Ezel

Ezel

Son dakika ezel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ezel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ezel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ezel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ezel gelişmeleri de dahil olmak üzere 691 ezel haberi bulunmuştur. Tüm ezel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ'dan doğum günü pozu!
Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ'dan doğum günü pozu! Kıvanç Tatlıtuğ oğlunun doğum gününü kutladı, partiye yıllar önce “Ezel” dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu da katıldı.
17.04.2024 Magazin
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı İslam alimi Nihat Hatipoğlu köşesinde bu kez günlük telaşın içinde kaybolup giden insanları, bu insanların hayatlarını sadece dünyevi hazlar ve geçici tatminler üzerine kurduklarına değindi. Ahirette bekleyen sonsuz güzellikler ve nimetlerin varlığından bahseden Hatipoğlu oruca yönelik gelen sorulara da köşesinden yanıt verdi.
14.03.2024 Ramazan
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında? Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Birce Akalay ile Hakan Kurtaş sevgili oldu. Söz konusu iddiaların ardından Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı sorgulanırken, Hakan Kurtaş’ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.
22.02.2024 Magazin
Marketteki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı; ev hapsi tepkisi
Marketteki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı; ev hapsi tepkisi Kocaeli'nde Mustafa Şişek, 19 yaşındaki oğlunun hayatını kaybettiği kazadan sonra otomobili kullanan Belfun Doğramacı ve eşi Sevda Doğmacı'ya markette silahla ateş açtı. Saldırıda Belfun Doğramacı hayatını kaybederken, Sevda Doğramacı yaralanmıştı. Dehşet anlarının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkarken, saldırı sonrası tutuklanan Şişek'in ise geçirdiği kalp ameliyatı sonrası ev hapsinde alındığı öğrenildi. Şişek'in ev hapsine tepki gösteren Sevda Doğramacı "O dışarıda dolaşıyor, benim eşim toprağın altında. O şimdi ailesiyle evinde otururken, ben evimde yalnız oturuyorum. Can güvenliğimden de korkuyorum" dedi. 
21.12.2023 Gündem
Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısının Kenan İmirzalıoğlu'na söylediği isim gündem oldu!
Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısının Kenan İmirzalıoğlu'na söylediği isim gündem oldu! Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan 18 yaşındaki Emrullah Güneş, sorulan soruya yanıt vereceği sırada sunucu Kenan İmirzalıoğlu'na 'Ezel' diye seslenince sosyal medyada gündem oldu.
4.08.2023 Magazin
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran-ı Kerimde yer alan oruç ayetleri farklı farklı sureler içinde geçer. Oruç ayetlerinden bazıları da Bakara Suresinde bulunur. Kuran-ı Kerimde yer alan en uzun sure olan Bakara Suresinin bazı ayetlerini okumak çok faziletlidir. Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri ile Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali…
4.05.2023 Sureler
Bakara Suresi Türkçe Arapça Okunuşu ve Tefsiri! Tekasür Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Bakara Suresi Türkçe Arapça Okunuşu ve Tefsiri! Tekasür Suresi okumanın yararları ve faziletleri Bakara Suresi Medine döneminde inmiş, Kur’an-ı Kerim’in en uzun sûresidir. Bakara suresi 286 âyettir. Adını, 67-73. âyetlerde yer alan “bakara (sığır)” kelimesinden alır. Sûre, İslâm hukukunun ana konularıyla ilgili pek çok hüküm içerir. İşte Bakara Suresi Türkçe Arapça Okunuşu ve Tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Adana'da tarım işçilerini taşıyan midibüs devrildi; 10 yaralı
Adana'da tarım işçilerini taşıyan midibüs devrildi; 10 yaralı  Adana'nın İmamoğlu ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda yan yatan midibüsün sürücüsü ile 9 tarım işçisi yaralandı.
27.04.2023 Yaşam
Üniversiteli kıza yapay zeka ile taciz! Fotoğraf paylaştı, mailini açınca inanamadı
Üniversiteli kıza yapay zeka ile taciz! Fotoğraf paylaştı, mailini açınca inanamadı İstanbul Sarıyer'de 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Aleyna K. sosyal medyada video ve fotoğraflar paylaştı. Genç kız bir hafta önce mail adresine gelen videolar ile hayatının şokunu yaşadı. İğrenç olayın arkasından yapay zeka çıktı. İşte haberin detayları...
31.03.2023 Yaşam
Her satırı dehşet! Birlikte alkol alıp 112'yi aradı: Eşimle intihar edeceğiz
Her satırı dehşet! Birlikte alkol alıp 112'yi aradı: Eşimle intihar edeceğiz Isparta'da hemşire eşi Selver Bulut'u (49) öldürdüğü suçlamasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapsi istenen Mustafa Bulut (67), savcılıktaki ifadesinde, eşiyle olay sırasında alkol alıp, intihar etmeyi konuştuklarını öne sürdü. Tüfekle öldürdüğü eşini öptüğünü söyleyen Bulut, alkolün etkisiyle intihar edemeden çekyatın üzerinde sızdığını, eve gelen polislerin kendisini uyandırdığını kaydetti. İşte haberin detayları...
30.03.2023 Yaşam
Eşi affetsin diye bakın ne yaptı: Ezel 35. bölüm 24. dakika 44. saniye
Eşi affetsin diye bakın ne yaptı: Ezel 35. bölüm 24. dakika 44. saniye Kocaeli’de kendisini eşine affettirmek isteyen bir vatandaş inanılmaz bir yönteme başvurdu. Kartepe ilçesindeki bir yol kenarını pankartlarla dolduran vatandaş, her bir pankarttaki yazıda eşini çok sevdiğini, hata yaptığını ve af beklediğini yazdı.
30.03.2023 Yaşam
Oyuncu Ufuk Bayraktar’ı görevli sandı
Oyuncu Ufuk Bayraktar’ı görevli sandı ‘Ezel’ ve 'Vatanım Sensin' dizisi ile 'Kader' ve ‘Dağ’ filmleriyle tanınan Ufuk Bayraktar, asrın felaketi sonrası çocukluğunun geçtiği Hatay’a gitti. "İnsanlara faydam olduysa, bu en büyük mutluluk" diyen oyuncu, arama kurtarma ekipleriyle depremzedelere yardım etti.
25.02.2023 Magazin
Maltepe'de 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı
Maltepe'de 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı Maltepe'de 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
30.01.2023 Yaşam
Erhan Güleryüz "Ölünce sevemezsem seni" şarkısı için Erol Köse'ye açtığı davayı kaybetti
Erhan Güleryüz "Ölünce sevemezsem seni" şarkısı için Erol Köse'ye açtığı davayı kaybetti 'Ayna' grubunun solisti Erhan Güleryüz, "Ölünce Sevemezsem Seni" adlı şarkının sözlerini kendisinin yazdığını belirterek telif gelirlerinin istenmesi için Erol Köse'ye açtığı davayı kaybetti. Mahkeme, Erhan Güleryüz'ün açtığı davanın reddine karar vererek tedbirin kaldırılmasına hükmetti. Erol Köse duruşma çıkışında, "Şarkı bizimdir, 'Ölünce Sevemezsem Seni' Erol Köse'nindir diye ispatlandı" dedi.
24.01.2023 Magazin
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi'
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi' Ragıp Savaş, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Ezel Akay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 2003 yapımı 'Neredesin Firuze' filminde 'Melih' karakterine hayat veren oyuncu; Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Cem Özer, Özcan Deniz ve Ata Demirer'in de kadrosunda yer aldığı yapım hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
8.01.2023 Magazin
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden Son olarak 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, 2023 yılına girmeye saatler kala sağ ayağının sargılı halini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü oyuncu, takipçilerine durumunu açıkladı.
1.01.2023 Magazin
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
Müge Anlı Ezel Bayraktar olayı ne, Ezel Bayraktar hangi dizide oynuyor? Ömer Can Aslanhan kimdir?
Müge Anlı Ezel Bayraktar olayı ne, Ezel Bayraktar hangi dizide oynuyor? Ömer Can Aslanhan kimdir? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında asıl adı Ömer Can Aslanhan olan Ezel Bayraktar damgasını vurdu. Yengesinin kanser tedavisi için biriktirdiği parayı alan ve tatilde yiyen Ömer Can Aslanhan’ın anlattıkları saç baş yoldurdu. Ezel dizisinde Kenan İmirzalioğlu'nun hayat verdiği Ezel Bayraktar ismini mahkeme kararı ile kendi adı ile değiştiren Ömer Can Aslıhan ile ilgili Müge Anlı'ya telefonlar yağıyor. Peki, Müge Anlı Ezel Bayraktar olayı ne, Ezel Bayraktar hangi dizide oynuyor? Ömer Can Aslanhan kimdir?
15.12.2022 Gündem
Müge Anlı Ezel Bayraktar kimdir, Ömer Can Aslanhan olayı nedir? Ezel Bayraktar Ömer hangi dizilerde oynadı? İşte Müge Anlı Ömer Can olayı…
Müge Anlı Ezel Bayraktar kimdir, Ömer Can Aslanhan olayı nedir? Ezel Bayraktar Ömer hangi dizilerde oynadı? İşte Müge Anlı Ömer Can olayı… Müge Anlı canlı yayına çıkan Ezel Bayraktar’ın açıklamaları izleyiciyi çileden çıkardı. Yengesinin kanser tedavisi parasını yiyen Ömer Can Aslanhan, adını 'Ezel Bayraktar' yapıp canlı yayına çıktı. Müge Anlı'nın 'bu tam dayaklık' dediği Ezel Bayraktar hakkında aramalar arttı. Peki, Ezel Bayraktar kimdir, Müge Anlı Ömer Can Aslanhan olayı nedir?
14.12.2022 Televizyon
Bade İşçil: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk!
Bade İşçil: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk! Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, önceki gün Baltalimanı’nda görüntülendi. Dinlendiğini söyleyen güzel oyuncu, "Oğlunuz Azur’dan sonra özel hayatınızı geri plana mı attınız?" sorusuna yanıt verirken, 2013-2016 yılları arasında evli kaldığı Malkoç Süalp hakkında da konuştu.
25.10.2022 Magazin
'Ezel'in Eren'i olarak ünlendi! Yağız Atakan Savaş'ın son hali gündemde
'Ezel'in Eren'i olarak ünlendi! Yağız Atakan Savaş'ın son hali gündemde Ezel dizisindeki Eren karakteriyle hafızalara kazınan Yağız Atakan Savaş son haliyle merak konusu oldu. Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'in sayfasında Ezel dizisinden bir kare paylaşması sonrası merak edilen Savaş'ı görenler şaştı kaldı.
24.10.2022 Magazin
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Ezel dizisinin Mert'i Kemal Uçar'dan nostaljik paylaşım!
Ezel dizisinin Mert'i Kemal Uçar'dan nostaljik paylaşım! Fenomen dizi Ezel'in yayınlanması üzerinden tam 11 yıl geçti. ‘Ezel’ dizisinde rol alan Kemal Uçar yıllar önce sette çekildikleri bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.
22.08.2022 Magazin
Hayırlı Cumalar! Resimli Cuma mesajları ile ayetli, en güzel, anlamlı, farklı ve değişik, dini, hadisli en güzel kısa özlü ve özel 6 Mayıs Cuma mesajları seçenekleri-sözleri!
Hayırlı Cumalar! Resimli Cuma mesajları ile ayetli, en güzel, anlamlı, farklı ve değişik, dini, hadisli en güzel kısa özlü ve özel 6 Mayıs Cuma mesajları seçenekleri-sözleri! Cuma mesajları için yapılan araştırmalar Cuma günlerini namaz kılmanın dışında sevdikleriyle bu mübarek günün kudretini paylaşarak manevi doruk noktasına ulaşmak isteyen kişiler tarafından yapılıyor.  ‘’Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günü’’ olarak tanımlanan bugün eşine, dostuna, arkadaşına Cuma mesajı göndermek isteyenler için En güzel anlamlı resimli Cuma mesajları ve Whatsapp, Facebook ve Instagram için 2022 yeni, ayetli, dualı, resimli Cuma sözleri derledik. İşte ayetli, en güzel, anlamlı, farklı ve değişik, dini, hadisli en güzel kısa özlü ve özel 6 Mayıs Cuma mesajları seçenekleri…
6.05.2022 Gündem
1000 aydan hayırlı ne demek? Kadir gecesi için bin aydan daha hayırlı neden denir?
1000 aydan hayırlı ne demek? Kadir gecesi için bin aydan daha hayırlı neden denir? Ramazan ayı içerinde yer alan Kadir Gecesi bugün idrak ediliyor. 'Bin aydan daha hayırlı olduğunu Kur'an'da bildirilen Kadir Gecesi için pek sorunun yanıtı sorgulanıyor. Merak edilen sorulardan biri de “1000 aydan hayırlı ne demek?” sorusu oldu. Peki, Kadir gecesi için bin aydan daha hayırlı neden denir?
27.04.2022 Dini Bilgiler

Benzer Haber Etiketleri

Ezel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ezel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.