Ezgi Karayel

Ezgi Karayel

Son dakika Ezgi Karayel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ezgi Karayel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ezgi Karayel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ezgi Karayel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ezgi karayel gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 ezgi karayel haberi bulunmuştur. Tüm ezgi karayel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Didem Soydan'dan şoke eden itiraf: Aşık olduğum adam evli
Didem Soydan'dan şoke eden itiraf: Aşık olduğum adam evli Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, katıldığı bir Youtube programında, "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" açıklamasıyla dikkat çekti.
6.08.2023 Magazin
Tehditkâr sözler savurdu! 'O fotoğrafları silin! Yoksa işinizden olursunuz'
Tehditkâr sözler savurdu! 'O fotoğrafları silin! Yoksa işinizden olursunuz' İrlanda ve Amerika ortak yapımı 'Kin' dizisinde rol alan Öykü Karayel'in ikiz kardeşi Ezgi Karayel, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Karayel, "Hemen sil o fotoğrafları. Artık bizi annem bile karıştırıyor" diyerek tepki gösterdi. Ezgi'nin yanında bulunan erkek arkadaşı ise basın mensuplarına yönelik tehditkâr sözleriyle dikkat çekti.
12.04.2023 Magazin
Öykü Karayel ikizi ve oğlunu paylaştı
Öykü Karayel ikizi ve oğlunu paylaştı Geçtiğimiz haftalarda oğlu Roman'ın yüzünü ilk kez gösteren oyuncu Öykü Karayel, önceki gün ikiz kardeşi Ezgi Karayel ile buluşup; minik bebeğini gezdirdi. Çiçeği burnunda anne Karayel, bu anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
2.10.2021 Magazin
'Öykü değilim ben'
'Öykü değilim ben' Başrolünde yer aldığı 'Bir Başkadır' dizisi ile adından söz ettiren Öykü Karayel'in ikiz kardeşi Ezgi Karayel, Cihangir'de objektiflere takıldı. Karayel, bir kez daha kardeşiyle karıştırıldı.
22.11.2020 Magazin
Hangisi Öykü?
Hangisi Öykü? Can Bonomo ile 3 aylık ilişkisine son veren oyuncu Öykü Karayel önceki akşam ikizi Ezgi Karayel ile Karaköy’de görüntülendi.
12.04.2017 Magazin
Cihangir aşıkları
Cihangir aşıkları Öner Erkan ve Ezgi Karayel önceki gün Cihangir’de görüntülendi
25.03.2017 Magazin
Panik kardeşler
Panik kardeşler Oyuncu Öykü Karayel önceki gün ikizi Ezgi Karayel ile Nişantaşı’ndaydı...
11.10.2016 Magazin
Köpekleri tanıştırdılar!
Köpekleri tanıştırdılar! ‘Kuzey Güney’ dizisiyle tanınan Öykü Karayel’in ikizi Ezgi Karayel, önceki gün sevgilisiyle birlikte Karaköy’de görüntülendi...
28.06.2015 Magazin
Şöhreti ona dert oldu!
Şöhreti ona dert oldu! Öykü Karayel'in ikiz kardeşi çok dertli
29.09.2021 Gündem
Hangisi Öykü?
Hangisi Öykü? Öykü Karayel, ikizi Ezgi Karayel ile birlikte çektirdiği fotoğrafları ilk kez sevenleriyle paylaştı
29.09.2021 Gündem
Emre Karayel'in babalık heyecanı
Emre Karayel'in babalık heyecanı Ünlü oyuncu Emre Karayel, ikinci kez baba olacak.
12.11.2023 Magazin
TOKİ Ankara Saraycık kura sonuçları açıklandı mı? Saraycık TOKİ kura sonuçları isim listesi belli oldu mu?
TOKİ Ankara Saraycık kura sonuçları açıklandı mı? Saraycık TOKİ kura sonuçları isim listesi belli oldu mu? TOKİ Saraycık kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Ankara Sincan Saraycık Mahallesinde inşa edilen konut projesinin kura çekimi bugün yapılıyor. 22 Şubat 2022 tarihinde saat 11.00 itibariyle başlayan canlı kura çekilişinin sonuçları ve isim listesi hakkındaki aramalar arttı. Peki, TOKİ Ankara Saraycık kura sonuçları açıklandı mı, Saraycık TOKİ kura sonuçları isim listesi belli oldu mu?
22.02.2022 Ekonomi
Sevilen müzisyenler sahne alacak
Sevilen müzisyenler sahne alacak İstanbul Coffee Festivali, 19-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Axess ana sponsorluğunda KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenecek. Onbinlerce kahveseveri ağırlayacak olan festivalin çim alanı 23 konsere sahne olacak.
17.09.2019 Kültür Sanat
Öykü Karayel kimdir?
Öykü Karayel kimdir? Öykü Karayel güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Bugün başlayacak olan Muhteşem İkili dizisinde başrol oyuncu olarak yer alan Öykü Karayel'in hayatına dair merak edilen bilgileri derledik.
1.11.2018 Gündem
Dizi sektöründe isyan bayrağı!
Dizi sektöründe isyan bayrağı! 'Dizi süreleri' konusunda SenDer üyesi yazarlar örgütlenmeye karar verip bir bildiri yayınladılar.
31.03.2017 Kültür Sanat
Sanat dünyası EURO 2016’yı Vatan'a yorumladı
Sanat dünyası EURO 2016’yı Vatan'a yorumladı VATAN, ünlülere EURO 2016’yı sordu... İşte sanat dünyasının, futbol bayramı için cevapları:
23.09.2021 Futbol
Yılbaşı gecesi hangi kanalda ne var?
Yılbaşı gecesi hangi kanalda ne var? KANAL D YILBAŞI EKRANI Kanal D’de bu yılbaşı 2 program özel bölümleriyle ekranda olacak...
31.12.2014 Televizyon
'Kardeşim çok acı çekiyor!'
'Kardeşim çok acı çekiyor!' Güzel oyuncudan itiraf
27.12.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ezgi Karayel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ezgi karayel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.