çim nerede doğmuştur? Yakışıklı oyuncu Yusuf Çim hakkında tüm merak edilenler haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Nurana Bagieva kimdir?
Nurana Bagieva kimdir? Azerbaycanlı güzel oyuncu Nurana Bagieva gündeme bomba gibi açıklamalarla düştü. Meğersem Göç Zamanı dizisindeki sevişme sahnesini kabul etmediği için diziden ayrılmış. Peki Nurana Bagieva kimdir? Nurana Bagieva hangi dizilerde oynadı? İşte Nurana Bagieva hakkında detaylı bilgiler.
6.04.2016 Magazin
Hanım Köylü dizisi ne zaman başlıyor?
Hanım Köylü dizisi ne zaman başlıyor? Star Tv ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. Başrollerinde Gülsim Ali ve Yusuf Çim'in yer alacağı dizi Hanım Köylü merakla bekleniyor. Gülsim Ali İlhan, Bulgaristan’da düzenlenen Super Model yarışmasında Ford modeli seçilmişti. Peki, Hanım Köylü dizisi ne zaman başlıyor? İşte detaylı bilgiler...
29.03.2016 Magazin
Geleceğin modası
Geleceğin modası Ünlü moda tasarımcıları Ezra+Tuba ve teknoloji markası Intel, dünya çapında ses getiren ‘Kelebek Elbise’yi Morini İstanbul’da gerçekleşen özel bir davetle tanıttılar...
11.03.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ezra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ezra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.